Jump to content
Sign in to follow this  
sprite

Iesire la "iarba verde" - o facem!

Recommended Posts

...vreau si eu sa stiu :idea: urmatoarele chestii:

1. cam cand se va comite;

2. zona in care se va comite;

3. se va comite cu sau fara neveste sau alte accesorii...

 

Ai? :shock:

 

Propunere:

1. perioada = habar n-am. Dar: putem merge o singura zi, sau un uichend intreg;

2. locatia: se imparte astfel: cazare - langa Campina, motel Bavaria - dragut, foarte curat, ieftin, asezat strategic... pe Valea Prahovei. E si foarte aproape de Valea Doftanei. Felicitarile, micii (muuuuulti) si berica se pot produce la Paltinu - locatie beeeton, pe Valea Doftanei, sau oriunde pe malu' raului Doftana - tot beeeton!

3. Capitolu' anexe: putem merge si cu, si fara. E optional. Pentru sanatatea fiecaruia, subreda oricum, gasesc ca e mai bine cu. Conditii sunt.

 

Pareri si komentarii, va rog...

 

...am uitat sa mentionez: la Bavaria sta receptionera cu ochii pa' parcare all nite long! Au senzor de miscare cuplat la niste proiectoare... cum trece o pisica printre masini, se face lumina de zici ca se filmeaza! Eu zic ca e: UN LUCRU BUN!

Share this post


Link to post

Sprite,

 

In afara de nevasta, care sunt accesoriile pe care le iei in calatorii?

Share this post


Link to post

sprite, vezi ce face ideea din om? il trece la actiune ...

 

Timing: sa fie vreme frumoasa macar o saptamina in sir, ca uite ce-i acum afara dupa ce w/e trecut a fost minunat; propun ultimul w/e din aprilie (inainte de 1Mai), sa se stabilizeze vremea.

Durata: Obligatoriu w/e intreg, ca n-o sa trosnim berile dimineata si seara o luam spre casa ... DECI 2 ZILE, FARA DISCUTIE

Locatia: Perfecta ca distanta fata de Buc., totusi n-am inteles de ce trebe' sa mergem pina la Paltinu ca sa frigem micu' ... Bavaria asta e motel la DN1, sau stil pensiune mai la deal? ca din varii motive nu m-as indeparta de cazare prea mult, in orice caz nu cu masina ... parerea mea ...

Accesorii: aici intra bineinteles lopetzica de genist, GPS-ul, cutitul cu busola si chibrituri in miner, lampa de cascheta ... tu ce credeai, Dana? celelalte nu sint accesorii ... sint altceva ... hihihihi!

Share this post


Link to post

Suna foarte bine. Putem face asta de 1 mai. :)

Pina atunci poate frigem un mic mai aprope la Mogosoaia/Cernica etc ca sa ajungem repede, stam d'un mic si'o bere fara alcool, mai ne uitam la ginganii si'o stergem inapoi.

Share this post


Link to post
In afara de nevasta, care sunt accesoriile pe care le iei in calatorii?

...pe fii-mea, o trecusem tot la "accesorii"... :wink:

... Bavaria asta e motel la DN1, sau stil pensiune mai la deal? ca din varii motive nu m-as indeparta de cazare prea mult, in orice caz nu cu masina ... parerea mea ...
...corect. Si eu la fel. Bavaria, este totusi la DN1... L-am ales apropo de conditii: supercurat, apa calda non-stop, tv, alea...alea. Si mie mi-ar placea sa sfaraie micu' langa masina si sezlong, da'... ce sa-i faci. (De fapt, m-am gandit la varianta cu fii-mea la bord... banuiam ca nu voi fi singurul!) Oricum, am expus problema (at home) si nu a fost primita cu bucurie si entuziasm. Deci, incerc sa vin solo...( Ar fi beeeton).

Si ar mai fi ceva: sunt un pic carcotas apropo de dormitu' in cort...

 

E doar o idee, totusi... Se poate imbunatati!

 

Io votez si pentru ideea lui Shenk! E misto si o putem executa macar ca proba! :wink: E numai o zi, si vedem daca punem botu' la mai multe zile, altadata!

Share this post


Link to post

Da sunt pentru.Daca plecam din Buc obligatoriu de vineri seara pana duminica,clar.Dar putem testa inainte o duminica la iarba verde pe linga Buc.Cate din nevesteleprietenele voastre au permis?A mea are asa ca in orice varianta m-am scos.Hai deti sa ne hotaram ce varianta adoptam si cine vine sigur.

Share this post


Link to post

Din experienta altor incercari de organizare a astfel de chestiuni, treaba sta cam asa (vorbesc de excursia de 1 zi): cineva care stie un loc bun, curat, frumos, fara probleme de aglomeratie, proprietate, etc. pe linga Bucuresti sa puna mina si sa scrie aici: unde, cum si ce fel se poate merge (nu m-ar deranja sa fie cu plata, numai sa nu-mi urle maneaua in creier!); odata aruncata momeala cu locul, se vor stringe sigur amatori.

 

Asa ca cei care stiti, bagati material ...

 

Eu nu stiu nici un loc potrivit in jurul Bucurestiului ...

 

Pentru Bavaria: acum am inteles ... poate ca e bine si asa ... mai vedem ... oricum, in zona Cimpina este perfecta ca raza de actiune pentru excursia de 2 zile ...

Share this post


Link to post

Eu propun pentru excursia de o zi Branesti.Relativ aproape,padure,putem gasi linistiti un loc unde sa fim doar noi,fara manele.Ce ziceti?

Share this post


Link to post

Cunosti clar un loc, sau mergem la plezneala?

Share this post


Link to post

Eu am mai facut gratare acolo.Sunt mai multe locuri:unul langa un lac , dar aglomeratie,altul mai in centru dar la fel.Eu am fost ultima data mai la inceputul padurii si eram singura masina acolo.Plus ca Branestiul este dincolo de Cernica si multi se opresc acolo,le e lene sa mearga mai departe,inca 5 km.Deci intr-un cuvant.da am mai fost acolo.Si putem face cumparaturile la plecare la XXL unde preturile sunt bune si produsele garantate,sa nu ne trzim cu 70 de feluri de mici,50 sortimente de bere si tot asa.A,daca are cineva o sursa mai ieftina nu refuzam.Facem un buget estimativ,punem banu',cumparam,mergem,petrecem.Cum va suna?

Share this post


Link to post

mai cel mai bine e la Campina acolo !....Si cel putin de sambata dimi pana dumi seara !..cel mai bi9ne de vineri ci fgoc ceva garatre berici si dormit clar la un motel ca altfel e naspa !...E frig de cort!!!

Share this post


Link to post

Chiar nu imi vien in minte nici un loc unde sa fim numai noi. Asa e Calugareni, dar cateodata e destul de aglomerat, pe malul Argesului pe autostrada, dar nu prea e loc, Cernica dar e super plin...

Share this post


Link to post

Eu am postat mai sus varianta pentru o zi.Pentru deplasare din Buc minim 2 zile.

Share this post


Link to post

..lasa mai baiezti uite ce zic eu cand ne g=hotaram ne aadunam intr-un loc vineri seara si pornim pe Valea Prahovei asa la plesneala !..Undeva to ajungem noi!...Cred ca e cel mai misto asa!!!

Share this post


Link to post

Asta ptr w/e. dar pana atunci merita sa facem un gratar sambata

Share this post


Link to post

Asta zic si eu ...

Share this post


Link to post

...mai este o varianta pentru iesirea de 1 zi: Snagov. E mare, (drumu' misto), deci mai mult ca sigur ca gasim loc. E Metro si Selgros in drum pentru targuieli. Pareri?

Share this post


Link to post

La Snagov e super aglomeratie, am putea de exemplu sa mergem la Caldarusani poate, sau pe malul Dambovitei spre Targoviste, acolo chiar ca nu e nimeni.

Share this post


Link to post

...pai stai un pic, ca nu ziceam sa stam la lac! Sunt niste drumulete (cand intri pe a treia varianta) care duc fix si numai in padure. De cate ori am fost, era supermisto, pe cand la lac - bataie!

Share this post


Link to post

atunci mergem poe mana ta, daca nu e frumos stiim pe cine linsam :twisted:

Share this post


Link to post

Bey e naspa asa o zi pe bune!!..Ganditi-va ca va sculati la cat 7 -8 apoi la shopping se face 111 121 pana ajungem pana alea alea nici o bere nu luam in gura va zice baiatu !../.Mai bine o facem mai lata de 1 zi !!!

Share this post


Link to post

De ce Zeule, numim pe cineva sa se duca sa ia de toate de cu seara, dimineata nu ne mai ramane decat sa speram ca masina de aprovizionare nu face pana si sa o asteptam la locul comiterii

Share this post


Link to post

mai eu pana la urma vin si ptr o zi da' pe bune o sa ne amagim fara tuica bere vin ceva la foc de seara...

Share this post


Link to post

pai de ce, eu vin cu soferul :D :D :D

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...