Jump to content
Sign in to follow this  
NFS

Radiere Cu Probleme

Recommended Posts

O colega are o problema:

 

In 2005 a cumparat o masina de la un var de-al dânsei. A inscris-o la Taxe si Impozite si a dus actele de radiere la Primaria Buftea. Se pare insa ca cei din Buftea nu au radiat-o. Asa ca in acest moment exista 2 platitori de impozit pe aceeasi masina.

 

In momentul asta, pentru ca sa radieze masina, primaria Buftea cere data la care a fost inscrisa la Adm.Fin. pt a putea recalcula impozitul.

Cei de la taxe si impozite spun ca ei pot elibera doar o dovada ca nu are debite, nu si data la care a fost luata in evidenta.

 

Ce se poate face ca masina sa fie in cele din urma radiata si fostul proprietar sa nu mai plateasca aiurea?

Share this post


Link to post

La primaria Buftea sunt niste idioti! Din simpla stampila de radiere si trecere pe alt proprietar din cartea de identate a masinii reiese ca masina nu mai este inscrisa pe Buftea si ca nu trebuie platit impozit pentru ea aici. Daca actualul proprietar isi plateste sau nu impozitele la domiciliul sau nu mai e treaba lor. Sa mearga la Buftea cu CIV in original si copie si daca nu se descurca cu tantalai de pe ghiseu sa mearga la seful directiei taxe si impozite. E o chestie logica, care nu tine de nimic altceva.

Share this post


Link to post

Dar varul din Buftea figureaza cu masina in evidentele primariei. Iar primaria nu o poate radia retroactiv, decat in baza unei adrese, cerea simpla a varului nefiind suficienta.

Recomand o cerere din partea colegei catre Adm. Fin. prin care sa ceara expres data la care a fost luata in evidenta cu masina. Sa faca o cerere redactata, cu expunere de motive, nu sa completeze un formular de cerere pe care i-l dau aia. Finantele sunt obligati sa raspunda cererii. Cu raspunsul varul va merge la primaria Buftea. Va dura mai mult, dar mai bine sa dureze decat sa nu se rezolve.

Daca vrei ajutor, iti stau la dispozitie.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...