Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

E ora spovedaniei ?

Share this post


Link to post

Dar de ce sa nu o loveasca, doar i-a venit prietena batuta de la accident si i-a zis "asa meriti".

Faci pe strada ce vezi acasa.

Vorba lui dj dark, era vreun rrom mai nespalat ce facea?

Share this post


Link to post

Fantastica caldura asta :) )

 

Acum pe bune..banuiesc ca tudor2402popescu stia la ce se asteapta cand a postat.Nu e singurul si nici ultimul care procedeaza asa..mai sunt si altii si inca chiar de pe acest forum.Frustrarile din trafic dau nastere la justitiari de genul asta.Inca ne place sa ne facem singuri dreptate,iar aceasta stare de fapt va mai continuua multaaa...multaaa vreme.Si eu ascult la europa fm campania lor cu drumuri curate si in acelasi timp,distrat,arunc scrumul pe geam..

Share this post


Link to post

De asta avem drumurile scrum ?

Share this post


Link to post

Ar merge un referat =))

Share this post


Link to post

Sh!t!

Sigur nu e vorba de tudor3002popescu??

Share this post


Link to post

Tudorcifrepopescu - o fi frustrat ca il are prea mic.

 

motorul.

Edited by madkat

Share this post


Link to post

Nu era fratele geaman, Danny DeVito.

Share this post


Link to post

Atata offtopic...iote faza : anu trecut ma aflam cu echipa in curtea primariei Hemeius(Bacau).Portile la intrare deschise spre strada .Aud o masina turata , ma intorc : o dama intr-o masina noua voia sa intre in curtea primariei;in dreapta sotul ei,

explicandu-i ; bun..ma intorc cu nasu-n duba, aud iar masina demarand si deodata poc: dama s-a infipt pe mijlocul unei porti =)) (poarta e de fier. )

Share this post


Link to post

E greu de spus despre cum conduc femeile, in general.

E adevarat ca majoritatea masinilor, pe care le vad facand manevre aiurea, sunt conduse de femei, dar, ideea e ca doar pe acelea la observ, datorita greselilor facute. De unde pot sti eu, cate masini conduse de femei, intalnesc eu in trafic, daca merg corect, si nu imi atrag atentia cu nimic?

 

Cat despre frane, eu procedez asa: merg pe cat posibil pe prima banda. Daca vreau sa depasesc o masina, care merge sub viteza legala, dar pastrand (eu) viteza legala, si vad masini pe banda 2, care merg mai repede, astept un pic in spatele celui pe care vreau sa-l depasesc, pana nu mai sunt masini pe banda 2, apoi depasesc. Franez la flash-uri (dar nu asa tare sa intre in mine, ce naiba :) ), in 2 situatii: cand primesc flash-uri mergand pe banda 1, sau, pe banda 2, cand nu se poate folosi banda 1 din cauza masinilor parcate.

 

Referitor la DN1, si pe mine ma enerveaza cei care merg mult sub viteza legala, pe banda 1, iar pe banda 2, sunt cei care merg foarte tare. Si imi e foarte greu sa merg si eu pe undeva, cu viteza legala.

Share this post


Link to post
Referitor la DN1, si pe mine ma enerveaza cei care merg mult sub viteza legala, pe banda 1, iar pe banda 2, sunt cei care merg foarte tare. Si imi e foarte greu sa merg si eu pe undeva, cu viteza legala.

Atunci ia incearca tu intr-o preafrumoasa seara de duminica sa mergi cu 130 pe A2, de la Cernavoda pana...unde vrei tu. Sa-mi zici cati km ai reusit sa pastrezi aceasta viteza constanta. Hai sa nu ne asundem in spatele lui "nu pot sa merg legal. eu VREAU sa merg legal, da' nu pot. asa ca ii cumintesc eu pe toti, ca am muschiu' dezvoltat". Mi-e de 1000 de ori mai scarba de cate un "tudorpulescu" (vorbim de un personaj fictiv) de-asta care merge legal cu orice pret decat de unu' care vad ca merge tare, dar fara sa incurce pe nimeni.

Share this post


Link to post
se impune o noua categorie: tudor2402popescu.

OFF: Ne trebuie si in politica un justitiar de tipul acesta! > :)

Edited by hitman

Share this post


Link to post
O scuipi si tu sau ii dai una in masina,insa n-o bati,e totusi o FEMEIE!

De lovit, hai ca e femeie si nu prea se face asta, dar o flegma (is cam racit eu de felul meu) tot ii dadeam de i se fisurau lentilele. Daca femeia a procedat in felul respectiv, e o mahalagioaica punct.

LE: dar recunosc- m-ar fi mancat palma. Mie imi plac femeile (am pe aici doua exemplare) care cand fac cate o prostie in trafic, franeaza, pun avariile si ridica mainile in sus. Ma ufla rasul, astept sa am liber sa pot depasi, imi aprind o tigara si ma minunez: Doamne, esti prea bun, dai permise la prea multi.

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Toate accidente la care a facut referire el au fost despre accidente usoare cauzate de femei,femei plesinte peste ochi din acest motiv.

 

Cate d'astea nu se intampla zilnic in Bucuresti de exemplu.

Asta ar insemna ca la biroul de accidente usoare sa ne pleznim unu pe altu supravegheati de politai,sau sa venim deja cu ochii vineti.

 

Daca e vina ei clara si mai e si mahalagioaica si incepe sa te scuipe si sa te injure de sfintzi ,ori ii pleznesti pe toti din masina ei ca sa nu faci discriminare,just joke.. :) ) ,ori daca e singura ii versi o cola in cap sau tigarile din scrumiera sau rodul racelii tale etc.oricum gasesti alta medoda de a te calma,fara sa-i scoti ochii.

 

Sa-ti vina prietena sau sotia acasa cu capul umflat si ochiu vanat pt ca i-a atins masina unui "macho" si tu sa-i spui ca "bine ti-a facut"..e "putin" sado.

 

 

 

Plus ca acum ar trebui sa lase femeile nebatute ca are probleme mai grave: :) )

 

Iti spun: daca eram eu in situatia aluia te impuscam fara prea multa vorba. Poate nu acolo pe loc, dar pana seara erai si mort si ingropat... apoi familia te dadea disparut si nu te mai gasea nici dracu, ca pe Elodia. Zii sarut mana ca nu eram eu ala, sau ca nu mi-ai facut mie faza asta. Esti un adevarat pericol pentru sosele, si chiar ar trebui sa te achite careva, asa, preventiv, ca sa fim siguri ca nu nenorocesti pe altii.

Share this post


Link to post

CE ii explici unei femei cu amandoi ochi vineti??

NIMIC, ca deja i-ai explicat de doua ori =))

Share this post


Link to post

Auzi Brainiac, cu capul cat damigeana si mintea cat musca din ea, eu nu te-am injurat si nu te-am insultat , da? Am incercat sa fiu diplomatic dar vad ca nu tine. in primul rand , nu ai nici un drept nici sa ma faci dobitoc si nici sa imi pocesti numele, si sa imi borasti toate cretinatatile alea la adresa mea ,nici nu ma cunosti. Asa ca sa taci DRACULUI din gura ( ca sa nu te insult altfel - sa stii ca stiu sa insult mai ales p-ai ca tine) . Si mie mi-este scarba de tine sa stii, nu dau un scuipat pe tine ca oricum valoarea ta e mai mica decat efortul meu de a da acel scuipat pe tine. Mai bine pune-ti pe creier o legatura de la " ventuza" de la tubul cinescop TV ( blocul de linii - dupa triplor) si o mana pe calorifer si du-te ! Un masaj cu 30 Kv la creier nu cred ca ti-ar strica, poate inveti sa vorbesti si iti dispar trivialitatile din cap ( se prajesc sub actiunea inaltei tensiuni). Stiu ca voi lua warn dar deja nu ma mai intereseaza. Altul care insulta nu ia warn

 

Referitor la ala care zicea ca ma impusca...pana una alta dau eu cu masina peste el sau ii proiectez un un box in fata. Nu eu l-am pus pe respectivul cu TTul sa nu tina distanta de siguranta , iar eu oricum am franat deoarece era o trecere de pietoni. Boul a intrat in mine. De asemenea pe remorca era lipit semnul cu inscriptia : A SE PASTRA O DISTANTA DE MINIM 3 M .Oricum nu vreau sa imi amintesc ce a fost atunci cu Tranzit-ul ala , era ambreiajul metal pe metal, si masa totala rulanta a ansamblului auto nu era decat de 3300 kg, deci o viteza prea mare nu puteam sa am, iar pe banda 1 erau benzi de delimitare lucrari.

 

Oricum in curand urmeaza sa imi iau si categoria C+E de permis + tractor. Sa vezi fugareli cu Raba ce trag la cocalari. Imi fac si atestarea ADR ( marfa periculoasa ) , asa ca daca ma supara unul ii pun in brate un tub de oxigen tehnic cu vaselina pe stut. > :) Am si atestare ISCIR ( Stivuitor ).

Refritor la femeile la volan, n-au decat sa se lase de condus , marea lor majoritate. Sunt mai periculoase decat un autogen pornit langa o cisterna cu benzina. Aveam o opinie mai buna despre gagica mea la volan...dar se pare ca a comis-o. Se vaicarea ca a pocnit-o ala...si eu o pocneam , sa fi fost in locul pagubitului. Basca ca seful a pus-o sa plateasca reparatia ( si eu o puneam). Ma intreb daca sora-sa ,cu care mai e si geamana, o fi la fel.

Referitor la temerarii de mai sus cu viteza peste limita legala: Depasiti limita in Germania austria Olanda sau alte tari civilizate...te lecuiesti in veci.

 

Pusca si cureaua lata, cel mai destept cedeaza. Am cedat.

 

Atat am avut de zis,

Noapte buna.

Edited by tudor2402popescu

Share this post


Link to post

Tu insuti esti o insulta la adresa speciei umane.

Share this post


Link to post
Atunci ia incearca tu intr-o preafrumoasa seara de duminica sa mergi cu 130 pe A2, de la Cernavoda pana...unde vrei tu. Sa-mi zici cati km ai reusit sa pastrezi aceasta viteza constanta. ...

 

A1 se pune? Facut de la cap la coada cu viteza osciland intre 126-137 km/h. Destul de legal? :D

Share this post


Link to post
Aveam o opinie mai buna despre gagica mea la volan...dar se pare ca a comis-o. Se vaicarea ca a pocnit-o ala...si eu o pocneam , sa fi fost in locul pagubitului. Basca ca seful a pus-o sa plateasca reparatia ( si eu o puneam). Ma intreb daca sora-sa ,cu care mai e si geamana, o fi la fel.

Ma intreb sincer daca domnisoara ... aaa, gagica, citeste posturile tale :) .

 

A1 se pune? Facut de la cap la coada cu viteza osciland intre 126-137 km/h. Destul de legal? :D

In Iulie 1999 mergeam pe A1 spre Pitesti. Pe vreme aia eram cu Espero. Undeva pe la km 20 am intilnit in trafic un Cielo albastru. Am facut companie vreo 25 km. Cielo mergea super OK, insa nu-i dadea mai mult de 150km/h. Repet, mergea super OK. Daca saream pe la 160-170km/h ma distantam vizibil. In padurea de la km 45 (cca), ne opreste pe amindoi un radar :D . Nu mica mi-a fost uimirea cind din Cielo a coborit o doamna, foarte calma si stapina pe ea. Am pufnit amindoi in ris cind am aflat ca ne prinsese cu cca 95km/h. Am platit si ne-am zis zimbind: "Bine ca nu ne-a luat cind ii dadeam 150". Ne-am salutat si ne-am continuat drumul. A fost una din experientele foarte placute pe care le-am avut in trafic cu soferitele. Daca doamna respectiva citeste acest forum/topic, ii transmit salutari. La cit mai multe astfel de soferite

 

PS: totusi, sa scuipi sau sa bati o femeie ???

Share this post


Link to post

Doar daca esti mai prost ca un gandac de bucatarie. Sau daca esti gay ca la aia nu se pune, e parte`n parte.

Share this post


Link to post

@ Salex: Nu eu am scuipat-o ci ea pe mine...hai daca de la un barbat n-am ce zice din aceasta privinta ( eu nici pe strada nu scuip, ba chiar ma uit cu dezgust la cei ce fac asta) , sa vad o femeie sau fata ca scuipa , ma apuca toate pandaliile. Nu m-am putut abtine sa nu-i rad o zmetie.

 

@ steph: ce te face sa crezi ca tu esti o eminenta sau somitate pe Terra , care merita sa respire aerul de pe acest Pamant? Asta ca sa fiu si eu ironic , arogant ,insultator si maxim de dispretuitor.

Share this post


Link to post

Ti-as explica dar nu cred ca intelegi.

Share this post


Link to post

Sunt unii care nu si-au asumat nici cele mai elementare reguli de civilizatie si li se pare ca sunt smecheri. Cica ar fi ok sa scuipi sau sa lovesti o persoana (fie ca este barbat sau femeie) pentru ca a provocat un accident. Pentru asta exista politie, cod rutier si asigurari, Tudor. Astea sunt contraventii. Dar de "loviri si alte violente" ai auzit? Asta e infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. Eu, in locul fetei care si-a luat o "zmetie" de la tine, as fi depus plangere. Doar asa, ca sa bati drumul, sa dai cu subsemnatul si sa platesti avocat pana la loc comanda.

 

Da, exista si femei si barbati care conduc prost. Da, se intampla sa gresim in trafic. Puteti fi siguri ca si voi astia care va bateti cu pumnul in piept ati mai gresit si veti mai gresi. Tocmai pentru ca va considerati asa de buni.

 

Personal prefer sa imi taie fata o femeie neatenta, decat sa ma "lovesc" de mitocani. Degeaba stii sa conduci (sau crezi ca stii) daca nu stii sa te porti.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...