Jump to content
Sign in to follow this  
fry

Despre Cainii Vagabonzi Din Romania

cainii vagabonzi  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@Wolfman > Ma ofer voluntar la: " fiecare dintre noi ar trebui sa omoram 4-5 daunatori". De la televizor am aflat care dauneaza grav ...

 

Esti :o fftopic:, aici discutam punctual despre cainii maidanezi, nu despre daunatori in general, de orice tip ar fi ei.  <img src= "> Exista topicul de politica pt. asta. :)

Share this post


Link to post

Creatori de notorietate, timpul nu tine cu voi. Ce bine.

 

!!!! -> Nu stiu daca ma credeti sau nu... tocmai am luat parte la ceva legat de discutia noastra. Adineauri un tip a dat cu matizul peste un maidanez, n-am vazut impactul dar schelalaielile potaii langa un matiz oprit in mijlocul stradutei m-au facut sa ma uit. Pentru ca animalul se zvarcolea, omul a coborat, s-a uitat la masina si apoi s-a dus langa catel, cu telefonul la ureche (sincer banuiesc ca in interesul cainelui suna) cand doi trecatori, o femeie si un barbat, au inceput sa il impinga urland ca "uite ce ai facut nenorocitule". Eu eram la geam si ma chioram siderat. N-am apucat sa cobor in timp util, pana am ajuns in strada tipul cu matizul il sparsese nasul barbatului celalalt iar femeia urla isterica de la 10 metri distanta. Pentru ca deja era lume pe strada si eu m-am dus langa ala cu matizul, amandoi au spalat putina. Tipul a dat cu masina peste un caine, si-a strambat bara, nu cred ca asta era intentia lui. Violenta a venit din partea unor iubitori neconditionati de animale. Pe ploaia asta si uite ce spectacol. Nu stiu cine le potriveste atat de bine, incep sa cred ca exista vre-un zeu undeva printre norisori. Pe mine nu ma poate convinge nimeni ca maidanezii sunt un lucru bun. Spectacolele astea parca sunt desprinse din alte secole.

Edited by fry
  • Like 2

Share this post


Link to post

Beneficiarii de notoritate fac cu totii aceeasi greseala, ii baga pe ceilalti in aceeasi oala si cred ca au descoperit reteta de la supa primordiala. Acesta este un alt motiv pentru care trebuie bolduiti, pentru lipsa nuantelor.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Discutam de caini nu de big bang, deja este o problema personala pentru tine, te-a interesat din mesajul meu numai ce te privea pe tine. Iubitorii de animale violenti si situatia incredibila pe care am descris-o nu conteaza. Nu suntem in aceeasi oala, suntem din generatii diferite, avem conceptii diferite si sperante de viata diferite. Actorii care si-au jucat rolul pana acum fac sala de teatru a Romaniei sa se goleasca. Sa speram ca apar unii mai talentati.

 

Beneficiind de o intelepciune superioara de ce iti mai pierzi timpul raspunzandu-mi? Un forumist nu poate creea notorietate. Un caine care te mananca si ajungi la ziar din cauza asta, da. Eu nu mai imi platesc polite cu tine, esti mult prea linistit si plimbat prin strainatate la timpul potrivit. Toate cele bune.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Multumesc pentru recomandarile de bun simt cu privire la ciobanestii germani. ( de pe PM) . Stiam de mult de aceste probleme, e al doilea caine din aceasta rasa pe care il am si cam stiu despre ce e vorba.

 

In alta ordine de idei, DE CE ai coborat in strada? Ca sa...ce?

Edited by Englishman
  • Like 2

Share this post


Link to post

Offtopic implorat de catre deschizatorul topicului:

... Nu suntem in aceeasi oala, suntem din generatii diferite, avem conceptii diferite si sperante de viata diferite. Actorii care si-au jucat rolul pana acum fac sala de teatru a Romaniei sa se goleasca. Sa speram ca apar unii mai talentati ...

 

Pana cand speranta de viata isi va spune cuvantul, la conceptiile finaliste postate de catre tine aici (atat la animale, cat si la oameni), te lovesti (nu treci) de mine. Sper ca speranta ta sa fie mai lunga, sa apuci ziua cand vei comunica cu mintea si nu cu hormonii (semnalizatori ai fricii), cand vei afla:

- ca Natura nu creaza daunatori (atribut exclusiv al omului);

- ca oamenii nu se disting prin generatie, doar, in cei care nu pot sa gandeasca, in cei care nu vor sa gandeasca (gandeste Gandul pentru ei) si in cei care mai raman;

- ca violenta n-are legatura cu iubirea sau cu ura (fatete ale aceleiasi stari), ea este consecinta impotentelor de tot felul, de la cea tehnica, la cea spirituala;

- ca cel mai mare daunator al unui om este el insusi;

- ca frica cea mai mare generatoare de hormoni este oglinda care i se pune in fata si care-i distruge icoana pe care si-a confectionat-o.

 

Sper sa apuci sa ai in grija si un copil caruia sa-i acorzi aceeasi ingrijire si dragoste pe care o dovedesti fata de cainele tau si care sa-ti semene leit pentru ca la varsta pe care o ai acum, sa te citeze: "Tataie, bashti d'aci, nu vezi ca esti o generatie expirata, acum e vremea mea, debaraseaza masa, ca n-are loc cainele meu de tine !"

 

Un singur lucru te mai rog, pentru el: "sa nu fa lectii cu el, ca-i strici viitorul".

 

... In alta ordine de idei, DE CE ai coborat in strada? Ca sa...ce?

La voi la engleji nu s-a tradus filmul ? Sa finalizeze ce n-a reusit cel cu masina ! Nu e clar ca omul are probleme cu finalizarea: ori ii vine prea devreme, ori prea tarziu, ori unde nu trebuia.

  • Like 4

Share this post


Link to post

S-au cam spus destule pe-aici, cred ca scopul sondajului a fost atins si dat fiind faptul ca totusi suntem o COMUNITATE in care nu agreem atacurile la persoana (voalate sau nu) inchid topicul, cel putin pana la calmarea spiritelor.

 

 

L.E. Redeschis la cererea publicului. :)

Edited by Wolfman
  • Like 2

Share this post


Link to post

Salut redeschiderea topicului, multumiri Wolfman

 

Mihai Atanasoaie, prefectul Bucurestiului, cere ca maidanezii ce s-au dovedit agresivi ori grav bolnavi, dar si aceia pe care nu ii adopta nimeni dupa o saptamana de stat intr-un adapost, sa fie eutanasiati. Toate prevederile apar pe o lista de modificari legislative, trimisa astazi 27.04.2010 pe masa Parlamentului. Conform noii initiative legislative, cei care doresc sa adopte trebuie sa dovedeasca un venit care sa poata permite intretinerea animalului cat si un spatiu in care l-ar tine si unde ar putea avea conditii decente de viata. Cei care adopta un caine vor semna o declaratie pe proprie raspundere si vor suporta amenzi de la 5000 RON in sus daca nu respecta conditiile. Deasemenea, hranirea pe domeniul public va fi interzisa.

 

Se pare ca anul trecut au fost muscati peste 11.000 de bucuresteni, pentru tratamentul carora au fost necesari 400.000 EUR. De acesti bani, toti cainii din Bucuresti ar fi putut fi plasati in adaposturi, sterilizati, scosi spre adoptie si ulterior, cei ramasi, eutanasiati. Numarul acestor animale fara stapan in Bucuresti se invarte intre minim 40.000 si maxim 100.000 exemplare. Stiu asezari omenesti care nu depasesc 100.000 locuitori in tara noastra. Gaura data intr-un buget si asa lamentabil este semnificativa. In opinia mea, daca tot taie din pensii, mai degraba ar trebui sa rezolve problema cainilor fara stapan si sa nu mai aiba cheltuieli anuale cu asa ceva. Ma gandesc ca in fiecare oras mare sumele cheltuite anual cu tratarea persoanelor muscate sunt similare celor din Bucuresti. Asadar, probabil este vorba de cateva milioane de euro cheltuite anual cu asa ceva la nivelul intregii tari. Prea mult.

 

Dragostea de animale costa. Cine iubeste 1, 2 sau 5-6-7 caini maidanezi este liber sa o faca. Daca le poate asigura conditii, sa ii ia in casa sau in curtea lui. Daca ii lasa iar pe domeniul public, sa suporte de la 5000 ron in sus amenda. Cine se mai baga? Pe aceia pe care nu ii poate sustine, ii asteapta moartea. Salut aceasta initiativa, este o masura ceruta de societate si hulita de un procent mic al ei. Este o masura corecta, ofera solutii in ambele directii.

 

Astept cu interes deznodamantul acestei initiative legislative. In rest, totul este cancan iar nemultumirile oricarora dintre noi palesc in fata literei legii.

Edited by fry
  • Like 2

Share this post


Link to post

Esti bolnav, nene, juisezi sa vezi animale omorate.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Uff...credeam ca nu ma mai enervez inutil iar...mai bine ramanea inchis.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Discutiile despre sex sau nervii nu isi au rostul aici. Jignirile si punctele de rating date la nervi, de asemenea. Stima.

Edited by fry
  • Like 3

Share this post


Link to post

Solutiile finale sunt creatiile nervosilor, cei linistiti stiu ca nu va trece mult timp pana la aparitia altor nervosi. Probabil ca istoria omenirii este o continua jignire a rasei superioare.

  • Like 4

Share this post


Link to post

dar daca ii pui otrava sau antigel in mancare cainele nu simte? e atat de imbecil sa manance otrava aia? sau e facuta special fara miros? cum trebuie procedat in otravirea unui caine?

 

LE: Am auzit de niste sonerii cu ultrasunete care ii sperie. Ma gandeam s-o montez pe bicla pentru ca, in multe cazuri, din Dristor pana in Berceni stau mai mult pe langa ea decat pe ea.

 

Si un pistol cu bile ar fi perfect.

 

EU am calcat unu cu masina dar mi-am spart bara si proiectorul si fraieru' nici macar n-a mierlit.

 

Cel mai bine otrava pentru cainii din cartierul in care locuiesti, sonerie sau pistol pentru ceilalti.

Edited by titus
  • Like 2

Share this post


Link to post

Nu exista rase superioare cand vine vorba de oameni. Aceasta eroare grava trebuie sa ramana in negura secolului trecut, sa nu se mai repete.

 

Despre maidanezi... am trecut prin diferite stari, in functie de rafuielile pe care le-am avut cu ei. Initial am vrut sa otravesc cativa dar am renuntat. Nu este in regula sa imprastii otrava prin cartier. Aceasta initiativa legislativa subliniaza cerinta societatii. Adoptarea unei asemenea masuri va avea loc, fie acum, fie in viitorul apropiat.

 

@titus: I-am cumparat prietenei mele un aparat cu ultrasunere, se numeste SuperDogChaser si costa in jur de 90 RON. Utilitatea lui este relativa, pe unii merge, pe altii doar ii enerveaza mai rau.

Edited by fry
  • Like 1

Share this post


Link to post

De cateva zile au aparut la mine in cartier(Rahova), de fapt chiar in spatele blocului, 2 caini cu chestie d-aia in urechi(probabil castrati?). Pana acum nu i-am vazut... sunt curios cat timp sunt mielusei..probabil pana trece efectul operatiei? Se mai poarta oare aruncatul din masini noaptea prin diverse cartiere?

Share this post


Link to post

Sper ca stirea de la tv de acum cateva zile, cu catelul ala de cateva luni cu ambele labe din fata amputate de catre un ordinar cu probleme psihice, a putut sa bucure macar pe cativa.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Din cauza cainilor vagabonzi am spart 2 bari una de Golf IV ( culoare aurie ) si una de Megane ( arginitiu cu o tenta spre violet)...deci numai culori complicate.

Deci va dati si voi seama cam ce am putut vota la intrebarile de mai sus > :)

 

Am o vecina putin mai :dizzy: si "colectioneaza" caini. Asta vara avea 12 record absolut de cand o stiu eu. Si de asta iarna are 8 si incearca sa scape de ei.

Asadar si prin urmare VA ROG sa ma scapati de ei. [-O<

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ma uit la sondajul topicului si ma minunez. Suntem mai animale decat prevede legea.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Hopa, s-a deblocat topicul? Stai sa vezi acum ce vine... :spumelagura:

 

In fine, de acord cu Yaz...

Share this post


Link to post

"Cum priviti un caine vagabond?

Un animal inutil in peisajul urban, un daunator.

 

Un animal nevinovat ce trebuie protejat."

 

Lipsa de logica se vede din intrebare: vagabondul, inutilul, daunatorul este pus in antiteza cu nevinovatul. Dar cum este cainele cu stapan, care raspunde comenzilor vagabondului, cui este util, satisfacerii orgoliilor si neputintelor ?

  • Like 4

Share this post


Link to post

Din cauza cainilor vagabonzi am spart 2 bari una de Golf IV ( culoare aurie ) si una de Megane ( arginitiu cu o tenta spre violet)...deci numai culori complicate.

Deci va dati si voi seama cam ce am putut vota la intrebarile de mai sus > :)

 

Tare de tot cauza asta. Eu, din cauza ursului, nu pot suferi lalelele.

Edited by Englishman
  • Like 3

Share this post


Link to post

Sa fie ridicati de pe strada, tinueti cateva zile in adaposturi. Daca vrea cineva sa-i ia, sa fie deparazitati si predati catre cei care ii doresc pentru a fi tinuti in casa, sau la curte, dupa caz.

Altfel, eutanasiere.

Avem probleme mai mari in spitalele de oameni.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Pana la urma care este pozitia celor mai inversunati doi iubitori de tomberonezi de aici fata de initiativa legislativa pusa pe masa acum?

 

Rezumat:

ridicare caini + castrare + maxim 7 zile in adapost = adoptie / eutanasiere cei ramasi

*cei care adopta trebuie sa dovedeasca venituri necesare si spatiu

*cei care adopta si arunca pe strada animalul 5000 ron amenda

 

Ce nu va convine?

De fapt, banuiesc ce nu va convine.

Edited by fry
  • Like 1

Share this post


Link to post

Cine poate fi deacord cu ideile unui criminal ? Dispretul tau fata de ce-i viu si nu raspunde utilitatii tale se vede din atributele varsate. Du-te si eutanasiaza-te !

  • Like 4

Share this post


Link to post

Intrebarea era cu totul alta, ma asteptam la cateva argumente competente, o sustinere potrivita sau sugestii vis-a-vis de unele modificari.

 

PS: eu nu am citit Biblia, am citit Codul Penal. Definitia cuvantului "criminal" este cu totul alta in cartea citita de mine, carte cu tenta obligatorie ptr toti.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...