Jump to content
Sign in to follow this  
AlB3R7

Chevrolet Club

Recommended Posts

Buna ziua / Saru'mana / Buna / Salut la toti soferii ! Sper cu postul meu sa nu jignesc conducerea site-ului , dar am fost la o intalnire chevrolet si nu a fost ceea ce ma asteptam ! Am inteles foarte bine ca fondatorii care sunt prieteni buni au avut candva chevrolet , dar tot nu vom putea fi, macar pe aceeasi linie de plutire cu respectivii , pentru ca sunt mai in varsta , mai invatzatzi , mai experimentatzi si totusi pana la urma nu suntem pe aceeasi unda ! Eu doresc sa atrag cati mai multi tineri la intalniri , in diferite zile , ore , dupa posibilitatzi ! Deci daca sunt doritori sa imi dea add la idul de mess guard_for_angel si discutam acolo mai multe ! Nu ma intelegetzi gresit , am adresa acestui site pe luneta si ma mandresc cu masina mea ! Multa bafta si Drum Fara Accidente !

Share this post


Link to post
Am inteles foarte bine ca fondatorii care sunt prieteni buni au avut candva chevrolet , dar tot nu vom putea fi, macar pe aceeasi linie de plutire cu respectivii , pentru ca sunt mai in varsta , mai invatzatzi , mai experimentatzi si totusi pana la urma nu suntem pe aceeasi unda !

Trecand peste faptul ca nu e topic de diverse, daca tot vrei sa ajungi pe aceeasi unda sau linie de plutire, ca nu mi-am dat seama exact,

cu anumiti oameni asemeni tie, ai putea incepe anuntul cu o convocare a celor ce vorbesc cu mircisme, continuand cu.. lesne de inteles.

Si apropo... stickerul asa: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry327225 e lipit?

Share this post


Link to post
Eu doresc sa atrag cati mai multi tineri la intalniri

Aaaaaa...si care e virsta maxima admisa pentru 'aripa tinara' sau 'noua garda'?

Share this post


Link to post

Stai ca vine imediat Ileana de la intalnire si va da ea voua tinere :D

Share this post


Link to post

Ileana ajunge mai tarziu, nu putem rabda atat.

Share this post


Link to post

Bey, si luati si ceva Gerovital daca veniti deoarece se pare ca acest club este alcatuit in special din batrini sau pensionari =))

Share this post


Link to post

Nu-i nevoie taica, mai pot impinge limba cu degetul sa spal Reno'ul.

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Da, sunt multi batrani pe aici, aveam la un moment dat si o persoana care avea la profil 120 si ceva de ani. Tuthankamon reloaded.

Eu am 28 de ani si ma simt bine si in compania tinerilor, si in a celor mai in varsta.

Deci de acum au voie la intalniri doar cei pana in 21 de ani. Restul, sa ia gerovital si sa-si dea comanda de placa (dentara, de surf, de "picap", iar daca sunt din Moldova, pi cap direct). Pentru mine a fost placut sa il vad la Bicaz pe Moshu care, desi aveo o varsta respectabila, nu si-a aratat-o, era glumet ca un tanar.

Gata, ma retrag, s-au culcat gainile, ma duc sa-mi iau gerovtalu', pun placa in pahar si ma culc. Daca gasesc si vigra prin casa - bine, daca nu ma multumesc sa visez... la adolescente  <img src= )"> . Noapte bune, dragii unchesului.

Share this post


Link to post

Bre, dreptul la asociere si la intalnire este garantat in Constitutie.

Share this post


Link to post

Numa bine, pentru astia care vor singuri sa se izoleze, ar trebui sa devina obligatorii drepturile astea :) )

Cum naiba le spunea la astia neintelesi... EMO?

Share this post


Link to post

Sper ca nu am intarziat!

Sunt total de acord cu initiatorul topicului! Si eu vreau mai multi tineri la intalnire! Sa reimprospatam sangele nobil al familiei!

Share this post


Link to post
dar tot nu vom putea fi, macar pe aceeasi linie de plutire cu respectivii , pentru ca sunt mai in varsta , mai invatzatzi , mai experimentatzi si totusi pana la urma nu suntem pe aceeasi unda !

 

Hai bre ca la varsta asta credeam ca stii (bag seama ai pierdut timpul pe mIrc, si d-asta n-ai aflat), ca sa plutesti tre sa tragi ceva, e musai, altfel n-ai cum s-ajungi pe aceeasi lungime de unda si pe acceasi linie de plutire cu "ăi bătrâni", ca asta ar presupune sa inveti, sa citesti, sa te documentezi.. si toate astea in detrimentul timpului alocat bauturii =))

Aporoporo.. daca io n-am Chevrolet, am voie pe forum/la intalniri (ca varsta, ma incadrez)?

Share this post


Link to post

Eu am voie la gruparea tineretul Chevyclub? Ce conditii trebuiesc indeplinite si cum pot adera? Trebuie CV, scrisoare de intentzie, CD cu menele, scris smeker, limbaj de specialitate? Sau pur si simplu pot sa ma mut pe AMC sau 4tuning unde la intalniri e plin de copii derutati care habar n-au cum functioneaza o masina(si probabil nici nu vor sti vreodata pt ca sunt dezinteresati total) dar isi dau cu presupusul legat de tiuning, integrat tiuning, beculete, aptipilde, filtre sport si tobe de mobra puse pe masini?

Share this post


Link to post

Cred ca e cu interviu... Ce e CV-ul ala? Cutia de viteze? Scrisu' jmecher (cu 2 de JM) tre' sa se (re)gaseasca la exterior sub forma de tiunnning (gen "naik"), limbajul trebuie sa contina

, e absolut necesar sa ai coada de rechin (macar la masina :D ), si de asemenea filtru sport (daca n-ai, macar la tigari sa ai filtru charcoal).

Share this post


Link to post

Stati linistiti ca va ia tensiunea , in special pe TOMMMMMMMYYYY ! Nu am umblat EVER pe M!Rc ;) !

Stiu unde e schimbatorul si pedala de acceleratie , nu am nevoie de lectii speciale din partea voastra !

Gata cum posteaza cineva ceva , sariti repede cu aere de superioritate !

Stikerul ala , daca nu observi este pus pe o DACIA 1310 L an 1985 , am uitat ca nu ai de unde sa stii ce marca e aia , ca te-ai nascut in TOYYYYOTA ! Poate citesti si tu posturile mele, uita-te pe pagina de profil , am CHEVROLET si stikerul e pe LUNETA , cum am scris si in post, mai sus !

Dar deee , ce vrei domne' , nu toti ne-am nascut invatzati ! Tocmai deaia incerc sa ii scutesc pe unii de arogantzele cu care ne tratati pe aici !

Stai linistit TOmmmmmmy ca nu sunt EMO ( Eu Ma Omor ) , eu sunt ETO (Eu Te Omor).

Niste soferi de 20-25 de ani nu or sa aibe niciodata subiecte comune cu soferi de 30-40 de ani ! Asta e , punem "coade" de delfini , "abtipilduri" muulte ,naicuri , sorcoleve , brazi , corcodushe , becuri , atarn pendulul de portbagaj , etc ! Atat timp cat nu o sa intelegeti generatia noastra , toate sunt spuse degeaba ! Ileana te asteptam la intalnire ;) ! Poate ne invetzi si pe noi care ceva , din ale vietii !

Share this post


Link to post

Prietene, tu te-ai uitat la profilurile noastre? Rubrica de intalniri ai vizualizat-o? Dar pe cea de contributii? Dar Regulamentul ? (p-asta sigur nu, ca altfel nu ai mai fi scris in limbaj IRC => nu ti s-ar mai fi atras atentia)

Faptul ca tu porti autocolantul pe luneta se datoreaza contributiei sau alergaturii cuiva, ca astea nu pica din cer direct in portbagajul celui care ti l-a lipit. Regula intalnirii de joi seara este de cand e clubul. Si vin la ea o data 4 insi, alta data 30. La nationale se vine in grup, de cel putin 3 ori pe an.

Stii tu, tonul face muzica ;) Vii si ne iei la misto ca nu venim la intalniri iar apoi ai pretentia sa nu fii ironizat?

Share this post


Link to post

Buna asa. Ia sa te aud, cum ma omori? =))

Share this post


Link to post
bla bla bla...!

Uite stii care e faza...cand ai intrat pe acest forum ai fost de acord cu niste conditii(regulamentul forumului)... nu-ti convin esti liber sa faci ce vrei, nu trebuie sa jignesti niste oameni pe care nici macar nu ii cunosti, sau nu ai avut bunavointa sa incerci sa-i descoperi. Si acum iti spun din proprie experientza aici sunt oameni misto cu chef de viatza si nu cred ca varsta e un argument. Personal cred ca ai gresit forumul...mai cauta :scarpin:

Share this post


Link to post

Pot sa ma bag si eu cu Coyota in clubul tinerilor?

 

Poate bagam si o plimbare pe strasse cu piciorul stang pe geam sa ne etalam slapii. Hai sa vedem cine poate sa conduca asa cool. :D

 

Daca am mai mult de 25 de ani ma primiti? Am si un set de Gillete prin portbagaj just in case, poate vrea careva sa se barbiereasca. :P

Share this post


Link to post

Bre da' ce ati facut cu topicul/postul ala cu intalnirea din Carol? Ca io-s nelamurit la care parcare/intrare tre' sa ma prezint :(

Share this post


Link to post
Pot sa ma bag si eu cu Coyota in clubul tinerilor?

Cu Aygo în nici un caz.

Asta e maşină de babalâc, clar!

Share this post


Link to post

@Emil

 

Pai ce conteaza bre intrarea?

 

Intalnirea se tine in parcarea de la Mausoleul din Parcul Carol ca sa ne aminteasca de regimul dictatorial de pe acest forum. :D

Sa-ti iei rolele chevrlolet, da? :P

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

Dar intalnirea asta de freshmeni nu se poate face concomitent cu cea "veche"? Parcarea poate suporta zeci de oameni de toate varstele fara sa apara conflicte de generatie caci oricum e aproape impartita in doua atat de un un mastodont de A/C care troneaza pe marginea dinspre Polivalenta...

Ce noroc pe mine domnule ca n-am insistat sa-mi aduca Lacetti-ul cu emblema de Daewoo Nubira (3) ca nu ma mai primeau :| Sau chiar si asa, avand 31 de ani sunt oricum exclus? :grumpy:

Edited by Senna

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...