Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Cruze In Romania

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul, Cruze este in Romania. Ieri a fost expus la Gold-Platin, azi este (pana la ora 18) la Expocar Bucuresti, maine va fi la Di-Bas si mai departe nu mai stiu. Modelul expus este un LT, cu motor 1,6 benzina (vvti) de 115 CP, de culoare rosie, dotat cu airbaguri frontale, laterale si cortina, ABS si ESP, jante de aliaj de 16" si anvelope 205/65 R16 (KUMHO !!!).

Merita vazut, masina este un real plus fata de ceea ce ne-am obisnuit sa vedem la Chevy, in mod special la interior. Imi pare rau ca nu am trecut pe acasa sa iau aparatul foto, dar fotografii s-au mai vazut. Mergeti si vedeti masina, asezati-va in ea. Este superconfortabila, toate comenzile sunt acolo unde te astepti sa fie, iluminatul bordului e superb (albastru si portocaliu) (indicatoarele gradate in mile  <img src= )"> )

Deocamdata nu se iau precomenzi pentru ea, va fi disponibila la comanda cel mai probabil prin martie, cu livrare in iunie 2009.

Eu am intrebat deja cat mi se ofera pe a mea :D

Share this post


Link to post

E superba Cruze. Sper sa ajunga si prin Craiova la un moment dat. Pana atunci, ca dimensiuni in ce clasa intra totusi ?

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Compacta. E mai lunga cu 8 cm decat Lacetti si mai lata cu 4. Spatiul interior e imens, mai ales in fata. E prima data cand vad ergonomie calculata a scaunelor din fata, astfel incat in spate sa se creeze spatiu suplimentar pentru picioare (spatar scobit). Scaunele sunt ferme, cu sustinere laterala foarte buna - te imbraca practic- iar spatiul soferului este clar delimitat de cel al pasagerului de tunelul central. Schimbatorul este scurt, cu indexare precisa (la rece, ca deocamdata nu o poti conduce), volanul este mic in diametru si are comenzile audio si pe cele de cruise control, iar la top va avea si comenzi pentru telefon. Din ce am inteles de la dealer va fi dusa la toti concesionarii Chevrolet din Romania.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Bleah!...Deci nu mi place deloc!..E ceva nou e adevarat dar tot mi se pare fara noima si masca aia aproape de capota si oarecum copierea dupa BMW (din profil!!!)...Nu e clar nu mai vad astia design a la Giugiaro...Bani multi aruncati pe proiecte aiurea..Lacetti actual ala HB mi se pare o masina foarte reusita nu l as da pe ciudatenia asta...Cah!!....

Share this post


Link to post

Bine ca-ti place Micra tie :P Zici ca-i o broasca calcata de tren si umflata de soare :P

Masina e frumoasa, trebuie vazuta in realitate. Profilul este cel atat de uzitat in ultima vreme, de "coupe cu 4 usi" Ah, si versiunea de top va avea si navigatie :D

Share this post


Link to post

Oricum asa calcata de Soare si umflata de tren MIcra tot arata de 10 ori mai bine decat Cr(e)uze(t)ul asta...Asta n are nici pic de personalitate...Da' ma rog gusturile nu se discuta!!...Ce e clar e ca va fi ieftina...Kikiki...

Share this post


Link to post

Pretul de plecare va fi undeva in jur de 15000 de euro pentru benzina de 1,6 115 CP si 17000 euro 2.0 diesel 150 CP. Preturile sunt doar prognozate, o lista oficiala inca nu este disponibila.

Share this post


Link to post

He he lista cu disponibilizatii de la Chevy poate ca nu se stie daca se va mai produce modelul asta..Cine stie ce va iesi dupa beilautu dat de congres catre automeicheri...He he...Mi se par sus preturile astea in conditiile in care numai in RO stau in stoc VW si NISSAN care cica vor fi data fara profit.Deja am auzit ca X trail se vinde la 19.000 EUR DDP cu echiparea 4x4...

Share this post


Link to post

Repet, mie mi se pare ca arata beton. Iar GMDAT a fost cea mai profitabila din tot GM-ul, nu cred ca va intra in faliment, poate doar vreo reorganizare sau separare.

Share this post


Link to post

Viata grea pentru Chevy-GM in Romania prevad!

 

Deja am auzit ca X trail se vinde la 19.000 EUR DDP cu echiparea 4x4...

Pai asta e reclama la TV a fost adineauri pe televizor!

 

Pe undeva prin Belgia parca la un dealer auto daca cumperi un Peugeot 407 se ofera un Citroen C2 gratuit!

Share this post


Link to post

Cateva poze din stadiul de testare:

 

21294295dg3.th.jpg 24787038dl2.th.jpg 77277283ux3.th.jpg 88792968qu3.th.jpg 56898133pm5.th.jpg

52116473nx6.th.jpg 94525071tq9.th.jpg 65961788ib6.th.jpg 32191679cg1.th.jpg

Edited by RD-Woo

Share this post


Link to post

Prea tare interiorul :) .

Share this post


Link to post

HitMan, Zalmoxis, xtrailul chel cu motor benzina este 19980 euro (nu 19000). As vrea sa-i vad pe cei care-l vor cumpara.

RD-WOO mai citeste frate forumul asta, pozele alea au fost puse si raspuse ;) Si nu mai e nici un secret cum arata masina.

Razv, Smailmaiami interiorul este cea mai mare realizare! Practic GMDAT a venit cu acest interior in anul 2009. Iluminat clar, in 2 culori, ceasuri distincte, bord ergonomic, in jurul postului de conducere, volan mic si multiple comenzi pe el, sistem audio cu mufe auxiliare pentru i-pod si memory stick etc etc.

Share this post


Link to post

Super masina...Sa terminat smecheria!!!! :dizzy:

Share this post


Link to post

Are GPL de sta asa cocosata de spate? :D .

E un fel de epica intrat la apa.

Share this post


Link to post

Mirceone io am pe Micra toate mufele alea din 2007 asa ca nu stiu cu ce mare noutate a venit in sensul asta...GMDAT...Estetic mie nici bordul nu mi place!... Plasticul ala aluminizat e deja outfashioned mie nu mi place nici batut dar cum spuneam gusturile nu se discuta..Bine in comparatie cu Laguna 3 arata ceva mai bine ce i drept da' tot nu i Giugiaro.

Iar cu X trail asa e ai dreptate e motorul cu benzina si!?!...Acum de cand esti tractorist iti put astea sau ce?...E foarte tare motorul ala ce are 140 de cai ce ti trebe'e mai mult!?!..Da' e un 4x4 destul de OK din cate am inteles eu...Poate nu i locul si nici momentul da' io nu mai sunt incantat de Diesel de cand a venit vremea asta rece!!!

Share this post


Link to post

Mai zeitate dacica :P stiu ca ai mufe d-alea pe micra, si Kia are si asa mai departe. Am zis ca GMDAT a venit in 2009 cu interiorul asta, adica s-a raliat la tendinta de dotari interioare existente pe majoritatea masinilor din clasa compacta acum, nu ca a facut vreo inovatie. Interesant este ca le-a montat in cotiera :)

Referitor la Xtrail, tendinta este de scadere a pretului la masinile mari si gurmande, de-aia am subliniat faptul ca oferta aia e pentru un benzinar, care, in conditiile actuale nu prea se vinde pe SUV. Eu n-am nicio taina cu dieselul pe vreme rece, pentru ca am incalzire electrica a habitaclului :P

DJ Dark - poze cu masina vezi aici: http://www.chevrolet-cruze.com/. Forma este cea de coupe cu 4 usi, de-aia ti se pare cocosata.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Mai acu' io am crezut ca o prezinti ca pe vreo noutate ceva...Oricum ti am zis e outfashioned aliminiul ala pe plastic - de fapt in opinia multora e oricum un quasi kitsch de la bun inceput a fost ...de altfel pe modelele premium n am vazut niciodata asa ceva...ma rog pana la urma conteaza ce ne place fiecaruia nu ce ar trebui sa rezulte din opiniile criticilor...Cu X trailul nu stiu dca ai dreptate una peste alta consuma cam cat ziceai tu ca ti consuma Nubira ceea ce pentru un 4WD e OK...Basca diferenta de pret dintre benzina si motorina...Sa stii ca baieti cam au dreptate cu Dieselul si afacerea...Eu unul ma recunosc infrant...Urmatoarea masina cred ca va fi benzin fuel (asta daca nu s o intampla sa revina iar pretul motorinei la normal)... Revenind la subiectul de referinta, nu mi place frate e najpa, urata, cah, bleah...Bai ...PAREREA MEA DAA?!?!...

Share this post


Link to post

Ma refeream la suspensie spate ca e lasata rau in pozele de mai sus. O fi luat procu' de Craciun mai stii? :)

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post
...de altfel pe modelele premium n am vazut niciodata asa ceva...

Cine a zis ca asta se incadreaza in gama de premium? :o

 

Mie mi se pare destul de reusita.

Share this post


Link to post

Nu e premium, e o compacta. In functie de versiune acolo unde zici tu ca e aluminiu poate fi finisaj fibra de carbon. A, cand o consuma Xtrailul ala in Bucuresti 11-12 pe benzina, il mananc tot de la teava de esapament pana la roll bar!

DJ, aia e masina in teste frate, cine stie ce incarcatura avea. Uite poze clare aici: http://www.netcarshow.com/chevrolet/2009-c...allpaper_01.htm

Share this post


Link to post

Mah stai un pic cam cat costa una din asta?...Eu am crezut ca i totusi la un nivel de sa i zicem Passat macar ...Daca i in serie cu d alde Logan atunci e OK..La ala parca e si mai multa vopsea din asta argintie...Sesizati nuanta da?...

Share this post


Link to post

Nu arata rau deloc Cruze. Conceptul Volt de la GM e cumva facut tot pe platforma asta?

 

*poza de pe site-ul GM

post-7339-1228908356_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Mah stai un pic cam cat costa una din asta?...Eu am crezut ca i totusi la un nivel de sa i zicem Passat macar ...Daca i in serie cu d alde Logan atunci e OK..La ala parca e si mai multa vopsea din asta argintie...Sesizati nuanta da?...

Va fi clar (mult ?) mai scumpa decat Loganul si mai ieftina decat Passat.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...