Jump to content
Sign in to follow this  
ppf

Service Topspeed - Craiova (chevrolet & Opel)

Recommended Posts

Avand in vedere ce s-a scris pe acest forum (si nu numai) despre Service Rucom Craiova, incep sa caut pe site-ul Chevrolet Romania un dealer/service mai aproape de Craiova, nevrand sa merg tocmai la Arad pt. o revizie sau ceva probleme tehnice la Aveo.

 

Caut si gasesc un nou service autorizat GM chiar la iesire din Craiova, dupa Metro, la intrare in loc. Carcea.

 

Este vorba despre Top Speed (topspeed.ro).

 

Din ce scrie pe site-ul lor ofera reparatii in garantie precum si servicii post-garantie. Din ce am citit pe alte forumuri sunt mecanici plecati de la Rucom (sper ca cei buni).

 

In cazul in care ati trecut pe la ei cu diverse probleme, va rog sa va scrieti parerile.

 

Sunt mai seriosi decat cei de la Rucom ? Te lasa langa masina ? Sunt mai politicosi ? Chestii de genul asta ... si f. important, cum stau cu preturile ?

 

Astept parerile voastre in speranta ca vom reusi pana la urma sa gasim si in Craiova (sau cat mai aproape) un service in randul lumii pentru posesorii de aveo/opel (desi ma cam indoiesc de asta dar in fine ...). Multumesc.

Edited by ppf

Share this post


Link to post

Citand zvonuri publice credibile care au ajuns la mine de la posesori de Opel, cei mai buni de la Rucom plecasera deja la Eurocar, asta dupa ce, acum mai multi ani, cei mai buni dintre cei buni de la Rucom plecasera la Simode (Peugeot). Pentru cei interesati de subiect, off-topic, Eurocar, desi dealer Hyundai in doua judete, nu are autorizare Hyundai... probabil concurenta devenea prea acerba, in zona fiind deja doua.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...