Jump to content
Sign in to follow this  
Zmeul cel rau

Vom Muri Cu Toti Miercurea Viitoare

Recommended Posts

@Tommy Dude, eu inteleg ca te-a lovit creatia acum inainte de prabusirea in abis, dar daca tot nu vrei sa cumperi o vocala macar pune si tu un link catre un dictionar sa inteleaga si omul de rand ideile tale :D

Edited by ZeNeSeu

Share this post


Link to post

Eu inca astept un poem despre LHC (sau daca nu merge rima macar un eseu, ceva) :rtfm:

Share this post


Link to post
un link catre un dictionar

Un dictionar? Care sa fie ala atat de cuprinzator? Mai bine ne-ar pune in legatura cu departamentul de filologie-filosofie al Academiei, dar nu repede, caci le trebuie si lor niste ani sa descifreze misterele acelui comentariu.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Si...cand ajunge la noi?

Mi se pare mie sau PC vrea sa para salvatorul lumii?

Share this post


Link to post

Pai deja sunt. Numai datorita efortului lor sustinut nu a fost ieri sfarsitul lumii. Trebuie sa ii votam in continuare ca sa amanam la nesfarsit sfarsitul.

Share this post


Link to post

Oare sa fi plantat ei gaura neagra din masina lui uskt?? :-?

Share this post


Link to post
Eu inca astept un poem despre LHC (sau daca nu merge rima macar un eseu, ceva) :rtfm:

 

Din doi craci de pantaloni

Ies protoni după protoni

Și unde naiba se grăbesc?...

 

Ici, pe plaiul românesc

Că e simplu de găsit

Loc perfect de găurit!

 

Se dau găuri zi de zi:

Găuri în sol-fa-mi,

Găuri la portofel,

La bugetul măricel,

Găuri mici și găuri mari

Pentru proști și demnitari.

 

Și-n această întâmplare,

Doi protoni în alergare

Ne-ar putea spune cinstit

Când ni-i vremea de mierlit!...

 

:P E bun așa, Iulia? :P

Share this post


Link to post

de pe mail

Mare isterie, mare, zilele astea. Conferinte de presa, comunicate pe tema experimentului de fizica atomica din Elvetia, menit sa reconstituie conditiile de dupa Big Bang, explozia primordiala care a dat, se zice, nastere Universului.

Ca de obicei, parca din acelasi laborator de intoxicare si teroare planetara care a incercat sa ne bage in sperieti ba cu anul 2000, sfarsitul lumii, ba cu virusul anului 2000 care urma sa distruga universul informatic, au aparut previziunile catastrofice. Unii si-au amintit iar de Nostradamus, care, ghidusul naibii, pe toate le-a prezis, dar inteleptii nostrii isi dau seama abia post-factum.

Cica intai se vor crea niste gaurele negre mici, care vor deveni pe zi ce trece tot mai mari si vor papa tot ce e in jurul lor. Din fericire pt noi, va disparea intai Elvetia, unde are loc experimentul, cu ciocolata ei cu tot, cu vaca Milka si cu toate conturile politicienilor si mafiotilor din Romania si de aiurea. Apoi, va disparea putredul Occident. Romania va deveni pt vreo patru ani, cat va dura, cica, pana la sfarsitul lumii o mare putere economica. Turismul se va muta pe litoralul romanesc, pt ca nu va mai exista Coasta de Azur. Vadim va fi fericit pentru ca naiba ii va lua pe unguri inaintea noastra. Liga Campionilor la fotbal se va juca intre Steaua si Zenit St Petersburg. Va disparea problema parcarilor, pt ca nu vei mai avea fie ce parca, fie nu va mai exista vecinul de alaturi, care-ti taia cauciucurile. Si nici mahalagioaica de nevasta-sa, dar nici bunaciunea de la etajul 3 de vizavi, care se dezbraca cu lumina aprinsa, de-a naibii!

Fizicienii pretind ca dupa Marea Explozie Primordiala au aparut din gazul cosmic (apropo, ala de unde o fi aparut?) materie si antimaterie. Care, spun ei, ar fi trebuit sa se anuleze reciproc. Doar ca nu s-au anulat, una din ele a fost mai tare, cea pe care o numim materie si din care ne revendicam noi. Cealalta s-a suparat si a plecat in alta dimensiune, poarta dintre cele doua universuri paralele fiind, se zice, aceste gauri negre, un fel de stele pe invers atat de puternice incat inghit pana si lumina. Cam ca facturile de la Electrica Muntenia.

Cum spuneam, n-ar trebui sa ne temem de gaurile negre. La urma urmei, toata viata alergam dupa ele. Ne temem, cel mult, de cele neepilate. Acestea, rezultate din experimente de fizica nucleara, te ucid bland ("killing you softly with this song...") si nu pleaca la partaj cu tot ce ai pe tine, te iau si pe tine, nu ramai de izbeliste.

La scara macro, ma tem de altceva. Cand va ajunge la romani, gaura neagra va face indigestie. Si sa te tii dupa aceea, cand ne va voma inapoi, cu klingonieni si disparutii din Triunghiul Bermudelor cu tot!

Share this post


Link to post

Elodia

Share this post


Link to post

The Little God ; Nemesis ; Dark Oblivion ; KYG (Kiss You Goodnight) ; Night Night ('Noapte buna' pe romaneste) > :)

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Euro nanoparticle collision assessment program, pe scurt, Euro NCAP.

 

Cu ocazia asta vor putea sa dea stele verzi la gaurile negre, astfel ca lumea sa le achizitioneze in cunostinta de cauza. O gaurica de 5 stele verzi inseamna ca loveste mai napraznic decat una de o stea. Sau invers.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Fat Frumos, normal.

Share this post


Link to post
CITITI NUMELE LINK-ULUI INAINTE

Am citit acelasi nume al linkului in acest topic, aici, acum vreo 3 zile.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...