Jump to content
Sign in to follow this  
danielito

Nu Inteleg

Recommended Posts

Multumesc mult celor ce administreaza acest forum,multumesc mult userilor dar nu inteleg un lucru,de ce nu imi apare anuntul la bursa???nu vreau sa fiu rautacios dar nu inteleg.o zi buna

Share this post


Link to post

O fi si moderatorul de acolo la toaleta undeva. Anunturile la bursa sunt moderate, prin urmare apar doar dupa ce unul din moderatorii de acolo isi da "avizul". Ai putina rabdare :)

Share this post


Link to post

Hmm...nu vreau sa se inteleaga gresit,au trecut cateva zile bune,cam cand apare??toate cele bune

Share this post


Link to post

Asta e topicul?

Mai este si alt topic ca eu nu gasesc? Acesta este aprobat, poate nu l-ai mai gasit tu :-? ? .

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Eu inteleg, cred ca userul se logheaza automat si nu-si mai cunoaste ID-ul.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Se "întâmplă", într-devăr, o chestiune (normală) cu topicurile de la bursă.

Ca să fie mai clar o să dau un exemplu:

Dacă creezi un topic la ora 12.30, iar moderatorul îl va aproba peste, să zicem, 6 ore, el nu va figura ca post de la ora 18.30, ci de la ora 12.30 (deşi a fost afişat la 18.30). Ideea e că opţiunea "View new posts" aduce în faţă doar topicurile în care s-a scris ceva de la momentul ultimei vizualizări (mă rog, mai e implicată şi o rată de "refresh" dacă nu e folosită opţiunea "Mark all posts as read"). Şi dacă penultima vizualizare (sau penultimul refresh) este ulterioară orei de creare a postului, la ultima vizualizare el nu va apărea ca post (topic, mă rog) nou. Practic se strecoară cumva "printre".

Dar nu e nici o buba. Topicul poate fi găsit în secţiunea în care a fost creat ("supus aprobării" - ca să fim birocraţi).

În concluzie (cred că despre asta ar putea fi vorba în cazul de faţă): nu vă aşteptaţi să vă găsiţi întotdeauna topicurile de la bursă cu "View new posts"; veţi reuşi doar dacă topicul e aprobat foarte repede.

Share this post


Link to post

Da acesta e,multumesc mult.Rog moderatori sa inchida topicul.

multumesc inca odata ,si imi cer scuze :(

Share this post


Link to post

Ca tot veni vorba de topicuri aprobate. Pe langa faptul ca noi moderatorii mai avem si serviciu, casa, familie, un procent foarte mare de topicuri de la Bursa nu respecta regulile. Cel mai adesea nu se pun preturi. Un anunt care nu are pret nu va fi aprobat, ci va fi sters.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...