Jump to content
Sign in to follow this  
florinbad

Achizitie Matiz N O U

Recommended Posts

Pentru indicatorul de benzina du-te repede la garantie.Pentru temporizator la Radacini Gara de Nord.

Share this post


Link to post

:) Mi-a venit si mie Matizul acum 2 saptamani, verde brotacel, foarte frumos dar... se aude un zdranganit, scartait ciudat in bord la relanti si turatii mici, chiar si in mers. si piesa de rezistenta, care nu e asa de grava, dar totusi de abia am cumparat-o :( , pun eu fericit lichid de parbriz... cand colo tot lichidul imprastiat pe jos. Urat din partea lor, chiar nu ma asteptam la asta, la problemele de mai sus nici atat. In fine, o sa le rezolv, sper. Numai bine va doresc si la cat mai putine probleme cu Matizache. :) >-

Share this post


Link to post
Am scris odata dar ma repet: te duci la fiecare in aprte si vezi de la care poti sa obtii mai mult (deh, concurenta asta). Recoamand Comat sau Sermecom(vis-a-vis de Petrom pacurari, in incinta cu Paneuro).

 

Deja incep sa ma sictiresc. Am fost la Sermecom si Comat. La primii era acolo un nene care era complet in afara problemei si care mi-a zis ca ei nu vind Matiz E ca ala e numai pentru firme care vor sa cumpere un parc intreg de masini. Ce-i drept de finantare se ocupa ei.

 

Peste drum, la celalalt dealer erau doua tanti foarte sictirite ca au fost deranjate, de la birfele lor, cu timpenii din astea gen... "vreau sa cumpar si eu o masina de la dvs." care mi-au zis totusi ca pot cumpara un Matiz E. Am intrebat si ce fac ei in privinta finantarilor (ca deh.. in reclama scrie de rate, chestii): mi-au spus ca de finantare ma ocup eu singur 100% pe la banci. Ca nici o firma nu ofera asa ceva. Le-am spus ca e una peste drum de ei dar nu m-au crezut. :> De bonusuri au spus ca nu stiu nimic desi in pliantul de pe masa lor scrie ceva de un plin de benzina sau alarma la alegere.

 

La al treilea dealer nu am mai ajuns si nici nu cred ca ma mai duc. As incerca la Gold & Platin pentru un Spark desi nu prea imi place cum arata.

Share this post


Link to post
Mai te-ai cam scos tinand cont de faptul ca mie unul canci triughi canci trusa ...si canci set de becuri de rezerva..deci fi fericit daa!!???....

Si mie acelasi canci... Omu' s-a scos! :) >-

Share this post


Link to post

salutare tuturor!

ma bate gandul sa-mi iau un matiz rosu (cica atrage banii :thumbl: )

sunt din iasi si as dori sa imi recomandati un dealer cat mai ok, am observat ca-s mai multi membri din iasi, asa ca sper sa primesc un raspuns  <img src= ">

 

despre partea cu finantarea: am 2k euro si pt restul fac credit! ce pareri aveti? ce credit merita cel mai mult? auto sau pt nevoie personale?

ma intereseaza si posibilitatea platii in avans fara penalizare, iar momentan imi permit o rata de 100e (300e net salar).

 

stau in dubiu: cu ac sau nu? :scarpin: :scarpin: :scarpin:

Share this post


Link to post

Nu stiu cum o fi clima prin Iasi, dar parerea mea este cu AC, daca ai posibilitatea nici nu trebuie sa te gandesti sa renunti la ac.

Share this post


Link to post
salutare tuturor!

ma bate gandul sa-mi iau un matiz rosu (cica atrage banii  :thumbl:   )

sunt din iasi si as dori sa imi recomandati un dealer cat mai ok, am observat ca-s mai multi membri din iasi, asa ca sper sa primesc un raspuns   <img src= ">

 

Si eu tot in Iasi m-am chinuit sa iau un Matizache si pina la urma tot la Spark am ajuns. Cu ceva banuti in plus are multe chestii frumoase pe el. Eu zic ca merita.

Edited by nicebubu

Share this post


Link to post

Acu vad ca in Iasi lumea isi cumpara woo de la comat si face reviziile la sermecom. :D Intra la ambii si vezi ce-ti ofera. AC sau nu, depinde de cat esti de chitros la consum. Daca ai bani sa-l iei atunci ia-l, ca nu se stie niciodata cand vei avea nevoie sa umbli la costum pe canicula. clima din iasi vara necesita oricum AC, stiu ce canicula e acolo.. Si inca ceva, daca vrei AC trebuie sa-l folosesti zilnic, altfel trage greu motorul. Nu strica sa-l ai acolo.

De Spark parerile sunt impartite. Mie unul imi place fata la el, da spatele parca e desenat in mahmureala de dupa o noapte de betie. Nu mai sunt in stare designerii din ziua de azi sa deseneze o masina originala si frumoasa cap-coada. La peugeot 407 au gresit regula.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

La Sermecom mi-au zis ca nici nu vind Matiz E. #-o

 

 

Iar de Spark... nici mie nu mi-a placut forma in partea din spate dar dupa ce am urcat in el si am vazut ce superb e in interior, ce finisaje are, ce spatiu si mai ales ce am la el cu doar citeva sute de euro in plus (airbaguri, inchidere, geamuri electrice, bancheta spate rabatabila fractionar, isofixu pt. copil, stergator spate si temporizator, boxe si antena si ale chestiute mai mici sau mai mari...) deja nu pot sa ma mai uit la Matizache oricit de fan as fi. :)

 

Si pina la urma, pentru mine Sparku... tot Matiz e. :P

 

Nu cita mesajul anterior in intregime!

Share this post


Link to post

pai nu-mi convine sa trebuiasca sa pornesc AC zilnic, alta treaba n-am? :mda:

la sermecom mi-au zic ca daca vreau matiz E atunci o sa astept mai mult, iar pt matiz cu AC, livrarea ar putea fi la mijlocul lui august..

pt finantare, ei mi-au recomandat volksbank, dar am trecut si pe la bcr sa vad care-i jmenul cu un credit pt nevoi personale...la volksbank tb sa trec pe la ei.

 

voi cei cu sparku: cu cat l-ati luat? banuiesc ca-i mai săxicios, dar daca e dif prea mari nu-mi convine.

 

mai meditez

 

 

[-O< [-O<

Share this post


Link to post

Cu 2400 avans iesi la o rata de 80 de euro plus casco pe 5 ani si reziduala de vreo 1000 si ceva.

Share this post


Link to post

asta-i la spark sau matiz? leasing sau rate?

Share this post


Link to post

E la spark si nu la versiunea de baza. Leasing.

Share this post


Link to post

Am facut comanda de Matiz rosu metalizat si mi s-a zis ca il va aduce candva pe 20 august sau inceputul lui septembrie!

Intre timp sa vad de unde fac rost de bani :) >-

Din cauza ca e rosu cica mai tb dat 100e in plus :( ca e vopsea metalizata...mai sunt alte avantaje la vopsea metalizata fata de cea simpla?

Share this post


Link to post

Mie mi-au zis ca 100 de euroi costa cele 4 culori metalizate plus rosul (care nu e metalizat dar e culoare speciala). :)

 

ok

Edited by nicebubu

Share this post


Link to post

xls din ce ai scris tu CANDVA este cuvanul cheie, dar daca poti astepta e OK

eu cand am vazut ca nu imi pot da nici un termen real de livrare am renuntat

bafta si sa scrii cand vei primi masinuta ca-s tare curioasa

 <img src= ">

Share this post


Link to post

Si eu am unele probleme cu noul meu Matiz, care e un brotacel dragut full options, insa imi bate telescopul pe dreapta, unul din faruri bate prea sus si noaptea ii orbesc pe altii pe drum, am avut un mic incident si nu mi se mai inchide capota din prima si nu are zvacnirea aia, cand ii dau in acceleratie, adica nu isi da drumul desi are 820 Km la bord. vreun sfat? in afara de revizie ca in curand o duc, insa se pare ca telescoapele sunt romanesti. asa e? se pun rom la masinile noi?

Share this post


Link to post

Matizul nu-i chiar masina sa-si "dea drumul" asa cum vrei tu (desi te inteleg ;) ). Sau te-ai dat jos din Porsche?

 

Si da, amortizoarele sunt romanesti de noi. Si cam proaste, mai ales cele de pe spate.

 

Si relax (cit poti), probabil ca n-ai probleme la nici un far. Pur si simplu Matizul are farurile situate un pic prea sus asa ca bat exact in ochii celorlalti.

Share this post


Link to post
... unul din faruri bate prea sus si noaptea ii orbesc pe altii pe drum ...

Eu un lucru nu inteleg: daca stii treaba asta, de ce nu te duci imediat sa-l reglezi ?

Share this post


Link to post

astept revizia ptr ca mai am cativa km de acumulat, asa ca la inceputul lunii noiembrie o sa ma duc :P

Share this post


Link to post

Salut tuturor forumistilor daewooclub si bine v-am gasit!

Doresc sa-mi cumpar un Matiz si as avea nevoie de niste sfaturi competente (desi am gasit deja multe chestii interesante pe acest forum). Pe scurt, datele sunt urmatoarele: doresc o masina 99% pentru oras (Bucuresti), pentru maxim doua persoane si nu ma intereseaza viteza. Vreau sa fie fiabila si economica.

1. Considerati ca optiunea pentru Matiz este cea corecta?

2. Am analizat datele tehnice ale diverselor tipuri de Matiz si am ajuns la concluzia ca varianta E A/C este cel mai bun compromis oferta/pret. Care dintre facilitatile variantelor superioare credeti ca mi-ar mai fi necesara? Cum e mai avantajos, sa platesti in plus o versiune mai scumpa, sau sa-ti adaugi unele facilitati (de ex. radio CD) si care sunt facilitatile care se pot adauga fara mare efort?

3. Si, in fine, credeti ca ar mai exista vreo optiune pentru alt tip de masinuta, de genul "mai pune 500 EUR si ia-ti ... ca aia macar e masina"?

P.S. Pana acum n-am mai condus vreo masina atat de mica, nici macar n-am urcat vreodata intr-un Matiz. Credeti ca ma voi putea obisnui cu ea? Ce siguranta iti ofera?

Cu multumiri anticipate.

Share this post


Link to post

pai .. ce masini ai mai condus?

si.. ce inaltime ai?

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...