Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Spiridusul

Recommended Posts

Dupa indelungi cautari am reusit sa achizitionez o masinuta pentru sotie, pe gustul meu. Este un Spark direct 0.8 mpi euro 4, cu airbag sofer, preechipare radio (antena si 2 boxe), servodirectie, aer conditionat si geamuri electrice fata. Masinuta are 28.000 km rulati, este in garantie pana in august, fiind productie 2007, are carte service cu reviziile la zi.

Masina a fost colantata, am luat-o joi seara, vineri i-am dat colantele jos si i-am dat un polish pe laterale, capota fata si bara spate, i-am facut RCA si ITP (a trecut ITP-ul din prima, fara nicio problema)si i-am aplicat cele 2 stickere de pe luneta.

Urmeaza sa-i fac revizia sambata, ca sa stiu eu pe ce stau, sa-i cumpar un set de anvelope de iarna (care, culmea, nu se mai gasesc pe nicaieri!),un set de covorase si sa-i pun un radiocd. La vara va primi sigur folie si xenon, posibil si un set de jante din aliaj.

Mai am sa-i fac autenticitatea si sa o inscriu pe numele sotiei, ea fiind cea care o va conduce zi de zi.

P1010124.JPG P1010125.JPG

P1010126.JPG P1010127.JPG

P1010129.JPG P1010128.JPG

P1010130.JPG P1010131.JPG

Share this post


Link to post

In primul rand sa o stapaniti sanatosi si cat mai multi km fara evenimente neplacute!

In al 2-lea rand te-as intreba de care xenon vrei sa-i pui?...daca nu ii pui xenon cu lupa mai bine fara...de ce spun asta?...Te-ai intalnit vre-o data cu un matiz sau spark cu xenon? TE RUPE la ochi !!! Mare atentie, chiar daca sunt reglate pe aparat, daca nu-i xenon cu lupa e nasol rau pt cei care vin din fata.

Share this post


Link to post

Mai, nu stiu, trebuie sa verific cum e, daca ai dreptate, nu ii fac modificarea asta. Am mers cu el pe noapte si mi s-a parut ca sunt oarbe. Poate si unde sunt eu obisnuit cu xenonul :)

Multumim pentru urari :)

Share this post


Link to post

Felicitari domnu' pt "copilas" :)

Halatu' cit e halatu'? Si de unde? Un Lacetti nu aveau? rolleyes.gif

Share this post


Link to post

3600 euro. Masina a fost in leasing la BCR Leasing, recuperata in mai 2009 si a stat de atunci in parc la Italoparts. Pretul contractului era de 4200 de euro, insa am negociat cu ei.

Daca vrei/vreti masini, cautati la firmele de leasing, sunt foarte multe, unele merita altele nu.

 

Eu am preferat sa cumpar de la ei pentru faptul ca am o masina cu km certi, nemanarita, nelovita, cu istoric.

Share this post


Link to post

Schimba-i bujanele si placutele de frana, baga-i FERODO.

Share this post


Link to post

S-o stapaniti sanatosi.

Share this post


Link to post

Fain spiriduşul. Mulţi km, soţiei, fără probleme (a. î. să n-ai nici matale de lucru  <img src= )"> şi să vă bucuraţi amândoi de maşină), la volanul lui.

 

Are servo (de A/C nu mai întreb :rolleyes: )?

 

P.S. Am o problemă dacă de fiecare dată când văd un spaţiu "deschis" şi o buburuză mă gândesc doar la cât de fain e să te întorci cu ea, pe zăpadă?  :scarpin:

 

 

Share this post


Link to post

Felicitari pentru achizitie si multi km alaturi de ea! Frumoasa culoare!

Share this post


Link to post

Multumim de urari tuturor :)

 

Schimba-i bujanele si placutele de frana, baga-i FERODO.

Bujiile sunt la rand cu ulei, filtre, antigel si lichid de frana. Placutele mai astept, au o uzura minima,cred ca masina a facut multi km pe extraurban.

 

Are servo (de A/C nu mai întreb :rolleyes: )?

Aren am scris in descriere :) Si are si AC, si geamuri electrice. Un RadioCD trebe sa-i cumpar si o alarma ieftina ca sa se deschida din telecomanda.

P.S. Am o problemă dacă de fiecare dată când văd un spaţiu "deschis" şi o buburuză mă gândesc doar la cât de fain e să te întorci cu ea, pe zăpadă? :scarpin:

:-$ :D

Share this post


Link to post

Sa-ti traiasca spiridusul, Mircea!

Ti-as recomanda pentru audio un radio-mp3 cu USB, de la domo. E mai util un port usb decat sa umbli cu cd-ul dupa tine. Pe mine ma bate un gand, sa-l schimb si eu la masina. Iar pentru difuzoare spate- niste Boschman din bazar.

 

Km multi fara probleme!

Share this post


Link to post

am scris in descriere

My bad  :> . Am "citit" doar pozele şi-am rămas cu gândul la învârteli pe zăpadă  :mrgreen:

Share this post


Link to post

In poze n-ai vazut si ce hectar de curte deschisa, cu zapada batucita am la munca? :D

Share this post


Link to post

Frumusica foc domnu'.Felicitari pt achizitie.Sa o conduca sotia sanatoasa si fara incidente neplacute.ok.gif

Share this post


Link to post

Gut! Ca sa zic asa...Sa va poarte bine!

Share this post


Link to post

Felicitari pentru achizitie si cat mai multiiiiiiiiiii km :) imi place culoarea ft mult

ps:tragei un set de jante aceas dimensiune sa numai aiba capace ca da urat #-o

Edited by NFS
Sters atasament (poza)... n-avea nici o legatura cu postul sau cu topicul.

Share this post


Link to post

Frumoasa, multi km sa parcurgeti fara probleme. Sunt foarte curios de consum.... :)

 

 

Share this post


Link to post

Simpatica masinuta. Multi km fara probleme!

Si verzuliul asta i se potriveste foarte bine.

De ce ziceai de Italoparts - a fost masina a lor?

 

Despre xenoane - s-ar putea datorita formei farurilor sa rezulte un efect destul de devastator pentru partenerii de trafic...

Share this post


Link to post

Italoparts are un parc de masini rulate, recuperate de la rau platnici. Gasesti acolo de la masinute mici, turisme, jeep-uri, dube si camioane. Mai bune sau mai proaste. Masina a fost pe leasing la o firma de termopane din Gherla, Lissim. Statea in parc la Italoparts din iunie anul trecut.

Yaz, sotia mea a reusit un 5.6 % cu lacetti...

Share this post


Link to post

Felicitari pt. achizitie Mircea !!! Sa o stapaniti sanatosi ! Albea ai dat-o pana la urma ?

Share this post


Link to post

Multumesc. Albea are talon de Constanta din noiembrie.

Share this post


Link to post

S-o foloseasca cu placere ! Acum ... eu sint curios daca o sa gaseasca banutii de aur :D

Share this post


Link to post

Multi km fara probleme!

Si a mea e cam aceeasi echipare cu a ta, doar ca fara ac, si cumparata tot pe atunci :D . Mp3player am gasit un kenwood, cu fata neagra si lumina verde, asemanatoare cu cea de pe bord. Covorasele le-am luat de la themircea si sunt bunicele, putin cam mici alea din spate. Cauciucuri de iarna am pus sava eschimo, si am cam uitat ca e iarna ;) . Oricum nici cu cauciucuri de vara nu ramai nicaieri cu masinuta asta... probleme apar la franare. Iti recomand si niste presuri de noroi cel putin in fata, ca se murdaresc usile in partea de jos, ceva de speriat.

Tinand cont ca ti-a rodato altcineva, nici consumul nu va fi o problema, dupa prima revizie a mea a scazut la 7 si ceva in oras, si a ramas pe acolo, iar in afara, daca nu o bruschezi scoti fara probleme 4.5%

Share this post


Link to post

Mai, covorase am gasit in Selgros in promotie, universale, cu margine, s-au potrivit la fix, inclusiv in spate. E un cauciuc cam dur, dar m-a incantat faptul ca stau bine acolo. Tot din selgros i-am luat ieri stergatoare si o rezerva de lame, din care i-am refacut stergatorul de pe spate (are o forma mai deosebita ala nu prea gasesti universale). Am mai dotat-o cu o husa pentru parbriz, spray de degivrat, racleta si matura.

Anvelope de iarna nu am gasit decat 165/65/13 si nu vreau sa-i pun, avand in vedere ca nu-s omologate si trebuie sa ma duc cu ea la RAR cat de curand pentru autenticitate. Am o promisiune de la un depozit ca vor primi un transport vineri si ca-mi opreste 4 bucati. Avand in vedere ca merge sotia cu ea, prefer sa-i pun de iarna, chiar daca e pe sfarsite. Ma gandesc ca si anul viitor vine o alta iarna :)

Am sesizat si eu faza cu stropitul usilor, se vede si in fotografii cum e modelul :P insa pana nu se mai incalzeste nitel, nici prin cap nu-mi trece sa ma apuc de bricolat. O sa-i pun si pe fata si pe spate presuri universale, dar mai inainte trebuie sa decupez un model sa fiu sigur ca se potrivesc.

O alta idee ce mi-a traznit uitandu-ma la ea ce urat vin lampile alea asimetrice de marche-arriere si de ceata. O sa cumpar de la dezmembrari inca o lampa de marche-arriere, transparenta, o montez in stanga, si in locul becurilor din ele am sa incerc sa bricolez niste becoleduri puternice, jumatate rosii, jumatate albe :D Astfel, din spate privita masina va arata simetric, iar cand aprinzi ceata acele lampi vor lumina rosu, iar la marche-arriere, alb.

Dar sa vina caldura sa desfac pe-acolo sa vad exact modelul, nu cred ca este ceva imposibil de facut.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...