Jump to content
Sign in to follow this  
Elfu

Pornire Greoaie La Rece

Recommended Posts

Salut Serghei.Dupa ce ai schimbat I.A.C trebuia facut un procedeu de invatare a mersului in gol .Daca nu ai facut incearca si vezi dupa daca mai ai probleme.

Share this post


Link to post

va slut revin cu problema pornitului la rece (nu prea a fost la bv)am schimbat sonda de temperatura si am alimentat mai mult de 1/2 din rezervor acum porneste bine nu stiu daca de la benzina (mergeam cu maxim 10l am GPL)astept sa vad cand este frig cu adevarat (peste -15) mentionez ca de la schimbarea sondei de temperatura apa pe ceas nu mai ajunge la jumate cum era inainte poate trebuie sa schimb si termostatul deci o diferenta este intre sonde.

Share this post


Link to post

reset reset reset; daca-mi spune si mie cineva cum se face resetul asta calumea ii sunt recunoscator

Share this post


Link to post

Va salut cu respect stimati colegi.Posesor de Aveo,2007,Gpl,100 500 km.Aceleasi probleme le am si eu cu pornirea doar la rece: cand afara sunt sub 7 grade masina porneste la a 3-a,a 4-a cheie la o turatie de 200-300 turatii/minut,se chinuie sa porneasca si dupa cateva secunde de mers aiurea,porneste cum trebuie.Dupa ce am pornit-o nu ma mai supara deloc in ziua aceea.Am facut doua diagnoze la Chevrolet Galati nu au gasit nici o eroare.Am schimbat la ea bujii,fise,pompa de benzina,senzor impulsuri arbore cotit.Nu mai stiu ce sa ii fac.Am facut si reset+Idle Learn si nimic.Colegul Costel80 imi poate spune daca senzorul pe care l-a schimbat este cel de temperatura aer admisie de pe furtunul de aer care intra in filtrul de aer?Multumesc mult

Share this post


Link to post

De doua saptamani ma confrunt cu urmatoarea problema : daca afara sunt sub +10 grade , pornirea e foarte greoaie ( la a 3,4-a cheie) . La scanare cu ELM327 imi da urmatoarele erori : P0342(s-a aprins MIL) , sterg eroarea si dupa 2 zile da P0341 . Eroarea se refera la senzorul de la axul cu came . A mai patit cineva asa ceva ? :-/

Edited by D.Claudiu

Share this post


Link to post

Salut colegi. Am si eu o problema cu masina. Am un Kalos 1.2 din 2006, si cateodata la rece, la prima pornire scoate un nor alb de parca ar fi tren cu abur. Mentionez ca nu face intodeauna, si cand face, dispare dupa cateva secunde, de parca as opri un robinet. Poate fi de la valva pcv?

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...