Jump to content
Sign in to follow this  
MMihai

Electorale : Turul al II-lea (finala)

Cu cine votati in turul 2?  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

zeule, imi place cum gandesti :lollol:

nu prea imi este clar cu aratura aia, dar.. ma rog, accept bucuros. decat uouale lui nastase, mai bine aratura lui basexu. :roll:

 

as vrea sa fii convins de ceea ce ai spus dar imi este tare teama ca ai scris mesajul doar pentru ca te-ai plictisit sa dezbati.

am dreptate ? sau ma insel.. :roll:

Share this post


Link to post

Mai eu never nu eman decat propriile-mi convingeri!!..Si unele din ele sunt venite si din experienta !...O sa vedeti voi din pacate am avut mai mereu dreptate p[oate sa ma insel de data asta caci tare bine mi-ar parea adica sa fie Basescu super President !!O sa vedem insa acum serios vorbesc nu am cantata niciodata alta partitura decat cea de pe cortex-ul meu propriu si personal !!... :) )))..Ah si vis a vis de combatut nu intzeleg de ce puii mei o garmada ma percep ca pe un OSD-ist desi eu n-am treaba cu ei si nici cu ceilalti !!Incer sa fiu cat de cat obiectiv atata doara !! :) )))

Share this post


Link to post

O balada pentru unul din candidati:

 

În Bucuresti traia odata

> > > > Un baietas cam brunetel,

> > > > Dar rotunjor la poponeata

> > > > Supranumit si Bombonel.

> > > >

> > > > Înca de-atunci, precum se zice,

> > > > Avea un aer cam tembel

> > > > Iar pentru ca era pe invers

> > > > I se spunea si Poponel.

> > > >

> > > > Dar uite, Bombonel al nostru

> > > > Împins din spate de ai lui

> > > > Ajunse, dupa '90, sa fie

> > > > Jupânul cozonacului.

> > > >

> > > > Sub guvernarea lui tâlharii

> > > > S-au îmbuibat din cozonac

> > > > Capuse pe spinarea tarii

> > > > Ii-n cârca omului sarac.

> > > >

> > > > De lege nu se pomeneste

> > > > În patria lui Bombonel

> > > > Caci peste tot treaba e clara:

> > > > "Furam si noi, fura si el".

> > > >

> > > > Acum, de când e prim-ministru

> > > > A pus slanina de trei coti

> > > > Tara slabeste, el se-ngrasa

> > > > Cu toata trupa lui de hoti.

> > > >

> > > > Ca-i saracie-n România

> > > > Ca a pus tara pe butuci

> > > > Ca nici sa mori nu se mai poate

> > > > Pe el îl doare fix în... buci.

> > > >

> > > > Ce-i de facut cu Bombonica?

> > > > Se-ntreaba omul suparat.

> > > > Pai hai sa-l facem noi, mai vere,

> > > > Sa-l doara cu adevarat.

> > > >

> > > > Sa-l dam de-a rostogolu-adica

> > > > Cu tot cu mafiotii lui,

> > > > Sa-si ia baronii si coruptii

> > > > Si sa se duca dracului!

Share this post


Link to post

Schimbari ciudate la Realitatea TV/ Evenimentul zilei

 

 

Luni, 06 Decembrie 2004

 

De la inceperea campaniei electorale si pina acum citeva zile, Realitatea Tv s-a remarcat ca un post de televiziune echidistant, ba chiar incisiv. In ultima saptamina au avut loc schimbari ciudate. Pe 2 decembrie, a fost anuntata decizia de a nu mai transmite decit stiri tehnice despre alegeri. “Nu vom mai da conferinte de presa, declaratii, opinii. Aceasta campanie a devenit suburbana, plina de invective si acuzatii. Realitatea TV este un post care nu are nici o legatura cu astfel de lucruri”, declara la acea vreme Sergiu Toader, directorul stirilor de la Realitatea Tv. In aceeasi zi, a fost anuntata retragerea de pe post pentru aproape o luna a emisiunii lui Mircea Dinescu. Motivul invocat de ambele parti este, se pare, incheierea contractului dintre realizator si postul de la Casa Presei, Realitatea Tv nu a mai prelungit colaborarea incomodului realizator de televiziune. Mai mult decit atit, ieri s-a aflat ca editorul-sef al stirilor Realitatea TV, Iulian Comanescu, si-a depus demisia. “Mi-am dat demisia, dar nu pot sa dau amanunte. Am un contract ferm cu Realitatea”, ne-a spus Comanescu. “Mi-e clar ca cineva din tara asta are ceva cu mine”, a fost tot ce a vrut sa declare, ieri, si Dinescu. Cele doua “iesiri” din Realitatea Tv coincid in mod straniu cu decizia postului de a nu mai difuza, in buletinele de stiri, dispute ale principalilor competitori politici: Adrian Nastase si Traian Basescu.

Share this post


Link to post

Adrian Nastase si-a certat colegii din PSD

 

“Evenimentul zilei” a intrat in posesia unei inregistrari care contie o declaratie-soc a lui Adrian Nastase la o sedinta secreta a PSD, unde facea referiri extrem de grave la presupusa spaga incasata la privatizarea PETROM. Din inregistrare, disponibila pe site-ul EVZ, reiese ca reuniunea unde Nastase a facut respectiva declaratie a avut loc la scurt timp dupa ce Theodor Stolojan si-a anuntat retragerea din cursa prezidentiala, adica la inceputul lunii octombrie 2004. Liderul PSD spune ca i-a cerut procurorului general sa verifice informatiile furnizate de Corneliu Vadim Tudor referitoare la privatizarea PETROM. Mult mai grava este continuarea declaratiei. Liderul PSD spune ca, daca este adevarat ca cineva a luat, asa cum zice Vadim, un comision de 700 de milioane de dolari, atunci oamenii aceia sint “vinovati” pentru ca n-ar fi contribuit la fondul de campanie al partidului. Iata declaratia completa a lui Adrian Nastase: “Ieri, la B1 TV, C.V. Tudor a aratat, a prezentat o lista a actiunilor de la PETROM, impreuna reprezentau 2-300 miliarde de dolari care erau vindute pe nimic, spunea el, si spunea ca doi membri ai guvernului au luat un comision la aceasta operatiune de 700.000.000 dolari. De unde? Bun. Haideti... Bun. Noi, cei care sintem aici, stim ca 700.000.000 dolari au reprezentat down-payment-ul sau contributia si cu promisiuni de investitii au insemnat un miliard si jumatate... aproximativ... pentru vreo cinzeci si ceva la suta din..., dar citi dintre oamenii din tara stiu aceste lucruri? Astazi am cerut procurorului general sa verifice aceste lucruri, pentru ca daca cineva din guvern a luat 700.000.000 dolari si nu a contribuit la campania electorala atunci el este de doua ori vinovat. Dar aceste lucruri trebuie clarificate, insa eu cred ca trebuie sa mergem pe de o parte cu aceasta campanie pozitiva, cu oferta noastra pozitiva, iar pe de alta parte cu serviciile de avocati, cu barourile, echipele de avocati trebuie facute toate aceste actiuni in instanta, fara mult scandal, fara multa publicitate”. Stenograma indica cel putin doua informatii pretioase: 1. ca Nastase i-a cerut procurorului general Ilie Botos sa verifice privatizarea PETROM (informatie care nu a mai aparut pina acum) si 2. ca Nastase vrea sa stie de ce nu s-a platit si la partid din pretinsul comision. Din analiza inregistrarii se poate deduce ca avem de-a face cu sedinta din 6 octombrie a PSD, cind Adrian Nastase si Dan Voiculescu s-au intilnit cu liderii tuturor filialelor judetene ale Uniunii PSD+PUR.

 

ASCULTATI MP3-UL!

][/color]

Share this post


Link to post

Da si in locul lui Dinescu se produce lingaul stelian tanase(pe care pe vremuri il admiram dar politica ii schimba mult pe oameni).

Share this post


Link to post

zeule, eu nu am spus niciodata si nu spun nici acum ca basescu va fi super president. dar daca politica inseamna sa iei o decizie de conjuctura corelata cu pastrarea verticalitatii, atunci cred ca inlocuirea unui regim avid de putere si corupt din temelii (care a dovedit ca nu se poate schimba) cu un alt regim este necesara.

 

mai deunazi citeam o declaratie a lui severin in care spunea ca politicianul roman este exponentul, "ruda" populatiei. ca sa vezi dracie.. inseamna ca mischie si hrebenciuc imi sunt rude indepartate, nuuuu? ei bine, "rudele" astea nu isi amintesc de mine decat odata la 4 ani: atunci le mai dau 100 000 in plus bunicilor mei si mai carpesc o groapa - doua prin oras. dupa asta timp de 4 ani nu mai dau nici-un semn.. un telefon, o carte postala.. nimic! iar daca (Doamne fereste) un ziarist nemernic ii intreaba ceva este fulgerat imediat cu "nu este treaba voastra" si asupra lui se varsa cornul maniei proletare. unde mai pui ca trebuie sa numaram oua cat e ziua de lunga, sa plimbam prin gura diverse organe si sa ne ducem prietenele/sotiile la controlul primului ginecolog al tarii: adrian nastase!

 

ei bine, eu spun NU! m-am saturat de promisiuni, minciuni, fatarnicie si dispret. vreau sa ne fie bine! daca basescu va fi o dezamagire sau nu, sper sa ne convingem cu totii. dar de la actuala putere cred ca va este clar ca nu mai putem spera la nimic. si atunci la ce bun sa ofer votul meu, singura mea arma impotriva LOR.. la ce bun sa-l dau psd-ului? pentru ca este basescu urat ? pentru ca avem experienta cdr-ului care nu a stiut sa se impuna atunci cand a fost nevoie? pentru ca face psd-ul scandal ca ne-a stricat basescu imaginea in lume ? sa fim seriosi, nici-unul dintre argumentele astea nu sta in picioare. uratenia nu este un criteriu de intrare in ue (acolo o sa intram oricum obligat - fortat), cdr-ul a fost o dezamagire si pentru mine, si eu ca si altii am suferit din cauza lor dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma intind jos si sa imi iau masura pentru cosciug. cat despre imaginea romaniei in lume asta e frectie la piciorul de lemn.. de parca ue nu a avut observatorii ei in ro care sa raporteze ce s-a intamplat, de parca parlamentarii ue care au fost "unsi" cu contracte fara licitatie nu stiu ce poate pielea lui nastase & co, de parca parlamentarii ue nu ar sti cat i-a infierat nastase inainte de '89 cand stiti bine ce era.

 

asadar: din doua rele il aleg pe cel mai mic.

sa fie totul clar ! :lollol:

Share this post


Link to post

pixel tata dar de ce esti suparat asa tare? :lol:

Mie unul nu-mi plac oamenii din teritoriu ai Aliantei, in speta de la Buzau.Sunt la fel ca pesedeii, numai ca sunt mai infometati..Basescu n-o sa aibe succes pana nu-si face o echipa ca lumea.O echipa de oameni care cunosc problemele din teritoriu, care merg cel putin o data pe sapt.pe jos prin oras sa vada care mai e pulsul, de ce este nemultumita lumea, care sunt problemele.Iti spun ca din goana BMW X5 (cum face marele lider C.P.de la Buzau al Aliantei) nu prea vezi mare lucru si ...nu prea se simt nici gropile din asfalt.

La Buzau si PSD si Alianta au facut campanie electorala cu papucul plin de orez,ulei,zahar.Pe vazute si nu din auzite.

Daca era vreun om care merita votul meu ace;la a fost Stolo.Insa in Tariceanu care are 60 de ani si nevasta-sa 22, n-am cum sa am incredere..Asta este poate sunt eu mai obtuz in gandire dar cand l-am vazut pe tatae cu bunaciunea aia de blonda mai mica ca mine ca se ducea sa voteze am facut ceea ce cred ca ar fi facut orice barbat la o asemenea faza: am zambit ironic in coltul gurii la frustrarile acestui Tariceanu.

P.S.: Cand a cerut-o de nevasta pe aia s-a dus la tacsu' ei care era mai mic ca el si cum i-a zis?Nene... :lol:

Daca iese Basescu presedinte cu un parlament jumate PSD si jumate DA o sa vedeti voi investitii si trai mai bun in secolul urmator!!Pt.ca orice lege care va trece de deputati se va impotmoli in senat ca cica e pesedista si nu e buna!si invers.

Adica se va intampla ce s-a intamplat in Buc.in legislatura 2000-2004 : mult zgomot pt.nimic...In traducere libera era unu' ales primar care oracaia degeaba pt.ca , Consiliul facea tot ce voia muschiul lui!!

Drept care nu stiu pe care sa mai votez si ce sa fac ca oricum n-o sa iasa bine.

Share this post


Link to post
nastase inainte de '89 cand stiti bine ce era.

:

 

Da ce era Bombonel inainte de 89 ca eu nu stiu :?: dar banuiesc...

Share this post


Link to post

*******************cenzura

Share this post


Link to post
nastase inainte de '89 cand stiti bine ce era.

:

 

Da ce era Bombonel inainte de 89 ca eu nu stiu :?: dar banuiesc...

Citeste Ev Zilei din ultimele 2 sapt sa vezi ce era !!!!!

A fu___ing bastard !

Lingea la ceasca si la leana la greu !

Si acum cere la cei care il slugaresc sa linga la fel in acelasi pur stil balcanic!

Share this post


Link to post
Citeste Ev Zilei din ultimele 2 sapt sa vezi ce era !!!!!

A fu___ing bastard !

Lingea la ceasca si la leana la greu !

Si acum cere la cei care il slugaresc sa linga la fel in acelasi pur stil balcanic!

 

 

nu te mai obosi.. :aoleo:

Share this post


Link to post

Uite un link de pe un ftp al unui amic de-al meu. Sunt niste poze haioase. Nu stiu cat o sa stea deschis acest link... :) ....si vb serios.

www.antipsd.3x.ro

Share this post


Link to post

Mai baietzi ma iertati ca indraznesc da' Base ce puii mei era !?!?Ca am impresia ca era pe la post pe la agentia NAVROM din Anvers nu-i asas !!..Mai mai si ce nevinovat se da acum !!!..Hai hai ca ma enervez gata cu alegerile astea om vedea noi !!!!

Share this post


Link to post
(...)Hai hai ca ma enervez gata cu alegerile astea om vedea noi !!!!

 

asa e  <img src= ">

si eu m-am saturat sa-mi iau suturi in funduletz ca fac propaganda.

incepand din seara asta nu mai postez nimic la topicul asta :compupunch:

 

 

haideti sa haidem :gothigh:

Share this post


Link to post

În Bucuresti traia odata

Un baietas cam brunetel,

Dar rotunjor la poponeata

Supranumit si Bombonel.

 

Înca de-atunci, precum se zice,

Avea un aer cam tembel

Iar pentru ca era pe invers

I se spunea si Poponel.

 

Dar uite, Bombonel al nostru

Împins din spate de ai lui

Ajunse, dupa '90, sa fie

Jupânul cozonacului.

 

Sub guvernarea lui tâlharii

S-au îmbuibat din cozonac

Ca puse pe spinarea tarii

Ii-n cârca omului sarac.

 

De lege nu se pomeneste

În patria lui Bombonel

Caci peste tot treaba e clara:

"Furam si noi, fura si el".

 

Acum, de când e prim-ministru

A pus slanina de trei coti

Tara slabeste, el se-ngrasa

Cu toata trupa lui de hoti.

 

Ca-i saracie-n România

Ca a pus tara pe butuci

Ca nici sa mori nu se mai poate

Pe el îl doare fix în... buci.

 

Ce-i de facut cu Bombonica?

Se-ntreaba omul suparat.

Pai hai sa-l facem noi, mai vere,

Sa-l doara cu adevarat.

 

Sa-l dam de-a rostogolu-adica

Cu tot cu mafiotii lui,

Sa-si ia baronii si coruptii

Si sa se duca dracului!

Share this post


Link to post
..si continuarea aici http://www.evz.ro/politica/?news_id=173507

 

 

dar ce conteaza asta in raport cu varsta si sotia lui tariceanu.. bleah

 

Pixel te aprinzi degeaba.Lasa figurile ca nu mai postezi ca mi-am dat si eu o parere.N-ai cum sa ne convingi pe toti...

Iar pe mine n-ai cum sa ma convingi nici cu unii nici cu altii dar incerc sa fiu obiectiv.Oricum stau in dubiu daca ma duc sa votez.In primul tur am votat la 20:57.Ultimul.Bineanteles cu Basescu la presedentie si cu niste nimeni la Parlament.Am stat pana la ora aia pt.ca eram in dubiu daca merita vreunul votul meu...acu dubiu e si mai mare si a crescut vertiginos.

Sunt prea scarbit sa ma convingi de ceva si prea realist sa mai cred in "Mos Craciun" care o sa scoata tara din rahat in vreo 4 ani.Si stii de ce n-are cum sa faca ceva pt. tara sa fie mai bine?Pt.ca in primul rand va trebui sa impuste vreo 90% din locuitorii ei si asta nu se poate.

Nu te supara pe mine degeaba.

Share this post


Link to post
Mai baietzi ma iertati ca indraznesc da' Base ce puii mei era !?!?Ca am impresia ca era pe la post pe la agentia NAVROM din Anvers nu-i asas !!..Mai mai si ce nevinovat se da acum !!!..Hai hai ca ma enervez gata cu alegerile astea om vedea noi !!!!

Si tata in 1980 a lucrat in petrol in Turcia !

Si care ar fi problema??????

Tu chiar crezi ca toti cei care lucrau afara erau cu Ceausescu????

Uita-te la Nastase < nu lucra afara , dar lingea in tara (hai ca am facut si versuri)!

Nasa-miu ( care e si var) este capitan de vas si lucra pe un mineralier la Navrom pana in 1989 , si iarasi ce e cu asta?????

Share this post


Link to post

E foarte simplu, discutiile politice nu-si au rostul, fiindca nu ne pricepem la politica:

 

* Cui ii merge bine acum, voteaza cu Nastase

* Cui ii merge prost, voteaza cu Basescu

 

- NU voi intelege niciodata de ce tinerii nu se duc la vot, dar apoi ei sunt cu gura mare. Nu votezi, nu ai ce comenta !

 

- NU voi intelege niciodata de ce tzaranii si agricultorii, cu pensii de 500 de mii de lei il voteaza pe Nastase, precum si pensionarii debransati de la reteaua de termoficare. Voteaza continuitatea ?

 

- NU voi intelege niciodata mentalitatea asta tipic comunista ca "trebuie sa ne fie rau, pentru a ne fi pe urma bine" si nici NU inteleg mentalitatea asta comunista ca "ne merge bine, toate sunt pe calea cea buna" desi nu e deloc asa, absolut vizibil, pe fatza. Saracia este evidenta, guvernul spune ca o ducem super bine. A mai fost unu intr-un turn de fildes, care zicea la fel ... si a murit impuscat.

 

- NU voi intelege niciodata de ce oamenii sunt atat de influentzati de TV si radio, si nu-si pot forma o opinie proprie. Mereu vedem "stenograme", "dosare de securitate", etc, si imediat ne schimbam punctul de vedere, in functie de cum bate vantul, si cum decide presa ca e mai bine.

 

SOARTA MEA MI-O DECID SINGUR, PRIN VOT. Nu sunt fericit in Romania, deci nu voi vota continuitatea. A inceput sa-mi fie din ce in ce mai scarba de tzara asta, in care o ducem super bine.

Share this post


Link to post

autocenzura***********

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...