Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Chevrolet Cruze - Impresii, Pareri

Recommended Posts

Facelift discret aplicat partii frontale a modelului Cruze, odata cu lansarea variantei break (estate)

post-21115-0-82779900-1338574374_thumb.jpg

post-21115-0-26413600-1338574381_thumb.jpg

post-21115-0-27126300-1338574388_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Salutare, am ajuns la 3 ani de cand am cumparat un Cruze 1.6 si as dori sa va prezint cu ce m-am confruntat pana acum:

 

-resoftare calculator

 

-inlocuit volan (decojit)

 

-schimbat buton portbagaj

 

-schimbat amortizoare fata

 

-schimbat pompa servo-directie

 

-schimbat pompa servo-directie si caseta servo-directie

 

-decojit maner deschidere usa dreapta fata (sper sa fie si asta schimbat)

 

Cam asta este dupa trei ani...mult sau putin...

:lollol:

 

 

P.S. Masina iese din garantie asa ca sa ma tin bine :shocking:

Edited by iulian19792003

Share this post


Link to post

Un exemplu de fiabilitate.

Share this post


Link to post

Totusi daca are 3 ani, e printre primele loturi aparute, decojitul volanului, butonul portbagajului se pare ca s-au remediat. Celelalte..nu se stie.

Share this post


Link to post

Am doua intrebari pentru cei 6 proprietari de Cruze inregistrati pe forum :

1. A montat cineva, scut la motor ?

2. Pentru nivelul de echipare LS Plus a montat cineva difuzoare in usile din spate ?

 

Salutari!

 

 

Salut,

 

Eu am montat scut.Se monteaza f usor, in 6 suruburi, 2 sunt in forma de L.Scutul este f bun, f rezistent.

Mi-am pus si boxele in usile din spate.Am fost la reprezentanta.E facut cam prost sistemul.Nu au mufe montate in usi, si a tras cabluri din stalpi.Cum nu au mufe spate, nu poti regla din casetofon sunetul fata-spate, ci doar lateral, pt ca recunoaste doar boxele fata.

 

Bafta !

 

Salut,

 

Eu am Cruze 1.6 LS de 2 ani, 20.000 km si :

-i-am montat scut motor

-i-am montat boxe usi spate

-nu sunt multumit de consum-nu stiu daca a-ti auzit,sau crede cineva dar eu am incercat magnetii aia de fac reclama peste tot- http://www.economiseste.com/ . L-am montat pe furtunul de alimentare.Dupa cateva sute de km mi-a scazut consumul de la 11-12 la 9-10 folosind 100% AC sau caldura.Ca sa ma conving de efectele lui, l-am dat jos, am mai mers cateva sute de km iar consumul a revenit la >11...La inceput am crezut ca este doar in mintea mea ca folosind ala consumul este mai mic, dar facand acest test (montat-demontat) sunt sigur ca este bun.I-am dat unui prieten perechea (setul este de 2 bucati) cu un mercedes diesel sa probeze si el sa vedem daca se confirma.

-ca masina- imi place ca este mare, raport pret-calitate-dotari este ok , sunt multumit, dar se putea si mai bine.Un prieten si-a luat Kia Ceed cu aceasi bani si are mai multe dotari (usb,oglinda retrovizoare heliomata,masina a venit chiar si cu bavete de noroi :) )

-ca piese- nu am inlocuit nimic, doar revizii si benzina.

-daca vreti sa cumparati nu alegeti 1.6 benzina, luati 1.8 benzina/2.0 diesel sau mai asteptati, nu va grabiti , o sa regretati !

-vreau sa imi cumpar huse-merita investitia.

 

Daca se poate :

-mai au loc intalniri ? - unde si cand ?

-navigatie-a cumparat cineva sau a montat cineva vreun model,orice ?

-usb in cotiera-exista vreo sansa unde este suportul aux sa fie montat suport usb ? Cei de la reprezentanta mi-au dat raspuns : "nu stim, nu se comanda, n-avem!"

-credeti ca la motorul meu de 113 CP daca ii pun un cip si resoftare masina se va simti altfel ? In sensul ca, daca masina va fii mai usor de 'miscat' din loc.Nu stiu cum sunt noile modele, care au 124 Cp.E f greu cu motorul asta de 1.6 sa mergi mai mult de 150 pt ca zgomotul este f mare ( este ca si cand in scaunul din dreapta ar sta motorul), turatia este la peste 4500 si consumul mare.Era buna a 6-a treapta.

 

In concluzie, asta e masina mea, este asa cum e, a fost condusa doar de mine,stiu care sunt problemele ei si defectele ascunse,cate gropi a luat sau nu si este cea mai buna masina :)

 

 

Salutare !

Share this post


Link to post

vreau opinii si pareri despre ac pe sezonul cald.mie m-i se pare ca nu baga cum trebuie.mai are cine va aceeasi problema.am stat intr-un opel model 2003 si la poz2 am inchetat in masina dupa 5 min.astept sugestii si pareri doar de la posesori cruze

Share this post


Link to post

Eu is multumit de clima automata,baga bine eu il tin setat pe 22,5C si am facut un drum de Grecia la 38C afara.Eventual iti pot recomanda sa pui un termometru digital la una din gurile de ventilatie si sa vezi cate grade iese,daca e peste 10C atunci fa o vizita la service pentru completarea agentului frigorific sau alte investigatii.

Share this post


Link to post

Iar daca iese sub 0, pe romana ai supt-o - ingheata vaporizatorul si e normal sa nu mai bage rece, dar nu-i poti convinge pe cretinii din service. Asta patesc eu :flaming:

Share this post


Link to post

Alice, tot n-ai rezolvat problema cu vaporizatorul? Mergi la un service multimarca gen Bosch poate aia sunt mai destepti...

Share this post


Link to post

Vaporizatorul are un senzor de temp. El functioneaza ca o rezistenta(la o anumita val.ex.125-250mlamperi),vaporizatorul are o temp.de 3-4grade ceea ce face ca compresorul sa functioneze tot timpul. Daca senzorul este defect(are o val. mai mica sau mare ,nu stiu)temp.pe care el o inregistreaza este 0grade,el trimite CB comanda de oprire a compresorului(,temporar)pentru nu a ingheta vaporizatorul(cazul lui Alice),dupa care functioneaza din nou si tot asa.Eu personal am patit-o la o kia rio cu klima(principiul este la fel la toate-senzor compresor ptr.presiune agent racire,senzor vaporizator ptr.nu a ingheta,senzor habitaclu).Pana a venit piesa, baietii au lipit o rezistenta la senzor si totul a fost ok.

Share this post


Link to post

Salutare tuturor.

 

Am achitat si eu avansul pentru un Chevrolet Cruze nou, varianta 2.0D, LTZ, fabricatie 2014 (imi vine la sfarsitul lui noiembrie).

Pana sa-l achizitionez, am facut o gramada de drive test-uri iar Cruze-ul l-am testat o zi intreaga (mi l-au lasat pentru testare toata ziua).

 

Ca plusuri, pe masina de drive test m-a impresionat directia precisa (Buhnici ori nu stie sa conduca, ori i s-a oferit o masina defecta), puterea de 163 CP, electronica, antifonarea, consumul, nivelul de dotari si pretul.

 

Fata de Skoda Octavia, care la 1.4 TSI are 140CP si un consum cu 3-4 litrii peste in aceleasi conditii de condus, diferenta de pret este cam de 3000 EUR (tinand cont ca Skoda este benzinar, nu diesel).

 

Sper sa fie OK masina. Daca mai are cineva 2.0 LTZ, imi puteti spune cam ce probleme ati avut?

 

George

Share this post


Link to post

Am luat saptamana trecuta masina si am facut cam 300 km urban/extraurban.
Consumul este cam 7%. O sa o scot la un drum mai lung saptamana asta.

 

Per ansamblu sunt super multumit. Merge excelent, nu trancane nimic in ea, raspunde la comenzi si nu am ce sa ii reprosez.

Share this post


Link to post

Ce facem dupa anuntata Retragere Aureliana? Ii dam topicului o destinatie gen "mica publicitate"?

 

Vind Chevrolet Cruze... :mrgreen:

Edited by Dion

Share this post


Link to post

ALice ai scapat de acele troncaneli dupa ce ai schimbat amoetizoarele fata si glisierele de la etrieri?

Share this post


Link to post

Buna ziua 

Am cumpărat de curând un Chevrolet Cruze 1.8 benzina 2011 și am problema cu aerul condiționat, uneori funcționează alteori nu și îmi arată temperatura -40 

Ce recomandați ? 

Share this post


Link to post

probabil ca e vreun senzor care face figuri. ori contact electric ori senzorul. sa inteleg ca ai clima automata si iti indica temperatura la bord, nu? 

Share this post


Link to post

Da.

Acum doua săptămâni i-am băgat freon și funcționa după câteva ore am fost la spălătorie sa o spăl și dupa am plecat la Deum și nu mai funcționa și după o zi m-am întors la București și in drum spre București și-a revenit. După câteva zile am fost să-i schimb ambreiajul și la fel nu imi mai funcționează clima 

Share this post


Link to post

-40 ce, temperatura exterioara? e senzorul de temperatura defect, caz in care nici nu iti merge clima

Share this post


Link to post
Acum 13 ore, Geo_ZGA a spus:

-40 ce, temperatura exterioara? e senzorul de temperatura defect, caz in care nici nu iti merge clima

Acum îmi arat temperatura corectă de afară 

Acea temperatura de -40 îmi arată după ce se umbla la motor exemplu când am schimbat ambreiajul îmi arăta -40 și după ce o spăl îmi arată -40 

Share this post


Link to post

Cum au spus si colegii, ai senzorul de temperatura exterioara sau mufa sau cablajul cu defect intermitent. Identifica problema masurand continuitatea pana la mufa si verifica senzorul (carcasa lui) ca sa nu aibe vreo crapatura.

Senzorul este amplasat in spatele barei fata, vezi aici:

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...