Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Black Beauty

Recommended Posts

Din categoria, recunoasteti personajul, avem urmatoarele imagini:

post-8638-0-95608200-1340902790_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Spionule, imi strici surpriza :)

Share this post


Link to post

Nu a fost cu intentie, dar toata lumea de acolo m-a luat ca sa iti vad masina, ca ti-ai schimbat culoarea ai facut-o negru mat :P

Share this post


Link to post

:-$ :-$ :-$

Share this post


Link to post

OK. I'll be quiet as a mouse :D

Share this post


Link to post

Deja ai spus mai mult decat... chitz! :lol:

Share this post


Link to post

Salut, am vrut sa iti trimit PM, dar cica nu primesti mesaje :) .

 

Am vazut ca baiatul de pe okazii care vindea powerbox-uri ca al tau a disparut de pe site (toate anunturile sunt expirate). Totusi a mai aparut unul care vinde produse asemanatoare. Al tau cum mai merge, il mai tii montat? Ti-a facut pana acum vreo problema?

 

La mine placa de ambraiaj cred ca are ceva pt ca debreierea merge mai greu din cand in cand, ca si cum ar fi ceva ruginit. Totusi merg cu masina asa de 2 ani si >20000km si nu s-a agravat, ba dimpotriva (masina statuse ~6luni inainte sa o cumpar eu). Dupa ce am citit la Luk in documentul de diagnoza a problemelor de ambreiaj, ar putea fi o lama de la placa sau o clema sau placa ruginita (desi ar fi trebuit sa se duca si mama ruginii pana acum). Merita sa ma risc cu un powerbox in conditiile astea?

 

Eu l-as monta pt un raspuns mai prompt la acceleratii tip blana cand mi se pare ca masina e oarecum gatuita din soft (accelereaza mai rapid daca apas progresiv), in rest m-ar interesa sa consum o idee mai putin la mers linistit. Am mers cu un MB C220 si mi-a placut mult cum tragea cand apasa pedala pana la "click" desi are numai 136cp. 95% din timp merg linistit.

 

Multam!

Edited by ches

Share this post


Link to post

Probabil am casuta plina, avantaj de moderator :-W

Sigur, am power boxul montat, daca vrei telefonul lui Cristi il am eu, insa e posibil sa fie plecat din tara. Daca se potrivesc mufele ti-l pot da pe-al meu pentru o testare daca vrei, numai ca trebuie sa faci un drum pana la Buftea intr-un we.

Share this post


Link to post

E o idee f buna sa il incerc pe al tau inainte sa ma decid. O sa imi fac drum pe la Buftea pt ca am un amic care ma cheama pe la el de ceva vreme si tot l-am amanat :) . O sa iti spun cu cateva zile inainte ca sa stabilim o zi cand nu ai nici tu treaba.

 

Multam!

Share this post


Link to post

Ceva noutati?  <img src= )">

Share this post


Link to post

Te roade curiozitatea maestre :)

 

Uite un teaser :D

23072012999.jpg

23072012998.jpg

Share this post


Link to post

Vizibilitatea stopului central e afectata de folia de pe luneta?

Share this post


Link to post

Nu, se vede perfect, folia este Illumar. Am folia din 2008 pe masina.

Share this post


Link to post

Frumos, frumos. Am vazut si farurile. Ti-ai pus in aplicare visul. O fotografie mai de aproape cu farurile daca ai pune sa vada si ochiul meu cum vine ar fi super! Toate bune si sa o pastrezi cat mai...neagra!

Share this post


Link to post

Sambata am purces la montarea unui modul DRL, astfel ca acum am DRL pe faza lunga, si am putut reveni si la xenon pe scurta. Mai am un pic de lucru la grila fata si o sa pun poze cu noul aspect al masinii.

Share this post


Link to post

...si o sa pun poze cu noul aspect al masinii.

 

Until then...

post-21115-0-98500800-1349120224_thumb.jpg

post-21115-0-25998600-1349120160_thumb.jpg

Edited by Shift1

Share this post


Link to post

Aha, shpion de Slobozia :) ) Ai prins-o si murdara...

Share this post


Link to post

Ce te mai urmaresc astia mai Mircea, parca ai fi Tantareanu, nu alta :) )

Share this post


Link to post

Misto jantele alea ENZO, sunt rezistente? Am cautat asa ceva OEM Honda insa n-am gasit, am luat ceva pe aproape.

Share this post


Link to post

Wolfman, sunt foarte rezistente, eu am reusit "performanta" de a stramba 2 dintre ele acum 2 ani, cand m-am trezit in fata, pe la 80 km'h cu o bucata de cosac 16x16 ce a cazut de pe transportorul din fata si peste care am trecut cu ambele roti din dreapta. Am facut pana instantaneu pe fata si janta stramba pe spate, le-am indreptat si centrat pe ambele la Autosoft si in afara de cateva zgarieturi de la prismele de indreptat au suportat cu bine operatia si sunt ok si i ziua de azi. Eu le-am luat de pe Janta.ro, sunt dealeri Enzo/Dezent in Romania.

 

Eee, a sosit!

Chevrolet Lacetti 2.0 tcdi, 121 CP black pearl.

Povestea ei maine, azi abia am venit si vreau sa mai fac cativa kilometri :D

Primele poze, facute in curtea dealerului inainte de ridicare:

motor.JPG lateral.JPG

bord.JPG spate_dr.JPG

fata_st.JPG spate_st.JPG

Detalii despre achizitie si pret maine :)

 

Saptamana aceasta a implinit 5 ani. Sunt super multumit de ea, are acum 129000 km, fara probleme majore. A iesit si din garantie :) Probleme mai importante - a trebuit schimbata caseta de directie, un set de discuri de frana fata, 2 amortizoare pe spate si 2 flanse pe fata. Toate pe garantie. A suferit si o vopsitorie totala, in urma unui vandalism, si i-am schimbat parbrizul de 2 ori... A mancat 2 randuri de anvelope si in toamna asta cred ca le voi schimba si pe cele de iarna. A mai halit 3 seturi de placute fata, 1 de spate, 2 distributii si filtrele uzuale. Merge de 45000 km cu ulei Motul 5w40 (GM nu se mai gasea decat 5w30 si nu-mi placea cum se aude motorul la rece dupa 7-8000 km). Este, de mai bine de un an si de aproximativ 50.000 km, dopata la 150 CP si 350 Nm, pe care-i suporta cu stoicism, asa cum suporta frecvent viteze de croaziera de peste 160 km/h :D

Ca si uzuri, normale zic eu, se cunoaste uzura pe pielea de pe volan si de pe schimbator, foarte putin pe pedale (!), tapiteria se prezinta foarte bine (ce-i drept a avut si are huse), mocheta OK, desi are cateva pete, si ce-i mai important, nu am greierasi. am cateva zgarieturi la plastice, multe din ele provocate din neglijenta pasagerilor, dar s-au mentinut in general bine.

Per total o masina buna, si sunt hotarat sa o mai tin cel putin doi ani.

Ah, sa nu uit, acum arata ca in pozele modificate de Sorinell acum 5 ani :)

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Ce fel de motul 5w40 bagi? Eu in tdi pun specific 5w40,fiind la al 2lea schimb si dupa 11k km mi se pare ca este foarte uzat,in sensul ca pe joja este ca si apa.Ma gandesc sa nu fie contrafacut...

Share this post


Link to post

GM 5w40 din cate stiu eu nu mai exista, a fost inlocuit cu GM5W30 Dexos 2. Folosesc Motul 8100 X-Clean 5W40, este in jur de 280-300 ron bidonul de 4 l.

Share this post


Link to post

Am vazut si la preturi mult mai mici, gen 200-220RON/5litri. Stii cumva daca au inceput sa manareasca si Motul-ul?

Share this post


Link to post

Dracu stie, ce pun eu in motor este OK.

Share this post


Link to post

Dar de ce xclean si nu xcess - cand am luat pentru ascutitoare xcess 8100 am dat vreo 180ron pe 5 litri

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...