Jump to content
Sign in to follow this  
dan_m

Pornire Motor De La Distanta

Recommended Posts

Deoarece memoria imi spune ca nu s-a mai discutat pe forum, dar am discutat eu cu satori intr-o seara in parcare la intalnire, va propun subiectul cu pricina. Mentionez ca si frigul de afara a avut ceva de a face cu faptul ca mi-am amintit :D .

Stiu ca exista alarme (Viper si or mai fi si altele) care au si aceasta optiune. Eu insa am deja alarma si m-ar interesa doar modulul care face chestia asta. Am un vecin la bloc cu Solenza si il vad ca vine frumos dimineata dupa ce a mers motorul ceva vreme si pleaca in caldurica frumos la munca. Vreau si eu chestia asta deoarece drumul pana la servici e scurt si merg in masina ca la ski infofolit. Nu ma intereseaza ca o sa consum mai mult (deja cred ca voi avea un consum maret ca acul meu de la temperatura n-a mai urcat de primul sfert) - vreau confort.

In concluzie daca ar fi la un pret rezonabil m-as baga la asa ceva.

Share this post


Link to post

Undeva pe Drumul Sarii, aproape de Razoare stiu ca era un centru de alarme care avea module de genul asta care erau separat de sistemul de alarma...daca nu ma inseala memoria, erau pe undeva pe la 50 Euroi... dar asta era anul trecut in toamna...

Share this post


Link to post

Din cate stiu eu ar trebui in primul rand sa suporte alarma acel modul, altfel se poate sa il cumperi degeaba...

Share this post


Link to post

Un drum la MM ? Urmat de o intrebare specifica?

Share this post


Link to post

Eu era sa-mi iau alarma, pe undev spre Carrefour Militari, venea cu tot cu modul de remote start, pager cu LCD, alarma silent, tot tacamul, la 260$!!! Stai sa vad cum ii cheama...

 

Alarma era asta: http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=1889&idcat=235

 

Firma stai sa vaz...

 

Si iata si cumatra alarma completa si pretul, cu tot cu montaj!!!

 

http://www.alarmexpert.ro/lea-8251.html

Share this post


Link to post

Interesant si nu f scump. Daca ma preocupa subiectul cand am luat masina probabil ca as fi luat asa ceva (ce sa-i fac daca am luat-o vara :D ). Dar acum dupa ce am dat deja vreo 150 EUR pe alarma actuala, ce sa zic... :-? . Dar oare nu exista si modulul separat?

Share this post


Link to post

Tocmai ce m-am intors acum exact de la firma mai sus mentionata de alarme auto. Mi-am montat o alarma si inchidere centralizata... din pacate nu alarma aia ci una mai ieftina (Alcar 21H cu un senzor de perimetru primit gratis din partea firmei respective). Preturile acolo mi s-au parut cele mai OK dintre toate firmele la care eu am intrebat (si nu au fost putine cele la care am apelat); baietii lucreaza frumos, ingrijit si fara graba - a durat cam mult (3 ore jumate) da a meritat... chiar au facut treaba buna nu s-au zgarcit la chestii de izolat, la aranjat cu atentie firele, la montat actuatoare fara jocuri si trancaneli... mie mi-au placut comparativ cu cei la care mi-am montat casetofonul si dupa care am desfacut singur boxele pentru ca atingeau la masa... ca aia s-au zgarcit la 10 cm de banda izolier ... si mai era si ditai MAREA firma GEROM ...

 

Au baietii acolo alarme din toate categorile de pretentii si pret.

Un sfat... daca va montati alarma acolo si aveti de gand sa stati pe langa masina cat timp dureaza operatiunea, aprovizionati-va din timp cu tigari si suc ca la capitolul asta chiar ca stau rau baietii... poate in timp se vor mai extinde si ei putin ...  <img src= ">

Share this post


Link to post

eh uite ca eu te contrazic cu Gerom. eu a montat la ei alrme pe 5 masini, cu inchideri cu tot si au lucrat PERFECT. eu numai la ei ma duc cand e orba de alarme si prietenii tot la ei ii trimit si toti au fost multumiti.

pe de alta parte, daca tu iti pui alarma romaneasca, nu ai ce cauta la gerom. succes si sa nu ai parte de alarme aiurea (caz f des la alcar...)

Share this post


Link to post
pe de alta parte, daca tu iti pui alarma romaneasca, nu ai ce cauta la gerom. succes si sa nu ai parte de alarme aiurea (caz f des la alcar...)

 

eu am cred ca primu' model de alcar facut vreodata : cs 20 r montat in 96 cu inchidere incorporata si senzori voluimetrici si o singura data am schimbat o siguranta la ea si mai are un prieten pe solenza un h 21 care merge impecabil si o are de vro un an jumate, si sincer sa fiu pana acum nu am auzit nimic de rau despre ei... :-?

Share this post


Link to post

La alarma am garantie pe viata ca proprietar; sper sa nu am probleme cu ea... oricum in Romania preturile ilustreaza oarecum si calitatea ... un Alcar 21H e la 84$ pe cand un EagleMaster CL5100T e la pret de 75$ ... de ce oare ??? ca e mai proasta sau ca e romaneasca ??? nu cred ...

Share this post


Link to post
La alarma am garantie pe viata ca proprietar;

:o fftopic: hi hi...intotdeauna m-am intrebat - pe viata cui? a alarmei? a proprietarului? a mostenitorilor? a masinii?

 

On Topic. Am inteles: alarme exista cu asemenea facilitati. Dar module separate?

Share this post


Link to post

Am un matiz euro4 si vreau sa ii montez alarma cu pornire din telecomanda ? Ce imi recomandati ? Ceva bun si ieftin ? Stiu ca in cheia de contact se afla un cip si masina nu porneste fara cheie ? cu ce procedeaza ?

Share this post


Link to post

Incearca un MAAT 7500 cu modul de pornire...te duce pana in 1000 ron...Eu mi-am luat simpla fara modulul de pornire, dar cred ca urmatoarea investitie va fi in acest modul.

Alarma e super, nu face probleme...pagerul este de foarte mare ajutor.

 

Succes.

 

Ovidiu

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...