Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Masina Mea

Recommended Posts

Observ o oarecare generalizare a discutiilor din aceasta sectiune, asa ca ma vad nevoit sa fac cateva precizari, de care va rog sa tineti cont:

- sectiunea este dedicata prezentarii masinii personale, a imbunatatirilor aduse acesteia cat timp va serveste sau v-a servit.

- sectiunea nu este dedicata problemelor tehnice, daca tineti mortis sa aduceti aminte de ele in topicul vostru, faceti-o postand un link catre postul din sectiunea tehnica in care ati descris problema si atat. Nu cautati solutii la problemele tehnice aici.

- sectiunea nu este dedicata discutiilor despre service-uri, despre achizitii auto sau comparatiei dintre 2 sau mai multe masini.

- sectiunea nu este dedicata in mod expres tuningului, asa ca va rog ca solutiile tehnice de tuning sa le discutati in sectiunile dedicate, aici postand doar rezultatul lor.

- sectiunea nu serveste reclamei, asa ca, atunci cand puneti masina in vanzare, nu folositi topicul din aceasta sectiune pentru a anunta ca vindeti masina sau pentru a pune link catre topicul de la Bursa. Este inutil, se sterge si se sanctioneaza.

- incercati, pe cat posibil sa puneti fotografii cu masina. In fond ne laudam cu ea, toata lumea vrea sa vada cum arata, nu?

 

Aceste reguli simple au drept scop sa centralizeze informatiile la locul lor si sa nu le permita imprastierea peste tot. Un user care are o problema tehnica la un cielo, care vrea sa-l modifice, sau sa-l schimbe cu alta masina, nu va cauta in sectiunea Masina mea aceste informatii, asa ca postandu-le aici nu faceti decat sa le irositi.

 

Sa ne duca cati mai multi km fara evenimente (masinile evident) !

Edited by Mircea
  • Like 1

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...