Jump to content
Sign in to follow this  
Zmeul cel rau

Formula 1 - 2008

Recommended Posts

Deci Hamilton chiar are emotii daca nu pleaca primul...

Share this post


Link to post

A cam avut si ghinion. Frumoasa cursa, ceva cam plictisitoare in afara celor cateva depasiri.

Imi place modul in care piloteaza Kubica si faptul ca e destul de constant :) >-

Share this post


Link to post

Si surpriza s-a produs, nu ? Massa a dat lovitura, ceea ce e greu de crezut ca se va repeta curind.In ceea ce ma priveste o sa continui sa-l consider pe Hamilton drept "umflat cu aer", nu il vad atit de valoros pe cit este de promovat. Cu o masina buna, merge bine ... insa cred ca si Button sau Coulthard ar merge mai bine daca masinile i-ar ajuta mai mult. Nu zic ca e slab, insa se pare ca e mai bun la scris, avind in vedere cite carti a scos dupa doar un sezon in F1. Imi pare rau de Kubica, chiar i-as fi dorit sa iasa pe un loc mai bun. Ferrari se pare ca si-au intrat in mina, ramine sa vedem daca Renault o sa reuseasca ceva cu mult anuntata noua masina.

 

Una peste alta, inca nu s-a produs miracolul, cursele de F1 inca nu au revenit la ceea ce au fost cindva. Cu foarte putine exceptii, cursa nu a fost prea antrenanta ... Astept cu nerabdare cursele din Europa, in special Monaco ... dar si cursele pe ploaie. Avind in vedere macelul din Australia, probabil ca nu o sa termine mai mult de 5-7 piloti :D

Share this post


Link to post
Ce GO???De cand a fost introdus MP al Bahrainului Kimi a terminat de 2 ori pe locul 3 si atat.E un circuit tehnic,va conta foarte mult scoaterea TC din cauza asta il vad pe Massa abandonand azi :D pe Kimi il vad maxim pe 3 :P Hamilton undeva pe 1 sau 2,Kovalainen dupa kimi :D ,Kubica in functie de strategie undeva locul 3-4.

Fanii Massa si fanii ferrari asteapta scuze pentru banii pierduti la pariuri in urma predictiilor tale :tongue: .

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post
... E un circuit tehnic,va conta foarte mult scoaterea TC ...

Despre ce tehnica e vorba pe aceasta pista lata, larga si cu spatii generoase de scapare ? Asta-i cursa de motor.

Share this post


Link to post

Si, ce-i drept, au scapat destul de multi datorita circuitului. Daca era la Monaco, iarasi terminau cursa maxim jumatate din piloti si Hamilton era printre ei !

Share this post


Link to post

Ce-a facut?

Share this post


Link to post

Si-a rupt nasul dupa care, in primul viraj, a plecat la arat sau prasit :D . Desi era evident ca masina nu mai merge pe unde ar fi vrut el, totusi a fortat virajul in conditii de apasare aero-dinamica pe fata = 0 ... Inca un motiv sa cred ca mai are pina ajunge campion, tare as fi curios sa il vad pilotind o masina ceva mai slaba, un Renault sau Torro

Share this post


Link to post

Era timpul sa castige si massa , eram sigur ca el iese primul...ma uitam la clasament si-mi ziceam ca are 0 puncte, trebuie sa faca si el ceva macar acum...oricum slaba cursa, pacat ca nu a castigat kubica..bmw in crestere si haidfeld merge bine.

Share this post


Link to post

Cu Massa nu poti fi niciodata sigur de nimic :D . Potential are ... dar e cam prea latin, imi aduce aminte de Jean Alessi.

Share this post


Link to post

Daca mai greseste mult, incepe sa semene cu montoya..sa speram ca nu...

Share this post


Link to post

Ai dreptate ... de Montoya am uitat complet. Se pare ca asta e soarta celor ca ei :(

Share this post


Link to post

@dreamlike sunt de acord!

Massa se va mai repeta pe parcursul sezonului.

Share this post


Link to post

Nu ma indoiesc. Mai ales cu rezultatele din primele doua curse.

Share this post


Link to post

Pare ca baietii au inceput sa testeze cu slickuri la Barcelona :D .

Share this post


Link to post

MP al Spaniei a fost castigat de Kimi, urmat de Massa, iar vicecampionul mondial al lui McLaren, Hamilton, s-a clasat pe locul 3 :) , au urmat Kubica, Mark Weber, Button, Nakajima (sper sa fi scris bine :D ) si Jarno Trulli.

 

Alonso a abandonat în turul al 34-lea din cauza unor probleme la motor.

Urat accidentul lui Kovalainen, bine ca nu a patit nimic :uff:

Share this post


Link to post

Din pacate am ratat cursa  <img src= ("> insa am vazut si eu aseara la stiri isprava lui Kovalainen. Mult spus isprava pentru ca , din imaginile pe care le-am vazut, nu mi s-a parut ca ar fi gresit cu ceva. Poate ca luase anterior citeva "borduri" si avariase cauciucul. Greu de spus, din cite am citit, nici cei de la McLaren nu au venit cu o explicatie. Cea mai mare "supriza" pentru mine a fost clasarea lui Alonso pe pozitia a 2-a la start, foarte aproape ca timp de Raikonen. Sa fie un semn ca Renault incepe sa isi revina ?

 

Remarc evolutia constanta si buna a lui Kubica. Nu stiu cum au stat lucrurile in timpul cursei, insa rezultatele imi intaresc convingerea personala ca Hamilton e un balon care se desumfla ...

Share this post


Link to post

Hamilton e bun, dar am impresia ca va avea "parcursul" lui Alonso.

Despre Alonso, da- a avut o clasare foarte buna la start, dar a continuat in stilul caracteristic :( asta pana in turul 34 cand a abandonat. Ramane de vazut daca isi vor reveni (atat el, dar mai ales echipa) :) .

Share this post


Link to post

Am impresia ca tandemul ferrari - raikkonen va readuce in actulitate epoca rosie. Singurul care ar putea sa-i incurce va fi tot Alonso, ceilalti sunt doar marketing si vor ramane doar cu statutul de fiu, nepot, protejatul lui ... chiar daca unii au vointa si sunt simpatici (mai ies cu Miki la cate o cafea, mai discuta in ce tur schimba rotile, mai fac schimb de sepci, mai intreaba de Doru sau mai transmit cate ceva spectatorilor din Romania).

Share this post


Link to post

Alonso s-ar putea, insa nici intr-un caz in sezonul asta. Pina acum motorul Renault era lent, acum se pare ca nu e inca prea fiabil. Om trai si om mai vedea.

 

Ca si pretendent pentru un viitor titlu mondial eu il vad si pe Kubica, chiar incep sa il simpatizez in mod deosebit si nici cu BMW nu am nimic ;)

Share this post


Link to post

Ferrari si ...restul .. lumii. In sezonul asta are si BMW un motor.Renault va juca la plezneala si Mercedes poate mai incearca

, cu spioni sau sabotaje.Oricum ROSU sa fie la final :lavolan:  <img src= "> :drinkers:

Share this post


Link to post

Prima cursa pierduta in sezonul asta :( sper sa fie ultima.

 

Oricum dubla Ferrari ma unge la suflet :D

Edited by CristiP

Share this post


Link to post

Victoria a fost meritata, nimeni nu s-a apropiat e kimi

Share this post


Link to post

Da, Raikkonen e mult prea bun sa rateze la ce masina are :)

Imi pare rau de Alonso, ar fi prins podiumul daca nu ceda motorul, de la Hakkinen incoace a fost singurul in stare sa-i smulga doua titluri lui Schumacher.

Si chiar si la reno, sper sa ii ia locul 3 lui hamilton :) )

Share this post


Link to post

Cand renault era "tare" asta se datora in primul rand aerodinamicii. Sumi era chiar impresionat de asta. Apoi au inceput sa umble si italienii, mai des, pe la tunel, cand au vazut ca nu razbesc . Acum au inceput direct cu tunelul pentru sezonul 2008.

Se prind mai greu dar doar atunci cand vad ca "se poate si la altii". Ma ingrijoreaza zvonurile lansate de Michi la adresa lui Massa. Este mai valoros (creativ) decat Kimi. Sper sa-l tina "rosii".

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...