Jump to content
Sign in to follow this  
TLGTLC

Vand Vin Natural Din Podgoria Nicoresti

Recommended Posts

Unii oameni sunt deranjaţi de faptul că vinul este tratat cu bioxid de sulf, bentonita, şamd.

 

1. Pe mine ma deranjeaza derivatii de sulf din vin pentru simplul dar seriosul motiv ca ii simt si cind beau vinul dar si ulterior sub forma de arsuri la stomac sau chiar git.

2. Te rog sa nu folosesti topicul colegului nostru pentru a discuta despre altceva decit despre vinurile sale. Daca doresti sa ne prezinti vinurile tale poti sa iti faci propriul topic. Multumesc.

Share this post


Link to post

1. Bioxidul de sulf din vin te deranjează pe tine, ca şi pe mine, atunci când este în exces. În rest, nu produce nicio arsură nici la stomac, nici la gât.

2. Eu am vrut să scot în evidenţă subiectul tratarea vinurilor, nu vinurile mele. Şi am făcut-o aici pentru că aici s-a amintit de acest lucru. Dacă se impune, o să discut cu altă ocazie despre vinurile mele deschizând un alt topic. Sper că nu am supărat pe nimeni cu aceste precizări pentru că nu asta a fost intenţia.

Edited by EM!L
Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii!

Share this post


Link to post

Eu am reusit sa-mi formez o clientela care tine neaparat ca vinurile sa fie netratate cu toate neajunsurile care decurg din asta. In timp acesti oameni s-au inmultit si prefer sa ma chinui cu vinul pentru a-l pastra in parametri decat sa-i deceptionez. Restul vinului este tratat, avem si vinuri imbuteliate care s-au pasteurizat. Stiinta a evoluat si exista tratamente care iti conserva vinul perfect in orice conditii. Si se poate bea...

In mai particip la un concurs de vinuri. Sunt sigur ca pusc ceva mai ales cu rosul.

@senator multumesc pentru precizarile de ordin tehnic!

Share this post


Link to post

Ai avut dreptate ... al meu a fiert putin :mrgreen: . I-am facut o decantare repetata dupa cura de stat la frigider si acum e super OK. Nu pretind ca e solutia optima insa, pentru uz casnic, a functionat. Oricum, este o diferenta mare intre ani, se vede vinul tinar imediat

Share this post


Link to post

Al meu (cabernet si merlot) s-a terminat ieri, tinut in beci la 4-5 grade a fost super OK, chiar a facut impresie buna musafirilor pe care i-am servit cu acest soi de vin. Eu prefer vinul facut de mine din struguri feteasca sau riesling de Vrancea, cumparati toamna si procesati cu sculele din dotare.

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post

Vin si eu cu o oferta speciala!

Datorita faptului ca nu am mai avut timp pentru a ma promova si pe net, comenzile mele tind spre 0. Magazinele merg foarte bine, am comenzi ptr. nunti, inmormantari, parastase, pensiuni, restaurante etc. dar nu mai am pe net. Pentru a nu pierde tarifele preferentiale acordate de curier subventionez eu transportul. Bun, veti spune ca e o nebunie, ca merg pe pierdere etc. dar nu-i bai.

Deci pentru o perioada de timp limitata nu platiti transportul. Daca comandati o cantitate mai mica decat mi-am facut eu calculul, va fac un pret special de nerefuzat.

Share this post


Link to post

Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa-mi repar relatia cu curierul, imi cer scuze celor carora le-a intarziat coletul. Oferta speciala s-a terminat dar va pot trimite vin la niste preturi bune. Doar intrebati!

Share this post


Link to post

Pentru iubitorii de feteasca neagra le pot oferi dintr-un lot bun la un pret bun! Nu am reusit sa obtin o cantitate prea mare. Cateva persoane de pe aici stiu despre ce vorbesc!

Share this post


Link to post

Alo !!!! Adica ai mai facut rost de Feteasca din aia sau ceva apropiat [-O Daca da, te rog sa imi pui deoparte vreo 20-30 litri. Miine si poimiine e posibil sa nu intru pe forum si sa nu am nici semnal la telefon insa apelez la intelegerea ta (Te am salvat in My Payments :D )

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...