Jump to content
Sign in to follow this  
vTT

Chemare In Instanta Service Auto

Recommended Posts

Salut,

 

Vin cu o intrebare in speranta unui raspuns edificator :P ...

 

 

 

Pe scurt:

 

A avut cineva precedentul de a da in judecata un service auto pentru 'proasta-reparatie' de o parte, lipsa reparatiei de alta parte si ne-chemarea agentului asigurator pentru reconstatare? (sau ceva asemanator?)

 

 

 

Ca sa clarific:

 

Acum 3 luni am dus masina la reparatii si vopsire integrala la KING AUTO SERVICE (evidend nu recomand nimanui service-ul respectiv). Dupa ce in mai multe instante in care am fost sa vad masina (si dupa cum ar fi vrut dansii sa ridic masina), dupa aproximativ 2 luni, perioada reparatiilor (nu intrebati nu as putea sa va dau un raspuns in aceasta privinta  :| ), in urma faptului ca:

 

- vopseaua nu era data corespunzator (urme de scurgere, zone neacoperite, diferente de culoare, vopsit peste elemente);

 

- intr-o zona in care au chituit au ramas gauri deoarece chit-ul s-a tras (vezi exemplu de munca facuta bine)

 

- alinierea aripilor fata cu capota, farurile si bara de protectie prezinta lufturi de PESTE 4 mm

 

am cerut ca agentul asigurator sa fie chemat pentru reconstatare astfel incat masina sa fie reparata corespunzator. De la data la care am formulat acea cerere, fie s-a uitat sa fie sunati agentii asiguratori, persoana care se ocupa de masina nu este la birou, sau *mai nou* este in concediu medical, nu am reusit sa aflu nici o informatie legata de masina (pur si simplu, citez: "nu am un raspuns sa va dau, cand o sa se intoarca cel care se ocupa de masina dumneavostra poate o sa contacteze sa vada ce s-a intamplat"). In momentul de fata masina nici nu mai porneste (bateria) si aproape ca sta pe jante (cauciucuri desumflate), mai mult nimeni nu se atinge de ea si nu este reparata.

 

Ca nota aditionala dansi au incercat sa ma convinga ca acele reparatii nu vor fi facute fiindca nu apar pe dovada de la politie (realizati prostia din capul lor?) si ca masina ar fi stramba din lonjeroane din nush' ce accident in care s-a dat peste cap :o . Daca sunteti cat de cat ingrijorati in urma afirmatiei de mai sus, ganditi-va la mine!!! Sunt primul propietar si nu stiu cand m-am dat peste cap!!! (aaa.. si bineinteles service-ul respectiv nu detine un Car-o-liner ca sa verifice deviatia lonjeroanelor - dar pot sa garantez si eu ca sunt strambe - am mers cu peste 200km/h pe autostrada :>  si nu tragea in nici o directie / :) ).

 

 

 

 

Ideea:

 

Sunt foarte hotarat sa dau firma respectiva in judecata, si mi-ar fi de folos orice informatie pe care mi-o puteti da in aceasta privinta, si evident daca exista un precedent...

 

 

 

P.S.: Sorry de lungimea postului :(

Edited by vTT

Share this post


Link to post

Eu zic sa incerci intai la OPC.Si daca nu se rezolva atunci discuta cu un avocat.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...