Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Despre Summitul NATO

Recommended Posts

Nu masinile sunt problema, soferii lor.

Share this post


Link to post

Ilogic.

Bucurestiul e format din "provinciali".

Unde e diferenta, intreb din nou?

Share this post


Link to post

Locu-i blestemat.

Share this post


Link to post
Si o faza misto azi dimineata, un politist de asta suplu si tinerel a trecut strada un batranel ce nu avea curajul sa se aventureze peste trecere.

Eu am văzut ieri unul care a transportat (cărat) un beţiv care stătea să cadă de pe refugiul de la tramvai până pe trotuar.

Dar şi mulţi alţii care stăteau prin intersecţii doar pentru că li s-a zis să stea acolo.

Astăzi, spre exemplu, am mers în coloană, preţ de vreo 20-25 min. pe calea Vitan, de la piaţa Bobocica (în faţă la Real) până la Spitalul Sf. Ioan, unde era un poliţai care stătea în mijloc şi făcea ce făcea şi semaforul. Adică la roşu oprea sensul nostru de mers, deşi din stânga nu venea nimeni care să meargă spre Olteniţei. Dacă ne-ar fi dat drumul şi pe roşu, alta era treaba. Aşa, am avut doar un semafor cu uniformă. Una peste alta, am făcut din Lacul Tei până la Piaţa Sudului fix o oră. Asta în condiţiile în care acolo unde am putut am folosit şi linia de tramvai. Mă întreb cât făceam dacă o luam pe Ştefan cel Mare + Mihai Bravu...

Share this post


Link to post

@VAXXi, eu lucrez langa Parlament (si SRI) si n-am avut probleme pana acum cu telefoanele. Dar am auzit ca ieri in zona Guvernului nu s-a putut vorbi circa 5h pe mobile.

Share this post


Link to post

Care este partea pozitiva a acestui eveniment? Pe plan international cred ca totusi putem vorbi de un pas inainte. Parerea mea.

Share this post


Link to post

Evenimentul este pozitiv pe toate planurile. Faptul ca autoritatile fac exces de zel in anumite domenii tine de trecutul lor si de intelectul lor: "siguranta lor e mai presus de libertatea individului", deviza venita din statul totalitar. Pe alta parte, multa lume nu intelege ca ne aflam in plin razboi atipic, dar majoritatea a ramas la stadiul anilor '40. N-as dori ca acestia sa vada ce insemna aceasta, e de preferat, doar, sa-si imagineze sau sa vada ce se intampla in alta parte.

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Tommy a zis: "Revin la intersectiile pline de politai. Pe mine nu ma deranjeaza: mai putine depasiri a cozii la semafor, ..etc..."perfect adevarat. E chiar bine din punctele astea de vedere, sa vedem de maine incolo...oricum eu am treaba fix la natiunile unite, in fiecare zi, deci o sa ma distrez MAXIM! ;)

Edited by atyqsound

Share this post


Link to post
Vox cuvânt_urâts, poate. Un rahat tendentios.

 

Degeaba bre. Degeaba gandim noi inteligent si cu substraturi, daca asta debiteaza "populi". Think.

 

In alta ordine de idei, in seara asta se punea "culoarul unic", ce lacomie, au ocupat 2 benzi pe fiecare sens, nu le ajungea una ?

Share this post


Link to post

Da-i naiba, sa gandeasca ce vor. Daca ei se scalda unde miroase, eu nu am de gand sa ii pup.

 

-----

 

 

Mi-au facut astia parcarea! :D

Nu stiu ce treaba are NATO cu parcarea mea dintre blocuri (strada aceea nici macar nu are nume, nu am putut sa declar Dacia furata de pe o strada ci "din spatele blocului") dar au facut-o giugiuc. :D

Share this post


Link to post

"nu stiu daca l-am omorat".... #@%$@#$@#$@

 

 

PS: Nu prea inteleg ce ar fi putut sa faca politistii. Nu au pregatire medicala din cate stiu eu. Este irelevanta prezenta lor si, mi se pare mie, se atribuie aiurea vina pentru acest accident.

Share this post


Link to post

Daca-mi aduc bine aminte, regulile spun ca victima sa nu fie miscata pina la venirea doctorilor, poate avea coloana fracturata, etc.

Share this post


Link to post

Dar in codul rutier nu e obligatoriu sa acordam primul ajutor? De ce ne obliga sa avem trusa medicala? Doamne fereste sa fiu nevoita sa o folosesc, ca sunt sanse mari sa lesin langa ranit, dar tot nu as sta indiferenta ca "o sa vina ambulanta".

Spatula pentru tinut limba sa nu si-o inghita nu de aia e in trusa? Nu zic sa misti victima ca poate are leziuni grave la coloana, dar ceva tot poti face, chit ca o ti de vorba si tot conteaza.

Da, probabil ranile au fost indeajuns de grave cat sa nu poti sa o ajuti cu mare lucru, dar sa o lasi sa moara singura ca un catel pe marginea strazii mi se pare total inuman.

Share this post


Link to post

Ai fost vreodata martora la un asemenea accident?

Iti ofer tot sprijinul meu daca te lovesti usor. Dar cand vezi o victima de genul acesteia, crede-ma, iti este frica sa te apropii. Si ai dreptate sa iti fie, daca nu ai pregatire medicala solida, orice lucru pe care il faci poate sa iasa prost.

Share this post


Link to post
Dar in codul rutier nu e obligatoriu sa acordam primul ajutor? De ce ne obliga sa avem trusa medicala?

La o asemenea "busitura" nu puteai folosi nimic din trusa aia. E mai bine in astfel de cazuri sa nu intervii si singurul lucru pe care il poti face e sa astepti ambulanta, si sa te rogi sa ajunga cat mai repede posibil. Iar la traficul din B se intampla din ce in ce mai rar sa ajunga in timp util :(

Share this post


Link to post
... De ce ne obliga sa avem trusa medicala? ...

S-o folosim cand ne taiem la gratar.

Share this post


Link to post

Da, nepotul lui Mizil, accident de motocicleta pe DN1.

 

Diferenta dintre mine si voi e ca noi, femeile, mai avem sensibilitati. Voi ganditi la rece si pragmatic.

Share this post


Link to post

Pai tanti aia a fost foarte pragmatica.

 

Suntem totusi offtopic.

Share this post


Link to post

"Zoe, fii barbata !"

Share this post


Link to post
Diferenta dintre mine si voi e ca noi, femeile, mai avem sensibilitati. Voi ganditi la rece si pragmatic.

Mdea...si asta nu e bine tot timpul. Din cauza asta putea sa moara o fetita de 10-12 ani lovita pe trcerea de pietoni si proiectata 4-5 m. O doamna nu a avut ce face si a fugit repede sa o ia in brate fara sa se gandeasca la alte consecinte.

Share this post


Link to post

Singurul lucru pe care-l poti face in situatii de-astea, ca sofer aflat in trafic, este sa te dai cat poti mai repede din calea ambulantei. Daca e ceva ce ma scoate rau din sarite, este indolenta si nepasarea soferilor carora le ia un secol sa se traga mai in dreapta, asa incat sa aiba loc ambulanta sa treaca.

 

Revenind la NATO, maine incepe haosul! balizele de pe DN1 nu s-a gandit nimeni ca trebuie si umplute cu apa sau nisip, asadar le zboara vantul de colo colo, omuletii intreprinzatori le dau la o parte ca sa bage masina de pe un culoar pe altul, politistii depasiti de situatie le aseaza la loc pentru ca altceva nu mai stiu ce sa faca, iar intersectia aia mare de la Baneasa a beneficiat de şapte politisti la dirijare, cred ca asta e o premiera :)

Share this post


Link to post

A inceput de ieri haosul. DN 1 era ieri la ora 16 o imensa parcare, in ambele sensuri, de la Otopeni pana la Baneasa. Am ocolit prin Pipera (super aglomerat, dar coloana mergea cu circa 30-40 kmh totusi, pe Aleea Privighetorilor nu se vedea capatul coloanei, centura Bucurestiului era superaglomerata si ea (noroc cu statia), asa ca am luat-o prin Tunari-Dimieni-Balotesti, drum proaspat asfaltat si in 20 de minute eram la Buftea. Ciudat ca in zona Corbeanca-Balotesti, traficul pe DN era lejer.

Share this post


Link to post

Moto time! > :)

"Pe troutuar. domnu', pe aici nu aveti loc!" =))

Share this post


Link to post
Amenintare la pod Agigea :uff:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...