Jump to content
Sign in to follow this  
zeneseu

Faruri Cielo

Recommended Posts

Cursa chiar nu mi se pare mica, Viktore. Daca e pe zero si rotesc potentiometru la maxim, diferenta pe faza mica (min>max) este de vreo 15-20 de metri.E drept, folosesc destul de des reglajul, mai ales in ultima vreme, cred ca e unul din motivele pentru care " si-au dat drumul" destul de bine.

Pentru mine, motivul folosirii acestui reglaj e acelasi cu pornirea regulata a AC-ului pe timp de iarna, cu actionarea regulata a geamurilor din spate, etc. Ceea ce zace fara sa functioneze o perioada rezonabila nu are viata lunga. E ca sexul.

Edited by Englishman
  • Like 1

Share this post


Link to post

Am inteles ca pe farurile Cielo ar exista doua tipuri de motorase, prin ce difera nu stiu dar ma voi documenta saptamina aceasta. Am facut comparatie intre farurile mele si cele pe Volvo, diferenta este uriasa, ce-i drept are doua pozitii in plus. La alinierea farurilor, ar fi trebuit sa masor macar din curiozitate, dar o voi face cind se va incalzi nitel ca-i frig cu draci si n-am chef de stat pe-afara. Multam de raspuns.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Cum se desface farul becului de semnalizare, cel anexat farului principal, stie cineva? Trebuie sa inlocuiesc galbeneala pe care o am acum si nu am umblat niciodata acolo.

Share this post


Link to post

Becul se scoate din lampa prin rasucire cu 45 de grade sau 90 nu mai retin exact.Daca vrei sa dai jos toata lampa de semnalizare uita-te desupra traversei din fata radiatorului in dreptul imbinarii dintre far si semnalizare ai o gaura pe care se vede un surub.Se desface surubul, se baga mana in spatele semnalizarii si se impinge afara.Sper ca ai inteles.post-10203-0-42612400-1319305716_thumb.jpgpost-10203-0-22961500-1319305740_thumb.jpg

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...