Jump to content
Sign in to follow this  
florin77

Probleme Mers La Viteza Mica .

Recommended Posts

Daca esti in situatia sa auzi MTIA cu motorul pornit, mai ai putin si auzi voci.

Share this post


Link to post

Nope, nu ma refeream la faptul ca MTIA face zgomotul, ci ca "oscilarea" in jurul pozitiei de ralanti poate conduce la variatii usoare ale turatie, ce pot fi percepute ca un uruit. Parca citisem asa ceva :)

Share this post


Link to post

@florin77, stai linistit si nu mai asculta orice zumzait sau uruit ce-ti apare tie ca "anormal" in mers sau la ralanti. Ai masina cu mai putin de 1000Km. Poate ca la un SH trebuie sa stai atent la orice dar la tine nu e cazul. Stai sa vina frigul si sa vezi atunci zgomote mai ciudate de curele, de cutie de viteze, s.a.m.d. Baga un CD cu ce-ti place tie si da-i bataie!

Share this post


Link to post

Pai tocmai ca bag muzica dar ma deranjeaza . Mai stai de vorba in masina sau dimineata cand plec la munca inca nu am chef de muzica , trebuie sa lipesti urechea de boxa sa auzi ceva . E un zgomot in valuri .

Share this post


Link to post
Daca e vorba de a doua situatie, atunci poate fi din combinatia zgomotului motorului cu a ventilatorului care produce un soi de "batai".

 

Asta e valabil daca merge si AC. Dar e cel mai probabil sa fie un astfel de zgomot (fiind in valuri), trebuie depistata doar sursa. Poate fi si o vibratie a vreunei din curele.

Share this post


Link to post

Neh, tangajul acesta apare la motor din cauza ca primeste mai mult aer decat ii trebuie sa pastreze valoarea impusa a turatiei de ralanti. Fie exista o pierdere pe vaccum, fie necesita o procedura de Idle Learn dusa pana la capat, adica de la rece si pana cand motorul a ajuns la temperatura de regim.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Am alimentat ieri , plinul . Ultimul plin a fost cu Carrera 100 , ieri am bagat de 95 . Am senzatia ca nu mai are socurile alea la viteza mica , parca nu mai da suturi .

Share this post


Link to post

Chiar merge mai bine cu 95. Cand am luat-o , delerul mi-a zis sa bag benzina de 98 . O tin pe 95 pana am timp sa fac o vizita in service .

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...