Jump to content
Sign in to follow this  
bogda

Noul Chevrolet Aveo

Recommended Posts

De pe 16 iulie sunt posesorul acestei masini chevrolet Aveo hatchback, model 2008.

Dupa 800km parcursi pot spune ca in privinta consumului am fost placut surprins. Chiar daca calculatorul nu imi afiseaza o medie a consumului, i-am facut un calcul la un plin si mi-a iesit consum mixt de 5,6- 5,7/100km cu aer conditionat folosit normal si neturata peste 3000 - 3200rpm, dar nici subturata.

Finisajul in interior este bun, dar se putea mai bine, cel putin plasticul din spate volan, si jos la picioare.

 

 

 

post-18271-1218060849_thumb.jpg

post-18271-1218060857_thumb.jpg

post-18271-1218060869_thumb.jpg

post-18271-1218060905_thumb.jpg

Edited by bogda

Share this post


Link to post

S-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km!

Share this post


Link to post

Super masina. Arata excelent . Am vrut si eu sa iau aceasta varianta (primul cu aer conditionat din serie ) insa dura cam 1 luna sa il aduca si trecea promotia. Modelul scurt expus cand am luat limuzina mea costa 10400 Euro cu taxe. Si nu aveam atata banet, basca ca era si metalizata. La interior este absolut identica cu aveo sedan din cate vad. Ma atragea in special motorul 16 V de 1,2 care banuiesc ca e ceva mai sprinten si mai agil decat cel de 1,2 8V.

 

Orice ar fi, succes cu noua masina, sa te poate multi km, sa ai grija de ea ca numai asa va avea si ea grija de tine. Sfatul mei ar fi sa iti faci casco cat mai rapid.

 

Sa te bucuri de ea.

 

Inca un sfat: Pe cat posibil plimb-o cat mai mult in afara orasului in perioada de rodaj (pe la munte de ex ca tot sunteti in zona Valea Prahovei)

Edited by tudor2402popescu

Share this post


Link to post

Sa o stapanesti sanatos si multi Km fara probleme!

Share this post


Link to post

Km multi fara probleme!

Ii sta bine pe rosu, insa trebuie sa o speli des, altfel praful o face sa arate ca matuita. Daca stai la casa (dupa cum observ) ia-ti un turbojet si rezolvi problema Dupa 10 spalari cel mult ti-ai scos banii pe el.

Toate cele bune!

 

Si inca ceva: sa nu-i pui huse!

Si-i poti scoate pungile de plastic de pe semnalizare si de pe comanda stergator  <img src= )"> .

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post
normal si neturata peste 3000 - 3200rpm, dar nici subturata.

 

Dupa rodaj nu te feri s-o urci mai sus in ture ;) .

Sa te bucuri de ea fara probleme :thumbl:

Share this post


Link to post

Dupa care rodaj ? La 800 km a cam trecut ocazia.

Share this post


Link to post

Multumesc mult pentru sfaturi

Stiti unde pot gasi aparatori pentru noroi originale prin Ploiesti sau Bucuresti?

La dealer mi s-a spus ca nu au.

Edited by bogda

Share this post


Link to post

Aparatorile de noroi originale sunt scumpe si fiind rigide se distrug usor la coborari de pe bordura sau pe teren accidentat. Mai bine cauti aparatori universale, mai flexibile, confectionate dintr-un plastic mai moale. Acelea pot fi ajustate usor pentru a se potrivi perfect.

Share this post


Link to post

Nu mai lua toate lucrurile optionale de la dealer, la suprapret. Userul Lao are ce-ti trebuie tie (eu am pe spate, ca pe fata a pus niste jeguri de la un magazin auto si s-au rupt asta iarna). La dealer le gasesti ieeeftin, undeva la peste 70 ron :D .

Share this post


Link to post

Heheh parca vad masina mea aici. Difera doar motorizarea si putin interiorul, in rest... vad dublu :) ). Eu o am din octombrie 2008, are 19.000KM si nu sunt probleme. Ai ales o masina buna. Vezi ca suportul de numar din spate este cam prost, daca auzi cumva un zdranganit in spate cand treci peste obstacole (gropi sau mai stiu eu ce), ala se aude. Se rezolva cu un suport nou sau cu putina ingeniozitate.

 

Sa nu te sfiesti sa mergi mai turat cu ea. O sa vezi ca masina "discuta" cu tine mai frumos peste 3000rpm. O sa ai consum mic si o sa se infiga mai bine daca mergi asa. S-o stapanesti sanatos

Edited by fry

Share this post


Link to post

Observ ca acest model cu "facelift" are capitonata capota de la motor pe interior.La sedanul meu aceasta nu este prezenta.

 

 

Share this post


Link to post

Felicitari pt achizitie, pe afara arata exact ca a cumnata-mii. In plus vad ca tu ai oglinzi electrice vopsite in culoarea caroseriei si probabil inchiderea centralizata cu telecomanda + alte maruntisuri.

 

Si a ei este tot model 2008, luata in noiembrie. Acum are numai 9000km, pt ca este incep[atoare si ii e cam frica sa mearga cu ea. Cu orice ocazie care se iveste mai iau si eu masina la o tura pentru ca este muuuult mai fun de condus decat Nubira sau Lacetti. Zbarnaie motorasul ca apucatul peste 4000 de ture.

 

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...