Jump to content
Sign in to follow this  
starsteel

Coltul terapeutului

Recommended Posts

Discutia asta, ca multe din discutiile la care asist de exemplu si la servici, este generata de lipsa de reguli, macar in ceea ce priveste partea administrativa a lucrurilor. Cei ce s-au ocupat de obicei de aceasta parte, au incercat si o fac si acum, sa se bazeze pe experienta pentru ca evenimentul sa aiba cu adevarat loc. Pe langa ei, evident in mod democratic (din asta fac parte si insinuarile si punerile la punct si ironiile si multe altele), isi fac simtita prezenta si cei ce au fost "oaspeti" (ca mine de exemplu) si cei ce nu au fost (eventual... de multa vreme), dar ar vrea. Asta a fost introducerea :)

 

Pentru a preveni astfel de situatii pe viitor, va propun sa discutam despre organizarea acestor intalniri aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=26351

Share this post


Link to post
Pentru a preveni astfel de situatii pe viitor, va propun sa discutam despre organizarea acestor intalniri aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=26351

Nu vad rostul noului topic descshis de tine, desi argumentezi destul de intemeiat. Numai ca in acest spatiu virtual, discutiile vor continua la nesfarsit, fara a se ajunge la o concluzie. Este inca un loc ptr discutii interminabile. Putem foarte bine, asa cum am facut si pana acum, sa discutam fix pe topicul intalnirii respective. In general, propunerile pentru intalnirile nationale, au fost insotite de detalii.

Spui " Pentru ca o propunere sa fie luata in considerare trebuie ca cineva, nu neaparat cel ce propune, sa contacteze admistratia localului respectiv si sa obtina o oferta provizorie, cu cel putin 1 luna in avans fata de data intalnirii." Cine? Punem un responsabil?

Desi am participat multi la nationale, nu stiu decat cateva persoane care ne-am oferit sa ne ocupam, incepand cu telefoane la gazda pana la cumparaturile pentru gratar. Si zic eu ca nu a iesit rau niciodata.

Nu o sa multumim niciodata toata lumea. E normal sa avem gusturi diferite, dar daca dorinta de a fi impreuna e mai presus de scopuri meschine (cum a fost a lui tommy), va fi asa cum a fost mereu la o nationala, distractie la maxim.

Share this post


Link to post
.. Este inca un loc ptr discutii interminabile.

...

dar daca dorinta de a fi impreuna e mai presus de scopuri meschine (cum a fost a lui tommy) ...

Ce ai tu cu discutiile, ai tras tu deja concluziile, ca in cazul lui tommy ? Ce ai patit, ai vazut criza ?

Share this post


Link to post

Dar cu tine ce-i Toline?!

Share this post


Link to post

Nu va recunosc, cand mai postati sa puneti si poza din buletin.

Share this post


Link to post

Aceeasi senzatie o am si eu cu tine, toline.

Share this post


Link to post

Nu eu l-am facut pe vaxxi sa scape pe public niste vorbe pe care, apoi, sa le stearga. Deranjul asta atat de mare si trecerea in permanenta in derizoriu si la terapie a oricarei alte pareri imi spune ca am deranjat o susa, nu o Intalnire Aniversara de 5 ani. Ma scuzati, pardon, bonsoir.

Share this post


Link to post

Sincer Tolin, ai/aveai de gand sa participi la intalnirea asta?

Share this post


Link to post
..dar daca dorinta de a fi impreuna e mai presus de scopuri meschine (cum a fost a lui tommy), va fi asa cum a fost mereu la o nationala, distractie la maxim.

 

Ileana .. chiar nu are rost sa raspund tie si lucraturilor tale decat cu atat: "ma pis de ras, si nu pe mine =)) "

Share this post


Link to post

îmi cer scuze pentru intervenţie. nu am intenţia de a jigni sau supăra pe nimeni. deşi sunt înscris pe forum de prin 2007, mărturisesc că nu am postat aproape de loc, şi am reuşit să apar o singură dată la întâlnirile de joi. astăzi mă uitam împreună cu soţia la fotografiile de la înâlnirile voastre anterioare şi ne-am propus sa facem tot posibilul ca să participăm alături de comunitatea asta, care, zicem noi, ştie să se distreze şi ştie ce vrea de la viaţă. văzând însă la ce nivel a escaladat discuţia, socot că dacă am ajunge în locaţia acceptată de dumneavoastră s-ar discuta în continuare pe aceeaşi temă şi nu cred că s-ar mai crea atmosfera necesară distracţiei la care visează toată lumea. nu VREAU să fac morală nimănui şi nu doresc să îndrept lumea. sunt membru şi în HyundaiClub, şi aici s-au organizat ieşiri, dar nu s-a creat o astfel de discuţie. cred ca va fi singura postare a mea pe acest topic, dar nu înseamnă că îl voi ignora. din contra, voi fi atent la discuţii, deoarece intenţionez să mă alătur dumneavoastră la această înâlnire. concluzia este însă una singură, având în vedere faptul că vă cunoaşteţi de mult timp: PĂCAT!

Share this post


Link to post

Stai linistit, de la vremea de afara li se trage.

Share this post


Link to post

Nu e prima cearta :D Au fost si vor mai fi... Si sa vezi ce bine merge dupa accea un gratar stropit cu bere si vin :)

Share this post


Link to post

Alte metode de a va varsa proasta dispizitie sezoniera nu ati gasit? Nu de alta, dar e chinul dracului sa va scriu/citesc de pe pda... Opinii si divergente personale la coltul terapeutullui...

Share this post


Link to post
...imi spune ca am deranjat o susa, nu o Intalnire Aniversara de 5 ani. ...

Sincer sunt foarte surprins de aceasta remarca, mai ales ca ea vine de la Tolin. Ca unul care a tot participat la destule intalniri, nu reusesc sa ma prind la ce fel de şuşă faci referire, cine ar fi implicat. Recunosc ca mi-ar (sau ne-ar) prinde bine niste lamuriri.

Share this post


Link to post

ŞUŞANEÁ şuşanele, s.f. Spectacol (de varietăţi) cu numere improvizate, de calitate discutabilă, atât în privinţa programului cât şi a interpretării

Share this post


Link to post

Mda, bine, multumesc.

Share this post


Link to post
Opinii si divergente personale la coltul terapeutullui...

 

Asa credeam si eu :) ...

 

... numere improvizate, de calitate discutabilă, atât în privinţa programului cât şi a interpretării

 

AB, vezi ce rau am jucat mima la Bicaz? :P

L.E.

Nu se cearta nimeni - eu abia astept sa-i revad (si) pe Tommy sau Tolin la o nationala!  <img src= ">

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post

@NSF > eu reprosez lipsa de reprezentabilitate la nivelul intregului forum si la inaltimea(lungimea/latimea) evenimentului, adica aceeasi Intalnire Nationala (?), altfel coafata. Ceva in genul lui 1 Dec la romani (ii incurca pe toti, dar se tine atunci pentru ca s-a hotarat asa, nu se mai stie de catre cine).

Share this post


Link to post
Sincer Tolin, ai/aveai de gand sa participi la intalnirea asta?

Share this post


Link to post

Tolin > Eeee, e altceva. Asa inteleg si aproape ca-ti dau si dreptate.

Insa exprimarea de dinainte lasa loc de banuieli si interpretari. Cel putin la mine in cartier, a strica cuiva o şuşă inseamna cu totul altceva decat ce scrie in DEX.

Si probabil ca as privi cu ingaduinta o astfel de insinuare, daca n-ar veni de la cineva care cat de cat ne cunoaste de-o groaza de vreme.

Edited by NFS

Share this post


Link to post

@ileana > Tu ce crezi ? Aceeasi intrebare o pui oricui isi exprima o opinie si n-a mai fost (demult) la o Intalnire Nationala, din variate motive ? Sau este aceeasi zeflemea cu care a fost intampinat si Zeul cand a spus un lucru de bun simt: "membrii vechi (care din variate motive nu mai activeaza pe forum) sunt instintati printr-o invitatie ?" Scuza-ma, dar denumirea de Intalnire Aniversara de 5 ani de la infiintarea clubului mi se pare pretioasa in conditiile actuale, se potriveste mai bine denumirea pe care am dat-o cateva postari mai sus.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Maestru intradevar, jos palaria! Arta se numeste abilitatea ta de a ocoli un raspuns simplu, prin da sau nu.

Sa inteleg ca pe tine te deranjeaza titlul intalnirii. "aniversara"?! Va fi aniversara, cu tine sau fara tine, chiar daca vom participa cativa sau tot forumul, sau chiar daca nu va fi publica.

Nu iti inteleg implicarea pe acest topic. Cum ar fi sa ma implic intr-u topic tehnic despre matiz? Mi-as da cu pararea (gresita sau nu, e pararea mea) fiindca am avut candva matiz si ma gandesc ca am tot dreptul sa postez ineptii!

Edited by ileana

Share this post


Link to post
@NSF > eu reprosez lipsa de reprezentabilitate la nivelul intregului forum ...

 

Lipsa de reprezentabilitate nu e din vina participantilor ci doar a celor care lipsesc sistematic, fara motive intemeiate, chiar si cand nationala se desfasoara la o aruncatura de bat de ei... :P

 

Cateodata poate fi si vina locatiei, la Maria Clinciu de la Moeciu nu mai vrea sa vina lumea datorita faptului ca am fost pusi sa platim niste camere neocupate, nemaivorbind ca lui Mircea, prietenul Iuliei i s-au furat rotile la Cielo care era parcat in curtea pensiunii, ulterior gazdele spalandu-se pe maini... La Tresor (Lepsa) nu ma calcam pt. am fost tratati cu dosul (noroc ca era vara si am putut manca gratarul afara), etc.

Insa nu vad motivul pt. care nu ar veni lumea la Bicaz, unde chiar a fost OK la ultimele doua intalniri, la Talisman, unde cu exceptia frigului (sper ca anul asta o s-o facem in ultimul w-e din mai) a fost iarasi OK sau in Bulgaria.

 

 

L.E. Chiar crezi Sorine ca membrii vechi "care din variate motive nu mai activeaza pe forum" au timp/chef/le-ar face placere de intalniri nationale, din moment ce nu au timp/chef/le face placere sa intre pe forum macar 5 minute/zi?

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post
Tu ce crezi ? Aceeasi intrebare o pui oricui isi exprima o opinie si n-a mai fost (demult) la o Intalnire Nationala, din variate motive ? Sau este aceeasi zeflemea cu care a fost intampinat si Zeul cand a spus un lucru de bun simt: "membrii vechi (care din variate motive nu mai activeaza pe forum) sunt instintati printr-o invitatie ?" Scuza-ma, dar denumirea de Intalnire Aniversara de 5 ani de la infiintarea clubului mi se pare pretioasa in conditiile actuale, se potriveste mai bine denumirea pe care am dat-o cateva postari mai sus.

 

Eu cred ca exagerezi nitel. Este o intalnire aniversara pt ca se va petrece in februarie cam in jurul datei la care a pornit forumul. Nu este o intalnire doar intre membri nu stiu care (ca nu mai gasesc forumularea) ... pt ca e liber sa vina oricine si daca era sa fie asa, nu mai postam liber pe forum, ca avem si messenger!

 

Mi se pare buna ideea cu invitatia pt membri vechi. De fapt mi se pare mai mult un gest frumos. Totusi, membri vechi stiu si ei unde sa caute si sa afle despre intalnire si nu-i retine nimeni sa se inscrie. Dupa cum vezi, Zeu vine din cand in cand pe la intalnire, joia. Nu-mi amintesc sa-i fi zis nimeni vreodata "Pleaca, bah!" Asa ca, sincer, pina la urma ideea lansata de el mi se pare doar o samanta de discordie aruncata la momentul oportun!

Edited by NFS

Share this post


Link to post

@NFS > organizatorii oricarei intalniri sunt deasupra oricarei banuieli, din contra, au iesit in pierdere, desi au actionat voluntar si nonprofit.

 

Scuze, am postat "simultan". Intrebarile mele erau adresate Ilenei.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...