Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

Cam mult offtopic aici, dupa parerea mea...

Desi ma consider unul dintre cei mai mari misogini din lume, aici cred ca discutiile au degenerat prea mult! In fiecare zi ne lovim de "prosti" si "proaste" in trafic, injuram, trecem peste si ne calmam. Cu siguranta si noi, toti cei care ne consideram ok in trafic comitem greseli, chiar si fara sa ne dam seama.

Ar trebui sa salvez intr-un fisier text postul asta , ca maine sigur ma intorc iar la injurat pitzipoance in trafic!!!

Share this post


Link to post

Vad ca ati inceput cu atacuri dure la persoana baieti.

In primul rand STEPH si BRAINIAC , nu aveti nici un drept sa judecati un om pe care nici macar nu il cunoasteti si sa ziceti asemenea orgii si ineptii ("esti o insulta la adresa speciei umane" sau sa faci asa "dobitoc" sau sa modifici obscen numele cuiva pe care nu cunosti). Daca asa va comportati si asa judecati, sincer va zic ca voi doi sunteti niste insulte la adresa acestui pamant.

Intamplarea face sa il cunosc pe Domnul Tudor Popescu, care imi este coleg de serviciu si tot odata il cunosc de peste 10 ani , cam de cand era in liceu. Este intr-adevar o fire foarte energica si foarte dinamica, e poate unul din cei mai constiinciosi angajati de la noi. E drept, nu ii plac femeile la volan , nu ca mie imi plac prea mult, si mie imi vine sa le crap teasta la cate unele.Stiu si faza cand l-a scuipat aia, el doar ia ras o palma, nu cat sa o bage in spital, insa si eu as fi reactionat la fel, doar ca eu daca ii dadeam una o bagam in spital ( nu de alta dar sunt un tip de 1,87 m si 120 Kg, el e de aceeasi inaltime doar ca are 96 kg). Si judec din prisma unui sofer profesionist cu 42 ani de experienta in domeniul condusului. Nu sunt un pustan , varsta mea este de 62 ani ( ce n-as a sa mai fiu pustan ) , scriu de la servici acum. Femeile la volan pot spune si eu ca sunt dezastruoase, multe din ele, si nevastamea dupa ce a avut primul accident in 1992 nu s-a mai suit la volan. Fata mea e si ea soferita, insa nu pot sa laud felul in care conduce ( cam teribilista, insa e permisul ei, masina ei , are 30 ani, are responsabilitate)

Oricum, in curand va fi si el sofer cu categoria C.

 

Imi cer scuze pentru eventualele greseli de gramatica, de mentionat ca eu nu am decat 8 clase si scoala de maistrii. Oricum nu va dau decat un sfat: Inainte de a judeca pe altul judecativa pe voi. Ca nici voi nu sunteti perfectiunea de pe acest pamant.

Zi buna va doresc

 

Cu stima,

Mantea Cristian Ovidiu.

 

 

 

A , si vad de unde s-a startat tot: de la cocalarii care merg prea repede fortandui pe altii sa se dea din calea lor ca ei se grabesc ! Sincer si mie imi place sa ii tin din graba si sa imi dea semnale luminoase pana li se ard becurile. Asta numai la volanul masinii. Cand conduc camion, merg pe dreapta deoarece cu camionul nu prea te poti juca, asta daca il scapi de sub control poti face un dezastru.

Edited by Cristian Mantea

Share this post


Link to post

Ati inceput cu stangul, d-nule Cristian Mantea. Primul dvs post este offtopic.

Cred ca e de ajuns cu fenomenul Tudor Popescu, care nu e nici macar o blonda superba. Orice post offtopic va fi sters.

Edited by ileana

Share this post


Link to post

Cu riscul de a-mi fi sters postul offtopic mai adaug un ultim cuvant la acest subiect.

 

Este atat de greu ca cei care se lauda sus si tare ca respecta regulile de circulatie sa le respecte pe toate?

Eu unul nu respect toate regulile de circulatie insa nici nu am pretentii de la ceilalti soferi.

Si concret. Domnilor eu sunt unul de-ala care alerg cu masina. Ce credeti ca rezolvati daca ma tineti in spate? Credeti ca ma corijez si nu mai fac? Sau ce? In afara de "umplut" frigiderul sau mai rau, sicanari in trafic si eventual batai pe marginea drumului, daca situatia e mai grava, n-o sa obtineti.

 

Nu conteaza cati ani aveti de condus domnul Cristian, conteaza cati ani aveti acasa si cat respect aveti pentru ceilalti participanti la trafic.

Eu cand merg tare nu incomodez pe nimeni dumneavoastra puteti spune acelasi lucru cand stati pe banda 2 cand prima e libera?

Asta n-o sa inteleg niciodata, mi se pare o dovada de nesimtire crasa si frustrare. Ce obtineti prin aceasta manifestare?

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post
Stiu ca voi lua warn dar deja nu ma mai intereseaza. Noapte buna.

Iote c-ai luat suspend.

 

Ati inceput cu stangul, d-nule Cristian Mantea. Primul dvs post este offtopic.

Cred ca e de ajuns cu fenomenul Tudor Popescu, care nu e nici macar o blonda superba. Orice post offtopic va fi sters.

Dnul Cristian Mantea este un alter ego al domnului Tudor Popescu. Cont clona, deci inchis.

Share this post


Link to post

In medicina s-au "izolat" deja centri neuronali raspunzatori pentru multe actiuni si predispozitii: condus violent sau incredibil de prost,

violenta, sexualitate cu violenta, viol, crima etc.

Off-topic:

Cristian Mantea, Joined: Today, 07:15 AM, Personal Statement: Judeca-te pe tine inainte de a judeca pe altii

Cum naiba s-au gasit sa-i si raspunda, desi pledoaria e dementiala, iar personajul nu e exclus sa aiba corespondent in realitatea apropiata lui =))

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Pai n-ai vazut ca, se spune ca Dl Cristian Mantea este de fapt dl Tudor Popescu?

Share this post


Link to post

"... am dubla personalitate si mi-o dezvolt pe a treia ..."

Share this post


Link to post

Astazi in Piatra, asteptam sotia intrata la un magazin. Vad o kia ceed ca vrea sa parcheze, dar era un loc de parcare din ala cu stalp in cale, ca la peronul de la autogara. Ii fac semn ca mai incolo (vreo 7 m) are loc. Ce sa va zic, avea loc liber si locul albastru- stiti voi pentru ce. Ghici pe care loc parcheaza? Ati ghicit, pe locul albastru, la mai bine de juma de metru de vordura. Chestia e ca eu nu vazusem cine e la volan, ca nu se vedea mai nimic de unde stateam eu (sprijineam vitrina magazinului, pe afara). Cand colo, se da jos o don'sorica de maxim 150 cm, foarte trendi-flendi. Am vrut sa ii zic ca a parcat FIX pe locul care i se potriveste, dar nu a venit catre mine, ci a intrat in magazinul de langa. Alt destept, cu un Tucson, da sa parcheze, dar in loc sa parcheze pe locul de unde tocmai iesea alt tucson, tot albastru, condus finut de o blonda cu 3 plozi dupa ea, parcheaza in locul ala cu stalpul, desi i-am aratat ca la doar o masina in urma are diiiitamai locul. Rezultat: o jumate de masina iesita pe banda de circulatie. Bre, si femeile fac tampenii, dar nici cu barbatii nu mi-e rusine.

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Cred ca e cazul sa schimbam titlul topicului in ,,cum sa-i tragi una peste ochi soferitei", ,,cum sa demonstrezi ca esti un mitocan adevarat" sau ,,cum sa te faci de rahat in public".

 

Adeptii violentei sunt invitati pe sadomaso.ro sau pe batetinevasta.ro, aici sunt offtopic.

Share this post


Link to post
Unei femei ce ma scuipa i-as arde o palma.Punct.

Si daca barbatsu iti rupe gatul sau iti foote un par direct in cap, ce spui? Asa, in legitima aparare.

Share this post


Link to post

E haios cum noi barbatii ajungem sa vorbim despre femei. Realmente nu este nici o diferenta reala intre un barbat si o femeie la volan. Conteaza insa niste chestii: cine a invatat-o sa conduca si cata incredere in propriile-i forte i-a inspirat, cine i-a dat permisul si cat de meticulos a fost in examinare si bineinteles cine i-a dat cheile masinii pe mana.

 

Eu daca as putea sa schimb ceva in modul invatare la scoala de soferi, as baga cateva sedinte cu filmulete despre accidente si ciocniri, dar nu d'alde far in stalp ci accidente serioase bune de stirile de la ora 5. Eventual si niste reconstituiri pe calculator, poze cu mult sange si creier prin copaci, totul ca sa ii fac pe viitorii soferi sa constientizeze ca o scapare cat de mica la bordul unei masini care cantareste o tona si zboara pe sosea cu 100 la ora poate fi letala. Tot la scoala de soferi as introduce si niste ore de condus defensiv si eventual un mic curs practic de educare a reflexelor la volan pentru ca si eu, dupa 8-9 luni de carnet, tot lamaie ma simt si zilele trecute cand am observat cu o fractiune de secunda mai tarziu decat ar fi trebuit ca unul a franat in fata mea, am tras tare de volan dreapta ca aveam banda I libera si cu ambreiajul calcat si frana pusa pe primii metrii m-am dus zigzagand vreo 10-15 m de se uitau toti la mine ca la felul sapte. Pur si simplu in scoala de soferi instructorul te duce cu maximum 50 la ora, nu ai ocazia sa iti dai seama cum sa reactionezi in situatii limita si pus in fata uneia risti sa te blochezi.

 

In ceea ce priveste pipitele la volan sincer, nu pot sa am o parere prea buna, mai ales despre alea cu ochelarii de soare cat fata. A da, si apropo, ochelarii aia pot fi o mare pacoste, eu ii folosesc pe ai mei pentru ca plec de acasa cu soarele in fata la rasarit si ma intorc acasa tot cu el in fata la apus :D dar sincer as prefera sa nu port asa ceva, pur si simplu iti scade acuitatea vizuala si partial si reflexele pentru ca trebuie sa te concentrezi mai bine ca sa vezi ce ai in fata si reactia de a frana spre exemplu este incetinita cu cel putin o fractiune de secunda.

 

Si ca sa inchei, eu unul sunt de parere ca, femeile indiferent cum se comporta la volan sunt totusi participante la trafic si mai bine sa fim frati pe sosea decat dusmani. Iar in ceea ce o priveste pe flegmatica lui tudor popescu pot sa spun doar atat: nu o pocneam pentru ca oricum tipa era prea "inteligenta" ca sa priceapa de ce a primit palma insa, daca nu era in public i-as fi luat cheile din contact si le-as fi aruncat in primul boschet =)) macar asa si-ar fi dat jos vitraliile de pe ochi.

Share this post


Link to post

Parerea mea despre femeile la volan , nu va urcati pasager :) . Cat despre povestea lui Tudor Popescu , chiar daca nu am lovit o femeie vreodata daca una m-ar scuipa sau m-ar injura tot si-ar lua o palma/bobarnac /sut in cur . De ce ? Pentru ca nu suport sa fiu umilit de nimeni ,fie el fost boxeur la 120 kg sau femeie 'neajutorata'.

Share this post


Link to post

Pai vorba aia..cine se pune cu prostul...

Share this post


Link to post
Eu daca as putea sa schimb ceva in modul invatare la scoala de soferi, as baga cateva sedinte cu filmulete despre accidente si ciocniri, dar nu d'alde far in stalp ci accidente serioase bune de stirile de la ora 5. Eventual si niste reconstituiri pe calculator, poze cu mult sange si creier prin copaci, totul ca sa ii fac pe viitorii soferi sa constientizeze ca o scapare cat de mica la bordul unei masini care cantareste o tona si zboara pe sosea cu 100 la ora poate fi letala.

Pai intr-o vreme am inteles ca asa era. Taicamiu si-a luat carnetul prin '84-85 si mi-a povestit ca dupa ce a trecut examenul, cand s-a dus sa-si ridice permisul l-au bagat intr-o sala si i-au dat sa vizioneze niste filme d-astea cu accidente de-i venea sa-l lase acolo si sa plece pe jos.

Share this post


Link to post

Aha, deci sa te scuipe e umilitor, dar sa te dai la ea jos la ea la scandal si sfinti, biserici, banane, frigidere nu e. Bai ce lume stresata.

Mi-a aratat una degetu din mijloc intr-o zi.. pai m-a busit rasul, firesc, am intrebat-o daca si-a facut schimbare de sex, ca initial crezusem ca e femeie =))

Acum realizez.. vai ce umilit trebuia sa ma simt... si ce nebarbat am fost ca nu i-am bagat eu una pe geam =))

Pai vorba aia..cine se pune cu prostul...

Asa-i. Vad tot mai des multi care cat ai clipi se dau jos din masina la cea mai mica sicana din trafic si se duc intinsi la scandal, care a genera in bataie e o chestiune de secunde. Asa am vazut cum s-a lasat cu scos de sabii, sprayuri etc. Incredibil de multi au pistoale, inclusiv femei.

Zilele trecute unul a fost injunghiat pentru ca a dat o palma muierii unui interlop, pe coor.

A lovi o femeie, indiferent de cat de joasa speta ar putea fi ea, nu arata decat slabiciune. Doar un animal cu creier de orangutan care nu se poate impune altfel in fata unei femei o trosneste. Explicatiile au de multe ori au in esenta lor neputinta de a le domina intelectual sau sexual si neputinta de a se controla pe sine.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Tommy , explica-ne noua ce faci daca o doamna (Jerry ) te scuipa. :D

Share this post


Link to post

Mie asta nu mi s-a intamplat. Sunt destule care m-au enervat de-a lungul timpului, dar eu nu ma dau jos la ele, nici sa vina la mine la portiera nu mi s-a intamplat, in general femeile nici nu au curaj sa coboare. Nici altceva nu le arat.. pe strada :)

Si apoi.. stii cum e, daca te bagi in tarata.. te mananca porcii. Daca si daca mi s-ar intampla totusi, ca tot vrei tu sa postulez.. cred ca le-as spune o porcarie ceva, stiu destule, dar atata tot. O ironie e permisa insa cred.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
... ce faci daca o doamna (Jerry ) te scuipa ...

Ii intorci si celalalt obraz, dupa care, te urci la loc, pe cruce.

Share this post


Link to post

Offtopic :D a' unui mos care iti rascheteaza masina cap coada si care la asirom declara ca el e vinovatu dar la politie declara ca el mergea inainte si io m-am raschetat de el apoi am revenit pe banda mea, ce ziceti? dar de politaiu de la crezut ce ziceti ? :D

Share this post


Link to post
.Mai nasol a fost cand s-a ridicat brusc masina din arcuri cand m-am dat jos.Nu mai reusea sa porneasca masina..dadea la cheie intr-una si motorul era pornit deja :D

Pe alta parte aveam masina plina..mai eram 3 persoane.Groaznic ce s-a discutat aici..se pare ca nu a avut nimeni curajul sa zica ceva//pt ca sunt multi cei care procedeaza asa.

Si la tine se ridica? La mine se ridica Leganza!

On-topic ,am intalnit multe femei la volanul camioanelor in afara.Mergeau exelent.Am vazut si pe la noi vreo doua.Am vazut una si pe autobuz.Bine, la masinile mari e vorba de pasiune,dar la raportul de femei cu permis/accidente as putea spune ca femeile sunt mai precaute la volan. Si daca nu ma insel (nu stiu sigur) si la asigurari daca esti femeie este mai ieftin. Deci au ei un calcul facut!

Share this post


Link to post
la asigurari daca esti femeie este mai ieftin. Deci au ei un calcul facut!

nu cred...

Share this post


Link to post
Doar un animal cu creier de urangutan care nu se poate impune altfel in fata unei femei o trosneste. Explicatiile au de multe ori au in esenta lor neputinta de a le domina intelectual sau sexual

 

Femeile care il fac sa creada pe un barbat ca e "in charge" sunt foarte inteligente. Pentru ca, femeile, in toate cazurile, urmaresc doar un interes: fie ca e material, sexual sau de pozitie sociala. Bine, depinde si de barbat. Eu, de exemplu, am destula minte incat sa imi dau seama de orice truc. Apoi le si spun in fata ce si cum. Din aceste cauze, eu si femeile, nu prea ne suportam, reciproc. Asta nu inseamna ca ma port aiurea cu ele, pentru ca sunt un om corect. Le tratez de la egal la egal, atat in viata cat si in trafic. De multe ori, ma port cu ele ca cu copiii, care ar face orice sa obtina ceea ce doresc.

 

Apropo: nu facem un topic separat despre subiectul asta, ca vad ca nea-m indepartat oarecum de subiectul topicului.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...