Jump to content
Sign in to follow this  
Jinx

Scurtaturi Prin Bucuresti

Recommended Posts

Am vrut sa aleg traseul sugerat de CristiP, dar cand am ajuns la Charles de Gaulle, am zis sa-mi incerc norocul prin Aviatiei... asa ca am tinut inainte (pe linga Herastrau) pe Aviatorilor, am continuat pe Nicolae Caramfil (am prins vreo 3 semafoare la intersectia cu Pipera), am mers inainte spre pod, am facut stinga pe bd.Aerogarii, am mai prins 3 semafoare la Aeroportul Baneasa, am facut dreapta pe Buc-Ploiesti apoi tot inainte spre Otopeni. In total am facut vreo 50 minute de cand am plecat de la Casa Poporului si pina am ajuns in sala de asteptare la aeroport!

to_the_airport.JPG

Share this post


Link to post

O scurtatura interesanta in Berceni dinspre Centura, Popesti Leordeni catre B-dul Metalurgiei si/sau Sos Turnu Magurele

 

Daca vii dinspre linia de centura pe Sos Berceni in directia IMGB- Aparatorii Patriei, exact in dreptul Serciceu-lui Dacia Nesty faci stanga si apoi imediat dreapta in spatele serviceului si iesi in Strada INVATATORULUI. In capatul ei dai in Drumul Jilavei, stanga te scoate la metrou la Aparatori sau pe Turnu Magurele, dreapta te scoate in B-dul Metalurgiei, inspre Metro Berceni, Cimitirul Zavorancai etc. Scurtezi daca vrei sa ajungi in Brancoveanu, Drumul Gazarului, Pieptanari, Prelungirea Ferentari sau, mai departe spre Rahova, Sebastian, Drumul Taberei, Militari etc.

Share this post


Link to post

Invers, dreapta te scoate la Apărători şi stânga în Metalurgiei.

Da' pentru Metalurgiei... nu mai bine faci direct stânga la semaforul de la "blocuşorul" ăla ce domină priveliştea şi o ţii "sârmă" până la Metro?

 

Dacă vrei altă scurtătură, treci de cimitir pe Metalurgiei, o ţii spre oraş, faci stânga înainte de Carrefour, dreapta şi intri în parcare la Hornbach şi Selgros, stânga pe Turnu Măgurele. Mai nasol cu bumperele de la Hornbach, dar o iei fix prin faţa magazinului şi sunt doar două... Semaforul merge mult mai bine decât cel de la Metalurgiei x Turnu Măgurele.

 

Ca să nu mai zic ce oportunităţi au apărut dacă eşti prin Berceni şi vrei spre Jilava... N-am mai văzut de mult şos. Giurgiului de la CFR Progresu' la Luică... şi invers.

 

Eu aş fi vrut să ştiu dacă de la Metro Berceni se poate ajunge civilizat în Popeşti "pe direct", ceva de genul:

post-3777-0-73833800-1364484351_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Sigur ca da, este drumul Cheile Turzii, paralele cu linia ta rosie. Este ok.

 

Referitor la scurtatura prin spatele Hrnbach - gresit. Nu o iei prin spatele Hornbach ci continui inainte si in capat faci dreapta. Vei iesi in Tr Magurele far' de bumpere si far' de stop. Dar eu recomand, venind dinspre cimitir, faci stg pe prima strada, si apoi a nustiucata la dreapta (ultima posibila dar nu e capatul strazii) si apoi dai ca in solutia de mai sus in Tr Magurele. Mai greu de iesit in Tr Magurele dar e o trecere de pietoni aproape si te poti folosi de ea.

Share this post


Link to post

O ştiu şi p-asta, dar la orele când trec eu e cam greu de ieşit în Turnu Măgurele...

Share this post


Link to post

As mentiona aici si segmentul B-C din Strada Doamna Ghica, deschis in sfarsit acum cateva luni. Cu cate 2 benzi pe sens, ajungi cat ai clipi de la Soseaua Fundeni la Soseaua Colentina.

post-5090-0-72924500-1365019571_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...