Jump to content

Sign in to follow this  
robert_11

Deviz Proforma De La Un Service

Recommended Posts

Salutare. Dupa cum cred ca ati vazut de pe forum, TICOlino meu a fost avariat destul de grav, iar asiguratorul celui care m-a pocnit mi-a spus ca pentru masina mea nu-mi poate acoperi costurile reparatiilor decat cu maxim 801 euro (undeva pe la 2900 ron). La o prima aruncatura de ochi, fara o reevaluare a celor din service, piesele pentru aceasta reparatie ma costa 2200 ron, asta insemna ca devizul total va trece fara doar si poate de plafonul de 2900 ron. Intrebarea mea este, daca scanez foaia data de asigurator cu constatarea acestuia, imi poate face cineva un deviz estimativ al lucrarilor (cineva care are acces la un service)? Vreau acest deviz proforma pentru ca eu am vorbit cu asiguratorul, i-am explicat cum sta situatia spunandu-i ca nu-mi ajung banii pentru intreaga reparatie si i-am cerut o solutie in a o repara in regie proprie. Asiguratorul mi-a spus sa ma duc cu devizul proforma la el si sa intocmesc o cerere de despagubire. Ce spuneti, poate cineva sa ma ajute in vreun fel? Eventual, la cerere mai pun niste poze cu masina si cu avariile ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e de bursa. Cine te poate ajuta trebuie sa o faca gratis :)

In plus, cred ca la orice service se poate face o evaluare contracost, costand maxim 50 ron sa se uite la masina si sa completeze un deviz estimativ si un necesar de piese.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu ca nu e de bursa, insa n-am stiut unde sa postez. Mii de scuze daca n-am postat unde trebuie. Mie oricum trebuie sa-mi vina un astfel de deviz proforma de la service-ul la care am fost, insa mi-au spus ca dureaza. Eu peste o luna de zile vreau sa plec in concediu in Italia cu Aveo si trebuie sa mai ajung si cu ea prin service pentru niste zgarieturi si ma gandeam sa la fac pe amandoua pana plec.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×