Jump to content
Sign in to follow this  
Satori

Cele mai bune service-uri pentru Chewoouri

Recommended Posts

Cei de la Anvelo Center au un sediu super misto si un service burdusit cu scule de ultima generatie ... sa speram ca si profesionalismul lor se va ridica la masura asteptarilor mele.

Share this post


Link to post

Chevrolet Euro Service în România

 

Trimite acest articol unui prieten Tipărire

AMOS News De la 1 septembrie 2005, clienţii care vor achiziţiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit pentru o perioada de 36 de luni serviciul Chevrolet Euro Service. În momentul achiziţionarii autoturismului, un manual cu descrierea detaliată a condiţiilor acestui serviciu va fi oferit clientului.

 

Chevrolet Euro Service garantează mobilitate pentru şoferul autoturismului. În cazul în care ar aparea o problemă tehnică, în ciuda tehnologiei moderne şi standardelor înalte de calitate ale autoturismelor Chevrolet, clientul trebuie să sune la numărul de apel al serviciului Chevrolet Euro Service şi va primi ajutor.

 

Pentru o perioadă de 36 de luni de la înregistrarea iniţială a noului autoturism, Chevrolet Euro Service asigură gratuit ajutor 24h din 24 în mai mult de 40 de ţări europene. Singura condiţie de îndeplinit de către client pentru a beneficia de avantajele acestui serviciu este să efectueze lucrările de service prescrise la intervalele prevăzute de producător.

 

Chevrolet Euro Service furnizează urmatoarele servicii gratuite:

 

• Asistenţă tehnică rutieră

• Remorcare

• Maşină la schimb

• Transport la destinaţie

• Cazare la hotel

• Preluarea automobilului

• Procurarea pieselor de schimb

• Aranjamente bancare

 

informatia.ro

Share this post


Link to post

Am trimis un email la DiBas sa vad cum ne afecteaza chestia asta pe cei ce avem deja masina.

 

Am fost si la service la DiBas. S-au schimbat lucrurile, sunt mult mai serviabili.

Share this post


Link to post
Chevrolet Euro Service în România

 

Trimite acest articol unui prieten    Tipărire

AMOS News De la 1 septembrie 2005, clienţii care vor achiziţiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit pentru o perioada de 36 de luni serviciul Chevrolet Euro Service.

 

 

Am trimis un email la DiBas sa vad cum ne afecteaza chestia asta pe cei ce avem deja masina.

 

Cred ca nu ne va aduce nici un beneficiu .. in articol scrie clar "De la 1 septembrie 2005, clienţii care vor achiziţiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit pentru o perioada de 36 de luni serviciul Chevrolet Euro Service. " .. iar noi nu intram in categoria respectiva :) Desi ar fi super misto sa beneficiem si noi de aceleasi drepturi in garantie ptr ca la urma urmei vb de acceasi firma Chevrolet indiferent ca masina e 2004 sau 2005

Share this post


Link to post

Service autorizat : OPEL & Chevrolet

Anvelo Center

Calea Clujului, nr. 300, 410553, Oradea

 

Nu-l recomand la nimeni ... 98% dintre angajati sunt unguri si am fost tratat ca un gunoi. Am avut programare la ora 16.00 si mi-au bagat masina-n service abia dupa vreo 45 minute. Motivul : nu aveau elevatoare libere desi unu cu un VW Passat - prieten cu un mecanic- si-a bagat frumusel masinutza inauntru si s-a gasit loc una doua. Puteam sta cred ca si 3 ore ca tot nu m-ar fi intrebat nimeni de sanatate. Cand mi-a venit si mie randu asta bine-nteles dupa ce am facut scandal a venit unu mi-a suit masina sus a chitibusarit oleaka pe-akol si gata ... caseta de directie ..nu-i big deal alea,alea si s-a si carat. Nici macar n-am apucat sa-l intreb prea bine ce si cum.

Am intrebat in birou totusi de curiozitate in cat timp se schimba o caseta de directie si surpriza. Cei de la OPEL Oradea cand iti vand masina iti dau si o hartie de-a lor cu regulile lor in care printre altele... daca ai depasit 35k km ei ti-o considera scoasa din garantie (caseta de directie). Masina mea e din TM AutoGlobus si sunt curios sa vad care-s regulile si pe la ei.

Oricum ... foarte foarte dezamagit de cei din Oradea ..cu exceptia unu gagiu care s-a ocupat de mine ..nici macar banii pe constatatre nu i-a luat.

Pacat ca vand numele unei firme ... nu stiu sa o si aprecieze si mai trateaza si clientii ca niste p...

 

:o fftopic: Maistru de akol sau ce naiba era habar n-avea de Chevrolet Euro Service .. cika citez " da noi n-am primit nici o circulara .. astea-s povesti"

Edited by Lucian79

Share this post


Link to post

A fost cineva pana acum la service-ul Radacini?

Vine vremea reviziei, trebuie sa-mi pun si scut si nu prea as mai bate tot Bucurestiul sa ajung la alt service. Eu stau in Militari si celelalte service-uri sunt foarte departe. De Radacini totusi mi-e teama ca sunt prea noi iar mecanicii nu au experienta.

Ceva impresii???

Share this post


Link to post

a fost cineva la service la union motors ?

Share this post


Link to post

da, am fost eu dupa ce m-am enervat pe gtt.

la revizia de 15k s-au miscat repede (1 ora) dupa ce am asteptat vreo 15 minute sa-mi vina randul desi aveam programare. in fine.

partea nasoala a fost ca au dat scutu jos ca sa schimbe uleiul si nu l-au strans bine. m-am intors dupa 4 zile la ei sa-l stranga bine deoarece mai avea putin si cadea si facea un zgomot infernal in mers. dupa ce l-au strans a tinut vreo 2 saptamani si iar da semne sa se slabeasca. o sa iau o cheie si ma bag sub masina sa fac lucru manual.

in rest, erau destul de scarbiti si nu aveau chef. I-am zis de o alta problema tipului de la receptie si mi-a zis sa ma duc la GTT. l-am injurat in gand in timp ce plecam.

tind sa cred ca nu exista service-uri de calitate si/sau au zile/saptamani/luni proaste toti.

cred ca tine si de noroc.

Share this post


Link to post

Imi permit sa va recomand pentru cei din Cluj sau imprejurimi un tip super serios, preturi foarte mici.

 

Instalam pe orice tip auto inchideri centralizate, alarme, geamuri electrice, incalzire in scaune, tempomate, senzori de ploaie, senzori de parcare, navigatie cu PDA, monitorizare GPS etc.

szabojeno@yahoo.com

Telefon: 0744609129, 0721491654

Share this post


Link to post

bila alba pentru radacini.

1. "buna ziua, am urmatoarea problema [..], cand pot sa vin?". "pai, azi daca puteti sau daca nu, luni". "... ?! azi?!". deh, obisnuinta cu replici gen "pai avem liber un elevator peste vreo 5-6 zile".

2. atitudinea tuturor surprinzator de placuta, si cel de la receptie si mecanicii din service.

 

sa speram ca nu o iau pe urma celorlalti pe masura ce le creste numarul de clienti.

 

si in plus, sunt "in oras", nu in afara orasului sau la intrarea pe autostrada.

 

p.s. tipul de la receptie zicea ca UMR si-a inchis pravalia, asa sa fie?

Share this post


Link to post

E timpul sa redeschidem topicul asta.

 

Am trimis un email la DiBas sa vad cum ne afecteaza chestia asta pe cei ce avem deja masina.

 

Nici acum nu mi s-a raspuns la acel email. Ii inteleg, nu sunt decat un amarat de client.

 

 

Cum o duba Iveco s-a urcat pe masina mea, a trebuit iar sa ma interesez de serviceuri.

La GTT masina era gata prin septembrie.

La DiBas nici nu am mai sunat. Daca la GTT e gata in septembrie, nu vreau sa imi imaginez ce termen imi dadea DiBas.

La Gold&Platin exista o problema, lipsa decontarii directe cu asiguratorul meu. Promisiunea este ca se rezolva repede masina (1 sapt, ceva de genul asta, nu m-au interesat detaliile pentru ca oricum, termenul e fenomenal fata de restul de oferte). Alergatura nu prea ma deranjeaza pentru ca practic nu o sa o fac eu.

 

Asa ca am dus masina la G&P. I-am rugat sa imi puna suport cu ChevroletClub (l-am lasat in portbagaj) si sa aiba grija cum umbla cu xenoanele (nici nu am apucat sa deschid gura sa le spun de ele, practic, se vedeau ridicatoarele si si-au dat seama - restul nu le-au dibuit). Mi s-a facut fisa cu ce era si cum arata masina in momentul predarii (n-am mai vazut asa ceva).

 

Acum ramane sa vedem cand/cum iese masina.

Share this post


Link to post

Apropo de asta, si eu am avut Kalosul lovit.Asigurarea casco la BCR.

Si Radacini si Gtt si Dibas m-au programat cel mai devreme in august pe la final.Asta se intimpla prin mai.

Avand in vedere ca la mine era doar tinichigerie si vopsire am sunat la Autonet, am intrebat daca se baga la Chevroleturi, daca lucreaza cu BCR asigurari si daca ma pot duce la ei.Raspuns afirmativ la toate trei intrebarile, programare dupa 2 zile.

Intamplator nu m-am putut duce cu masina in luna mai si nici in iunie, din cauza unor probleme de familie.

Am dus-o acum in iulie, telefon, a doua zi prezentat masina.Am dus-o miercurea si lunea urmatoare era gata.Marti deja platise si BCR-ul.Miercuri ridicat masina.

Deci, daca nu sint probleme mari de mecanica, eu zic ca se mai poate apela si la service-urile clasice de Daewoo.

Share this post


Link to post

Culoarea a iesit bine?

Share this post


Link to post

Eu am mai scris pe la "Masina mea" dupa experienta cu anvelopa taiata pe care am reusit sa o cumpar dupa aproape 3 luni, ca toate sunt bune si frumoase cu chevroleturile pana avariezi masina. Aici s-a taiat firul. Nesimtire curata.

 

Si eu inca astept un raspuns de la Chevrolet Romania de unde pot cumpara o anvelopa Hankook de Lacetti. Sa tot fie 5 luni de cand le-am dat e-mail si vreo 8000 de km de cand am montat-o pe masina dar inca nu am niciun raspuns. Oare GM ala al mare stie ce se intampla prin .RO?. :wallbanger:

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post
Culoarea a iesit bine?

 

Si culoarea si cuta aia de la usi care se strimbase.Autonetul are bubele lui, dar la tinichigerie lucreaza bine.

Am avut vreo 3 experiente cu ei pina acum legate de aspectul asta si am fost foarte multumit.

 

PS.la Radacini, la prima interventie cind am avut tot o usa indoita, mi-au vopsit si geamul de la sofer si juma de parbriz.Si acum mai am urme de la vaporii de vopsea.Deci , eu la ei , inafara de revizii, nu mai calc.

Edited by zapacitu

Share this post


Link to post

masina lovita>aripa spate stg,usa si jeanta schimbate>a duso taicameu la radacini(pe b-dul timisoara).am astepta o groaza pana a platit asigurarea.ei au schimbat usa,au inlocuit aripa,usa si jeanta.am fost sa ridic masina,ea era in alt service radacini cel de la gara de nord.a conectat un baiat de acolo bornele si eu am montat stergatoarele(au sta inauntru si tot s-au deformat),dupa am pornito nu imi mergeau:computeru de bord,vitezometru si turometru,indic apa si benzina.am vb cu cei de acolo si mi-au spus sa ma duc inapoi pe b-dul timisoara cu masina.am ajuns putin mai greu dar am ajuns,erau in apauza.am asteptat sa termine si pauza,sefu de service a veit pe la 3(o ora de asteptat) a bagato inauntru in 10 minute gata(o siguranta arsa).masina era plina de praf nu am mai spalato seara si am spalato a 2 zi sambata.de atunci am observat tot felu de chestii cum ar fiii:e o zona unde nu cred ca a fost lacuita e mata (deasupra usi stg spate),pe aripa sapte dr spre portbagaj e o zona tot asa mata parca au dat cu ceva,pe usa spate dr e lovita putin si sarita vopseaua 1 mm,am mai obs astazi ca luneta spate are 3 zgarieturi 3-4 cm lungime in coltu dr sus si probagaju e zgariat pe muchei in dr aripioare spate(eleron)(poate unele dintrre ele nu erau acolo inainte sau poate erau).oricum urmatoru service incercat o sa fie GTT sper sa imi fac o impresie mai buna decat radacini>sal>sper ca prin octombrie sa o duca la un polish si sa iasa bine>

 

Inteleg ca aici ai postat o transcriere rapida a unei expuneri orale. Data viitoare pune un mp3, il vom citi mai usor.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Masina s-a intors din service. Din pacate nu am ridicat-o eu ci viitorul proprietar.

Nu stiu cum a iesit culoarea, am vazut masina cand era noapte.

 

Ce e de bine:

- am inteles ca vopsirea e buna.

- xenoanele merg.

- mi-au pus suportul cu ChevroletClub.ro pe care l-am dus o data cu masina.

 

 

Ce nu e bine:

- un led de pozitie, cel de la farul zgariat, a disparut. Probabil s-a spart/indoit/stricat cand au desfacut farul. Nu e foarte grav, dar e deranjant, masina arata ca un Logan tunat de un lantzos.

- proiectorul din stanga nu merge deloc iar cel din dreapta are becul pe sub masina. Pretty funny, pare ca are neoane albe sub bara, caci se aprinde acolo.

 

Mai multe cand o sa o vad pe zi.

Share this post


Link to post

Ledul poate a ca cazut in farulet :)

Share this post


Link to post

Farul a fost schimbat, deci nu cred. Se pare ca nu au pus becurile la proiectoare pentru ca nu le accepta asigurarea. Ok, pot sa inteleg asta, dar de ce nu au spus la ridicarea masinii nu inteleg.

Oricum, bine ar fi fost daca si LEDul de pozitie ar fi avut acelasi regim.

Share this post


Link to post

Despre AUTO WORLD PARK S.R.L. poate sa-mi dea cineva vreo parere.

Sunt cei de langa Pitesti pe intrarea pe Autostrada A1 dinspre Slatina.

Share this post


Link to post

Am fost eu o data la ei, se vedea ca isi dau silinta, adica se chinuie sa gaseasca problema, dar nu prea se pricepeau tehnic. Cel putin acum un an, cand am fost eu, acum poate s-au mai schimbat. Eu recomand service-ul din Timisoara.

Edited by Alinutz

Share this post


Link to post

A doua revizie facuta la service Automobile Sibiu, DN1 intrarea dinspre sud, pe stanga, inainte de hypermarket Real.

Nu s-a schimbat nimic in mai bine de anul trecut, din pacate.

Tariful de manopera a ramas la fel de avantajos insa sunt destul de slab dotati tehnic si duc lipsa de personal.

Nu tepuiesc clientul si au preturi bune la consumabile.

Mai trebuie lucrat muult la curatenie - desi mi-au pus o husa pe scaunul de la sofer, cand s-a schimbat filtrul de habitaclu mi-au ramas ceva urme pe torpedou si pe scaunul din dreapta.

Mai lucrau la un Aveo (motor gripat) si mi s-au parut destul de neglijenti, aveau scule si piese din motor insirate peste tot, aripile masinii nu erau protejate etc. - vezi poza.

Tot din neglijenta (sau mai degraba lipsa de experienta pe masina) mi-au ars o siguranta, atingand probabil contactele becului din torpedou de vreo tabla, la montaj. Bine ca am observat eu ca nu se aprinde becul, mecanicului nu i s-a parut esential. A venit repede seful de service si mi-a schimbat-o in 15 sec (probabil i s-a ma intamplat :) ).

Le dau nota de trecere, hai un 6 mai cu indulgenta...

 

PS. Am ajuns la acest service din Sibiu prin colegul nostru de forum marr, si anul trecut mi s-au parut ok fiind chiar la inceput. Acum, daca am fost un pic rau este cu intentie, sincer anul acesta m-au dezamagit. Poate citeste cine trebuie si se misca ceva ...

post-1361-1191793146_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Cine poate spune ce să aleg Rădăcini Motors sau Chevrolet-Victoria . :D

Share this post


Link to post
....

 

PS. Am ajuns la acest service din Sibiu prin colegul nostru de forum marr, si anul trecut mi s-au parut ok fiind chiar la inceput. Acum, daca am fost un pic rau este cu intentie, sincer anul acesta m-au dezamagit. Poate citeste cine trebuie si se misca ceva ...

 

Din pacate, prietenul meu - fostul sef de service, nu mai este la ei de cca. 2 luni ...

 

E drept ca-si dau silinta, dar nu prea (mai) au oameni.

In fapt, cam asta este problema in majoritatea service-urilor. Oamenii buni sunt tot mai rari si mai greu de gasit.

 

In curand, in opinia mea, la achizitia unei masini noi, va conta tot mai mult service-ul. Poate la fel de mult ca si pretul/performantele/dotarile masinii.

Edited by marr

Share this post


Link to post

Mda, mare pacat, prietenul tau este un tip de isprava. Pana la noi vesti, taiem si Sibiul de pe lista service-urilor bune la Chevrolet. Aud insa ca o sa apara un service nou la Craiova, cine stie...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...