Jump to content
Sign in to follow this  
starsteel

Coltul terapeutului

Recommended Posts

Cred ca se fac unele erori prin aceste topicuri inchise...ofer un exemplu

http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=24008

Concluzia: un nou venit isi deschide un jurnal despre viitoarea lui masina si cineva il rade punand un closed nefericit...dupa 7 zile noul venit are 2 postari! Mai folositi si mutarile in locurile firesti anuntand in acelasi timp initiatorul mai ales daca e "junior", aici se foloseste mult prea des facilitatea "closed".

 

P.S. Am citit acum si a doua postare a noului user...este pe deplin indreptatita supararea lui. Poate cel care a avut interventia nereusita (se aude?) ii transmite un pm de iertare ca sa-l avem totusi printre noi daca mai intra vreodata pe aici...orice experienta e binevenita iar un eventual ajutor e pacat sa nu-l acorzi.

http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry368435

Edited by starsteel

Share this post


Link to post
Poate cel care a avut interventia nereusita (se aude?) ii transmite un pm de iertare ca sa-l avem totusi printre noi

Cum adica sa-l avem printre noi.. doar nu a murit =))

 

Deci te oferi tu cu acel covor rosu ;)

Share this post


Link to post

Cu riscu de a intra in disgratia unora, eu sunt de acord cu tine.

Share this post


Link to post

Si daca si acest topic va fi inchis/mutat, mai ales ca trebuia deschis la "Despre Forum" ai sa te superi si tu? :D

Share this post


Link to post

Eu nu vad ce e atat de grav... I s-a indicat unde sa gaseasca informatia solicitata, chiar nu vad ce mare ,,interventie nereusita". Daca topicul deschis e la masina mea nu inseamna ca acolo se poate baga tot off-topicul din lume. Se uita scopul acelei sectiuni, respectiv prezentarea masinii proprii (nu rezolvarea problemelor acesteia-ce se intampla in multe cazuri- sau solicitare de informatii pe diverse teme).

Sau ,,suntem aici sa scoatem acidul din apa plata" repetand aceleasi informatii de cel putin 100 de ori? In acest caz chiar nu vad nici o exagerare din partea nimanui. Ordinea normala ce ar trebui sa fie pe orice forum este: intai citesti, apoi postezi. Calitatea unui forum nu sta in numarul de posturi sau de topicuri, ci in informatia ce poate fi gasita. Daca ceea ce dorea domnu' de la forum era informatie utila, aceasta i-a fost oferita dar necesita un efort minim de citire si selectare (restul efortului de documentare, selectie, realizare de tutoriale au facut-o altii pt el).

 

LE: EU i-am sters avatarul din cate imi aduc aminte si l-am rugat sa consulte regulamentul.

Edited by andreib

Share this post


Link to post
Si daca si acest topic va fi inchis/mutat, mai ales ca trebuia deschis la "Despre Forum" ai sa te superi si tu? :D

 

Nu ai surprins esentialul punand aceasta intrebare, daca va fi inchis raspunsul e DA daca va fi mutat raspunsul e NU...evident ca locul initial la Diverse a fost o alegere facuta in fuga si nereusita, rezolvarea a venit imediat printr-o mutare la locul adecvat. Nu stiu dar din pacate se observa la unii moderatori o oarecare privire de sus ceea ce chiar nu e cazul, suntem toti niste useri ai acestui forum dintre care unii sunt pusi sa vegheze si sa indrume cu bunavointa cand e cazul mai ales pe noii veniti. O spun din postura unui fost moderator cu ceva facilitati suplimentare de pe un site de sport...sper sa nu se inteleaga ca ar fi vreun apropo pt. moderare, in materie de auto sunt oarecum pe langa subiect.

Share this post


Link to post

Si unde in respectivele topicuri inchise (pe buna dreptate) ai vazut altceva decat indrumari facute cu bunavointa?

Share this post


Link to post
Cum adica sa-l avem printre noi.. doar nu a murit =)) ...

Daca e cu adevarat hotarat sa nu mai intre pe acest forum e ca si cum nu ar exista pt. noi. Si e pacat!

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Da' de munca moderatorilor/adminilor care incearca sa tina informatia condensata (nu imprastiata prin zeci de topicuri deschise aiurea) si usor de gasit nu e pacat?

Share this post


Link to post

Cinste lor pt. munca (benevola) prestata, eu am sustinut ca merge "move" in loc de "closed".

 

Si unde in respectivele topicuri inchise (pe buna dreptate) ai vazut altceva decat indrumari facute cu bunavointa?

Reciteste te rog raspunsul oferit la cea de a 2-a postare oferita de mine ca exemplu...e extrem de rece si lipsit total de bunavointa.

Eu nu vad ce e atat de grav... I s-a indicat unde sa gaseasca informatia solicitata, chiar nu vad ce mare ,,interventie nereusita".....

Tu ai peste 3000 de postari el avea doar una...nu se naste nimeni atoatestiutor.

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Dar search-ul poate oricine sa il foloseasca. Chiar da rezultate :)

Si cand se da move (intr-un topic curat) din 3 in 4 posturi gasesti acceasi intrebare repetata la infinit, gasesti aceleasi raspunsuri ...

Share this post


Link to post
NU...evident ca locul initial la Diverse a fost o alegere facuta in fuga si nereusita

 

Pai nu stiu cat de nereusita a fost si deschiderea topicului, dar eu sunt unul dintre cei care cred in libertatea de exprimare, omului nu i-a fost taiat microfonul, nu a fost banat, avea libertatea sa deschida altul sau sa ceara redeschiderea topicului existent, dar el a preferat sa deschida unul cu.. "halal primire".

 

Poate ca unii vor intelege, poate ca unii nu, cand te inscrii pe un forum, nu vine nimeni sa te ia in bratele, sa te stranga matern la san sau la pantecul oedipian, nu s-a cotizat pentru vreun comitet de primire.

 

Te loghezi, citesti, intrebi, expui.. si te simti bine daca poti sau nu, nu e vreo norma sau vreun obstacol.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
Daca e cu adevarat hotarat sa nu mai intre pe acest forum e ca si cum nu ar exista pt. noi. Si e pacat!

Scopul acestui forum nu este sa adune numarul maxim de useri si sa adune cantitatea maxima de informatie utila si sa formeze o comunitate de oameni in care bunul simt este regula de baza. Acest bun simt iti spune ca inainte de a te apuca de scris citesti, cauti si selectezi informatia. Sunt cateva forumuri care eu le-am citit, am si cont dar nu am nici un post. Cu toate acestea nu inseamna ca nu apreziez continutul lor sau membrii acestora (unul dintre acestea fiind daewootech.com) ci doar ca forumurile sunt mature si am gasit intotdeauna informatia necesara (asta inseamna ca intai am citit, am cautat si m-am documentat). Vorba aia, un om destept se cunoaste dupa ce intrebari pune... :|

 

LE: Si vreau sa se inteleaga odata: actiunile moderatorilor acestui forum nu se vor vendete, razbunari si payback. Nu este nimeni bagat la colt pentru un astfel de topic si ne sumam criticile in masura in care se dovedesc a fi obiective si spre binele forumului (privind din perspectiva expusa, cu accent pe calitate nu cantitate).

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Daca extrapolam un pic sa stii ca nu toti se nasc "einsteini" in consecinta ramane bunavointa o caracteristica necesara mai ales la moderatori.

Definitia enumerata de tine a "bunului simt" e departe de realitate iar "Vorba aia, un om destept se cunoaste dupa ce intrebari pune" e totusi extrem de modesta. Fiecare are plusurile si minusurile lui.

 

...Deci te oferi tu cu acel covor rosu ;) ...

M-am conformat "sugestiei" tale si i-am transmis un pm,

"Loner imi cer eu scuze deoarece a lipsit comitetul de primire, iti urez bine ai venit si te astept printre noi la un pahar de discutii. Nu se poate sa lipsesti, ai intrat automat in randul nostru cand ti-ai achizitionat masina. Si cum spunea-i ca merge?"

Sa speram ca va reveni pe acest forum nu are cum ca un posesor de Chevy sa nu se simta aici printre ai lui.

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Nu ne-a parasit, ultima sa vizita se poate vedea in profil.

 

@starsteel, iti inteleg indignarea, dar mai multe din "conflictele" astea forumistice se rezolva fara a spala rufele in public pe tema respectiva, si fara anunturi "in piata mare". La fel cum a fost rezolvat si acesta de care vorbesti tu acum. Cat despre "nu are cum ca un posesor de Chevy sa nu se simta aici printre ai lui", faci o mare greseala aici; simplul fapt ca ti-ai cumparat un Chevrolet nu inseamna ca te vei si integra optim intr-o comunitate online (cum e asta).

 

In rest, moderatul pe forumuri e ca organizarea unui bairam: intotdeauna va exista cineva nemultumit :)

Share this post


Link to post

Nu trebuie sa te nasti einstein, asta tot spun de vreo 4 posturi incoace. Eu inainte de a posta pe acest forum cred ca am citit vreo 2-3 saptamani (iar cand m-am inregistrat eu forumul era inca subtirel...). Nu ma pricepeam, am citit si am ascultat pe altii mai cunoscatori.

Share this post


Link to post

Asta cu pregatirea de 2-3 saptamani e putin hazlie, stiu insa ca atunci cand sunt convins ca am dreptate devin extrem de incapatanat si realizez ca nu este bine...din pacate dovediti totusi un pic de obtuzitate iar eu chiar nu mi-am propus sa ma contrez cu cineva pe aici. V-am oferit o tema de meditatie care eventual o puteti discuta si pune la punct in randul vostru, daca exista un subforum exclusiv numai al moderatorilor, sper sa hotariti cum e mai bine. Nu de alta dar parca "vad" deja niste sprancene incruntate la aparitia postarilor mele si nu-mi doresc acest lucru. Sunt incapatanat insa incerc sa pun punct aici cel putin de data asta.

Share this post


Link to post
....Cat despre "nu are cum ca un posesor de Chevy sa nu se simta aici printre ai lui", faci o mare greseala aici; simplul fapt ca ti-ai cumparat un Chevrolet nu inseamna ca te vei si integra optim intr-o comunitate online (cum e asta).....

 

Corect. Dovada si domnul AlB3R7 cu topicul sau.

Pana una alta, omului i s-a aratat unde sa caute. Ce rost mai avea sa ramana topicul deschis? Sa se inceapa altii cu explicatii care mai exista?

Share this post


Link to post

Iar se incepe cu sustinerea celor care n-au macar bunul simt sa citeasca Regulamentul sau a celor care nu-l citesc pentru ca nu vor sa-l respecte vreodata ? N-au sanse pe acest forum, pentru ei s-a creat unul aparte, pe care nu mai posteaza cineva de atata fun.

Share this post


Link to post
nu are cum ca un posesor de Chevy sa nu se simta aici printre ai lui.

Am întâlnit în ultima perioadă (din ce în ce mai des - şi asta mai ales de când sunt reclame la televizor cu Aveo şi cu... "pornind de la x Euro") nişte specimene, cu care categoric nu vreau eu să mă simt printre "ai mei".

De fapt, ce s-o mai dau cotită, am întânit tot mai frecvent ţărani (nu oameni de la ţară, din păcate), bădărani, mojici, jegoşi, fiţoşi, tupeişti etc. (căcănari - ca un corolar) la volanul unor Aveo.

Când am cumpărat această maşină m-am bucurat că nu e "maşina poporului" (a nu se citi VW), ci părea să fie condusă de oameni cu ceva mai mult bun simţ decât media populară. Lately... uneori mi-e silă. Noroc că există şi Loganul şi-mi mai revin.

 

PS: a fost un off-topic intenţionat şi nu are nici o legătură cu noul nostru forumist, de la care a plecat discuţia...

Share this post


Link to post

Nici eu nu cred sa fii citit regulamentul dar am o intrebare, cati dintre voi ati citit Biblia?

Citind aceste postari sincer ma gandesc daca totusi nu cazul sa se posteze si varsta userilor...eu am intalnit persoane la 23 de ani extrem de imature. Poate dicutati si asta in "Consiliul director".

A naibii incapatanare incerc sa ma opresc dar nu pot ...trebuie totusi sa folosesc macar frana de mana. STOP!

Share this post


Link to post
...eu am intalnit persoane la 23 de ani extrem de imature ...

Dar un imatur de 23 de ani care cade sub influenta unui imatur de 46 de ani ?

 

Explicatie: 23 l-am din exemplul tau, iar 46 este multiplu de 2, asa ca, orice asociere la un caz real este o pura intamplare.

Share this post


Link to post

Un exemplu foarte bun sunt chiar eu .Am 42 de ani iar uneori pot deveni foarte,foarte imatur > :) (cand situatia o cere)

Share this post


Link to post
Asta cu pregatirea de 2-3 saptamani e putin hazlie, stiu insa ca atunci cand sunt convins ca am dreptate devin extrem de incapatanat si realizez ca nu este bine...

 

V-am oferit o tema de meditatie care eventual o puteti discuta si pune la punct in randul vostru, daca exista un subforum exclusiv numai al moderatorilor, sper sa hotariti cum e mai bine.Sunt incapatanat insa incerc sa pun punct aici cel putin de data asta.

1. Nu e deloc hazlie, tine de oaresce gandit inainte de deschis gura. Stii tu, oamenii ii cunosti dupa intrebarile puse...

 

2. Stai sa ma gandesc... aaaa... NU. Tu ai o problema personala care incerci sa o proiectezi asupra altora. Daca discutia va evolua in continuare in directia actuala eu voi inchide si sterge acest topic deorece devine loc de vastrat frustrarile asupra unor terti.

 

Nici eu nu cred sa fii citit regulamentul dar am o intrebare, cati dintre voi ati citit Biblia?

 

Citind aceste postari sincer ma gandesc daca totusi nu cazul sa se posteze si varsta userilor...eu am intalnit persoane la 23 de ani extrem de imature. Poate dicutati si asta in "Consiliul director".

1. Preferintele si convingerile religioase ale membrilor nu fac obiectul discutiilor de pe acest forum.

 

2. Eu zic sa te abtii de la insinuari mai mult sau mai putin subtile legate de varsta. A impune un punct de vedere doar prin argumentul forte ,,varsta'' tine de impotenta intelectuala, nu de maturitate.

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...