Jump to content
Sign in to follow this  
claz

Ce Se Intampla De Fapt?

Recommended Posts

Ne lovim de urmatoarea situatie:

S-au inregistrat multi membri noi. E OK.

Majoritatea se apuca sa scrie la cafenea, sa realizeze topicuri noi (da' nu asa modest... cate 3-4 pe ora), sa-si puna intrebari care mai de care mai "existentialiste"... Asta nu mai e chiar OK.

Mai oameni buni, totusi e un forum auto! Cafeneaua este intr-adevar pentru destindere, pentru discutat probleme care nu au legatura cu tehnica, dar vad ca incepe sa fie punctul de atractie maxima al forumului.

Voi ce parere aveti?

Share this post


Link to post

Ne place, nu ne place, asta e realitatea si totusi n-avem ce face. Nu putem inchide cafeneaua, desi eu unul am fost adeptul acestei idei la un moment dat. D-aia am facut Cafenea ca sa se discute aici (si numai aici) problemele existentiale. Nu putem inchide subiecte pe motiv ca nu plac la doi trei din noi si nici nu putem sa dam cu banu' in populatie cite vreme se comporta civilizat.

 

Vorba aia, un nebun arunca o piatra in lac si 10 intelepti se chinuie s-o scoata.

 

Cui nu-i place subiectul sa nu se bage in discutie... ca doar nebunul ala n-o sa se certe singur, nu? Asta e.

Share this post


Link to post

@claz: mama, da ce idee buna ai !

vrei sa devii acum si responsabilul cu cenzura pe forumul asta?

Share this post


Link to post

eu nu inteleg... adica sa nu mai postam la cafenea?... pai atunci nici acest topic nu ar trebui sa existe...

cred ca duceti cam departe idea de cenzura...

sa zicem ca stergeti posturile dupa, sa zicem, 6 luni de la postare pe aceasta arie, pt ca nu sant relevante pentru forum, dar ...

de fapt nu ma mai mira initiativa lui claz ... :-W

Share this post


Link to post

Lasati Cafeneaua pentru ca daca o inchidem atunci o sa ne trezim "spam-ati"

pe celelalte topicuri.

NFS zice bine: daca nu i se raspunde atunci ...

Edited by tyranus

Share this post


Link to post

Nu despre cenzură e vorba.

 

E vorba că avem utilizatori care, de când s-au înscris, nu au scris decât la Cafenea. Ori, cafeneaua era un loc în care cei care participă şi la celelalte discuţii auto să poată să-şi dea cu părerea despre subiecte non-auto.

Share this post


Link to post

e, pai daca lucrurile stau asa, sa se ia o masura care sa-i multumeasca totusi pe toti.eu cred ca pana la proba contrarie, toata lumea intelege de vorba buna.

Share this post


Link to post

BRAVO FRATILOR.Ma faceti sa-mi schimb parerea despre voi.Cititi reeplica lui NSF si poate intelegeti ceva.E libertate,lasa omul sa faca ce vrea atata timp cat nu incalca regulille voastre(ale forumului)

Share this post


Link to post

OK, pai ce facem cu un fan Daewoo, care nu are masina, dar ii plac? Nu are voie sa scrie ca nu are masina? Nu are voie sa se INscrie, ca nu are masina? In plus, poate ca s-au zis foarte multe la probleme/utile etc si acum cantitatea de info e mai redusa... E adevarat, intru, dau pe Vezi Subiectele Noi si trebuie sa browsez un pic pana dau de ce ma intereseaza. Dar nu ma supar, mai mult, la unele mesaje non-auto chiar imi place sa raspund: mai vad si eu cine e in spatele volanelor, si asta uneori e util.

 

Parerea mea...

Share this post


Link to post

Nu a zis nimeni că vom lua măsuri împotriva lor (încă > :) :P ).

 

Era o sugestie. Nu trebuie să uităm că DaewooClub este un forum auto, nu un forum de generalităţi (cum este de exemplu http://forum.softpedia.com unde topicurile de genul ăsta ar avea mai mult succes).

Share this post


Link to post

@Claz: Ai postat la Cafenea in loc de "Despre forum"! Se muta si se penalizaeaza cu o excursie in Hunedoara :drinkers:

Share this post


Link to post

Eu zic asa:forumul are rubrica de cafenea?are.Daca cineva vrea sa posteze doar acolo e treaba lui,atata vreme cat respecta regulamentul.Nu putem fi toti mecani si ingineri auto.

Share this post


Link to post

cred ca nu sunteti sanatosi...

Ar trebui sa discutam numai despre masini? Nu de alta dar observ f.multi oameni inteligenti printre noi( nu dau nume ca nu vreau sa flatez pe nimeni ) care daca nu exista Cafeneaua probabil ca se mutau si pe alte forumuri. Adica eu imi petrec pe acest forum cel putin o ora jumate pe zi. Si nu as petrece-o daca am discuta numai despre faptul ca trancane placa la Matiz s.a.m.d.

Sunt liber sa ma inscriu si pe alt forum ,nu-i problema, dar prefer sa discut pe asta si alte subiecte pt.ca am fost printre primul val de inscrisi si as putea spune ca va cunosc cat de cat. Daca ma duc pe AndreiGheorghe nu ma simt bine tocmai din cauza de mai sus.

E treaba voastra , voi sunteti adminii, exista niste reguli , dar incercati sa nu le faceti numai voi . Mai intrebati si lumea.

Daca tot am scris aici am si o reclamatie: una lume din grupul Moderatori sau care aspira ;la acest grup au luat-o cam in serios si mai reped lumea pe anumite topicuri. Adica bah treaba e serioasa aici si nu ne jucam de-a forumul ! A fost o concluzie si e treaba voastra ce masuri luati dar nu sariti pe mine pt.ca mi-am exprimat parerea la modul liber !

Va pup :D

Share this post


Link to post

:o fftopic:

Daca tot am scris aici am si o reclamatie: una lume din grupul Moderatori ...

 

3.3 Orice dispută sau abatere de la a unui moderator va fi semnalată prin mesaj privat unui administrator.

 

@ALL: Avetzi probleme cu ragulmentul, OK: le discutam in sectiunea asta.

 

:ontopic: NU SE VA RENUNTA LA CAFENEA! CE face Claz e doar o campanie de constienetizare utila pe un forum auto.

Share this post


Link to post

Sunt de acord cu claz, prea multe aberatii. Nu e vorba (inca, poate) de luat masuri impotriva lor, dar macar bunul simt ar putea sa intre in functiune si sa le limiteze.

 

expero16V: citeste regulamentul, mai ales 2.6 liniutza 4. Daca ti se pare ca te neindreptateste vreun moderator adreseaza-te unui admin sa iti faca dreptate.

Share this post


Link to post

Eu nu sunt de acord cu claz...nu sunt mecanic, veleitatile mele in ale meshteritului la masina sun apropiate simtitor de zero...asta inseamna ca nu am voie pe un forum de auto???? am stat destul timp pe alte forumuri si pe nici unul nu apareau framintarile astea existentiale... daca luati masuri de restringere a dreptului de postare la Cafenea insemna ca eu nu mai am ce face pe aici, prin urmare imi dau demisia... :mda:

 

... si pina la urma care ar fi ideea, sa fortati userii sa posteze in partea tehnica, chiar daca nu se pricep?...o sa iasa o varza fratilor... sau cumva vreti sa inventeze probleme la masini, de dragul de a mari topicurile din zona tehnica?...

 

 

...puyyyy lui Zeu va mai intelege...

 

...have a safe driving, my friends... :lavolan:

 

Later edit: in urma feedback-ului primit referitor la acest post tin sa precizez ca starea de "sanatos la creier" nu mi-am dorit-o si nu mi-o voi dori niciodata deoarece m-as plictisi de mine insumi...oricum, sperante ar mai fi deoarece am reperat ceva zone, restrinse cei drept, pe marginea creierului, care nu au fost alterate de prezenta geniului in a mea mirabila persoana... asa ca propun celor care s-au gindit sa-mi propuna o mica lobotomie sa inceapa din centru, unde e raul cel mare :D ...iar dupa terminarea operatiei dati-mi o cheie franceza si o salopeta si voi deveni cel mai silitor activist pe partea tehnica a forumului...

 

... iar celor care percep acest forum ca pe un copil al lor si incearca sa-l faca precum un camp cu micshunele le recomand sa-si ia un animal, Cookie mai are 4 frati disponibili... il atasez pe cookie :D

post-74-1109322798_thumb.jpg

Edited by iuzar

Share this post


Link to post

@Satori daca chiar vrei tu sa stii nici macar n-am citit regulamentul si nici n-o s-o fac.Daca vrei sa vb. de bun simt , ti-as spune ca bunul simt presupune sa accepti parerea celuilalt si nu sa i-o tai din prima pe un ton care-mi aduce aminte de comunisti. Concluzie este ca nu trebuie sa citesc regulamentul ca sa-i respect pe ceilalti . Si nici nu trebuie sa ma duc plangand la vreun admin ca " aoleu ce nedreptate am suferit eu" . N-am apelat decat in momentul in care un dobitoc care se afla printre noi m-a jignit . Si n-as fi apelat daca as l-as fi cunoscut personal pe acela si i-as fi rupt capul . hai ca am deviat.

Satori nu inteleg ce legatura are bunul simt cu un forum auto ? daca forumul auto are sectiune pt.homosexuali nu pot sa postez si sa-mi dau cu parerea ? Inchideti Cafeneaua si in momentul ala n-o sa mai postez . Dar o sa ma orientez si catre alte forumuri nemaintrand pe DaewooClub decat strict pt.informarea mea in privinta masinilor daewoo .

Am impresia ca unii dintre noi au facut din acest forum ceva personal . Eu sunt de acord ca s-au straduit pt.a realiza forumul insa daca voi l-ati facut si voi faceti regulile sa se inchida Cafeneau si am terminat cu polemica .

 

O completare : uitandu-te la statistica userului meu observi ca cel mai activ am fost in sectiunea Probleme Tehnice CNE , dar asta nu inseamna ca pot fi de acord cu o nedreptate din punctul meu de vedere.

@Iuzar - Iar am ajuns aliati :D Glumesc ...

Edited by expero 16V

Share this post


Link to post

Pt rezolvarea acestor mici divergente va invit la petrecere anuala pentru socializare.Detalii la intalniri :drinkers: :banana:

Share this post


Link to post
Concluzie este ca nu trebuie sa citesc regulamentul ca sa-i respect pe ceilalti.

Am zis eu asta? Sunt doua chestii diferite in postul meu, vrei sa il rescriu?

 

N-am apelat decat in momentul in care un dobitoc care se afla printre noi m-a jignit . Si n-as fi apelat daca as l-as fi cunoscut personal pe acela si i-as fi rupt capul. hai ca am deviat.

Daca inteleg eu bine si ameninti cu violenta fizica, da, ai deviat rau de tot.

 

Satori nu inteleg ce legatura are bunul simt cu un forum auto?

Bunul simt are legatura cu absolut tot. Nu pot sa iti explic de ce, ii las pe altii mai versati sa faca asta.

Share this post


Link to post

Aveti prea mult testosteron de consumat copii...

Ne vedem la Moeciu si dicutam

Share this post


Link to post

...

Share this post


Link to post

Ar trebui să-ţi fie ruşine pentru ce-ai scris mai sus. Ştii de ce e cel mai activ în întâlniri ? pentru că el s-a ocupat aproape în exclusivitate de a doua întâlnire a DaewooClub, chestie la care nu-mi aduc aminte ca tu să fi participat. A găsit cazare, a inspectat locaţia, a dat bani din buzunarul propriu pentru noi.

 

În plus, dacă ai avea curiozitatea să mai cauţi prin forum, ai găsi şi mesajele cu conţinut tehnic, pe lângă ajutorul (tehnic şi nu numai) dat în mai multe ocazii prin messenger/viu grai mai multor membri ai forumului.

Share this post


Link to post

Bre, e vineri, ce dreaq, nu mai intelege nimeni de gluma?....  <img src= (">

 

clazule, daca te-ai suparat atunci IMI CER SCUZE PUBLIC :osanale: pe bune

 

@Vaxxi

În plus, dacă ai avea curiozitatea să mai cauţi prin forum, ai găsi şi mesajele cu conţinut tehnic, pe lângă ajutorul (tehnic şi nu numai) dat în mai multe ocazii prin messenger/viu grai mai multor membri ai forumului.

 

Asta e buna rau, sa moara Bibi :banana: ... sa inteleg ca exista pe forum casete inregistrate sau mp3-uri cu sfaturi tehnice? vrea si sufletelul meu asa ceva  <img src= ">

Share this post


Link to post
Ştii de ce e cel mai activ în întâlniri ? pentru că el s-a ocupat aproape în exclusivitate de a doua întâlnire a DaewooClub, chestie la care nu-mi aduc aminte ca tu să fi participat. A găsit cazare, a inspectat locaţia, a dat bani din buzunarul propriu pentru noi.

 

Ajutata de Ovidu care a gasit loctia si a primit primit primul impresiile prin telefon :banana:

Share this post


Link to post
Aveti prea mult testosteron de consumat copii...

Ne vedem la Moeciu si dicutam

 

putem sa ne vedem si la viena dar din pacate ajung la concluzia ca intre mine si satori e ceva existential . Stii sunt unii oameni care nu se inghit oricat ar vrea..

SATORI ce zodie esti? Ca s-ar putea sa aflam raspunsul "neanghitirii" noastre :D ?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...