Jump to content
Sign in to follow this  
Cumnatu

Youtube

Recommended Posts

Momentul de la 9:30 l-ai vazut ? 😂

Share this post


Link to post

Faza cind s-o ofilit, zici ? Am vazut-o aproape de doua ori. In prima faza partial doar ca eram cu urechea la ce graieste nenea si cu ochii in alta parte si cind am observat am dat iute filmul inapoi. Un mic accidend altfel imi pare foarte OK, ii spatioasa, luminoasa, aerisita, iar punctul forte ii ca se stringe pachet ce o gasesc foarte valabila, mai ales cind dai o mina de vopsea ocazional.

Nu demult, mi-o luat o saptamina sa dau un lac unei piese din lemn. Fix cind credeam ca-i momentul potrivit de pulverizat incepea sa bata vintul, uneori violent chiar si iarasi imi bulea lucrarea, iarasi asteapta sa se usuce, iarasi slefuie, iarasi pregateste materialul si toate cele de suflat. Odata, dupa ce am suflat o piesa metalica, al lasat-o sub razele stramosului cuptor soare si ce sa vezi, pe seara era plina de tintari si alta uratanii. Incredibil ... iarasi slefuie, iarasi mai da-i o mina ...

Intre timp ma gindeam ca daca il rog frumos pe Dj'u, imi inchiriaza spatiosu' garaj pe cind mi se pune pe chelie sa o fac pe vopsitoru' ratacit. Ca tot amintea ca tot la gheata tine cartonu' ala de bere ... (de nu s-o fi razgindit intre timp). 😉

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Stai asa si nu ura ... Tu cum crezi ca se comporta cotetul din film daca porneste o vijelie ? Ma indoiesc ca bine.

Share this post


Link to post

Cu siguranta n-o sa se comporte tocmai Ok, Salex. Aici isi intra in drepturi si contributia utilizatorului, daca cineva se incumeta a-l pompa fara un gram de informare meteo referitor la precipitatii, viteza vintului, umiditate si se trezeste ca uraganu' ii inalta cotetu' ca pe un zmeu ... si-o merita. Oricum, ii mult mai eficient decit in aer liber unde usoarele adieri ale vintului iti modifica traiectoria pulverizarii pistolului de vopsit. Pentru chestii marunte si ocazional folosit il gasesc foarte OK, cotetu'. Nici pe departe nu tine locul unui atelier expres pentru, da' suficient de suficient de valabil pentru a posta in vopsitoru' ratacit.

Io propun sa dam o mina de vopsea Nalucei in cotet sa vedem cum iese, de proba asa ... No ? 😉

Share this post


Link to post

Oare mai scoate ceva din masina aceea, eventual ceva care sa si mearga, nu doar sa fie tinuta laolalta de vopsea noua?

 

 

Edited by Corneda

Share this post


Link to post

 

La minutul 5:47 ceva ciudat!!!

BUGATTI.html

Edited by florinellll

Share this post


Link to post

"Masina mea". Fain !

Cartuliile alea foarte interesante, cu scheme cu toate cele. Toate tragaciurile ar trebui sa detina asa ceva.

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

La un pahar de vorba.

 

Share this post


Link to post

Off:  Viktore, palavragim de mult pe aici, nu imi spune ca ai crezut macar o secunda ca obiceiurile se schimba ... Poveste inceputa in 1989 si care nu a avut treaba cu culoarea politica ... se saturasera unii sa stea pe bara si au facut pasul inainte. De atunci asistam la reinterpretari, dar ... de fapt nimic nu e nou !

Share this post


Link to post

Sincer, da, si continui a spera ca se v-a schimba ceva.

Eu unu acord tot respectul alor ce-au muncit din greu, ce s-au realizat prin propriile lor forte fara de mijmicuri si gainarii s-apoi sa fii inlocuit de dragu lelii cu unu "de la partid" ce pe domeniul in cauza ii prost facut gramada ... drept sa-ti bagi picioarele in ficatii lor de jigodii ordinare ! De aceia le si teama multora de principiile/criteriile democratiei ca trebuie sa fii pe picioarele tale si sa joci cu cartile pe masa. Da nene examen daca te tine, dovedeste ca esti bun in ceia ce faci (sau ai dori sa faci) si nu numit "di la partid" de mamica de bunica ... Da' nah, impotenta profesionala (si nu doar) crasa !

  • Haha 1

Share this post


Link to post

Aia-i "frateeee...." Fara numar, fara numar, fara numar...! Scapi de dancilism si dai de manelism ! Scap de dracu si dai de taxo ! Vezi min 17.

Edited by Viktor
  • Haha 1

Share this post


Link to post

In ciuda faptului ca nu detin un "tractoras" mi-s pasionat de chestiile astea de tractare fie trolui, fie winch manual, combunatii cu scripeti si diminuarea fortei de tractare etc. Am vizionat zeci de filmulete pe tema si in majoritatea in rolul principal ii copacu', ca fara de el esti fleasca precum hocus-pocus asta. Pai bine nene, daca nu e copacu' ce faci, plantezi unu si astepti sa creasca ? Din fericire se mai gaseste un tataie cu mintea la el, cu drag de a ne preda cu lux de amanunte rezolvarea cu toate ca are la dispozitie copacu' de care nu se ancoreaza pune la dispozitia tontului procedeul simplu si eficient.

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

N-am ideie daca subtitrarea e in pas cu grairile coanei (ca nu stiu pasareste) da' ii foarte amuzant.

Share this post


Link to post

Nu-s cum se face da' parca a devenit o regula ca in preajma sarbatorilor sa casc ochii si sa ma amuz "la sanius". Acuma, nu ca oi fi eu mai breaz si sa ma bat cu suportu' bradului de Craciun in piept ca as drege mult mai bine situatiile gen, da' parca imi ramin pe creier cele vazute si ma indeamna a fi mai vigilent cind vine vorba de sanius. A ma lual la trinta cu mama natura ramine o provocare (in ADN fiind) da' fara consecinte de se poate !

Apropo, ce gafa din filmulet ati sublinia-o cu "asa nu!" ?

Edited by Viktor
  • Haha 1

Share this post


Link to post

Iarna nu-i ca vara ! Graira marinaru' !

Iar eu unu ador a urmari filmulete gen faze tari cu oameni prosti (!) si ma intreb intr-una : lanturile ori fi pentru ciini oare ? Bai nene, cocoana, chiar nu vezi ca aluneci ca naiba pe fulgi de nea, de ce te incapatinezi a te da pe derdelus pe gume doar si iti faci caleasca zob ? Mai, mai, mai ... si poarta-i deschisa !

Share this post


Link to post

Nu stiu daca sa rad sau sa plang.

Dar, in primul rand, as zice: "Jos Guvernu', huooo Monarhia ... Impuscati drumarii ... Nu a dat nimeni cu nisip si/sau sare ... Etc"

Dupa care, nu am cum sa nu-i compatimesc putin pe soferii respectivi. La o prima vedere, s-ar zice ca sunt tampiti ... Nici echipajul de Politie nu pare mai infipt ... Daca trecem peste socul de moment, am putea sa le gasim scuze ... Oamenii aia nu prea stiu ce e zapada/gheata. Deci, zero experienta si indemanare pe astfel de drumuri. Se comporta fix ca un copil care baga mana in foc fara sa stie ce poate pati. Sigur ca data viitoare vor vedea lucrurile altfel ... Sper !

Acum, ca sa finalizez in glorie, imaginati-va pustii care au luat permis dupa 2 ani de pandemie, perioada in care au stat si s-au jucat pe calculator, poate chiar jocuri de tip NFS (ca altul nu imi vine in minte, nu ma pricep ... Parca mai era unul, McRae ?!?!). Dat puternic pe acceleratie, iesit in decor la prima curba ... Rasturnat, turtit, terminat masina ... Doar oare G-urile alea chiar nu afecteaza soferul ... Pai nu, ca sta pe scaun, cu un monitor in fata si da Restart la joc ... Atata doar ca in curbele de pe Valea Prahovei sau Valea Oltului nu prea merge Restart-ul 😔.

Scuze de offtopic, dar avea legatura cu EXPERIENTA acumulata pe drum, in conditii reale ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...