Jump to content
Sign in to follow this  
ptr1aa

Zgomot Ambreiaj

Recommended Posts

Si la mine a aparut in dimineata aceasta acel zgomot deranjat. Masina are aproape 4 ani si 65.000 km ,motor 1.2. Diseara cand voi ajunge acasa voi incerca sa strang acel cablu de sub capota.

Share this post


Link to post

Si eu am un Aveo 1.4 din 2008 si acum la 46.000km a inceput sa faca zgomot la capatul cursei (la apasare). Sunetul ramane cat timp tin si pedala apasata.

Am fost la Radacini si prima oara s-au gandit ca nu prea se aude...dupa o vreme a venit seful de service si a spus ca trebuie schimbat rulmentul de presiune exact cum am zis si eu. Au acceptat sa il schimbe pe garantie extinsa. Revin cu rezultate. Sper sa nu fie si discul de ambreiaj afectat.

Edited by Eugen01m

Share this post


Link to post

Am ajuns cu masina la 11:15, iar la 15:00 m-au sunat ca este gata.

Doar am lasat cheia si cand m-am intors am ridicat-o. Nici macar nu stiu cine s-a ocupat de masina deci iese din discutie "bacsisul" mecanicului. Mi s-a parut foarte operativ service-ul. Sunt multumit de lucrare.

Share this post


Link to post

Va salut pe toti .

AVEO 1,2 , motorul se tureaza dar nu se simte ca '' trage " .

Se intampla cand fortez ,in depasire ,

se simte ca si cum legatura dintre motor si cutie se pierde , reduc din acceleratie si daca accelerez

treptat nu se mai intampla .

Masina are 60 000 km ,oare ambreiajul a " obosit" ?

 

 

Share this post


Link to post

Salut,

de vreo saptamana se aude un fassss de fiecare data cand calc pedala de ambreiaj (cu motorul pornit, e hidraulic la aveo meu) , zgomotul (acel fasait de lichid sub presiune) persista fie ca masina e parcata si calc ambreiajul cu intentia de a trece cutia in treapta1 dar si cand schimb intre trepte.Se simte si o lipsa de putere la acceleratie in mers.

Cativa mecanici mi-au zis ca de vina e rulmentul de presiune. Masina are 29.000km , are rost sa schimb doar rulmentul de presiune ? daca nu-l schimb se poate strica si placa de presiune ? discul ambreiaj ?

merci.

Share this post


Link to post

SALUUUTTTT , ma apuca disperarea !!!

Am un chevrolet aveo 2007 1.2 , deodata s-a stricat acum 2 luni cv la cutie , nu mai intra sau iesea greu din viteza ... am dato jos , am schimbat placa de ambreiaj ca era butucu rotunjit , dupa care priza la cutie ca avea uzura . A mers 3 saptamani dupa care mia rupt iar placa de ambreiaj , cu priza noua tot avea uzura , am pus din nou alt set de ambreiaj rulment , placa presiune , disc de calitate mai buna - azi a picat iar dupa 2 saptamani . Nici cutia nu miau reparato astia calumea , ca nu se potrivea priza perfect avea 11 pini la viteza 1 in loc de 12 , si a schimbat toate vitezele innauntru si a iesit prea stransa ... acum huruie ca tractorul probabil din cauza ca a cedat vreun rulment in ea , insa nu asta e cauza ruperii discului de ambreiaj . Daca a av cineva aceasta problema sau stie de ce mi se intampla asta va rog mult de tot sa ma ajutati, ca m-a dus la faliment masina asta.

 

ps : aia care au reparat cutie au spus ca e posibil sa aiba ghidaje cutia cu motoru si ca nu e centrata si de aia imi rupe discul , insa singurele ghidaje ale cutiei is alea de pe marginea ei , care intra in gaurile de la motor ... alea ghideaza cutia , de aceea nici nu inteleg ce ghidaj ar mai fi ... stima !

Edited by codrynn

Share this post


Link to post

Volanta au verificat-o/schimbat-o? In situatia respectiva era de preferat o cutie sh...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...