Jump to content
Sign in to follow this  
fun4cristi

Curea Distributie Matiz

Recommended Posts

Buna tuturor, sper ca nu se repeta topicul.  <img src= ">

 

As vrea sa stiu 2 lucruri:

 

1)CAND se schimba cureaua de distributie la Matiz?

Am auzit periodicitate de 30.000 km, in alte locuri 40.000, unele serviceuri spun 60.000, iar in cartea de service Matiz zice ca o verifici la 40.000 si o schimbi de abia la 90.000 km. Nu mai inteleg nimic.

 

2)Ce e de schimbat atunci cand spui "schimb cureaua de distributie"?

Nu doresc sa merg la service Daewoo pentru a o schimba, iar un mecanic cu care am vorbit mi-a spus ca as avea nevoie sa-i aduc pe langa curea o rola (banuiesc ca intinzatorul) si pompa de apa. Imi amintesc ca am citit undeva pe forum ceva legat de capacul pompei de apa, si nu toata pompa in sine.

 

Cu alte cuvinte, stau pe teren nesigur si as dori sa ma lamuresc odata... :scarpin:

Voi ce stiti?

 

Multumiri in avans.

Edited by fun4cristi

Share this post


Link to post

Conteaza mai mult decat kilometrii anii (la noi in tara, asta daca nu alergi mult cu masina).... Uitate in carte si vezi la cati ani se schimba sau la cati km recomanda cartea nu serviceu, ca ala care a scris cartea a facut masina nu serviceu.

Se schimba cureaua (logic), pompa de apa (recomandat), intinzatorul (daca are intinzator) si rola (daca are rola, trebuie sa ai ori intinzator ori rola, la matiz nu stiu cum e).

Share this post


Link to post

Salut, se repeta topicul...

Foloseste functia , dupa criteriile distributie+matiz, pe sectiune Tico si matiz, doar in titlu si ai sa gasesti topicul care te intereseaza, destul de stufos dealtfel. Spor.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...