Jump to content
Sign in to follow this  
starsteel

Jurnal De Bord Chevrolet Aveo

Recommended Posts

20 iunie 2007

In data de 7 iunie am vizitat o reprezentanta Dacia Logan tinta fiind un Logan Laureate GPL 1,4 75cp...dupa vizualizarea masinii si dezamagirea constatarii inutilitatii computerului de bord pt. gpl dublata de imposibilitatea extinderii garantiei la 3 ani am pus in balanta daca sa nu trec pe modelul 1,4 DCI 70cp Ambition la care reuseam astfel sa pun jante de aluminiu o componenta la care tineam foarte mult. Pretul ajungea astfel pt. GPL la 9.685 euro + 835 RON adica 9.938 euro iar la varianta Diesel 11.153 euro. Mi-am vizitat apoi un amic pe a carui firma doream sa achizitionez masina avansul urmand sa-l dau a 2-a zi moment in care mi-a spus, hai sa vedem o masina pe care doresc sa achizitionez pt. un angajat. Astfel am plecat spre reprezentanta Chevrolet moment in care trecand printre o sumedenie de Opeluri mi-a aparut in fata profilul unui Chevrolet Aveo 1,2 8valve 72cp la un pret de ~9.000 euro cu toate taxele...m-am urcat in el placut impresionat de aspectul masinii dupa care am intrebat dealerul care e varianta full options si ce alte motorizari sunt. Asa am ajuns la primul contact vizual cu Chevroletul Aveo 1,4 16 valve 94cp la care mi-au sarit imediat in ochi jantele de aliaj cu modelul din poza, asta fiind primul punct castigat urmand motorizarea cu cei 94cp si culminand cu interiorul care chiar m-a impresionat. A urmat intrebarea cu privire la pret, raspunsul fiind 11.620 euro - 800 discount = 10.820 euro dupa care a venit intrebarea ce culori au, ce e pe stoc, timp de livrare si astfel in ~15 minute cred ca am luat si decizia...o iau!

Am venit acasa am deschis subiectul pe un forum am aflat de problemele acestei masini adica testul european de crash-test nereusit la impactul frontal, rigiditatea pe spate a masinii si decizia dupa cateva ore a fost irevocabil luata.

Demersurile pt. intocmirea dosarelor de leasing (50% avans + 12 luni rate) au fost facute (inclusiv pt. masina de 1,2 a angajatului) astfel ca nu aveam decat sa astept saptamana urmatoare pt. a intra in posesia masinii...in tot acest timp nu am facut altceva decat sa scot 200 milioane din banca reprezentand prima parte a banilor pt. plata masinii care i-am dat prietenului meu dupa care pe data de 16 iunie m-am prezentat la reprezentanta si am luat masina. Pretul la aceasta ora sincer nu il stiu insa vazand ordinele de plata cu rata de 389 euro pe luna si un pret total sub 11.000 euro (fara TVA) aici intrand toate taxele, rca-ul, CASCO, dobanda leasingului si tot ce au mai bagat ei. Oricum dupa 2-3 luni ii platesc prietenului meu restul de bani care vor fi in jur de 150 milioane si astfel am incheiat episodul platii lui Chevy...mi-am propus sa o las pe firma 4 ani ca sa evit astfel plata TVA-ului dupa care sa o trec pe numele meu, in tot acest timp la recomandarea prietenului meu imi ofera o hartie in care mentioneaza ca in plata unei datorii mi-a oferit aceasta masina. Singurul dezavantaj care il am in aceasta perioada e ca platesc RCA-ul cu 2 milioane mai mult pe an deci 2 x 4=8 mil./4ani

Inchei aceasta lunga introducere si de acum trec strict pe jurnalul de bord:

- 16 iunie: dupa achizitionarea din jurul orei 12,30 de la G&P Galati am realizat prima iesire cu Chevy, in jur de 80 km prin oras si prima impresie a fost excelenta, acea rigiditate pe spate imi creeaza paradoxal impresia de masivitate desi evident ca nu poate fi vorba de asa ceva la acest sedan

- 17 iunie: prima iesire in extraurban am mers cam 190 km in regim de 2.000- 3.000 rot/min i-am dat un varf de viteza o data de 150 km scurt ca sa nu trag de motor cat timp sunt in rodaj, impresia excelenta singurul lucru care nu m-a incantat a fost cand am mers pe un drum exagerat de prost simtind astfel rigiditatea pe spate, am bagat-o si pe un drum de tara iar ajungand cu rezervorul pe zero, umplut initial jumatate de am crezut ca o sa fac pana prostului chiar la prima iesire, mi-am calculat consumul si am ajuns astfel dupa 270 km la 8,46/100km in conditiile in care am mers 190 extraurban, 80 urban si AC-ul pornit.

-18 iunie: i-am tras prima spalare totala si am simtit astfel cum atrage privirea pe strada...noua, curata, ceruita.

-19 iunie: dupa ce am umblat toata ziua cu treburi prin Galati seara am bagat un CD cu muzica house si dupa o tura pe strazile Galatiului, golute pe la ora 22,00, am tras o fuga in Braila intr-un regim de viteza ceva mai ridicat, pana in 120Km/h, insa mentinand turatia in regimul de 2.000-3.000 rot/min...cuplul maxim e la 3400 rot/min. iar puterea maxima la 6.200 rot/min. Oricum e nervoasa se vede ca are resurse importante.

Am ajuns astfel la 450 km, computerul de bord imi arata ca mai am de mers 120 km si o sa ajung astfel la autonomia cu un rezovor plin (45 litri). Un punct in minus ar fi faptul ca acest computer de bord nu iti ofera consumul instantaneu de combustibil de fapt nu iti ofera date despre consum cu exceptia km pe care ii mai ai de parcurs, cineva imi spunea ca e imposibil insa nu cred sa nu fi nimerit eu, ce naiba are 2 butone pe care le actionezi si parca nici in carte de utilizare nu am vazut asa ceva.

 

7 iulie 2007

Astazi am facut dupa fix 4 saptamani de la achizitionare 1000 km, tehnic vorbind fara nicio problema, in curand o scot la un drum in vacanta ce se apropie estimativ de 2000 km incep usor, cu o evolutie Galati - Varna dupa care pe 31 iulie incepe proba de foc mai precis Constanta - Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Valea Oltului - Sibiu - Transfagarasan - Pasul Rucar/Bran - Valea Prahovei - Galati. Traseul nu e fix sunt posibile ocoliri importante in special pe Valea Oltului...periplul pe litoralul Marii Negre il fac intre 18-31iul iar cel montan intre 31iul - 4/6 august.

Am ramas dator cu o informatie, dupa plinul facut (~45 litri) am facut 376 km numai in oras iar calculatorul de bord mi-a aratat ca mai am aproximativ 50 km moment in care am alimentat. Au intrat fix 42,5 litri desi pompa de la 36 litri nu mai functiona normal i-am cerut sa bage cat intra si usor, usor am ajuns la maxim posibil. Data trecuta cand am alimentat i-am cerut celui de la pompa sa-mi bage cat intra insa a renuntat mult mai usor spunand ca e plina deja. In concluzie la un calcul am ajuns la un consum urban de max. 11,3 % desi in momentul alimentarii nu mi-a aparut indicatia de combustibil minim care in cartea tehnica mentioneaza ca apare cand mai am ~6 litri de benzina in rezervor. Astfel am ajuns si la consumul minim urban care se situeaza astfel in jurul valorii de 10 litri cum cartea tehnica mentioneaza 8,9l/100km si folosind si aerul conditionat se pare ca e real. Adevarul ca nu am curajul sa merg pana raman cu rezervorul gol cartea tehnica recomanda evitarea acestui lucru. Oricum in cel mai rau caz sunt convins acum ca in materie de consum urban valoarea e intre 9 si 11,3 la 100km...pt. cel mixt valoarea a fost 7,5/100km o sa fac acum si consumul extraurban sa vad cat imi iese. La carte cosumul e 5,4/6,7/8,9 si se pare ca este real...oricum conteaza stilul de condus.

P.S Dupa ultima alimentare (fortata la maxim) e posibil ca in rezervor sa-mi intre pana la 49 litri fata de cei 45 litri mentionati in cartea tehnica.

 

1 aug. 2007

Masinuta mea e din 15 iulie pe dreapta datorita faptului ca nu au venit nr. definitive, asa cum mentionam in jurnalul tau de bord, a ramas astfel la 1137 km efectuati iar masina primita de la dealerul Chevrolet un Spark a inregistrat pana astazi un plus de 1300 km. Maine am programata iesirea la munte traseu de cel putin inca 1000 km astfel ca am 3 variante de masina la dispozitie: a mea daca o inmatriculeaza pana maine, brotacelul Spark cu care am umblat deja sau alta masina deoarece i-am anuntat ca plec cu masina incarcata la munte iar Sparkul nu imi satisface necesitatile.

 

2 august 2007

Acum plec spre munte tot cu Sparkul, in mod sigur nu scapa fara alti 2000 km...a mea e in repaus probabil maine vin nr. "negre'.

P.S. Dau si eu un sfat, evitati liniile de tramvai in special cele din Constanta!

 

8 august 2007

...am venit ieri acasa cu Sparkul, am facut la munte cu el 1900 km (total 3250 km) mers pe drum pitoresc zona Obarsia Lotrului, trecut parau in zona Cartisoara etc. a mers bine mititelul Chevy insa cand m-am urcat in a mea astazi am simtit ca sunt intr-o masina adevarata. Au expirat nr. provizorii pe 15 iulie iar inmatricularea a reusit pe 7 august. Asta cred ca e record in materie de inmatriculare!

 

20 august 2007

Sambata pe 18 aug. am reusit sa trec de 2000 km cu o saptamana inainte am facut primul drum mai lungut adica Galati - Aeroportul Otopeni si retur (~500km) am ridicat un pic regimul de viteza, am trecut de la 3000 rot/min si aprox. 100-110 km/h la peste 3000 si viteze de 120-130km/h. Imi schimb si regimul de schimbare a vitezelor daca pana acum il faceam pe la 2500 rot/min. incerc sa-l urc pe la 3000 rot/min asta ca sa nu o invat puturoasa...nu stiu cat sa o mai tin in asa zisul rodaj ca o valoare exacta nu am gasit nicaieri in carte mentioneaza undeva doar sute de km.

Daca nu foloseam in concediu Sparkul acum as fi avut cu Aveo 2050+3250=5300 km si eram cu rodajul in mod sigur efectuat.

Calcul de consum: am alimentat pana acum 170 litri si am efectuat 2060 (plus inca cel putin 60-70 km pe care ii mai pot face cu ce am in rezervor) ceea ce duce la 8,0 %. O valoare rezonabila pt. inceput.

 

20 septembrie 2007

Am facut o proba de consum exclusiv urban, am alimentat cu 10 litri si am mers 115 km, a rezultat un consum de 8.69litri/100 km se pare ca au contat si km efectuati pe un drum de centura ceva mai liber altfel nu reuseam sa scad sub cei 9,2% mentionati in cartea tehnica.

Pana acum nu am avut nicio problema tehnica, greierasi sau alte "minuni" din astea chiar ma gandeam ca ar fi cazul sa verific macar presiunea din pneuri...de fapt de cand am luat-o doar am exploatat-o, singura completare a fost apa pt. rezervorul de spalat parbrizul.

 

5 octombrie 2007

Azi pot si eu sa zic ca am incheiat rodajul cu putin inainte de a ajunge la 3.000 km i-am dat un impuls pana la 160 km/h...am facut 3.000 km in preajma Focsaniului pana acum nu am avut parte de nicio problema.

 

12 octombrie 2007

Astazi am facut involuntar o proba de franare si masina s-a comportat admirabil...dupa 16 ani de condus fara nicio problema fiind pe banda a 2-a pe un drum de centura cu limita de viteza 70 km/h mi-a fugit privirea la rotile unui camion care merge in fata mea pe prima banda cu tendinta de a intra pe banda a 2-a, in momentul cand am ridicat privirea, avand intre 90-100 km/h, am realizat ca in fata mea stationeaza o masina care urma sa vireze la stanga...am calcat frana si masina parca sa infipt in asfalt nicio o tendinta de stanga dreapta numai ca pana sa ma opresc la o distanta masurabila in cm de cel din fata mi-am pus intrebarea "se opreste la timp?" Am avut sansa frana ma ajutat iar la privirea dezabrobatoare a celui din fata nu am avut altceva de facut decat sa dau din umeri...cand am coborat din masina ajungand la destinatie mi-am dat seama ca la piciorul drept am o intindere sau ceva de genul asta urmare a trecerii din faza de repaus in cea de efort maxim din momentul franarii. Concluzia ramane atentie si viteza redusa, chiar nu se merita atatea probleme la care poate duce neatentia.

P.S. La o franare cu abs cum naiba stabileste politia viteza ca urme nu raman pe asfalt?

 

21 octombrie 2007

Din fericire dupa doar 3400 km nu am nicio problema am mai facut o proba de consum am alimentat 45 litri si am mers 545 km rezultand astfel 8,25%....dintre acestia ~200km au fost inafara. Mi-am propus sa calculez toate costurile ce implica achizitia si exploatarea masinii ca sa ajung astfel la pretul platit /km, e interesant de vazut la cat ajung. Pana acum am de calculat 20.000 ron (avans, rate, taxe, rca, casco etc) + 316 litri benzina (~3,33/l) + parbrizol (13,5ron) + covorase (35 ron) + inmatriculare nr. definitive (100 ron) + 2 spalari (40 ron) + ustensile pt. spalat (35 ron) la care o sa adaug saptamana viitoare banii care mai am sa-i dau pe toate ratele de leasing dupa ce pun cap la cap toate ordinele de plata.

 

P.S. Sper sa beneficiez de intelegere pt. postarile consecutive din partea moderatorilor, se datoreaza faptului ca am mutat astazi acest jurnal de pe alt forum unde ma irita un loganist...de fapt am venit cum era normal in propriul "garaj" Daewoo & Chevrolet!

Am renuntat la consecutive ca era groaznic...cred ca merge si asa desi e extrem de suparator sa citesti asa "papirus"..

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Ai facut un consum asa ccum trebuie...si daca au mai aparut probleme intre timp

 

daca ai si o adresa de msg ...pt mai multe intrebari...

Edited by lucareli22

Share this post


Link to post

La calculul preliminar din 21 octombrie imi lipsea o suma totala fiind trecut doar un avans de 200 mil...aceasta este 335 milioane. In iunie 2008 cand sper sa aniversez un an de Chevrolet Aveo urmeaza platile pt. anul 2 mai precis RCA-ul, CASCO si prima revizie.

Primul calcul in ceea ce priveste costul per km imi da 348.522.000/3990=87.349 lei/km sau mai precis 8.73ron/km.

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Bine ai venit pe forum. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.

 

L.E.Mda...neatentia.

Edited by bella

Share this post


Link to post
Bine ai venit pe forum. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.

Bine v-am regasit, am totusi peste 50 de postari aici...merci pt. urari. Debutul a fost pe 8 iunie la o zi dupa ce m-am hotarat sa devin "chevrolist".

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Sa te bucuri de ea fara probleme :) .

P.S. :worthless:

Share this post


Link to post

Man- multi km fara probleme! Exact la fel are si tata masina- a sarit de 20k km cu ea si inafara de becul portocaliu (pe la 11-13k, rezolvat rapid cu gunk si talpa) probleme nu au aparut, ceea ce iti doresc si tie.

ps: multi procedeaza ca tine: pt cateva sute de euro nu iau "masina poporului", vor ceva diferit, confortabil si estetic.

Share this post


Link to post
si mai putin sigur :mrgreen:

 

 

 

Ai date precise care sa iti sustina aceasta afirmatie?

 

Am avut anul acesta cam 15 daune totale, in majoritatea dintre ele fiind implicate Chevrolet Kalos/Aveo. Nu a murit nici o persoana. Din cate stiu, o singura doamna a fost lovita mai puternic, necesitand si ingrijire medicala. Daca stii mai multe decat mine, sau "vezi" mai putine "stele" decat mine la masinile din gama Chevrolet, te rog sa ma contrazici.

 

P.S. - da, lucrez la un dealer Opel/Chevrolet (oare care? :mrgreen: )

- nu sunt fan Chevrolet, detin un Opel; insa uneori, chiar daca e 03.08 AM si nu am somn, "trebuie sa dau Cezarului ce-i al Cezarului"

- Starsteel, imi cer scuze ca ti-am "patat" topicul, si te felicit pt achizitie, pasiune si pt impresia buna pe care o lasi dupa doar cateva randuri scrise pe un forum

Share this post


Link to post

Uneori, "viata bate Euroncapul". Dar o luam aiurea deja in topicul colegului.

 

Week-end placut!

Share this post


Link to post
si mai putin sigur :mrgreen:

 

Zambetul asta provine dintr-un Fiat Panda :-@ nu dintr-un Hummer iar un accident fatal il poti face cu orice masina...eu as spune ca esti mai atent atunci cand nu consideri ca esti indestructibil. Pana la urma optiunea e a fiecaruia, de exemplu eu am un amic dealer la Fiat daca as fi ales o masina a acestei marci as fi obtinut un discount maxim, serviceul ar fi fost un punct mult mai accesibil, insa asta tine de gusturi...fiecare isi face alegerea care o considera cea mai buna pt. el, in concluzie iti urez la randul meu sa stapanesti sanatos si fara evenimente "ursuletul" Panda.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Azi i-am schimbat "aerele" coreene din pneuri cu azot romanesc probabil facut in Fabrica de oxigen din Arcelor Mittal Galati...galatenii pot efectua aceasta operatiune in schimbul a 20 ron la iesirea spre Braila inainte de Selgros (langa benzinarie).

Share this post


Link to post

Am lasat-o in fata blocului fix la 4000 km...s-a plictisit de trasee din astea scurte de pana in 10 km si din pacate nici prea curand nu se anunta un drum mai lung. :spumelagura:

Share this post


Link to post

Sa o stapanesti sanatos Starsteel insa cred ca cititorii ar fi fost interesati si de dotarile unui aveo full si niste poze ar fi fost bine venite. E bine ca te preocupa foarte mult consumul si preturile de intretinere insa bucura-te de ea, nu mai sta numai cu carnetelul in mana si nu te mai uita in gura loganistilor.

O alta observatie, pe care imi permit sa o fac, este cea legata de alimentarea cu carburant. Eu sunt departe de a fi un "specialist" in masini insa, daca ai fi citit mai mult forumul, ai fi remarcat singur ca nu se recomanda sa alimentezi cu carburant pana iti curge benzina pe pantofi. Daca pompa s-a oprit dupa 36 de litrii, las-o asa si fa consumul pana la primul click al pompei (daca chiar vrei sa-l faci cat mai exact). In compartimentul motor exista asa zisa "canistra de carbon" care are rolul de a "prelua" vaporii de benzina care se evapora din rezervor (ca sa nu mai mirosi a benzina cum pateam la vechile dacii), acolo se produce fenomenul de condens iar benzina se reintoarce sub forma lichida in rezervor. Ori daca tu ai mai bagat 6,5 litrii dupa ce pompa s-a oprit, in mod sigur ai umplut toate conductele, furtunele si orificiile unde poate ajunge benzina, caz in care vaporii nu mai au unde sa ajunga si s-ar putea produce o explozie (nu am auzit inca sa se fi intamplat, dar sa dam credit specilistilor). Daca gresesc rog sa fiu corectat.

In rest, la cati mai multi si mai ieftini kilometri si te asteptam cu pozele!

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

Merci pt. urari o sa tin cont si de recomandarea cu privire la fortarea umplerii rezervorului...am facut o data operatiunea asta fara sa ma gandesc ca ar fi o problema. Citind postarea ta initial am inteles ca e vorba de rezervorul gol insa "a uda pantofii" reprezinta tocmai reversul situatiei.

 

Date am zis ca sunt usor de luat de pe http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/aveo-4us...transmisie.html (tehnice) si http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/aveo-4us...exterioare.html (dotari) iar poze o sa pun cateva...nu sunt chiar reusite insa surprind esentialul.

 

sany0104nq0.th.jpg sany0105mo0.th.jpg interiorga7.th.jpg interior2xa8.th.jpg

post-8576-1197393699_thumb.jpg

post-8576-1197393800_thumb.jpg

post-8576-1197393907_thumb.jpg

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Pe 4 ian. 2007 am ajuns si eu la 5000 km dupa ce am incheiat anul cu 4873 de km...din fericire probleme nu am avut pana acum, pornirea in ciuda temperaturilor scazute se face lejer la prima cheie sper sa o tin asa in continuare cat mai mult timp. Am reusit sa fac o masura exacta a consumului de combustibil 602 km cu 52,8 litri (Petrom CO95) din care ~230 km efectuati in afara insa cu viteze care au fost intre 100-140km/h cu un varf de peste 160 km/h. Experienta neplacuta a fost cand cu cauciucurile de vara pe un drum inzapezit cu portiuni de gheata intr-o panta pronuntata a trebuit sa o las la vale pt. a reusi sa trec de acel sector de drum...a mai beneficiat si de ajutorul a 2 membri ai familiei cam fara vlaga in ceea ce priveste impinsul masinilor. M-am convins astfel ca nu strica niste lanturi in portbagaj pe timp de iarna.

Share this post


Link to post
.. M-am convins astfel ca nu strica niste lanturi in portbagaj pe timp de iarna.

Esti pe drumul cel bun, poate vei afla si de cauciucuri de iarna.

So.. drum bun ;)

Share this post


Link to post

Optiunea cauciucuri de iarna e valabila alaturi de un garaj langa apartament iar cum momentan dispun de un garaj in alt cartier fara a gasi altul in zona in care locuiesc si nu m-am hotarat daca sa-l vand sau nu, ramane ca alternativa cea cu lanturile ce isi gasesc usor un loc in portbagaj iarna si intr-o camara vara. Cu atat mai mult cu cat nu sunt un fan al muntelui iarna, la mine marea e principala atractie...evident, vara! ;)

P.S. Pe balcon, chiar daca are 6 metri lungime, nu tin nimic altceva decat flori, chiar nu mi-am propus "ornarea" lui cu anvelope de iarna...sau de vara.

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Asta e cea mai penibila scuza. Nu ai nici un prieten/ruda care sa stea la casa? Chiar si asa pentru siguranta familiei mele as orna balconul ala cu macar 2 cauciucuri. Si daca nici asta nu conteaza macar respectul pentru ceilalti participanti la trafic care nu au chef sa stea dupa tine cand te inzapezesti pe orice cm patrat de gheata.

Share this post


Link to post

Vorbesti (gandesti) fara sa procesezi foarte mult...exista multe variabile in ceea ce priveste optiunea fiecaruia. De exemplu la ora actuala in Galati strazile sunt umede si perfect circulabile, anul trecut nu am avut nici urma de ninsoare, in cazul in care ar fi polei in mod sigur nu as iesi cu masina, mai exista masini de serviciu, etc.

P.S. Sa incerc cu anvelopele eventual in afara balconului...o sa semene cu un ponton de acostat nave, eventual iahturi. :P

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Masina ta, cand ai achizitionat-o, a venit echipata cu anvelope de vara ?

Mie, masina mi-a fost livrata cu anvelope mixte. Sper sa nu ma fi inselat eu !?!?

Felicitari pt masinuta si multi km fara probleme !

Share this post


Link to post

Ca sa fiu cinstit raspunsul in privinta anvelopelor este...asa cred! Sunt anvelope Hankook Optimo 406, 185/55/R15, masina am luat-o in iunie iar in tara ar fi intrat prin martie 2007, chiar sunt curios la o data precisa de fabricatie daca nu scrie pe undeva atunci solutia ar fi dupa seria de fabricatie. Merci pt. urari si iti doresc deasemenea multi km fara probleme!

Share this post


Link to post

Am reusit sa fac cu o zi inainte de a implini 8 luni adica pe 15 feb. 6000 km dupa care am plecat in Muntii Vrancei unde am avut a 2-a experienta nefericita. Din cauza alunecarii anvelopelor mele modeste de vara intr-o panta accentuata am fost nevoit sa fac o intoarcere la 180 grade cu frana de mana trasa flancat de 2 santuri extrem de urate...din fericire astfel am putut sa aleg alta varianta de drum ceva mai lina. Primele consumabile care ma lasa se pare ca sunt stergatoarele nici nu e de mirare cata mizerie am sters cu ele...din pacate astea sunt conditiile datorate siderurgiei galatene, pe langa asta a mai contribuit si folosirea lor cand inca mai aveam parbrizul putin acoperit de gheata.

O alta problema semnalata la intoarcerea din Muntii Vrancei a fost faptul ca imi tragea un pic dreapta insa probabil a fost din cauza faptului ca a mers cu o zi mai devreme pe un drum cu viscol din partea dreapta si au aparut depuneri de gheata...de roata dezumflata sau pierdere plumbi nu poate fi vorba deoarece am forjat-o la intoarcere cu un varf de pana la 170 km/h si nu am simtit nici o dezechilibrare.

Edited by starsteel

Share this post


Link to post

Mai degraba ai lovit janta sau ai deteriorat anvelopa.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...