Jump to content
Sign in to follow this  
luisspeed

Lacetti-ul lui Luisspeed

Recommended Posts

Luis, vezi la tuning Lacetti discutii despre discuri de frana.

Share this post


Link to post

Am inteles :) Eventual se poate si sterge postul.

Share this post


Link to post

In cateva zile masina mea va rula in incaltarii noi :D Pe 17. Sunt tare curios cum va sta pe strada, dar si de aspect. Jantele le-am vazut, sper sa le ridic azi, si gume sunt pe vine..

 

Jantele sunt in 5 spite, destul de finute. Momentan sunt negre..dar cred ca urmeaza sa fie albe.. Arata ceva mai ok cu culoarea masinii. :)

 

 

Edited by luisspeed

Share this post


Link to post

Vezi intai negre cum dau ;)

 

Drumurile sunt asa bune pe la voi de te aventurezi la jante pe 17' ?

Share this post


Link to post

Sunt "bune" de nu se mai poate :) ) ...nu-s ,dar nah. Nebunia mea. Ca vreau sa o si cobor putin. Si m-am obisnuit deja de la talonul actual sa trec f incet peste liniile de tramvai sau..alte bucurii, ce m-ar putea lasa in drum fara gume sau..chiar fara intreaga roata :D Si as cam forta putin la rotii, desii o sa aiba un diametru mai mare, sa rama ca si acum. Adica 215/40. dar..creste de la R16 la R17 :D

 

 

 

 

LE. Poza cu janta. Dar nu se vede pre bine..mai ales ca aia pe 16 e mai in fata si pare mai mare :) )

 

Si din pacate cum jantele negre nu sunt incaltate, nu se vede prea bine. Ce stiu sigur, e ca sunt cu ET mai mic. deci..intra putin in interior. Nu mult.

 

post-13772-0-00066600-1307032827_thumb.jpg

Edited by luisspeed

Share this post


Link to post

Nici o parere? Chiar sunt curios cum le vedeti voi pe astea negre. Oricum, am batut palma pt ele, dar macar asa de idee. Cum par?

Share this post


Link to post

Merg...

 

215/40 este sinucidere. Am avut 215/45 si era nasol pe drumurile noastre. Se putea merge, am reusit sa nu stric nici o janta in aproape 3 ani, dar mi se luase de plecat cu masina respectiva... In primavara asta am trecut la 16, si deja in 2 luni am facut spre 3k km cu aceeasi masina, inclusiv prin oras.

Share this post


Link to post

Dap..nu-i o bucurie pe drum prost sa mergi cu ele(dar si unde e drum bunnn, e altceva, mai ales daca e un drum virajat si fara de gropii) :) si..la bursa am primit raspuns doar pe 205/40. Oricum, 215/40 am si acum..si nu ma vait asa tare. mai tragic era daca nu ar fi intrat si ar fi trebuit pe 35 :) ) acolo sa vezii senzatie. Daca am noroc sa fac tot ce mi-am propus la ea anul asta, si sa-mi cumpar alta. Nu va mai fi asa o problema cu deplasatul.

Share this post


Link to post

...Ce stiu sigur, e ca sunt cu ET mai mic. deci..intra putin in interior. Nu mult.

 

 

 

Nop,invers.

Cu cat ET-ul e mai mic,cu atat janta e mai iesita.

 

 

Cat despre 215/40 e crima.La coclaiurile patriei sa te pregatesti de roluit jante.Nu mai spun de bucsi,flanse,...

 

In rest frumoase jantele,sa le invarti sanatos.Insa musai alta culoare.As merge pe arginti-clasic,sau alb-race.

Share this post


Link to post

Ms, ms domnu Costi. Inseamna ca au et mai mare :) ) sau actualele nu mai tin eu bine mainte cat au. Eu am vzaut vizual cand am probat janta ca e mai in interior. Pana acum am deja cu talon de 215/40 cca 20000km. si se tine bine. Nu mi-a facut probleme. Si recunosc ca in afara localitatiilor ii..cam dau. si nu peste tot e asfalt nou si bun :mrgreen: . Pana acum in 80000km am schimbat biletele odata(pe la 45000), tot atunci si bucse brate, si acum aprox 5000km cap de bara stanga fata. :) cam atat la directie. Zic eu ca sta bine.. aa... Si caseta de directie la 12000km :) ) cred ca a venit cu ea cu joc de la inceput. Si am mai schimbat un pinion prin cutie :) .. vreo 4 timonerii..si a4a oara cu tot cu maneta schimbator.

 

 

 

 

L.E. Argintiul clasic stiu de la astea actuale cum e.. Arata bine. Dar chiar la alb ma si gandeam sa incerc.

 

 

Edited by luisspeed

Share this post


Link to post

Intradevar ET mare = intra mai mult janta in interior. Lacetti are ET 42 parca, jantele sunt ET 45. Probleme nu o sa ai, dar daca vrei sa fii 100% safe, stiu pe cineva care poate face niste distantiere sa pice ET-ul la fix (nu e aparatul meu, o sa fie contra cost, dar nu te astepta la sume exagerate, gen +-35 ron bucata).

Din nou... eu zic sa le lasi negre o perioada, nu e graba. Eventual in iarna le faci albe, si le pui la primavara la loc. Tu stii.

Also... eu merg cu 205/40 R17 de 1 an jumate si n-am avut probleme... nici macar o galma. Conteaza mult si cauciucurile si stilul de mers :D

Edited by Venom

Share this post


Link to post

Lacetti are ET 40, deci cu ET de 45 s-ar putea sa fie o problema

Share this post


Link to post

La jantele de aliaj pe 15", 16" si 17" ET este 40. Tot ce e mai mare poate cauza neplaceri.

Share this post


Link to post

Distantiere de 5 mm si sunt la fix. Merge chiar cu distantiere de 3mm, nu e rocket science...

Daca atinge undeva la ET 45, platesc eu 50% din valoarea distantierelor. Momentan astept si eu si el, ceva probleme, speram sa se rezolve cat mai repede.

Share this post


Link to post

I'aca cum ma facui eu de tuningi.. si-am lasat masina jos :) ) ce suspensie :) ) Gratie HOTILOR Romaniei noastre iubite.. :) Stiu ca..era mai bine postat la Vandalism auto.. dar.. consideram modificare la masina ca nu numai ca e mai joasa dar.. au suferit si pragurile..

post-13772-0-28914400-1309763987_thumb.jpg

post-13772-0-14696100-1309763998_thumb.jpg

Edited by luisspeed

Share this post


Link to post

Tu vorbesti serios ? Au disparut cu toate 4 ? 42000000.gif Aveai vre-un antifurt ceva ? WOW Nu am mai vazut de mult asa ceva...

Edited by TBird

Share this post


Link to post

acum cateva saptamani s-au furat la mine in fata blocului dupa un fiat punto oamenii apucasera sa fure decat 3 jante, iti recomand sa te duci la politie sa ia aprentele dupa masina, mai ai o sansa sa ii prinda, trebuia sa iti pui antifurt pe roti :(

Edited by adrynnoo

Share this post


Link to post

Ce nenorociti ! imi pare rau pentru patania suferita :(

Share this post


Link to post

Ba esti nebun?Inca se mai practica kkt-uri d-astea de furaciuni?

 

Pacat,sa nu zici ca te-au lasat fara cele noi achiziionate.

Insa alarma nu ai pe masina,antifurturi?

 

Urata patanie...

Share this post


Link to post

O doamne! Care erau pe masina?

Share this post


Link to post

Nu erau cele negreu.. eau alea pe 16. BBS-urile.. A ven si politia.. ciuciu amprente.. Au lucrat frumos.. , pt ei, nu au lasat urme, au luat pana si prezoanele.. In principiu au fost la comanda... Asta e.. Am si alarma.. nu a facut nici pe dracu.. un sunet nu a scos.., bine e reglata sa nu urle la orice matza trece pe langa.. Vina mea ca nu am avut nici antifurt la ele.. dar oricum, mi-au zis si astia de la politie.. ca e degeaba.. nu-i impiedica, doar ii incetineste cu vreo 2-3 minute.. :(

Share this post


Link to post

Ba dai draq,zici ca sant chirurgi.Cum naiba sa nu porneasca alarma cand au ridicat-o pe cric,sau mai ales cand au fortat sa desfaca prezoanele.

Oricum pacat,bina ca nu le aveai pe cele noi.Musai monteaza prezoane si fa ca mine,foloseste 2 randuri de antifurturi de modele diferite.

Edited by velican_costi

Share this post


Link to post

Casco ceva?

Share this post


Link to post

Da.. dar degeaba.. :( mi-au mai luat un set.. pe 15.. original.. acum aproape 2 ani.. si nu au vr sa despagubeasca..  <img src= ("> sa vad acum.. ca ma duc cu scandal.. si prin cineva..

 

Ca ei baga textu ca.. nu domne ca..astea nu se fura.. le luati voi sa va dam banii.. Dar..sper ca de data asta sa imi dea banii pe ele ca nu mai sunt prastiiile alea originale.. Bine ca despagubesc alte maruntisurii dar din astea nu.. :|

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...