Jump to content
Sign in to follow this  
LEVEL

Tuning Interior

Recommended Posts

eu n-as face asa ceva.. negru e foarte pretentios.. o sa stai mereu sa iti cureti mocheta. asta mi se intampla mie de cand am trecut de la covorasele originale (gri) la unele negre.. se vede praful si murdaria dupa numai 1 drum cu masina.. o sa caut unele gri inapoi.

Share this post


Link to post

Level te laudai cu ceva poze cu bordut tau vopsit inca de anul trecut. Se mai poate sau a fost un fiasco total?As fi foarte recunoscator penreu cateva poze bune sau alte solutii si anume tot bune.

La mine e la fel de ars bordul(la fel cum il aveai tu inainte).Zilele astea o sa am ocazia sa dau iama in niste solutii ale unui tip ce a adus de afara pentru Lamborghini > :) E vorba despre niste spume active de interior ,etc. Sa vedem ce iese.

 

PS: Numa' daca ma afla ala ca poftesc la solutiile lui nu cred ca voi mai apuca sa postez [-O< ... so wish me luck!

Share this post


Link to post

n-a fost solutie buna cea cu vopseaua pt ca s-a luat !!!!!!!! oricum am de gand sa-mi marit shalupa si sa trec pe-un opel nu ca n-as fi multumit de ea pt ca sunt super multumit insa e cam veche :)

Share this post


Link to post

Am vopsit cu sprayul haionul de la Cielo. Nu e greu de scos, l-am scos, l-am lasat la soare 1 ora sa fie perfect uscat, l-am sprayuit, l-am lasat sa se usuce ( 3-4 ore ) l-am montat la loc.

De retinut : la aceasta operatiune e bine sa aveti in + niste cleme d-alea de prindere , care se tot rup cand desfaceti componentele.

 

Am vopsit cu negru sidefat, a iesit interesant, CLAR mai bien decat griul acela murdar. Am incercat ca si test si am dat putin si pe o portiune cu plastic sa vad cum se comporta la spalat (daca se mai ia sau nu ). Regret un singur lucru : trebuia sa dau cu albastru inchis sidefat nu cu negru in sensul ca e mai mult decat OK si asa dar parca e prea dur !

 

 

M-am dus acum sa arat unui coleg cum mi-a iesit operatiunea. Arata BESTIAL in bataia soarelui, straluceste sideful ala tare tau de tot. Sunt foarte multumit de operatiune !

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Oare cum l-a facut? cu sprei sau a cumparat alt bord :-? Ii dragut, ar fi mai dragut daca era alta culoare...

post-3721-1153257279_thumb.jpg

Edited by Jobyn

Share this post


Link to post

Intradevar este o schimbare dar culoarea :( .Si pe mine mar tenta sa invelesc bordul in piele .

Stiti ceva?Se poate?A mai facut cineva?

Edited by sorinrec

Share this post


Link to post

...

 

Nu cred ca a invelit bordul cu piele pt ca cea vece nu se poate dezlipi si daca ar fi pus peste ea nu ar mai fi asa frumos imbinata... eu cred ca-i vopsita. Poate mai vine cineva cu idei :thumbl:

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

Nu am zis ca acolo este piele :( scuze de confuzie..asa as vrea eu sa fac cu al meu bord :) .

Edited by sorinrec

Share this post


Link to post

Un bord espero,am gasit pe net:pornire motor,deschidere portbagaj prin telecomanda,senzori de parcare etc.

post-3377-1155018395_thumb.jpg

Share this post


Link to post

intradevar e o diferenta...

Share this post


Link to post

Am facut io ceva la cielo, nu e ceva cu care sa ma laud, ca nu prea a iesit bine da'... e facut da mine... deci, n-am experienta in asa ceva... am mai si gresit...

post-3420-1156537940_thumb.jpg

post-3420-1156537976_thumb.jpg

Share this post


Link to post

@blue_kid: Mie chiar imi place treaba aia la usi :) Ce material e, vinilin,nu? Poti da detalii cum (cu ce) ai pus-o/lipit-o? La partea cu demontatu fetei ma pricep. Marginea de la deschizatorul usii e data cu un spray,nu? De care? Tine, nu se cojeste?

Share this post


Link to post

@dobrescucris Ma gandeam sa dau jos fetele alea pe care le am in momentu' asta si sa pun alt material si poate atunci sa fac si niste poze ca sa vezi mai bine, adica sa iti dau asa o ordine cat de cat, sa intelegi cum arata... In curand asta,... ca nu prea am timp si e si obositor :D

Share this post


Link to post
Oare cum l-a facut? cu sprei sau a cumparat alt bord :-? ...

 

 

.....

 

Nu cred ca a invelit bordul cu piele ...

 

Sigur partea de sus e invelita, ai sa vezi in poze imbinarea :) post-2442-1158869956_thumb.jpg

Share this post


Link to post

O COTIERA UNDE GASESC SI EU? Una mai pana intr-un milion asa... da' nu imi raspundeti vitan ca nu ma duc :) . O adresa la care as putea s-o comand si s-o primesc acasa :D Deh comoditatea asta. Deci?

Share this post


Link to post

Off topic:

In curand, cand o sa ma mai uit pe net, o sa-ti spun unde gasesti o cotiera pe care sa o comanzi din fotoliu, acum nu prea am timp si in plus e obositor :-W .

Share this post


Link to post

@dreamlike

Cred ca omul a zis ca o sa schimbe materialul de pe fetele de usi. Cand o sa faca asta, o sa puna si poze. A zis c-o s-o faca in curand ca acum nu prea are timp si este obositor (si cred ca se referea la schimbatul materialului, nu la facutul pozelor).

 

Cel putin asa am inteles eu, posibil sa fi inteles gresit.

 

 <img src= ">

Share this post


Link to post

@exode Ai inteles bine, e ceva de munca la facut fetele alea de la usii, ca trebuie sa intinzi materialu' si trebuiesc lipite si asezate in asa fel sa nu faca cute, si avand in vedere ca nu sunt meserias si nu ma ocup cu asa ceva, deci... stau mult ca mai si gresesc. :)

Si ce-am scris in legatura cu cotiera, e scris pentru cei care se ofera si pot sa ma ajute, nu pentru cei care nu ma pot ajuta.

Share this post


Link to post

Multumesc pentru detalii, chiar daca superficiale, ma multumesc si cu atat. Nu toti suntem specialisti insa daca am reusit sa facem ceva si cineva ne cere detalii putem lasa modestia la o parte. Mie, personal, chiar imi place ce ai facut :) >-.

Poftim si cateva modele de cotiere, le gasesti aici. si le poti comanda on line :) .

Am observat ca nu se incadreaza in pretul tau.

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

Lumeeeeeeee... am cotiera lumeeee... :banana: In sfarsit, astazi am primit cotiera de la autoschrott.ro. Culori: argintiu si ... argintiu.. se potriveste perfect cu interioru' masinii. Pun si neste poze sa vedeti.

PS. are si suport pentru pahare in spate :) )

post-3420-1161183364_thumb.jpg

post-3420-1161183433_thumb.jpg

post-3420-1161183479_thumb.jpg

Share this post


Link to post

@blue_kid Arata foarte bine cotiera, spune-mi si mie cat de greu (sau nu) se monteaza si daca incomodeaza cu ceva la frana de mana la centura de siguranata?

P.S Cat te-au costat taxele de livrare si in cat timp a ajuns de la tine din momentul efectuarii comenzii?

Edited by daniel21

Share this post


Link to post

La frana de mana te incomodeaza putin, pentru ca nu o mai poti ridica la fel, trebuie sa bagi mana sub ea si sa ridici, nu s-o apuci cu totu' ca si pana acum. De montat, a fost simplu, adica asamblarea pieselor care sunt in kit cu niste suruburi. Cand am fixat-o pe consola a fost ceva mai greu ca nu prea am ajuns cu bormasina si am fixat suruburile (asta zic la gaurile din spate) in unghi, la gaurile din fata a mers brici, da' e fixata bine. La centura nu te incurca, centurile sunt fixate de scaun si nu vine nimic peste ele.

Datele despre taxe si termen de sosire le afli de la ei de pe site inainte sa faci comanda si inainte sa finalizezi comanda. O sa iti arate cum e fatcura cu toate alea de pe ea TVA si tot... :)

Share this post


Link to post

@blue_kid este nevoie sa dai vreo gaura in masina???? Sper ca nu..

Share this post


Link to post

Am dat 4 gauri ,2 cam in dreptu' franei de mana si 2 inspre scaunele din spate, aproape de capatu' consolei . Altfel n-aveam cum s-o fixez, se ducea in jos altfel...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...