Jump to content
Sign in to follow this  
barabula

Chevrolet Cruze - Probleme Tehnice

Recommended Posts

Sicer eu unu nu il mai vad acea tapiterie sa fie pus inapoi ca si cand a venit masina decat sa il vad ca nu mai sta pe scaun cum trebuie mai bine dau mai tare muzuca si cu asta basta.

Share this post


Link to post

La cate probleme au aparut cu code 95 in mod normal trebuia sa se faca o rechemare (rapel) pentru remediere-a problemei, o sa discut luni cu baietii de la service sa vad daca nu cumva exista asa ceva, problema se pare ca a aparut la un numar foarte mare de masini, se discuta si pe forumurile straine

,,,

Chevrolet Cruze Forum

hello forum friends<BR itxtvisited="1"><BR itxtvisited="1">I am new here does and my english language is not so good ...<BR itxtvisited="1"><BR itxtvisited="1">but just a question, it is code-95 stood up on my board computer and an air bag light ...<BR itxtvisited="1">is there anyone who has been the same?<BR itxtvisited="1">and what has made the wheat?<BR itxtvisited="1"><BR itxtvisited="1">eagerly awaiting your reply<BR itxtvisited="1">many greetings <BR itxtvisited="1">,,,,,

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Si eu am probleme cu scartaitul scaunului la sofer la spatar, dar ce ma enerveaza e bataia ce se aude cand rulez cu masina pe un drum denivelat cu 5-10km/h, ca si cum ar fii duse bucsele de la bara de stabilizare desi nu am decat 4000km,si de noua asa facea,dar am zis ca e din cauza ca inca nu sia dat drumul fiind foarte rigida. Poate nu ati depistat zgomotul,dar eu lucrez si am lucrat ca si sofer pe o gramada de masini si de aceea nu mi se pare ok.

Si inca o problema ar fi la silentiozitatea amortizoarelor care se aud foarte tare la o viteza de 40-70km/h pe drumuri asfaltate cu carpeli denivelate,dar aceasta problema au mai sesizat-o si altii. Desi sunt pe gaz,ceea ce nu prea e bun la drumurile noastre,dar la alte marci de masini cu amortizoare pe gaz nu se aud in halu asta. In rest toate cele bune.

Share this post


Link to post

Este un oarecare zgomot care se aude parca din stalpul cu centura, dar nu mi se pare deranjant. Eu am mers foarte mult cu masina in afara localitatilor si se comporta impecabil chiar nu am nimic de reprosat. Eu sunt din iasi iar aici drumurile sunt groaznice si nu prea am intalnit masina care sa nu scoata niciun zgomot pe craterele din sosele.

Share this post


Link to post

Referitor la acel zgomot de parca sar fi dus bucsele se aud si la a mea mai ales pe drumurile denivelate asta e din cauza ca suspensia din spate e mai rigida .Eu am peste 18.000 de km parcursi si inca scaunele va zic sincer nu am auzit sa scartaie poate ca inca nu a venit momentul si va urma.Singurul lucru cod 95 care mi-a aparut si mie

 

 

Share this post


Link to post

Si eu am acel zgomot la denivelari mici, este foarte deranjant. Recunosc ca nu m-am dus in service pana acum. Masina are 11000km si e din iulie 2010, a facut asa de la inceput. Nici un fel de probleme pana acum.

Share this post


Link to post

Salutare

 

Dupa vizita la service:

 

Code 95 rezolvat, problema era pe partea soferului, o problema de pretensionare a declansarii airbagului de la scaun.

Scartait scaun pasager fata, scartaitul avea ca sursa balamalele de la inclinarea spatarului nelubrifiate, au fost lubrifiate si acum sunt ok.

Acum sa vedem in timp ce rezultate voi avea, ca si profesionalism eu zic ca sunt ok baietii de la Opel Satu Mare, masina la preluare a fost curatata, aspirata si spalata de nota 10.

Share this post


Link to post

@romeosuta:La scaun ti-a dat toata tapiteria jos? Ai fost nevoit sa lasi masina in service mai multe zile?

Share this post


Link to post

@romeosuta:La scaun ti-a dat toata tapiteria jos? Ai fost nevoit sa lasi masina in service mai multe zile?

 

 

Msina a fost lasata 1 zi la service, nu a fost necesar sa dea jos tapiteria, deocamdata scaunul a fost testat doar de mine fara sa am pasager sa vad cum se comporta in conditii normale la viraje.

Desenul e cam nasol dar se intelege care este zona cu probleme

post-28688-042722800 1294928432_thumb.jpg

Edited by romeosuta

Share this post


Link to post

Multumesc pentru detalii...cand voi avea drum la service poate le arat cum trebuie rezolvata problema cu scartaitul :D

Share this post


Link to post

Salut. Cu permisiunea voastra, va prezint o mica lista de probleme

 

Chevrolet Cruze, 1.6, benzinar :wallbanger: 1 si 7 luni, 27.000 de KM

 

1. Code 95 - de 4 ori pana acum (cam la un interval de 3 luni trebuie sa apara altfel ceva nu este in regula)

 

2. la 25.000 km, la pornirile mai in forta, toata masina se zguduia de mama focului, Dus una bucat masina in Service. Se uita 4 oameni la ea. Raspuns - Aveti dreptate, nu este bine. Nu stim ce are, dar mergeti asa. O sa faca din ce in ce mai rau si ne dam seama atunci ce are. =D>

 

3. De doua luni dupa ce pornesc, timp de jumatate de ora se aud un tiuit.

4. S-a dus senzorul de ABS :drinkers:

 

Sunt foarte multumit de Cruze meu nou nout :lavolan: Abia astept sa vad cat o sa fie revizia de 30.000.

 

P.S

Scuzati tonul sarcastic, dar acum am venit de la service. A si inca ceva! Sunt printre "fericitii" care au doar 3 ani garantie. =))

Share this post


Link to post

Chevrolet Cruze, 1.6, benzinar :wallbanger: 1 si 7 luni, 27.000 de KM

 

4. S-a dus senzorul de ABS :drinkers:

 

 

Cum adica senzorul de ABS? poate modulul de ABS/ESP/TCS; ai beculetul de ABS aprins? S-a rezolvat deja?

 

Alex

Share this post


Link to post

Din nou probleme tehnice la Cruze (dupa schimbat volan)

 

Saptamina asta a inceput sa faca zgomot ceva la masina (hirjhirjhirj care sa transformat in zgomot de angrenaj stricat).

Initial am crezat ca din cauza unui disc de ferodou ruginit ( tinut masina in wekend la drum si storpit cu apa cu sare).

Dupa ce am desfacut roata si curatat ferodoul de rugina si smirgheluit fin discu se pare ca problema nu sa rezolvat.

Mai grav imi dau seama ca mai mult ca sigur nu este de la sistemul de frinare ci de la vreo planetara varza

 

Hirjiitul este la turatia rotiilor indiferent de treapta din cutia de viteze.

El dispare cind accelerez masina si cind frinez slab in restul cazurilor se aude destul de tare (chiar peste muzica masinii) si are aparitie aleatoare dar mai tot timpul.

Miine (duminica) ridic rotile pe rind si le invirt sa vad daca pot diagnostica de unde este hirjiitul.

 

Si saptamina viitoare programare in servis pentru diagnostic si reparare.

La o prima estimare cred ca sa stricat planetara probabil pe roata dreapta (nu sunt sigur - estimare la modul cum hirjiie)

Nu este exclus nici ceva la sistemul de frinare dreapta (verificat pe stinga) desi in momentul de fata este foarte putin probabil.

 

Daca ati mai patit ceva asemanator astept o parere.

 

Va tin la curent cu problema de unde a venit dupa ce repar.

Share this post


Link to post

Am rezolvat problema.

 

Desi ciriia de o saptamina se pare ca a fost nevoie de un bidon cu apa trintit peste etrierul rotii drepte.

O fii intrat vreo pietricica sau o mizerie in zona etrierului, si cu apa a iesit afara.

  • Like 1

Share this post


Link to post

@Balogm. Macar ai scapat ieftin,era ceva de aveai deja probleme cu planetara.

Share this post


Link to post

Salutare, dupa rezolvarea problemei acum 1 saptamana la code 95 si scartait scaun totul este ok deocamdata dar binenteles ca a mai trebuit sa apara ceva, in partea drepta pe plafoniera intre stalpul de mijloc si beculetul de mijloc tot zdrongane ceva la denivelari, am inceput sa bat cu mana si intradevar se pare ca vibreaza ceva dar habar nu am ce, deocamdata nu merg iar la service ca deja sunt satul de tat plimbatul asta, astept sa vad da de dispare ori se agraveaza, in rest totul ok doar zdranganeala asta care daca dau volumul unpic mai tare nu se aude deloc :)

Share this post


Link to post

fratilor buna seara in primul rand,......Vreau sa spun si eu ceva despre cruze il am de anu trecut din vara ee cea mai penala masina care am avut o in viata mea imi pare rau ca nu am scris mai devreme despre masina aceasta nu prea stau pe internet si nu ma preocupa ps. dar masina asta ma terminat cu nerviii e varza fratilor e frumoasa de iti ia ochii dar e canallllllll creca am ajuns sa MA CUNOASCA SI CAINII DIN CURTEA REPREZENTATII GOLD PLATIN IASIIIII

Share this post


Link to post

Nu cred ca e o problema, :uff: doar vreau doar sa compar "problema" cu comportamentul la actionarea pedalei de frana la alte Cruzu-ri.La inceput nu am sesizat(probabil ca nu am fost foarte atent) dar acum la actionarea pedalei de frana se aude un fasit de servo frana in habitaclu(pana acum am avut destul de multe masini cu servofrana dar la nici una nu am sesizat acest zgomot).

Intrebarea mea este :e normal,si la voi se aude la fel #-o ?

 

Merci

Edited by VAXXi

Share this post


Link to post

"fratilor buna seara in primul rand,......Vreau sa spun si eu ceva despre cruze il am de anu trecut din vara ee cea mai penala masina care am avut o in viata mea imi pare rau ca nu am scris mai devreme despre masina aceasta nu prea stau pe internet si nu ma preocupa ps. dar masina asta ma terminat cu nerviii e varza fratilor e frumoasa de iti ia ochii dar e canallllllll creca am ajuns sa MA CUNOASCA SI CAINII DIN CURTEA REPREZENTATII GOLD PLATIN IASIIIII|"

 

De ce nu detaliezi fiindca suntem unii pe aici care nu am avut nici o problema, nici macar cu consumul si avem masinile imediat de 2 ani?

Share this post


Link to post

La G&P iasi service-ul chiar e destul de aiurea. Cei din conducere te primesc foarte respectuos si se poarta impecabil dar muncitorii sunt groaznici. Problemele care mai apar nu sunt atat de grave. Code 95 e o problema la un simplu contact. Ca nu stiu ei sa repare, asta e alta treaba. Acum depinde si de noroc. Am auzit si de marci cu pretentii mari care au probleme mult mult mai grave. In concluzie, eu sunt unul dintre utilizatorii multumiti de cruze :D

Share this post


Link to post

@gladiator. Salutare si bine ai venit printre noi :thumbl: . Eu mai tin legatura cu cativa posesori de Cruze din Tm dar nu am auzit inca de problema ce o semnalezi tu. Daca vrei intr-un weekend ne putem intalni si discutam. Propune o intalnire cel putin cu o sapt inainte de preferabil la stadion la sectiunea Intalniri TM.

Share this post


Link to post

@Lacy K Multumesc de primire si disponibilitate  <img src= "> ,"problema" nu cred ca e reala doar ca trecand de pe o masina de alta clasa (A6) am tendinta sa le compar ,ceea ce evident nu e OK.

O sa mai monitorizez "problema" iar daca va fi cazul(sper ca nu numai :beerchug: ) ma bucur ca pot sa apelez la disponibilitatea ta.

 

Multumesc

Share this post


Link to post

Intrebare despre functionarea franei (diesel daca are importanta).

De franat, masina franeaza OK, ABS-ul intra cand trebuie, etc.

 

Daca apas pedala de frana se duce destul de mult.

Daca fac 3-4 pedale repede, se intareste si se apasa destul de putin.

Pana aici, din cate stiu, este corect.

 

DAR daca apas pe frana si tin presiunea constanta, pedala de frana coboara. Mi se pare ca face la fel si daca fac 3-4 pedale inainte, si daca nu.

E normal?

Share this post


Link to post

Lichidul cum se prezinta ? Daca iti pui mintea si stai cu piciorul pe pedala mai mult timp, ajunge la capat de cursa ?

Share this post


Link to post

Lichidul e la locul lui si curat. Nu stiu daca ajunge chiar pana la capat, o sa incerc daca nu uit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...