Jump to content
Sign in to follow this  
vladani2003

"Salupa" Mea

Recommended Posts

Daca aici se lauda toata lumea buna, de ce sa nu ma laud si eu cu "barca" mea, care la 120 mii km si 11 ani de viata, se tine foarte bine si cu placere arat spatele la Logane pe autostrada. Toata stima pt coreenii care au investit la Craiova, pacat ca s-au retras, insa produsele lor sunt net superioare fata de ce produce Renault la Mioveni.

post-8003-1196432800_thumb.jpg

post-8003-1196432884_thumb.jpg

Share this post


Link to post

nu stiu de ce ti-as da extraodinara dreptate in legatura cu ..."loganul"....beach detest masina. ...pacat de sigla de la "dacie" ca...de ...romanu a facut pana acum numai masini bune...poi...dacia lu tata...pornea la sfert de cheie ...mai vrei altceva de la o dacie...sa te duca oricand...ps...tare masina sportiva...draguta...interesanta ...intr-un cuvant...SALUPA :) )......insa si jentile sunt foarte dragute...

Edited by wally08

Share this post


Link to post

:) Dragute jante si, ca ale mele. Le ai de mult timp?

S-o stapanesti sanatos!

Share this post


Link to post

S-o stapanesti sanatos. Si mie imi plac jantele.

Regleaza si tu stergatorul dreapta. :P

Share this post


Link to post

Multi km fara probleme.  <img src= "> Nu prea se incadreaza cu ideea de salupa - stergatoarele "lucioase", coada de rechin si stickerul de pe capacul de la benzina. Jantele sunt foarte frumoase :) .

Share this post


Link to post

De ce toata lumea trebuie sa se ia de logan ? :) ) ... nu o sa intelegi nimic cand o sa te iei cu un 1.6 16v ( si ala tot Logan e )

 

Frumoase jantele dar da'i jos chestia aia de pe platfon ...

Edited by Razv

Share this post


Link to post

Multumesc pt laude, va multumeste si "ea" , i-a crescut inima acum :banana: in parcare.

 

Si mai pun cateva poze, cu bordul noaptea, asa am cumparat-o.

 

Jantele le-am luat noi acu vreo 5 luni , am dat aprox 9 mil, nu mai tin minte exact, cu tot cu prezoane, sunt KM, si ii sta bine cu ele, mai ales ca e argintie.

 

Si cu stergatorul , offf, nus ce sa fac, ma enerveaza si pe mine ca sta un pic mai sus ce l din dreapta, dupa cum ati vazut, mi-am gasit o pereche de lame din aluminiu , sunt super, dar ce pacat ca cel din dreapta sta mai sus, si nu stiu daca il pot rezolva cumva, daca ma duc la reprezentanta mie ca rad aia de mine. ce ma sfatuiti?

 

La stergator e ceva din ax, se misca axul, are un mic joc de vreo 1 cm, daca il misc cu degetul ajunge perfect pe pozitia care ar trebui, dar cum am luat degetul isi revine la loc, adik cas.

post-8003-1197228455_thumb.jpg

post-8003-1197228512_thumb.jpg

post-8003-1197228577_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Iti trebuie ansamblu stergatoare, fara motor, l-am schimbat si eu acu ceva timp. Nu mai stiu cum se numeste exact dar era parca vre-o 200 ron. Eu am schimbat si motorul stricandu-se ulterior (stii vorba aia ca un lucru bun e urmat de unul rau intotdeauna :D ). Dupa asta si un reglaj, o sa ai stergatoare. Te intrebam de jante fiinca d'alea am si eu de vre-o 2 ani si mi se par niste porcarii turcesti care se stramba repede.

 

Apropo de bord, personal nu-mi place fiindca nu s-a folosit rosu unde trebuia.

 

In rest, sa o stapanesti sanatos.

Share this post


Link to post

Sfat : continua si tu treaba "precedentului" si pune si tu leduri si pe butoanele de pe usi de la geamurile electrice ;) ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...