Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

Cine imi zice chestiile cu "sa vezi ce o sa se intample", "ca nu stii niciodata ce poate sa apara", FRATILOR, mi s-au intamplat in cei 20.000 km cati am cu Aveo-ul, ca sa nu mai zic in cei 40k facuti cu masinile anterioare, n si n de faze si lucruri, care in 90% din cazuri puteau sa se sfarseasca rau de tot. Voi credeti ca eu nu am dat de carute neiluminate noaptea, cand veneam ca nebunul, credeti ca nu am dat prin sate de biciclisti care mergeau pe mijlocul drumului, de Papucuri care fara semnal si fara nici un bec la frana trageau dreapta dintr-o data si eu veneam gramada in spatele lui pe frana dupa o depasire lunga, credeti sa prin oras cand ma apuca dracii si nu sunt tare obosit de la servici si am chef sa fac un slalom printre toti nu mi s-a intamplat sa depasesc vreo 3-4 masini, sa ajung la un 80-90-100 si sa imi iasa dintr-o data o masina parcata, care se pune brusc in miscare, fara semnal, crezand ca banda 1 e libera intotdeauna, nu mi s-a intamplat sa vin cu 100-110 spre un semafor pe care eu il vad de la distanta ca e verde, dar se face pana ajung eu galben, si se gaseste vreu taximetrist sa se bage exact atunci sa astepte rosu, la semaforul pe care eu l-as forta evident pe galben-spre-rosu? Credeti ca n-am prins de n-ori situatia de a ma grabi exagerat, si prindeam pe stradutze din alea uitate de lume, dar care au asfalt bunicel, din alea din spatele scolilor, si prindeam gramada, si luam curbele de ziceam ca zbor din ele si poc, dintr-o data in 20 de metri se pregatea sa treaca prin loc nepermis vreun grup de 3-4 copii de clasa I-a? Si mai sunt cazuri din astea cu miile care mi se intampla si se intampla oricui merge mult prin oras.

 

Si din toate cazurile astea, am iesit, dupa cum se vede, teafar si eu si toti cei care apar in subiectul de mai sus.

Cum? Simplu: Reflexe, 0 alcool (eu nu beau nici de Craciun nici de Anul Nou macar), Coordonare la volan, Cunoasterea masinii

Si mai cum? Simplu: Franare brutala (ca si deaia mi se duc discurile asa de repede  <img src= ("> ) sau Acceleratie maxima, Frana de motor, Blitzuri si cel mai important este clar CLAXONUL preventiv. Dar este preventiv, daca ai ochi si urechi si esti atent. Nu daca vorbesti la telefon aiurea ore in sir, nu daca iti orientezi oglinda centrala spre mufarina, ca sa te vezi cum iti sta parul si ca sa te dai cu kg de fond de ten :) ) Daca faci din condus o placere/pasiune combinata cu nevoia de a ajunge repede la destinatie, atunci acorzi atentia doar la condus.

 

Cel mai mult m-a amuzat cel care a scris referitor la faza aia cu 200km/h cu Paladinul?

Prietene, eu i-am dat atat ca sa vad cum/cat merge, nu m-a interesat ca am intrat in sat. Pentru ca rar sunt bolovani care sa treaca strada in sat fara sa se uite de 10.000 de ori inainte. Sunt unii care asteapta in fata singurei treceri de pietoni din sat, cate 15 minute.

Si stii de ce nu mi-a fost frica? Tare as fi vrut sa-ti arat si tie de ce. Daca erai cu mine in masina cand ala de la reprezentanta mi-o zis: daca tot i-ai dat atat, acuma poti sa testezi o frana adevarata. Si am franat. Prietene, noi cu Aveo de la 100km/h pe ora nu franam in cat o franat ala de la 200km/h. Iti scoate ficatul din tine si te arunca prin geam daca nu ai centura, simti ca pleaca pamantul de sub tine. Si ce-i curios, nici nu se misca de pe banda lui (ESP, ABS, EBD, AFU, frane pe disc ventilate fata-spate, etc.).

 

Amice, pana acum m-am abtinut! Dar acum te rog sincer - daca tot ce ai scris mai sus este adevar macar in proportie de 50%- mergi si fa-ti un control la cap! Sa-ti intre in cap, nu esti singur pe sosele, nu ai cumparat toate strazile, strazile nu sunt circuitul tau privat! Sincer, daca ai trece pe langa copilul meu care asteapta sa treaca strada langa scoala cu 100 la ora, te-as bate pana nu mai misti!

Ori ai o reala problema pe care tu n-o vezi sau te crezi atot-puternic si intangibil, ori esti un mincinos de mare clasa! Scuzate fie-mi cuvintele grele, dar ori una, ori alta! Nici un om normal nu face nici macar 1% din ce spui tu acolo ca faci! Un om normal nu accelereaza la maxim cand vede ca semaforul se schimba de pe verde pe galben, un om normal nu da blana pe stradute, nu merge pe langa scoala cu viteza, nu intra in sate cu 200kmh, prevede ca in oras mai ies si masini din parcare si nu merge cu 150 etc etc etc.

Share this post


Link to post
daca ai trece ... cu 100 la ora, te-as bate pana nu mai misti!

 

Iata cum stilul de condus al lui Adrian_C poate dauna grav sanatatii. =))

De fapt asta tot incearca lumea sa ii spuna, degeaba are el reflexe la condus si nu consuma alcool, pana la urma tot o sa si-o ia. Si el, nimic: batman, batman!!! =))

Share this post


Link to post

Eu as propune o suspendare mica ptr d-nul Adrian. Macar online sa il mai teperam putin, daca in real nu avem cum. In fond e un atac la peroana, la bunul simt al celorlati membri. Nu stiu de ce trebuie sa ii citim ineptiile, sa ii oferim un spatiu in care sa se laude cu bravele lui fapte. Suntem un forum care se respecta, n-ar trebuie sa acceptam asa ceva, chiar daca nu exista un articol special ptr asemena specimene, in .

Share this post


Link to post

Daaaa, clar.. sa fie suspendat pentru ca e offline =))

 

Omul vrea sa arate ca are mai putin in scafarlie decat ultima gaina care vorbeste la molecular la volan, care-i problema?

 

Ar trebui sa fiti mandre :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Multumim de compliment, cocoselule!

Share this post


Link to post

Sunt de acord cu Tommy, de ce sa il cenzuram pe om daca tine mortis sa se faca de ras?

@Adrian_C. Eu nu ma dau mai viteaza decat sunt. Dar pot sa spun ca am mers in dreapta langa oameni care conduc dinamic si sportiv, le place viteza, dar respecta si iubesc viata. Si pe a lor si pe a altora. Oricum cine se urca intr-o masina condusa de tine are mare curaj.

Edited by Ami

Share this post


Link to post

Daca e femeie, e ontopic, daca nu, este off ("Femeile la volan").

Deci, adriane, cine conduce in halul descris de matale, latura feminina sau cealalta?

Share this post


Link to post
... cine se urca intr-o masina condusa de tine are mare curaj.

... curaj sau inconstienta ?

Share this post


Link to post

Io am impresia ca voi astia de l bagati in seama aveti ceva la scufita!....Deci mie unul imi e clar ca omu' face misto de voi! Chiar nu v ati prins!?!....Ileană, las o mai usor cu satele sau ce my chickens joci tu ca ai dat-o in sfecla cu cenzura aia...Repede la ea "hai sa l dam ban"!..Ufffffff...Mah dupa ce ca omu ne distreaza gratis...Kikiki...(daca e pe bune nu l vad bine am zis o io undeva..)

Share this post


Link to post

Asta am zis-o si eu Zeule, ori una, ori alta

Share this post


Link to post

Altul cu aere de Bucuresti. Bai, dar nu va mai saturati?!

Share this post


Link to post

Cum era proverbul ala cu unul care o baga si zece care o scot? In/din balta parca... Totusi parca si asta a zis-o cineva. Eu ma cam pregateam sa scriu ca si Ileana, dar cum am zis (de data asta eu :) ), e cam plictiseala pe aici in ultima vreme si sunt o groaza de amatori sa apara unul ca Adi_vitezomanul_Cica ca sa sara pe el pe toate partile. Sho pe el!

Share this post


Link to post
Io am impresia ca voi astia de l bagati in seama aveti ceva la scufita!....

 

Haide, bre, zeitate! Ne simtim si noi bine, avem carne de tun! Devine forumul mai dinamic. Sincer, sper ca omul se da rotund ca sa impresioneze fetele fara experienta la volan (asta ca sa fim cat de cat on topic). Daca e suficent de dus sa faca asa ceva pe bune, vreau si eu sa stiu cand merge el cu masina pe drumuri. Sa iau, naibii, metroul, ca tin si la viata si la masina...

Share this post


Link to post

Inca nu a invatat toata lumea ca politistul din intersectie este superior oricarui alt sistem de "management" al traficului (semafoare/semne/prioritati/etc)?

Era sa iau pe sus un tico azi-dimineata rau de tot, in giratoriul de la Romana...deoarece fatuca de la volan s-a oprit la rosu' semaforului in timp ce politistul facea febra musculara 2m. mai in fata.

Share this post


Link to post

@ Adrian_C: Sa stii ca nu am venit cu pluta la mal si nici nu ne-am nascut ieri. Daca zici ca esti asa de impulsiv la volan, ca prinzi 140 in oras, poate ca depasesti coloana pe linia de tramvai, vorbesti la mobil smechereste, poate ca in Bucuresti ti-ai fura-o. Referitor la 140 Km/h in oras: Te invit sa conduci in Bucuresti, pe ploaie, cu aceasta viteza pe Bd Aviatorilor. Prietenii stiu de ce!! > :) . Sau pe Str Zetari. Dar cine stie, la voi in Timisoara, viteza maxima admisa in oras e de 140 Km/h :P (nu am fost niciodata in TM deci nu stiu :mrgreen: ). Poate o sa te potolesti cu astfel de vitejii la volan doar dupa ce Fereasca Dumnezeu bagi pe careva in spital sau mai rau in mormant. Sper sa iti piara cheful inainte de a se intampla asa ceva. Pun pariu ca ai luat permisul pe ochi frumosi , iar regulile de circulatie pentru tine sunt niste necunoscute .

 

Revenind la FEMEI LA VOLAN, azi am vazut-o pe una care a vrut sa isi scoata masina din parcare. Si bineinteles , dand fata - spate, a lovit masina din fata si pe cea din spate. Dar pana a scos masina din parcare, la fiecare manevra ce implica miscarea masinii, lovea fie masina din fata fie pe cea din spate. Masina ei era un cielo hatchback, in fata un Renault Megane II sedan, in spate un Opel Astra Clasic Break. Si spatiu avea suficient cat sa iasa , dadea un pic in spate si gata! Basca ca prioritate nu a mai acordat. Acum nu ca as avea ceva cu femeile la volan, neaparat, dar 10% din ele conduc bine, 20% acceptabil, 70% catastrofa. Vatmanitele sunt chiar o catastrofa...la manivela !!!

Share this post


Link to post

Fratilor eu nu am nimic cu femeile ...

 

CEL mai tare este sa vezi doua femei la volan , in loc sa se ajute intre ele ( cum mi s-ar parea normal ) ele se injura , vezi o femeie , iar in fata ai rosu , ii dai voie sa se bage si ea in coloana ... NU o femeie nu iar da voie nici in ruptul capului ... (chestia asta e vazuta de mine de nenumarate ori ) .

 

Sau azi , doua femei , una se credea mai desteapta decat alta , amandoua procedau aiurea , in loc sa nu se faca de cacao , ele se injurau ca la usa cortului ... si barbatii se uitau la ele ...ce puteau sa le faca ???

 

Eu nu inteleg un lucru , de ce femeile sunt asa de rele intre ele ...

Edited by DMX

Share this post


Link to post

Cred ca a incurcat un pic acceleratia cu frana =))

 

Eu nu inteleg un lucru , de ce femeile sunt asa de rele intre ele ...

Rapunsul e inca din matriarhat. Nici nu trebuie sa le intelegi, daca le vrei e destul sa le accepti.

Share this post


Link to post
Fratilor eu nu am nimic cu femeile ...

Nu mai spune asa ceva, nu da bine.

Share this post


Link to post
vezi o femeie , iar in fata ai rosu , ii dai voie sa se bage si ea in coloana ... NU o femeie nu iar da voie nici in ruptul capului ... (chestia asta e vazuta de mine de nenumarate ori ) .

Nu generaliza, eu las zilnic pe drum spre serviciu cel putin 5 (nu conteaza sexul aici) sa se "bage" in fata mea de pe stradute fara prioritate, ba chiar ii si invit cand vad ca parca n-au curaj :D . Ce-i drept, uneori unii par chiar uimiti sau incantati =)) . Si, ca alternativa la neblocarea intersectiei, stiu unde apar aglomerarile si unde mai apar si masini de obicei de pe stradutele perpendiculare pe strada principala si mereu cand ma opresc (in coloana) las loc de o masina in caz ca apare vreunul din dreapta/stanga si vrea sa traverseze.

Generalizarile n-au dus niciodata la nimic bun :D

 

 

Eu nu inteleg un lucru , de ce femeile sunt asa de rele intre ele ...

Nu intelege nimeni, dar tine de specie :)

Share this post


Link to post

Si daca tot se mai calmara spiritele hop si eu cu o maxima:

 

Media femeilor care conduc prost este mai mare decat media barbatilor similari. Restul sunt efectul misoginismului tipic masculin, la care, recunosc, iau si eu parte cateodata. :P

Share this post


Link to post

Gandirea asta a ta este, intr-adevar,...maxima :P

Share this post


Link to post

Asa-i, dar, din pacate, numarul barbatilor la volan este mult mai mare ("infinit mai mare" :o ).

Share this post


Link to post
Si daca tot se mai calmara spiritele hop si eu cu o maxima:

 

Media femeilor care conduc prost este mai mare decat media barbatilor similari.

 

Hop şi eu, dacă-i sezon:

 

Numărul femeilor proaste care conduc este mai mic decât numărul bărbaților similari.

Dacă "proaste" se înlocuieşte cu "nesimţite", "cocălăriţe", "căcănăriţe" ori "dobitoace", afirmaţia devine cu atât mai adevărată.

Share this post


Link to post

Hai, ma, ca nu-s toate la fel... ce naiba.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...