Jump to content
Sign in to follow this  
Mircea

Black Beauty

Recommended Posts

Ok, dar raspunsul mi se pare cam naspa pt tine. Aici nota mica celor de la GM

Share this post


Link to post

Atat timp cat am garantia ca piesa se va inlocui daca simptomele se accentueaza si ca vor demonta inainte de iesirea din garantie piesa pentru verificari e OK. Ei mi-au propus sa dea jos cutia acum si sa verifice daca volanta este in parametrii dati de constructor, insa am refuzat pentru ca trebuia sa stau 2 zile cu masina pe dreapta.

Share this post


Link to post

Tot ca agreement a fost si propunerea ca, daca nu se accentueaza simptomele, inainte de iesirea masinii din garantie se va demonta si verifica absolut tot.

 

Atat timp cat am garantia ... ca vor demonta inainte de iesirea din garantie piesa pentru verificari e OK.

 

Ai obtinut ceva scris ... sau doar promisiunea verbala ?

Share this post


Link to post

Pe mail. Scris adica.

Share this post


Link to post

Si miercuri eram programat sa ma duc sa mi se schimbe tot ce ziceam mai sus, avand in vedere ca sosisera piesele. Numai ca ieri, la un viraj scurt la stanga cand am iesit de pe o straduta in soseaua principala, am auzit un troznet scurt, pus de mine pe seama unei pietre pe care am calcat cu roata si a sarit pe sub masina. Numai ca nu a fost asta ci probabil flansa de la amortizorul stanga a cedat, intrucat zgomotul s-a amplificat puternic in doar 1 km, motiv care m-a facut sa sun la chevrolet asistenta. Nota bene, masina de asistenta a sosit in 25 de minute (!!) si de-aici a inceput o noua aventura. Asistenta te duce gratis la cel mai apropiat service - Gold and Platin - Oh no, no [-X Sun din nou si-mi spun ca ma pot duce la orice service in Bucuresti :uff: . Sun la GTT, explic problema si mi se spune candid: da, aduceti-o dar daca e ceva de schimbat piesele vin in 7-10 zile lucratoare :mda: Sun la Radacini: Nu lucram decat pana la 4, suntem full, dar veniti cu ea ca o rezolvam, insa piesele vin cam in 2 saptamani daca e de inlocuit ceva... b-( Intreb din nou la chevrolet asistenta de masina de schimb in acest interval - nu se poate... Sun la expocar targoviste mi se confirma ca au piesele pe care trebuiau sa mi le inlocuiasca miercuri si in plus, au si 2 amortizoare de fata daca va fi cazul. In plus, daca e nevoie de vreo piesa vine din Ungaria in maxim 2 zile, daca nu o au ei pe nicaieri in Romania, caz in care vine in aceiasi zi printr-un curier intern. Bun, numai ca platforma pana la ei m-a uscat de 400 ron ...

Am ajuns cu pacientul dupa inchiderea programului la expocar, dar m-au asteptat, au preluat masina, luni urmeaza diagnoza si reparatia, cel mai probabil marti voi lua masina, intrucat or sa schimbe si garniturile ce erau oricum programate la schimbat... Asa ca pana marti sunt partial pieton, partial la mana sotiei :D

Share this post


Link to post

Nasoala patanie. Dar ce sa fi patit flansa de a cedat? Oricum neplacut. Iar partea cu platforma, o cunosc foarte bine, intrucat si eu am fost client o data. Si sper sa nu mai am nevoie si tot asa m-au intrebat la ce serivce sa merg, iar eu atunci m-am dus la G&P intrucat defectiunea aparuta era cauzata de mecanicii lor.

Share this post


Link to post

Flansele aveau joc si isi asteptau inlocuirea. Oricum, nu sunt 100% sigur ca aia s-a intamplat, cert e ca zgomotul pe fata era metal pe metal, extrem de puternic si se amplifica. Cum vizual nu am reusit sa descopar nimic, am preferat sa chem platforma. Luni dupa ce o sa o desfaca o sa vad exact ce a fost...

Share this post


Link to post

Nasoala patanie.

 

Cam multe probleme la o masina ingrijita cat de cat noua si cu putini km. Ai avut tu ghinion sau asa "face" toate? Ca in acest caz tind sa cred ca mai buna ar fi fost nubira din acest punct de vedere si cred ca "ar fi tinut mai mult cu casa" nu?

 

Ce e mai nasol ca te apropii de iesirea din garantie nu? Sa speram ca nu vor continua problemele si dupa ce va iesi din garantie.

 

Succes!

Share this post


Link to post

Sincer n-am ingrijit-o ca pe nubira si am tras de ea destul de mult. Multe probleme de calitate intradevar la ea, dar de iesit din garantie iese in 2012, in octombrie ;)

 

Oricum, fiind o masina de preserie oarecum, ma asteptam la oarecare probleme in termenul de garantie, dar mai nasoale decat astea de pana acum.

Share this post


Link to post

Ce preserie profesore ca masina se face din 2005, deci in 2 ani trebuiau rezolvate toate problemele de "prima tinerețe", faptul ca au pus motor dizal in 2007 nu inseamna ca suspensia e alta, e acelasi drac.

 

Oricum cand o vinzi sa arunci cartea de service ca sa nu se sperie ala de vrea sa o cumpere :D

Share this post


Link to post

Majoritatea elementelor de suspensie provin de la lacetti benzinar intradevar. Asa cum am mentionat, ma asteptam la probleme mai nasoale, nu la acestea de 2 bani.

Nu-mi sta in caracter sa ascund anumite lucruri sau sa mint. Daca aveam intentia sa fac asta n-as fi mentionat absolut toate problemele de care m-am lovit aici.

Share this post


Link to post

Mircea, cati km are masina ta acum?

Share this post


Link to post

Un nr impresionant de 40k km +/- 10% ca sa fiu inexact :D

 

Daca aveam atatea probleme cu o masina noua iti garantez ca-i dadeam foc fara sa vreau inapoi banii de la Casco .

Share this post


Link to post

Mircea, cati km are masina ta acum?

 

42000 km

Daca aveam atatea probleme cu o masina noua iti garantez ca-i dadeam foc fara sa vreau inapoi banii de la Casco .

Deh, unii isi permit :P

Share this post


Link to post

Mircea, iti urez ca in urmatorii 42.000 sa nu mai baqi nici un ban in ea.

Pana una alta, poate ai taria sa recunosti ca Chevroletul face niste jeguri de masini.

Share this post


Link to post

Si eu care la Nubira am fost nemultumit cu niste discuri de frana ovalizate (de doua ori) si o fulie dusa la un an dupa ce-a fost schimbata...

Apropo, oare masina e cu probleme sau mecanicii sunt mai nepriceputi? Mie fulia mi s-a dus de buni ce sunt mecanicii, nu ca ar fi fost ea proasta de la ma-sa... ca nici fulia anterioara nici cea de dupa n-au mai cazut prematur.

Share this post


Link to post

Apropo, oare masina e cu probleme sau mecanicii sunt mai nepriceputi?

Mecanicii clar lucreaza de ... lea insa nu e cazul lui Mircea. Ce vina ar putea avea mecanicii daca la el exista probleme la repere la care nu s-a umblat de cit a cumparat masina ? Ceva ghinion cred ca poate fi adus in discutie ...

Share this post


Link to post

Blesteme, blesteme :) ) Noi sa fim sanatosi, ca necazuri se gasesc :) Bine ca nu s-a intamplat cand eram plecat pe la mama dracu, bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau etc. Ramane de vazut mane cand o desfac baietii in service care a fost cauza, eu sincer cred ca s-a rupt ceva, troncanit in halul asta n-am auzit pana acum la vreo masina, si am avut inclusiv moskvitch :P Practic se auzea ca si cum doua butati de metal se lovesc una de cealalta, insa fara a simti lovituri in volan, cum se intamplain cazul unei bielete, cap de bara sau pivot... Sa vedem maine.

Share this post


Link to post

Si eu am avut Moskwich... si nu am avut nici pe departe asemenea probleme :P .

Insa nici n-au pus mana mecanicii pacii pe ea...

Share this post


Link to post

Eu am patit la moskwich. S-a rupt prinderea bieletei antiruliu de pe bascula (stiti voi cum vine, ca la mercedes :D )si tot asa facea, ziceai ca se rupe in 2 masina.

 

In alta ordine de idei, asteptam cu interes defectul si rezolvarea. Nu mai zic nimic de ghinion si altele asemanatoare.

Share this post


Link to post

Mr_ pe 1500nici mie nu mi-a batut nimic, erau tanc masinile alea (bine, nu prea aveau frane  <img src= )"> ) dar am avut si 2141, care era crima la capitolul suspensie, n-am vazut masina asa de prost gandita (furata)

Dj, nu era rupt nimic, am verificat, am tras de roata, parca se vedea amortizorul de pe stanga un pic mai sus decat celalalt, dar atat. Nu erau jocuri in directie, nu in pivoti... Dracu stie, sa vedem azi ce zic baietii.

LE:

Deci s-a facut constatarea si s-a remediat defectul. De vina a fost o piatra intrata in spatele basculei intre bascula si suport si care o blocase astfel incat troncanea de numai numai... Si a dracu a fost vizibila doar dupa ridicarea masinii pe elevator, din afara nu se vedea. Inca un "defect" al Chevroleturilor cauzat de drumurile romanesti...

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Bai ce ieftin ai scapat... =))

 

Asta netinand cont de "taxiul" pana la service...

Share this post


Link to post

Bre, si cat m-am abtinut sa nu intreb daca nu cumva ti-a intrat o piarta pe undeva. :D Sa moara ce-am pe casa, daca te mint!

Share this post


Link to post

Hm, aceeasi problema am avut si eu acum ceva ani in urma, sincer te cam sperie zgomotul produs de o amarata de piatra. Bine ca a fost numai atat. :)

Share this post


Link to post

42000 km

 

...

Mircea sincer ai avut cam multe probleme cu masina in "doar" 40.000 de km. Nu vreau sa fiu rautacios... dar sincer eu as lua in calcul varianta unui maritis rapid.

A mea are dublu si ceva numarul de km de la a ta si are inca suspensia ok, de fapt in afara de bucsa de la timonerie ce a fost inlocuita pe garantie si o umplere cu freon + revizii nu a avut nicio alta interventie. Eu nu am menajat deloc masina dupa cum bine stii dar nici nu m-am dus in service de fiecare data cand s-a kkt un greieras intr-o portiera sa analizez ce a mancat. Din punctul meu de vedere cu cat vizitele in service sunt mai rare cu atat masina va avea o viata mai buna. Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand se umbla la cate ceva, ba mai uita nea' dobrica sa puna nu stiu ce surub, ba nu mai vine nu stiu ce reper la dunga, etc.

 

Pe de alta parte readuc in discutie faza cu chinezariile. Atunci cand cobori pretul unei masini artificial cu 3-4000 de euro prin promotii repetate poti face asta in 2 moduri:

1. reduci profitul

2. umbli la calitatea subansambelor ca sa reduci pretul de constructie (in loc de GMDAT sau made in korea ai made in china, vezi cazul anvelopelor hankook).

 

Cum GMDAT este una dintr putinele divizii GM care a avut profit (poate chiar singura) nu stiu de ce am un feeling ca s-a optat pentru a doua varianta. ;)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...