Jump to content
Sign in to follow this  
fry

Despre Cainii Vagabonzi Din Romania

cainii vagabonzi  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu comentez parerea ta ca fiecare are dreptul la o parere ca de aia traim in libertate dar, stii de cand ma rog la Dumnezeu sa surprind si eu un om care face treburile astea enumerate de tine mai sus? Inca mai sper...este visul meu.

 

YOU'RE MY HERO !!!

  • Like 2

Share this post


Link to post

Caz ipotetic: vezi ca ceva din magazia ta este ros de sobolan. Ce faci, cauti sobolanul care ti-a ros sacul si il pedepsesti sau ii extermini pe toti din magazie?

Gresit. Intai ii dai un warn!

  • Like 2

Share this post


Link to post

In legatura cu focarele de infectie: ieri am fost la un control de rutina iar doctorita imi zicea ca, datorita lipsei de igiena a orasului, a prezentei rozatoarelor, maidanezilor, hoiturilor acestora etc... este favorizata, in Bucurestiul anului 2010, aparitia unei mutatii de TBC destul de rezistenta schemelor actuale de tratament. Sa va cresteti copii linistiti in conditiile actuale.

 

Inca ceva... am impresia ca in orase precum Brasov ori Sibiu nu sunt atat de multi maidanezi cum sunt in Bucuresti. In Sibiu n-am vazut nici unul, cel putin nu in zonele centrale. La noi trec haite si pe la Piata Romana uneori.

 

Scria in ziar ca vreo 2-3 iubitori de animale au intrat in greva foamei si au trebuit pusi pe perfuzii. Ridicol. Sa tina un maidanez in greva foamei 1 saptamana si sa-l bage in aceeasi camera cu un fanatic de genul asta, sa vedem ce se intampla.

  • Like 1

Share this post


Link to post

asta a fost si intentia... dar cum tu nu traiesti in civilizatie ci in padure eu te inteleg.

 

 

Civilizatia, baiatule, e creata si de TINE, intre altii asemenea tie ! Sau poate tie ti se cuvine CIVILIZATIE fara sa faci nimic in sensul asta?

Cu asemenea conceptii de om al pesterilor pretinzi civilizatie??

 

Cred ca ma opresc aici, e mult prea hilar sa auzi de CIVILIZATIE din gura unuia, oarecare, care face apologia tepuselor bagate in fundul cainilor.

Edited by Englishman
  • Like 2

Share this post


Link to post
... Inca ceva... am impresia ca in orase precum Brasov ori Sibiu nu sunt atat de multi maidanezi cum sunt in Bucuresti. In Sibiu n-am vazut nici unul, cel putin nu in zonele centrale.

Nu mai sunt pentru au venit altii de afara, au organizat adaposturi, au castrat cainii fara stapan, i-au marcat pe cei ingrijiti de catre locatari in spatiile dintre blocuri (foarte putini). Cand baselu isi punea problema sa organizeze prima killereala in B, problema era rezolvata aici. Singura "problema" in zona in care locuiesc erau ursii, invatati de catre oameni sa vina in fiecare seara la ora 22 fix, la tomberoane. Era neplacut sa mergi seara la gunoi, sa ridici capacul la o lada si sa dai peste un pui de urs care s-a inchis acolo, de fraier. Dupa ce au fost mutati la 150 km distanta (Harghita), cazurile s-au redus. Au existat in 20 de ani doar 2-3 cazuri grave, unul provocat de catre badigarjii unui depozit care au batut un pui de urs, ca apoi acesta, a doua zi, sa atace doua persoane care au dat peste el in padure.

  • Like 4

Share this post


Link to post

Tolin, organizarea specifica Transilvaniei nu se regaseste si in Bucuresti, din pacate. Majoritatea cetatenilor capitalei au ajuns la un grad de frustrare si saturatie cum nu iti poti inchipui datorita hoardelor de maidanezi si a indiferentei autoritatilor din ultimii ani. Prin Brasov s-a facut treaba, in Bucuresti nu s-a facut mare lucru pana acum. Trebuie sa vii sa vezi ce este aici, este de inteles de ce luam de buna orice initiativa noua care ne-ar scapa rapid de aproape 100.000 maidanezi pe strazile unui oras cu aproximativ 2.000.000 locuitori.

Edited by fry
  • Like 1

Share this post


Link to post

Copiii mei traiesc in B, stiu cum este acolo (Kosovo). La ei, intre doua blocuri sunt 14 maidaneji, unul mai terorist ca altul. Aici am tot avut cate unul, doi in perioade scurte, la 7 scari. Pazeste parcarea noaptea. Oamenii i-au facut o cusca, ii duc de mancare, este luat in evidenta, este castrat. Cand era pe la 6 luni nu era obisnuit cu oamenii, se furisa pe la spate, sa te agate (nu stie sa muste nici acum). Dupa ce s-a obisnuit, era mai problematic, sarea sa-ti puna labele pe umeri si sa-ti traga un bot la nara, de bucurie. Dupa 1 an, nu-i mai baga pe locatari in seama, trece pe langa tine in treaba lui, eventual merge langa piciorul tau, sa-l mangai. Nici cu strainii n-are treaba, oricum, ei n-ar avea treaba in spatele blocului. Ziua are treaba doar cu indo-europenii si cu cei care au chipiu pe ceafa, iar noaptea cu strainul de masina la care umbla (nici din acestia nu mai sunt, i-au dus la adaposturi, rar cate un betiv ratacit). Probleme nu-s cu el, rau fac cei ai locatarilor, cei crescuti pe canapea, care atunci cand sunt scosi afara, isi fac nevoile langa usile masinilor sau pe jante. Daca ii spui cainelui sa nu mai faca, pleaca, din pacate stapanul il aduce a doua zi tot acolo.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Pai n-ar fi OK ca astfel de catei sa fie adoptati legal, tinuti in spatiul amenajat cu acordul asociatiei de proprietari, implicit protejati de ridicari abuzive? Ar fi o protectie in plus pentru respectivul catel (si pentru multi alti cutzu similari). El merita atentia si protectia voastra, inclusiv cea oferita printr-o adoptie.

 

Pe stradutele din jurul blocului meu sunt 8 caini maidanezi, dintre care unul singur este mai sociabil. Restul, oricat de mult am vrut sa ma impac cu ei, pur si simplu nu vor, maraie pe toata lumea, latra, musca sau rod aripile masinilor in parcare. Nu exagerez cu nimic. Mi se pare normal ca maidanezii de genul acesta sa fie ridicati si eutanasiati iar cei cum ai tu sa fie protejati si ingrijiti cum trebuie.

 

Majoritatea maidanezilor nu sunt asa cum il ai tu pe cutzu acela. Am avut si noi unul aici pe care l-am conservat pana a murit de batranete, era foarte prietenos si pazea o gradina. Aici este diferenta. Unii sunt utili in zona lor, prietenosi si protectivi, altii pur si simplu sunt periculosi. Procentul celor periculosi, cel putin in Bucuresti, este covarsitor.

Edited by fry
  • Like 2

Share this post


Link to post

Cu ceva timp in urma, aveam vreo 15 ani. Alergam pe malul marii intr-o zi frumoasa de toamna. Apa avea maxim 10 grade, batea vantul dar era soare. Cu castile pe urechi imi vedeam linistit de alergat cand deodata, din tufisuri, ies cativa lupi d-astia de oras. Ma opresc deoarece veneau agresiv sper mine. Dand tonul la distractie, ca prin minune, mai ies din tufisuri alti lupi. Cred ca se adunarese cam 30 de cozi, fara sa exagerez. Eram inconjurat de haita agresiva! Cei din primul rand erau la nici un metru de mine, foarte fiorosi, cu bale la gura si coltii gata de atac. Latraturile si maraiturile deveneau din ce in ce mai agresive iar singura mea cale de evadare era... marea. Daca nu intram pana la gat in apa rece si involburata pot jura ca mai ramanea din mine doar walkmanul. Am mers prin apa rece cu valuri pana intr-un loc sigur. Inghetat bocna, am reusit sa ajung acasa cu hainele fleasca si cu walkmanul tocmai bun de aruncat la gunoi, dar nu inainte de a capata o frumoasa raceala care m-a tinut vreo doua saptamani.

Intamplari de genu am o gramada si in locuri mult mai populate ca parcul Tineretului.. acolo unde-ti plimbi copilul. Iar daca noi adultii putem sa ne mai ferim sau sa-i mai tinem in frau, copii care nu au nici jumatate de metru sunt prazi sigure in fata labralupilor precum un pui de gazela in fata unei leoaice flamande.

Cam asta este "civilitatia" in care traim. Popoarele civilizate poarta razboaie in care se macelaresc in toate felurile pentru o bucata de pamant sau o lingura de petrol, dar noi care vrem sa injectam niste paraziti suntem considerati brute. Bravo ma...

  • Like 3

Share this post


Link to post

"Ma", trebuia sa te faci poet...incepusesi asa frumos...daca mai continuai putin imi dadeau lacrimile.

 

Razboaiele alea nu izbucnesc degeaba, au si ele un motiv care sigur nu implica niste caini comunitari.

 

Daca tot esti asa inversunat nu mai pierde timpul obosind tastatura, iesi afara cu bata de baseball diseara pe la 00:00 si executa tot ce iti iese in cale, cu siguranta satisfactia o sa fie una pe masura.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Desi @ Titus isi justifica pornirile prin intermediul unor experiente nasoale din tinerete, el nu poate face mai mult decat sa omoare verbal "lupii"...sper.

Edited by raven84
  • Like 1

Share this post


Link to post

Se pare ca unii sunt prea inversunati pentru a sesiza ironiile facute de titus. ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post

Era o comparatie retorica. M-am obisnuit cu incapatanarea unor useri care, in mod deliberat, inteleg totul ad literam. Nici vicisitudinile enumerate mai sus de mine nu erau decat manifestari ale frustrarii.

 

LE: uite ca raven si hepea au inteles cate ceva si le dau un bonus.

Edited by titus
  • Like 1

Share this post


Link to post

Din pacate nu putem sustine in aceste momente cainii vagabonzi. Cu parere de rau o spun, ei trebuiesc eutanasiati, dupa care data o lege extrem de dura prin care care orice caine abandonat, schilodit, lupte cu caini, etc sa fie protejat. Ai caine, raspunzi cu capul pentru el si daca face galagie la bloc, si daca nu-i aduni mizeriile, si sa-l plimbi numai in locuri amenajate. L-ai abandonat pe strada? Amenzi usturatoare. Nu vrei sa aiba pui, te duci si il castrezi. Numai asa se poate schimba ceva.

Edited by Sam Chuck Yin

Share this post


Link to post

...Ai caine, raspunzi cu capul pentru el si daca face galagie la bloc, si daca nu-i aduni mizeriile, si sa-l plimbi numai in locuri amenajate. ..

Asta mi-a adus aminte de o faza... loc de joaca pentru copii cu nisip, idiot ce isi supraveghea cainele in timp ce-si facea treburile prin nisip. Un parinte neinspirat si cu bun simt ii atrage atentia "Nu vezi domnule ca e interzis accesul cainilor in locul de joaca?"

Raspunsul fost de-a dreptul genial "Ce p**a mea vrei? Cainele meu nu stie sa citeasca". De-a dreptul fascinant. Sa nu-ti vina sa-i dai aluia cu cainele in cap.

Share this post


Link to post

Deja asta e alta discutie. Iti e mai mare dragul sa mergi pe un bulevard din capitala si sa calci la tot pasul in rahat de caine. Imbecililor astora trebuie sa le bagi rahatul pe gat.

Dar cum romania e un simulacru de tara si cainarii de tot felul se petrece de la presedinte pana la ultimul cetatean, eu cred ca nu e cazul sa ne mai enervam ci mai bine un cantec vesel sa cantam... Pune stampila pe basescuuu... shaidididida...

  • Like 1

Share this post


Link to post

Uite aici un articol care incearca sa explice in detaliu elementele agresivitatii canine

 

http://www.ciobanescgerman.net/articole-cg.php/39/Agresivitate-canina/

 

Da, sa stiti ca stiu ca si voi stiti sa folositi google, dar vreau sa aduc putina ratiune in discutia asta. Oricum, cand acest topic va fi inchis noi o sa fim ceva mai batrani dar asta nu inseamna ca vor fi mai putini maidanezi pe strazi, insa, poate vom sti mai multe despre cainii astia cu sau fara stapan si prin intelegerea comportamentului lor, ni-l vom adapta pe al nostru pentru o coexistenta pasnica.

Share this post


Link to post

Din calitatea mea de posesor de porc de guineea, iar prietena mea in calitate de posesoare de chincilla, porc de guineea si hamsteri (si doi caini, dar aia nu se pun), care sunt si ei niste suflete rozatoare suntem de acord cu exterminarea in masa a sobolanilor.

Share this post


Link to post

Si eu in calitate de posesor de porcusori de guineea sunt de accord cu exterminarea sobolanilor, fie si prin metoda descrisa plastic de un antevorbitor (cea sangeroasa).

Share this post


Link to post

A naibii treaba, eu unul vreau sa extermin dinozaurii, nu vedeti ce-au facut din asfaltul romanesc, c'mon, c'mon I wanna...kick ass =))

Evident postul meu anterior a fost o irosire in mod inutil a circa 30 de secunde din propria viata, propun ca subtitlu pentru acest topic " loc de :wallbanger: " ar fi mai simplu.

Share this post


Link to post

Am avut la bloc un catel adus de la tara si pe care l-am dus inapoi. Era demult (fro 10 ani). Intre timp a murit saracu'.

Am acum o pisica tot la bloc si in saptamana asta a produs zgarieturi si la consoarta si la fiu.

Ce sa fac?

Share this post


Link to post
... din tufisuri, ies cativa lupi d-astia de oras. Ma opresc deoarece veneau agresiv sper mine. Dand tonul la distractie, ca prin minune, mai ies din tufisuri alti lupi. Cred ca se adunarese cam 30 de cozi, fara sa exagerez. Eram inconjurat de haita agresiva! Cei din primul rand erau la nici un metru de mine, foarte fiorosi, cu bale la gura si coltii gata de atac. Latraturile si maraiturile deveneau din ce in ce mai agresive iar singura mea cale de evadare era... marea.

Mai era una, dar n-ai fost inspirat sau nu cunosti pshihologia cainilor: trebuia sa iei un obiect, un lemn de preferinta, dar putea sa fie orice altceva, sa-l arati si sa-l arunci in lateral, strigand aport ! S-ar fi batut intre ei care sa ti-l returneze. Daca il aruncai in mare, faceau ei baie si nu tu.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

 

Am acum o pisica tot la bloc si in saptamana asta a produs zgarieturi si la consoarta si la fiu.

Ce sa fac?

 

In zilele noastre, ideea de divort nu mai e atat de tabu.

Share this post


Link to post

Daca voi pe topic de omorat cainii omorati sobolani, la ce plm mi-am luat warn de la Iemil? :D

Ca ai baut singur.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...