Jump to content
Sign in to follow this  
dArabZaraq

Nu Va Lasatzi Pacaliti

Recommended Posts

FRATILOR e urgent; haidetzi sa ne mobilizam pentru a cere constructorului Daewoo de la Craiova chemarea in service a tuturor masinilor cu probleme. Sesizati OPC-ul, Organismele internationale, poate chiar si concernul DAEWOO despre proasta calitate a masinilor produse.

Share this post


Link to post

????????? Hellllooooo, ce te-a apucat acum?... e din cauza zapeziii?... masinile noastre sunt pe masura banilor pe care i-am platit pentru ele...eu cel putin nu-mi consider masina proasta... :mda:

Share this post


Link to post

Nu intzelegetzi gresit. Am platit pentru motor in 3 cilindri, pentru dimensiunile reduse, am platit pentru un porbagaj mic; DAR refuz sa cred ca am platit si pentru troncaneli si alte buguri pe care o firma cu pretentzii de piatza nu le rezolva. SA ma cheme frate in service si sa rezolve problemele de fabricatzie ale masinii sau pieselor componente. Toata lumea scrie in forum cu ce se confrunta si cum se rezolva anumite probleme tehnice dar nimeni nu vad ca a luat o atitudine mai drastica si poate daca impreuna vom sesiza organele abilitate poate se va schimba totusi ceva la Craiova

Share this post


Link to post

ce-ai bre, ce te-a apucat? ai vazut ca cheama dacia loganurile la control si te-a apucat si pe tine dorul de service?

 

eu pana acuma nu am inteles ca daewoourile ar avea pb grave a.i. sa fie chemate la service, ma rog cu exceptia cieloului cu gaz. da' aici cred ca-i pedepseste D-zeu, au vrut sa consume mai putin decat noi, muritorii, si cred ca i-a linistit dandu-le pb.

 

pe de alta parte, ce greutate crezi tu ca avem noi in fata directorilor de la daewoo care oricum isi cam fac bagajele?

Share this post


Link to post

Cred ca asi fi multumit daca Daewoo m-ar chema si ar spune ca amortizoarele sunt un eshec si mi le-ar schimba cu unele bune, daca m-ar chema sa-mi spuna ca la cutia de viteze sunt probleme cu sincroanele si ar remedia problema...

Share this post


Link to post

Nu te cunosc dar cred ca ai un simt al valorii, cel putin cand vine vorba de masini, total eronat. Vrei sa nu mai scartaie? Sa nu mai troncane?... Ia Mertz si depune si un acatist. Si la ei se intampla asa ca acatistul este absolut obligatoriu. :scarpin:

 

AAAA... sa nu uit. Vezi ca trebuie sa sesizezi OPC sau ANPC si pentru starea drumurilor, lipsa locurilor de parcare, praful din orase care ne infunda filtrele, baltile care ne uda din belsug masinile, sarea folosita la dezapezire, produsele de intretinere auto care ba nu sunt originale, ba sunt stocate necorespunzator, ba nu stiu mai ce.

Share this post


Link to post

:wallbanger: Hei, nu uita de mecanicii hoti si incapabili sa isi faca meseria, care fura piese din masina si iti pun altele care te tin pina la coltul strazii... :wallbanger:

Share this post


Link to post

Darab-ule, tată, am mai scris odata aici pe forum despre ce a facut Craiova cu maşinile dupa ce s-a anuntat lansarea Logan-ului.

Probabil ca ai considerat ca faci o afacere extraordinara daca-ţi iei Matiz la 5000 euroi si chiar asa si este, e superafacere, numai ca gandeste-te ca EU am dat pe un SE-AC in 2000 - 7040 USD cand USD era mult peste euro. DA dar piesele sunt piese si acum. NU AM SCHIMBAT NICI UN AMORTIZOR in 76.000 km. Asta face diferenţa. Normal ca cei de la Craiova au cautat sa ofere o masina la concurenţa cu tot ce e pe piaţă dar, din pacate cu multe concesii la calitate.

Am vrut sa-mi vand masina anul trecut si am cerut pe ea 3800 Euro. Toti mi-au râs in nas ca la magazin e 4 mii si ceva de noua. Treaba lor, nu au decat sa se planga acum de achizitiile facute, sau sa le ia din bara-n bara până iese cum vor ei, dar cred că tot pe la 6 mii si ceva ajunge.

FARA SUPARARE, OK?

Share this post


Link to post

Io' unu m-am dus sa cumpar o masina atat mi sa cerut atat am dat...puteau totusi sa spuna ce belele are

Share this post


Link to post

Ar fi interesant de inaintat o petitie serioasa catre D.A.R. in care sa ne exprimam nemultumirea fata de amortizoarele de Matiz ... daca era sa le bag in seama, schimbam la fiecare 1000km un set de amortizoare pe spate si la fiecare 10.000km pe fata ... sa schimbe dracu' furnizoru' si gata problema.

 

Cit despre cutie, problema se intilneste si prin strainataturi si cred ca e o eroare de proiectare sau de tehnologie a materialelor, nu greseala celui ce asambleaza cutia.

 

Face cineva o petitie on-line? eu ma inscriu, cu numele in clar, cu data cind am achizitionat masina, numarul de km parcursi si problemele contabilizate in ghidul de service.

 

PS: nu e o scuza pretul! pentru renumele fabricii si pentru satisfactia clientului puteau sa mai lase 200E ca marja de manevra si sa puna piese ca lumea pe masina.

Share this post


Link to post

omul are dreptate intr-un fel dar reclamatile trebuie facute la producatorul amortizoarelor, care e , compa romania parca, eu am schimbat decat pe spate , si reciunosc ca nu am menajat-o dar dupa 6 ani poate e normal sa mai schimb ceva.

trebuie vazuta si partea buna a lucrurilor, totusi fabrica le inlocuieste in garatie, si cred ca au o gramada de amortizoare pe stoc sau un contract mare ce nu poate sal rezilieze cu compa (sibiu).

Share this post


Link to post
Asta face diferenţa. Normal ca cei de la Craiova au cautat sa ofere o masina la concurenţa cu tot ce e pe piaţă dar, din pacate cu multe concesii la calitate.

FARA SUPARARE, OK?

 

Totusi zic ca Matizul avea si are propriul lui segment de piatza fiind o masina mini...facuta cum trebuie chiar mai scumpa cred ca avea mai mult succes. dar asta e boala romaneasca HAI SA DAM BULEALA ca merge la Romania

Share this post


Link to post
Ar fi interesant de inaintat o petitie serioasa catre D.A.R. in care sa ne exprimam nemultumirea fata de amortizoarele de Matiz ... PS: nu e o scuza pretul! pentru renumele fabricii si pentru satisfactia clientului puteau sa mai lase 200E ca marja de manevra si sa puna piese ca lumea pe masina.

 

Nu pot decat sa fiu intrutotul de acord cu FLEX.

Ar fi bine de facut o petitzie.

Ce mama masii puteau sa ceara 200 euro in plus si sa fi pus amortizoare calumea

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

Pretul la masinile noastre a fost redus ca urmare a magariilor facute de cei de la Craiova cand au scazut calitatea masinilor si au luat de pe ea tot ce se putea astfel incat pretul sa fie cel achitat de noi. Pai cum se poate sa faci tu reducere de 600 E asa cum am luat-o eu? Finitii nu, tableta spate nu, temporizator stergatoare nu, amortizoare vai mama lor, prin bord zornaie nush mai stiu ce etc, etc.

Cei de la firmele serioase tot asa fac? :redface:

Share this post


Link to post

@FLEX: Face cineva o petitie on-line? eu ma inscriu, cu numele in clar, cu data cind am achizitionat masina, numarul de km parcursi si problemele contabilizate in ghidul de service.

Aici ma bag si eu cu toate datele. Este bataie de joc la adresa clientilor DAR si in acelasi timp un nonsens dpdv economic:un set amortizoare spate originale=1.8mil(la care se adauga schimbarea de vreo 4-5 ori in garantie 1.8mil*4 =7.2+600*4 manopera=TOTAL9.6 mil :dizzy: ), un set Sachs 4mil. Deci ei propriuzis platesc pentru nishte amortizoare de cacao numai pe spate la un Matiz vreo 10 mil in toata perioada de garantie si tot proprietarul e nemultumit ca trancane si e barca masina- asta e prostie curata(manageriala). :spumelagura: . DE CE NU PUN CEVA BUN DE LA INCEPUT CA ORICUM PER TOTAL IES MULT MAI BINE?

Cat despre trancanit am si abandonat ideea ca voi scapa vreodata de el: azi am schimbat caseta de directie, nu mai trancane asa de tare dar tot trancane ceva prin fata  <img src= ("> .

Este cineva cu un dezinteres total in fruntea fabricii ca altfel nu ar permite asa ceva.

Cat despre pret nu stiu de unde ati scos-o pe asta ca daca am dat 6000eur pe o masina trebuie sa trancane ca ultimul drac .Asta este gandire balcanica, care eu o gasesc defectuasa. X( Am platit 6000eur pe o masina mica(mini), cu motor mic, putere mica si vit maxima tot la fel, cu izolare fonica slaba si siguranta activa si pasiva redusa, fara inchidere centralizata si cu geamuri manuale- acestea le-am acceptat dar nu o sa accept trancanitul din toate incheieturile si defectele de fabricatie!!! NU MA INTERESEAZA ce fac ei in fabrica, pe mine ma intereseaza sa-mi dea o masina decenta sau sa remedieze defectele constatate cum ar fi normal.

Cat despre masinile straine(reno, vw etc) sa stiti ca NU TRANCANE nici 10%cat matizul si nu trebuie sa te rogi sa prinzi una buna chiar daca ei o masinuta mini(r clio sau twingo de ex). :-W

Share this post


Link to post

vreti matiz care sa nu trancane? pai uitati-va ce preturi are micul gigant in alte tari unde trancaneala ar fi considerata balsfemie (bine, la ce drumuri au aia, poate nici a noastra nu ar trancani).

andreib, lasa clio. proprietarii de clio au probleme mai serioase decat niste amarate de trancanituri si parca esti pe forumul lor, deci stii asta. oricum, masina aia nu a costat cat matizul si nici intretinerea nu se compara.

 

cu toate astea ar merita interogat marele DAR in privinta calcului sachs vs originale. :-?

Share this post


Link to post
Guest Mecmar

In contractul C-V nu scrie ca pretul masinii este de 4.800 si include troncanitul.

Share this post


Link to post

Mie calculul cu pretul amortizoarelor schimbate pe garantie mi se pare incorect. Fabrica nu isi pune problema asa, ea se gandeste cati clienti isi schimba amortizoarele pentru ca troncane? O sa vezi ca nu multi. Din punctul lor de vedere este o afacere reusita.

Share this post


Link to post
In contractul C-V nu scrie ca pretul masinii este de 4.800 si include troncanitul.

 

... ia incearca sa te invarti cu ea in cerc la Palat vreo 40-50.000 de km. Eu zic ca nu o sa mai troncane. In contract nu scrie ca in drumul tau spre serviciu ai 10 sine de tramvai! :wallbanger:

Share this post


Link to post

Da, pe termen scurt si tot discutabil este(nu cred ca asa de putini schimba amortizoarele) iar pe termen mediu si lung nu o sa mai cumpere nimeni o masina care trancane si reactioneaza ca o barcuta. :dizzy: . Si aceasta imagine prosta se propaga asupra intregii game deci eu acum daca vreau sa fac ,,upgrade'' la masinuta nici nu ma mai gandesc la un produs DAR. :mda:

@Satori: A mea trancane la cea mai micuta denivelare sau la asfalt putin valurit deci...Aaa, amortizoarele spate au murit dupa 500km pe asfalt precum coala de hartie, fara nici o gropa deci, trage tu concluziile. :-W

Edited by andreib

Share this post


Link to post
... ia incearca sa te invarti cu ea in cerc la Palat vreo 40-50.000 de km. Eu zic ca nu o sa mai troncane. In contract nu scrie ca in drumul tau spre serviciu ai 10 sine de tramvai!  :wallbanger:

 

Satori !!! scuze man dar tu ori lucrezi la Daewoo ori la astia cu drumurile ori ai vreo societate care alimenteaza Craiova cu piese de tot KKtul

 

A mea trancane la cea mai micuta denivelare sau la asfalt putin valurit deci...Aaa, amortizoarele spate au murit dupa 500km pe asfalt precum coala de hartie, fara nici o gropa deci, trage tu concluziile. :-W

 

Perfecta dreptate are andreib. masina noua La 1500 de km, 99% rulati pe autostrada au inceput sa troncane amortizoarele si troncane chiar la cea mai mica denivelare a asfaltului

Share this post


Link to post

ai grija cu afronturile personale la adresa lui satori ca le suporta cam asa cum suporti tu troncaniturile amortizoarelor...

Share this post


Link to post

Departe orice gand al meu de a aduce afronturi cuiva care posteaza pe forum. Asha ca stai linistit.

Share this post


Link to post

Lasand la o parte aberatiile unora, hai sa iti povestesc ceva:

Ma duc ca omul sa fac test drive cu Clio HB. Merg cu ea, o studiez... si ma trazneste sa vad portbagajul. Frate, cand s-a deschis s-a auzit un scartait ca la berlina mea. Din ala de te unge pe suflet. b-( Intreb: asta este ceva normal? Raspunde: Mai fac unele asa, dar cu putina vaselina se rezolva.

Stii cum am sters-o?! Pai dau o caruta de bani ca sa ma intorc la vaselina? No, mersi.

=> si masinile mai scumpe au boli ereditare. Asta e.

 

Eu consider in continuare ca masinile Daewoo sunt corecte din punct de vedere pret/calitate.

Share this post


Link to post

mai da' ce cumparator serios esti tu daca fugi din cauza ca portbagajul a scartait.

tu nici nu intentionai sa cumperi masina aia, recunoaste, te-ai dus acolo ca sa gasesti motive... pai eu am de la firma un clio facut in turkey, nu bicorp facut in franta, si merge perfect si... nu scartaie porbagajul...  <img src= ">

eu zic ca trebuia sa te uiti la cu totul alte chestii...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...