Jump to content
Sign in to follow this  
florinbad

Achizitie Matiz N O U

Recommended Posts

Eu ti-as recomanda sa faci o intrebare si la alte banci,sa te documentezi clar si sa iei in calcul toate aspectele(de ex poate sa iti impuna ei o soc de asigurari si atunci platesti mai mult la Casco,sa vezi si comisioanele pentru plata in avans ca nu se stie,etc).

Share this post


Link to post

matiz euro 3 va aparea din februarie. motorul este tot de 800 dar are in plus imobilizator electronic, d-ala in cheie (in plus). si pretul cu "cateva sute mai mult"

 

informatii obtinute de la City center Dorobanti

Edited by danuzz

Share this post


Link to post

merci.. facut.. la BRD, Raiffeisen, Volksbank, Alpha Bank .. BCR rulez... cam toate te obliga la asigurari cu firme cu care au ei contract.. diferenta polita asig la aceiasi bani, aceeasi perioada: Volksbank - 220 euro, BCR 57 euro .. nu-i ca sunt magari.. adica la unii se poate, la altii nu..

 

Casco nu intra in discutie. Nu imi iau credit Auto.. imi iau pt nevoi personale.. ca mai am niste bani.. si nu se merita (pt mine) creditul auto.

Share this post


Link to post

Apropos de Matiz Euro 3 eu bag mana in foc ca va fi Matiz 2. In fata la depozitul de masini (noi) Daewoo din Iasi sta parcat un Matiz 2 alb cu nr IS-DWR(Daewoo Romania) si nu cred ca e o coincidenta si nici nu cred ca cei de la Craiova au importat masina din exterior de dragul de a avea un Matiz2.

Share this post


Link to post

Am vazut si eu unul alb in Bucuresti cu nr B-XX-DWR...hmmmmmm :-?

Share this post


Link to post

in ziarul bursa de azi ziceau ca au "patent " pana in octombrie, si ca pot produce in continuare, imbunatatirile pe care le vor aduce sant euroIII ... nu pot sa-l copiez de pe net din pacate..

si am mai retinut ceva... cica productia e integrata 60% ... si restul vin din corea...

 

"Fabrica de automobile de la Craiova nu va intrerupe relatiile comerciale cu GM Daewoo"

asta e titlu...

Edited by aztec

Share this post


Link to post

Peripetzii - partea a ?-a

 

Fost la politie azi sa fac flotant. Iubiti-ii va rog... nu ii mai injurati.. sunt niste oameni f pregatiti si competenti... doar 2 a durat sa imi faca flotant. 2 ce ? saptamani .. mama lor a dreaq de looseri..

 

:wallbanger: X( X( turbez.. nu mai pot... tre sa mai astept inca 2 sapt din cauza la niste kktzi

 

 <img src= (">

 

va salut

Share this post


Link to post

numai 2 sapt? eu stiam de o luna... :scarpin:

nu glumesc!

Share this post


Link to post

M-a sunat azi tipu de la Autonet (asa cum mi-a promis). Indiferent de raspunsul pe care a avut sa mi-l dea, m-a sunat. Si raspunsul a fost unul direct, nu pe ocolite. Mi-a zis clar omu: D-le Popescu, imi pare rau dar trebuie sa va spun ca din pacate stocul celor de la Craiova s-a epuizat in ceea ce priveste MTZ Euro2. :(

 

Sper insa ca tot raul (viza flotant care dureaza o vesnicie, contractul pe per nedeterm care mi s-a incurcat pe aici pe la servici, diverse conditii idioate la banca, legea cu masinile mai vechi de 12 ani, plus stocul epuizat) sa fie inspre bine. Si sa imi iau si eu cand s-o putea masinutza visurilor mele.

 

Ca sa pot sa :lavolan: si sa vin la :drinkers: (intalnire) si sa  <img src= "> celor care nu au masini !

 

Asa sa ma ajute Cel de sus... [-O< (amen)

 

Va salut.

Edited by Alithenake

Share this post


Link to post

... si uite-asa Alithenake se va procopsi cu un MTZ EuroIII, ca se poarta ... abia te asteptam la intilniri sa ne bagam nasul in motor ... daca o avea si alta moaca (M2), ai pus-o, presimt :D

Share this post


Link to post
Guest Mecmar
imi pare rau dar trebuie sa va spun ca din pacate stocul celor de la Craiova s-a epuizat in ceea ce priveste MTZ Euro2. :(

 

Acum o saptamana eu am fost la Radacini Gara de Nord si am vazut ca au masini in parcul lor auto. Da un telefon acolo si vezi care este problema. :) >-

Share this post


Link to post

fost la radacini gara de nord. alea sunt masini deja contractate/comandate. o sa mai incerc peste 2 sapt cand intru in posesia banutzilor si a buletinului cu viza de flotant, sa ma duc si pe la aia la gara de nord si pe giurgiului.. dar drept sa va spun.. parca as mai astepta .. desi sunt convins ca mi-o iau cu vreo 400 euroi cel putin (300 de la reducere+ 100 cat o costa in plus -cel mai optimist caz - )

 

viata e o loterie... banii nu-s furati, asa ca sper sa am noroc orice as face... iar daca nu o sa mai apara nici un matiz, o sa o fac si pe-asta (treaba urata cu Loganu - adica sa-mi iau Logan)

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Nu ai spus tu ca cei de pe Giurgiului au masini si iti dau si alarma?

Share this post


Link to post

Eu NU as paria pe vreo reducere pentru MTZ-E3 :-?

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Am citit un articol in care GM se orienteaza sa se lanseseze puternic in cursul acestui an in Europa de vest cu Matiz E3, insa pretul cel mai mic al acestuia este 7.500 E si nici nu se gandesc sa fie scos pe piata la unul mai mic. Motorul va fi cel de 1l si din pozele vazute arata foarte bine (interiorul are modificari evidente).

Cat despre o reducere in conditiile in care ei nici nu s-au gandit la fabrica de la Craiova nici nu cred ca se poate pune problema. Ei se vor lansa in Romania numai sub sigla Chevrolet divizie cu care deja au inceput sa livreze auto pe piata noastra.

Share this post


Link to post
...nu ai spus tu ca cei de pe giurgiului iti dau alarma gratuit...

 

ba da, eu am spus. ma refeream ca mi-o iau cu vreo 400 cel putin daca astept modelul E3. Omul de la Autonet mi-a spus ca are ceva specificatii referitoare la MTX E3 si referitor la modelul E/Ac pe care il vreau eu, mi-a spus ca are: euro3, imobilizator electronic (sau cum se numeste chipul ala din cheie), ceva pe la nush ce electrovalva (spunea tolin_afc mai demult de ea si avea dreptate) plus ca ar veni echipat audio. Nici el nu stia daca e ca la Cielo (boxe fata si fire trase) sau daca are cumva radio-caset inclus. Ramane de vazut. Oricum, pe 25 cand sper sa am totul in regula, voi suna la toti dealerii Daewoo sa vad daca mai gasesc vreo urma de E2 ... daca nu, astept preturile pt E3

Edited by Alithenake

Share this post


Link to post
Hai dom'le, lasă cârcotaşii şi ia-o odată !  <:-P

 

Se pare ca a sosit ziua in care voi da ascultare la ce mi-a zis Vaxxi mai demult .. ia-o odata

 

Mi-am bagat picioarele si m-am hotarat sa nu mai astept dupa oferta lu peste sau milioanele pe masini vechi ... am vb cu Autonetu si maine la 9.30 il mai sun sa imi zica daca au pe stoc culoarea mea favorita.. oricum.. iau orice culoare pana la urma (mai putin rosu :) )

 

Deci, Doamne' Ajuta .. maine e D day ... poate vin si seara la intalnire daca am noroc :) )

 

Hope to make it :lavolan: :banana:

Share this post


Link to post

bravo dom'le! iti tin pumnii ca sa nimeresti un matiz fara probleme. :thumbl:

Share this post


Link to post

sa recitesc doar topicu ala ???? hehehe. sa fii matale sanatos... am recitit tot Forumul =))

 

m-am uitat si pe partea audio.. am gasit in Car4 Orhideea un MP3 auto marca FIRST la fro 340 lei (daia noii RON ;) ) si nu prea stiu ce boxe sa iau. o sa pun mai intai pe fata ceva, vad eu ce si mai tarziu pe spate. sau cine stie...

 

cel mai mult mi-as dori sa pot sa ajung la intalnirea de maine :) . Cum ar fii? prima intalnire in prima zii de posesie de Matizache. Sper sa nu apara complicatii. banu il am, sper sa aiba si ei masina si sa rezolvam totul maine...

 

apropos.. sa nu spuneti la nimeni.. la servici lipsesc pe caz de boala .. concediu medical de la varul meu :) ) doar o sapt.. sa imi fac si acte si sa ma plimb cat vreau ... :lavolan:

Share this post


Link to post

Daca boala e grea se recomanda tratament HUNDOREAN si o cura de Moeciu ;)

Share this post


Link to post
m-am uitat si pe partea audio.. am gasit in Car4 Orhideea un MP3 auto marca FIRST la fro 340 lei (daia noii RON ;) )

Taticu, daca ti-as spune ca am gasit nush'ce aparat foto de la o firma vai mama ei (alege tu una, ca eu nu ma pricep asa bine), tu ce-ai zice?

Eu zic 1: nu cumpara electro/audio din Car4! si 2:Ia-ti ceva de firma (nu First :-& )... e pacat sa faci rabat la chestia asta!

 

In rest, bafta!

Share this post


Link to post

First este ... echivalentul Domotec (mai rău, de fapt, Domotec deja e brand mare :lollol: ).

 

Dacă tot o faci, fă-o ca lumea pân' la capăt ... ia HUD bun.

Share this post


Link to post

Voi posta cum a decurs achizitia Matizului meu, pentru posteritate:

 

1. Miercuri seara, ora 18.30 sunat la Autonet si intrebat daca au modelul si culoarea care ma interesau, respectiv E/AC, blue sky. Dealerul m-a rugat sa sun urmatoarea zi la ora 9.30 dimineata sa imi confirme.

 

2. Joi ora 9.25 (nu mai aveam rabdare) sunat, confirmat, deplasat la Autonet. Aici l-am convins pe om ca eu chiar vreau sa cumpar (nu prea aveam fatza cred :) ) si l-am rugat sa imi completeze un ordin de plata. Atentie, daca aveti banii in banca si vreti sa achitati cash, verificati inainte daca nu cumva Daewoo are cont deschis la banca Dvs. Eu aveam la BCR si daca faceam transfer la Daewoo bank ma costa peste 1 mil transferul. Dar m-a inspirat o pasarica sa intreb daca nu au cont si la BCR (transfer BCR-BCR e aproape inexistent - 100.000 pt 210 mil lei transferati). Aveau, asa ca mi-a completat ordinul de plata cu contul Daewoo de BCR

 

2.1. Pana sa plec la banca l-am informat pe tipul de la Autonet ca ma intereseaza inchidere si alarma si am negociat ce imi face cadou => a rezultat alarma moka daca imi pun inchidere (indiferent 2 sau 4 usi) + covorase si suport numar, plus montat moka auditia mea (ca la ei erau scumpe, aveau numa Panasonice).

 

3. Ora 10 s'un'pic eram la banca, tranferam banu pt masina (fara inchidere si alte cheltuieli care se achitau direct la dealer).

 

4. Ora 11.45 imi cautam radio/cd si boxe

 

5. Ora 13.10 eram iar la Autonet cu Ordinul de plata stampilat de banca si cu Radio cd-ul in brate.

 

6. Ora 14.00 eram cu dealeru in service sa ducem radio/cd-ul si boxele. Primul contact vizual si tactil cu masina, care era la montat alarma/inchidere.

 

7. Ora 14.30 intors la magazin, am achitat numerele provizorii, inchiderea. Cu ocazia asta rugat (eu) si promis (el) ca e gata in aceeasi zi, desi aveau f multe de pregatit.

 

8. Ora 15 plecat acasa si asteptat telefon de la dealer sa ma duc sa ridic masina.

 

9. Ora 19.10 ma intorsesem acasa cu noua masina dupa ce verificasem doar daca triunghiul/trusa becuri si cricul erau acolo.

 

10. Ora 19.30 fiind Joi, plecat la prima mea intalnire a forumistilor. prima zii a masini, prima zii la intalnire.. frumos nu?

 

11. Ora 23 acasa, mort de beat :) )

 

Concluzii: foarte profesionisti si de incredere Autonet-ul, nu numai la service cum am auzit, dar si ca Dealer...

Edited by NFS

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...