Jump to content
Sign in to follow this  
mercedesbenz

Abuzuri Peste Abuzuri...

Recommended Posts

Buna seara!

Nu am gasit alta modalitate de a-mi folosi dreptul la replica decat sa rog un prieten sa deschida acest cont pe adresa lui.

Pe scurt sunt Gigi-kent.

Pentru un atac la persoana, abatere interzisa de 2.3 din , am fost sanctionat cu un suspend pe 1 luna, sanctiune data in contradictie cu art 6.1 care prevede pentru aceasta abatere doar o sanctiune de 20% warn.

Nu mai aduc in discutie ca precedentul warn de 20% primit si ala abuziv a fost mentinut aproape un an.Moderatorul l-a dat da a uitat ca dupa 3 luni de buna purtare trebuia sa-l scoata...

Revin la actuala sanctiune.In loc de 20% warn am primit 1 luna de suspend in conditiile in care eram cu warn-ul pe 0.

Si asa postam din an in Pasti, cu suspend-ul nici macar nu pot vedea anumite sectiuni ale forumului. Pe toate forumurile ai n-ai cont tot poti citi toate rubricile inclusiv bursa si discutiile diverse. PArca daewooclub.ro ar fi cine stie ce societate secreta cu nu stiu cate discutii care nu trebuie sa ajunga la oamenii de rand.Oricum asta e chestie de organizare, nu se face pe banii mei respectiv nu ma intereseaza.Dar totusi daca e public macar putin bun simt.

Nu o sa dau nici un nume dar rog moderatorul sa aplice corect legea si nu dupa cum ii place sau nu de fata unora.

Si in incheiere am o rugaminte: Daca nu mi se va anula pedeapsa macar stergeti-mi contul sau spuneti-mi cum sa mi-l sterg singur.

Daca considerati ca am dreptate va rog sa stergeti acest cont si sa nu considerati acest cont ca o abatere ci ca singurul mod in care mi-am putut exercita dreptul la replica.

Cu stima, Gigi-kent!

Share this post


Link to post

Un om care nu-si identifica greselea, e defect.

Share this post


Link to post

Stimate Gigi Kent, te sfatuiesc sa citesti TOT regulamentul nu numai ceea ce-ti convine tie!

Pentru cei care nu sunt lamuriti:

6. Sancţiuni

 

6.1 Încălcarea punctelor 2.3 si 2.4 se pedepseşte cu avertisment 20% (în cazurile speciale, avertismentul poate fi dat într-un procent mai mare). Încălcarea repetată a punctului 2.2 se pedepseşte cu avertisment 20%.

6.2 Încălcarea punctului 2.5 se pedepseşte cu ştergerea imediată a contului şi a mesajelor care încalcă regulile enunţate.

 

6.3 Incalcarea punctelor 2.6-2.12 se sanctioneaza cu warn de 20% sau mai mare in cazul in care se constata o recidiva.

 

6.4 Nu se acceptă creearea mai multor conturi de către un utilizator pentru a evita sancţiunile aplicate de administratori şi/sau moderatori, pentru a influenţa rezultatele sondajelor sau în alte scopuri. Sancţiunea în cazul conturilor multiple este ştergerea tuturor conturilor duplicate şi aplicarea unei interdicţii de acces pentru contul cu cele mai multe mesaje scrise, pe o perioadă decisă de administratori.

6.5 Orice alt caz care nu a fost prevăzut de regulamentul în vigoare, inclusiv cele menţionate la punctul 7.1, va fi sancţionat în urma unei decizii comune a administratorilor forumului.

 

6.6 Când un utilizator ce a fost anterior avertizat cu 20%, petrece o perioadă de minim 60 de zile de la abatere fără să mai incalce regulamentul, warn-ul se va retrage. Pentru avertizări mai mari, perioadele se dublează pentru fiecare 20% în plus (60 de zile pentru 20%, 120 zile pentru 40%, 240 de zile pentru 60%, 480 de zile pentru 80%). Warn-ul poate fi retras si de catre moderatorul care l-a acordat, daca acesta constata ca userul a incetat sa mai incalce regulamentul si inainte de expirarea termenelor de mai sus.

 

6.7. Când suma avertismentelor atinge 100%, contul va fi suspendat pe o perioadă de 15 zile de către administratori sau moderatorul care a acordat ultimul avertisment. In cazul suspendărilor pentru abateri grave sau pentru acumularea de 100% warn în serii de cate 20% din aceleaşi motive (recidivă), la perioada de suspendare de 14 zile se pot adauga sancţiuni suplimentare de 15 până la 60 de zile în care se permite doar vizualizarea subiectelor forumului. In cazul în care un utilizator a acumulat de două sau de mai multe ori 100% warn, perioadele de suspendare se dubleaza/tripleaza etc, după caz. În cazuri excepţionale, se poate închide definitiv contul unui utilizator şi interzice accesul pe bază de adresă IP ('ban').

Te-ai incadrat foarte bine cu replicile postate la ceea ce am subliniat mai sus. Iar ceea ce este bolduit este o alta incalcare a Regulamentului.

Si pe final, ca sa-ti raspund la intrebarea din subtitlu: NU, nu ne este rusine!

Share this post


Link to post

Nu biciuiti clona. Cand va saturati de explicat, cont inchis. :)

Share this post


Link to post

Bine, am inteles tot ce era de inteles.A fost ultimul meu post si ultima mea vizita pe acest forum!

Share this post


Link to post

N-ai inteles ce trebuia, pacat de ocazie.

Share this post


Link to post

Bun. Ai inteles, s-a terminat telenovela. La revedere.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...