Jump to content
Sign in to follow this  
Rafi

Nubira II

Recommended Posts

Va salut sa va prezint "petrolierul" meu Nubirika II CDX 2006 sh cand am cumparat-o avea 46000km+- acum are 48000km+- cam in 2 luni deee iarna mai putine drumuri... ca pret mie mi-se pare ca am luat-o destul de bine acum poate uni or sa zica ca masina are defecte la bani astia dar... hai am dat pe ea 4700e masina inca mai are garantie :) pana in aprilie anu acesta sunt foarte multumit de ea mai ales ca pana am dat de ea am inebunit cautand masini eu initial vroiam un BMW ceva un 316i 97' dar sa il cumpar de la noi mare gresala,am descoperita ca sunt terminate grav majoritatea cam intr-o saptamana mi-a pierit chefu de bmw iar intr-o seara tocmai veneam acasa suparat ca nu gasesc nici o masina in bani de care dispuneam eu zic ia sa caut Nubira dau pe autov... caut ce caut si o vad pe a mea masina pozata intr-o parcare subterana il sun pe proprietar era 9seara raspunde omu vorbesc cu el stabilim sa ne intalnim a 2 zi,toata noaptea nu prea am dormit ma tot gandeam e bine ce fac nu e bine :scarpin: .vine ziua cea mare ma duc ma intalnesc cu proprietaru vad masinuta era murdara rau saracuta masina statuse cam 2 saptamani proprietaru deja isi cumparase altceva o deschide intru in ea foarte ingrijita nu tapiterie rupta zgariata ... impecabila totu functiona,exact cum vroiam eu,zic hai sa mergem cu ea la un service daewoo am un amic care lucreaza la un centru daewoo ma duc acolo o urca pe elevator incepe sa verifice joc ...etc porneste motoru il opreste iar il porneste ... umbla pe la viteze ...vine la mine are la timonerie putin joc bun proprietaru a zis ca nu este nici o problema schimbam timoneria 230ron cu tot cu manopera a platit proprietarul reparatia.. dupa toate astea tot nu am putut sa ma bucur de masina :) ) abia dupa 3 zile am terminat cu hartogaraia tipica Romania :( si i-am dat omului bani dupa asta un pic de service ulei filtre si alte nebuni si uite asa m-am ales cu o masinuta de care sunt mandru si imi place foarte mult nu o fii ea masina pe care mi-o doresc din tot sufletu dar vb dl Mircea "este prima mea masina adevarata" inainte am avut o "Draciuta" sper ca v-ati prins pun si niste poze... in vara o sa urmeze o mica modernizare a ei alte jante ceva pe 15 16 inch o insonorizare + un sistem audio ceva mai performant,o folie pe spate sa fie mai suspecta o finala borla ceva nu foarte zgomotos dar sa imi fie auzita prezenta poate si un set de arcuri sa o las putin mai jos cam ridicata ea din fabrica ..de vinde cu pachet off road Bucuresti...si cam atat :lavolan: dar inainte de asa numitul "tuning" o sa schimb distributia stiu ca se schimba la 60mii dar vreau sa o schimb sa fiu sigur ca nu pateste tancu nimic :veneratie: ps rog un moderator sa modifice titlu am scris nubira Ii arata urat trebuia II :>

post-18971-1235088598_thumb.jpg

post-18971-1235088603_thumb.jpg

post-18971-1235088606_thumb.jpg

post-18971-1235088609_thumb.jpg

post-18971-1235088612_thumb.jpg

post-18971-1235088615_thumb.jpg

Edited by Rafi

Share this post


Link to post

Ai luat-o bine. Sa o stapanesti sanatos si sa te duca multi km fara probleme! Frumoasa masina...

Share this post


Link to post

Mama ei de treaba, Rafi, mi-ai rascolit amintirile... Sa o stapanesti sanatos, masina e superba, dupa an e Euro 3, si proprietarul a avut grija de ea daca a luat garantia extinsa, in mod normal ar fi avut doar 2 ani. Si acum mai regret ca am vandut Nubirika...

  • Like 1

Share this post


Link to post

Rafi, te rugam sa pui si tu cate o virgula, un punct, etc, pe ici pe colo, e greu de urmarit prezentarea ta.

 

Felicitari totusi ca ai renuntat la visul german pentru o masina cat de cat noua.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Felicitari pentru alegere. Chiar ma bucur ca a mai aparut o NUBI aici pe forum . Poate ne intalnim intr-o zi .

Edited by varais

Share this post


Link to post

Frumoasa masina! Felicitari pentru achizitie si cat mai multi km!

Share this post


Link to post
...proprietarul a avut grija de ea daca a luat garantia extinsa, in mod normal ar fi avut doar 2 ani.

spre uimirea mea am in cartea ei cu revizii tot ce sa schimbat la ea din prima zii de cand a fost cumparata si pana la 40mii chiar si cele mai mici piese care au fost schimbate au fost trecute :shock:

Edited by Rafi

Share this post


Link to post

Sa fie intr-un ceas bun :) Sa nu ai probleme cu ea si cred ca ai facut o afacere buna! La cati mai multi km fara probleme!

Share this post


Link to post

:oops: aseara cand a dat zapada prin micul paris m-am apucat de tuning natural :mrgreen: sper ca se intelege ceva din poza

post-18971-1235221805_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Felicitari pentru noua achizitie! Multi km la volanul ei fara incidente!

 

Cu timonerie, ia dute din nou la service sau verifica tu daca nu cumva suportii motor sunt pe duca ( in special ala care tine cutia, acolo sub bidonu' de antigel), pentru ca incepe motorul sa se miste, si/sau sa vibreaze si de aici timona dusa (eu sunt deja la a doua timona :) ) ).

 

Cand ai chef sa te bagi pe sub ea imi poti face te rog o poza la cel de-al patrulea suport motor? Asta din poza ca vreau sa vad unde e montat la Nubira II, poate fac o adaptare la Nubira I

post-16112-1235308328_thumb.jpg

Share this post


Link to post

o sa ma uit...motoru nu prea se zguduie tare nici la pornire nici cand il accelerez aproape de max adica sta la locul lui si pot sa zic ca am de unde sa fac comparatie pentru ca mai am inca o nubira II 2004 a tatalui meu,treaba cu bagatu sub masina sa vad cand si unde o sa pot,nu stiu nici o rampa la care sa pot sa ma duc cand vreau..

Share this post


Link to post

Pei verifici relativ usor, o ridici pe cric la usa de la sofer, o bagi in viteza I-a si misti de roata (sa se opreasca "in" cutie) si vezi cat si cum se misca motorul.

Share this post


Link to post

Felicitari pentru achizitie. Foarte bun pretul. Sa o stapanesti sanatos fara evenimente rutiere.

Share this post


Link to post

Felicitari pentru masina.Mi se pare incredibil de bun pretul pentru aceasta masina.

Share this post


Link to post

@Rafi

Chiar si la accelerare brusca fara sarcina motorul in mintile lui (si tampoanele OK) nu zguduie, se roteste usor catre spatele masinii (nu te gandi la ceva foarte vizibil, maxim 1-2 centimetri) apoi revine cuminte la loc. Zguduie daca bagi a 3-a in oc de 1-a si incepi sa pui ambreiajul in sarcina. Nu incerca chestia cu a 3-a in loc de prima, ca vezi si checkengine aprins imediat la subturare (e ceva normal, cel putin la E2 cum era a mea).

Share this post


Link to post

:grumpy: hai ca m-ai facut curios,incerc weekendu asta sa vad poate imi fac timp sa ma bag pe sub ea...

Share this post


Link to post

m-am bagat astazi pe sub ea sunt ok suportii in schimb trebuie sa vad ce fac cu distributia pentru ca astazi parca la un semafor timp de vreo 20 30 sec se auzeau niste sunete ciudate din zona curelelor :scarpin: ..

Share this post


Link to post

Este posibil sa scartie doar cureaua de alternator...

se desface surubul si se mai intinde odata curea, dupa care strange

Share this post


Link to post

Salutare astazi am implinit 50000mii km :rotfl: :veneratie: ... ce va rog eu sa imi spuneti si mie cam ce imi trebuie pentru schimbarea distributiei,adica cate curele sunt cate role intinzatoare sunt etc...cam la ce costuri sa ma astept si niste magazine prin Bucuresti de unde ati mai cumparat.Multumesc

post-18971-1238436296_thumb.jpg

Share this post


Link to post

O curea, o rola intinzatoare, o rola de ghidaj si pompa de apa daca are scurgeri sau uruit ciudat si se verifica si cureaua de accesorii. Eu le-am schimbat pe primele 3 dar la Nubira 1 la Automec 99 Pantelimon. 100 ron.

Edited by sorin1983

Share this post


Link to post

100 lei???? esti convins? pai inseamna ca e moca fata de Executivul meu. Primele 3 piese ma costa cam 300 de lei de fiecare data.

Share this post


Link to post

Cred ca se referea la manopera...

Ne putem intalni intr-o zi saptamana viitoare sau cealalta? Vreau sa ma uit la suportul ala motor :mrgreen:

Edited by Dumitru Cristian

Share this post


Link to post
Cred ca se referea la manopera...

Ne putem intalni intr-o zi saptamana viitoare sau cealalta? Vreau sa ma uit la suportul ala motor :mrgreen:

cu mine? daca da ne vedem daca e ..

Share this post


Link to post

Cu tine, doar e topicul tau, daca nu erai tu dadeam un mesaj privat, cum prevede regulamentu!

Vezi daca poti schimba si lichidul de frana! O sa simti diferenta!

Share this post


Link to post

astazi zi mare pentru masinuta a primit doua difuzoare noi pe spate asta pentru ca atat am avut timp sa montez :( urmeaza restu adica pe fata alte doua difuzoare + amplificatorul plus un mic subwoofer si tot astazi am fost la magazin si i-am cumparat kitul de distributie si cureaua pentru accesorii si maine sper sa mergem la nenea "doctor" sa ii monteze noua distributie,aaa si i-am mai cumparat si placute de frana si filtru de benzia

PS: kitul de distributie ma costat 180ron este bine sau nu? toate piesele sunt GM cum vine ea din fabrica

post-18971-1238597730_thumb.jpg

Edited by Rafi

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...