Jump to content
Sign in to follow this  
WRS

Am Luat Amenda

Recommended Posts

Mircea... tot pe mine ma vezi ? Unde ma vezi pe mine mistocar ?! Ce ti s-a parut c-am spus . Am mai spus ca dovada,foaia,chestia care o am este originala luata de la firma care pune folii omologate , nu este fals , are stampila in original ! Vrei sa faci ceva ?! Ori STERGI tot ce s-a scris pana acum , ori OPRESTI si sanctionezi userii care posteaza degeaba si raspund la niste intrebari pe care eu nu le-am pus. Am subliniat foarte clar singuru` lucru care ma interesa sa-l aud si anume "Ce se va intampla la Udriste?" atat !!! Voi cititi despre ce este vorba aici ? Daca intrebam "O fi bine sa merg tare,O fi bine sa incalc legea?" atunci dadeati raspunsurile astea,dar cand omu' intreaba una si voi raspundeti alta...gata no comment...

Ai memoria scurta sau cum? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=302001 - Uite ti-o improspatez eu!

Ce foaie originala mai? Era facuta pentru masina ta? Daca ai un formular de diploma original si stampilat in original si-l completezi cu numele tau inseamna ca esti inginer? Te inseli! Inseamna tot ca ai comis o infractiune, mai citeste legile din tara asta si mai si respecta din ele.

Nu te astepta sa postezi aici detalii despre o infractiune si toata lumea sa-ti planga pe umar ''uite saracu', a facut liniuta cu masina politiei, a prezentat acte false si nemernicii aia de gabori i-au luat talonul''! Mergi pe aceleasi strazi pe care merg si eu cu copilul in masina si nu vreau sa ma intalnesc cu tine gonind cu 120 prin oras pentru orgoliul de a nu te depasi un logan, ca deh, tu ai cielo! Clar?

Share this post


Link to post
wsc> fii tu shumi "shmecheru`" si lasa-ma pe mine sa fiu pensionarul undercover.

 

WRS poate, wsc e altcineva.

Edited by wsc

Share this post


Link to post

Scuzele de rigoare. ;)

Share this post


Link to post

Inghesuiti rau ... HAI STERGETI ca tot ce e aici scris de voi e degeaba !

Share this post


Link to post

Faza este deosebit de interesanta. Ce ma mira este ca este invinuit doar un singur participant la liniuta, si nu ambii cum ar fi normal. La o liniutza participa minim doua masini, altfel n-ar mai fi, deci vina este impartita intre WRS si Politia Romana.

Echipajul din Logan era destinat sa previna incalcarea legii si nu sa o provoace, incalcand si ei legea pt a-i testa orgoliul colegul nostru si a-si face planul de amenzi.

Tragem invataminte pozitive, si anume ca politistii au evoluat, nu mai sunt militienii prosti de pe vremea lui Ceasca; daca sunt capabili de asemenea tertipuri noi, rafinate.

La fel de bine cum putea sa intre colegul nostru intr-un beat sau intr-o alta masina cu un tata care isi ducea copilul bolnavior la spital putea intra si masina politiei, nu? Multi din cei care fac liniute nu pot constientiza ca si la 3 noaptea mai pot fi pe strada intamplator si oameni obisnuiti, fara nici o vina.

In fine, ce competenta are agentul sa conteste autenticitatea autorizatiei de folii, cum putea demonstra el ca e falsa in timp ce tu ii promovai autenticitatea pana in panzele albe?

Share this post


Link to post

N-ai inteles ca individul facea liniuta cu masinile parcate ?

Share this post


Link to post

Si a câstigat?

Share this post


Link to post

Tolin tu citesti inainte sa raspunzi ?! "la un semafor langa mine 2 frigidere "chiar nu deduci ?

 

hawk da i-am facut , m-a ajutat nos`ul .

Share this post


Link to post

Pai, tu cu alea te pui, cu frigiderele si cu vitrinele frigorifice ? Alea, la semofor, parca-s parcate, doar ca n-au husa pe ele.

Share this post


Link to post

Sigur că da...

Categoric Poliţia a fost de vină. Ei de fapt trebuiau să meargă regulamentar, cu 50 la oră şi să se uite la el cum se depărtează cu 130 la oră.

Cât despre competenţa agentului în a constata (ne)autenticitatea unei autorizaţii, eu mă întreb cu naiba îşi permit agenţii să ne ceară permisele şi taloanele. Oare or avea competenţa să constate că vreunul din actele astea e expirat sau, mai rău, e fals?? Ori că verificarea tehnică nu e la zi sau că RCA, vigneta nu sunt plătite?

Mare tupeu au poliţiştii ăştia să se ţină după contravenienţi şi să le mai ceară şi acte!!

Sunt nişte adevăraţi provocatori.

Share this post


Link to post

Am spus ca vina este impartita. Da, politia ar trebui sa fie un exemplu de corectitudine pt participantii normali la trafic. Daca s-ar fi oprit la 50 la ora atunci se linistea si colegul nostru, ce rost mai avea sa bage suta, nu? Au voie sa incalce legea doar cand sunt in misiune si semnalizeaza acest lucru prin semnale luminoase si sonore.

Omu' a prezentat o autorizatie de folii, nu cred ca e de competenta agentului sa faca expertize de laborator pt a verifica ca nu cumva sa ne fi printat permisul sau autorizatia de folii la imprimanta color si apoi sa le fi plastifiat.

Ideea o inteleg, cum de-si permit sa circule asa tare derbedeii astia, punand in pericol viata atator nevinovati. Iar ce-i care-i critica sunt niste sfinti, cu detectoare de radar la ei. Nu mai sariti atata la gatul omului ca nu va cred ca voi n-ati depasit vreodata viteza legala in localitate  <img src= ">

Share this post


Link to post

Senna, esti cumva avocat si nu stim noi? Citeste legea. Aia cu loganul incercau sa-l prinda. Teoretic, ceea ce zici tu, e corect, adica ar fi trebuit sa foloseasca semnale acustice si luminoase, numai ca masina era fara insemne.

1.La o ora tarzie din noapte, la o intersectie se afla o masina de politie si una civila. Cea civila pleaca in tromba. Ce ar trebui sa suspecteze cei aflati in masina de politie?

2. Cine trebuie sa constate daca un act e fals sau nu? Si ma refer aici la prima constatare, nu la expertize.

Share this post


Link to post

Da man, dar cei care i-ai atras atentia nu umbla cu falsuri la ei. Si faptul ca am detector in geam nu insemna ca merg cu 110 prin Buc si ca ma iau la intrecere cu toate daciile pe care le gasesc. Asta este un comportament dubios si copilaresc, comportanent care nu o sa duca la nimic bun.

Share this post


Link to post

WRS, bine ti-au facut mai baiatule, tu chiar nu intelegi ce ai facut, noi vorbim degeaba, oricum nu intelegi ce zicem noi si TU o sa faci tot ca inainte. Crezi ca e mare bravura sa faci liniute cu masini submotorizate si sa arati acte false la militieni ? Eu sunt unu din prostii care a dat 200E pe folie L E G A L A si nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe pentru ca SE VEDE de la o posta ca este L E G A L A .

In legatura cu topicul, te duci frumos pe Candiano Popescu avand rezolvata problema foliei/stopurilor vopsite/etc, vine un nene militian pina la masina, vede ca s-a rezolvat problema si iti da talonul .

Si eu am avut talonul luat din cauza de stopuri fumuri, mi-a mers de 4 ori dar odata si odata tot mi s-a infundat, oricum atunci eram pusti si ma bucuram de fiecare abtibild pus pe masina, acum ma bucura doar ce este sub capota ...deh am mai crescut .

Share this post


Link to post

Da, poate ca nii n-ar trebui sa poata da examen de conducere chiar daca au peste 18 ani...Iar la faza cu foliile, n-a avut omu' bani de folie legala si cu asta basta. Nu cred ca cea legala e mai de ajutor pentru colegii de trafic, dar ce sa-i faci, unde-i lege nu-i tocmeala. WRS, iti recomand sa te "intreci" doar in treapta I pt a nu depasi viteza legala (ca doar legea nu interzice si accelerarea rapida pana la viteza legala, si e doar o intamplare ca o alta cealalta masina accelereaza si ea in acelasi ton). Da-ti foliile jos si ia-ti inapoi talonul, apoi pana la vara urmatoare strangi bani sa-ti pui folie legala, chiar daca multi si-au pastrat foliile ilegale pt ca au fost diplomati si n-au reusit sa-i supere pe agenti.

Share this post


Link to post

AdiCA CUm, el e fraier?

 

De ce sa dea nspe milioane pentru acelasi lucru? :scarpin:

 

PS: sa nu coboram de la "liniuta cu frigideru'" pe panta lu' "am detector, deci...zbor". Nimeni nu l-a luat pe 'periculos' de'o aripa pentru ca, vezi Doamne, ar avea el folie neomologata. Asta a fost doar asa, un... frigider.

 

 

Acuma, tarziu in noapte, stau si ma intreb: unu cu cielo ia "frigideru" la intrecere, pentru ca'i submotorizat. Ala cu frigider isi ia un...kalos, ia cielo la intrecere pentru ca'i balena. Cielo'istu' isi ia Civic, si'l sparge pe kalosist. Kalosistu' trece la Evo...

 

Mama lui de frigider. :spumelagura:

Edited by Immortal

Share this post


Link to post

Immortal tare rau

closchkutza : voi doamnele abia va descurcati pe la 40 km/h unde-i zona de 50, pe stradute se face coada in spatele vostru, sa nu vorbesc de parcari, d-apai de 110 prin Bucuresti , detectoru` tau lasa-ma sa ghicesc ! E bun numai pe soselele din afara Bucurestiului, de multe ori uiti sa-i si dai si drumu'...scrie ca n-am dreptate...

 

Ce face o folie omologata mai legala decat una din targ , cei din spate oricum nu vad nici prin aia .Acum, fara sa va suparati pe mine , eu am spus ca aproape tot ce s-a vorbit pana acum a fost degeaba pentru ca nu m-ati lamurit ... ce se va intampla la politie , eu doar atat vroiam sa stiu.

Vine iarna , ploi,mazga,sa speram si zapada , ma bucuram si eu de asfalt curat , acum ...3 luni poate chiar mai mult o sa merg si eu in rand cu voi :) )

 

PS . Loganul 1.6 MPI nu e deloc submotorizat ... are 90 cai (si posibil chipuit) pe langa 86 ai mei.Numai bine !!!

 

Ei bine , am fost la Udriste si mi-au spus sa aduc masina sa o vada , da... tin sa va anunt ca inafara faptului ca nu am stickerele acelea cu "OMOLOGAT RAR" pe geamuri folia mea este ...tineti-va bine...LEGALA!!! :) Fapt pentru care mi-au inapoiat talonu' .Tin sa mentionez ca am dat-o decat pe cea din fata jos.

 

-Ce conculzii am tras ?!

 

Am aceeasi parere proasta cum ca politistii nostri sunt de-a dreptul Prosti!

Mai trebuie sa iau de 3 ori amenda ca sa ajung la pretul unei folii omologate pe bune;oricum nici cea 3M nu tine chiar asa de mult timp se zgaraie si aia.

 

-Ca sfat

Cand va puneti folii din targ aveti grija sa va puneti si stickerele pe geam inaintea foliei , dovada ca este omologata s-o plastifiati si sa sustineti mereu ca este omologata :)

Ziua , foarte foarte rar o sa va opreasca politia sa va intrebe daca folia este omologata!

Edited by WRS

Share this post


Link to post
Mai trebuie sa iau de 3 ori amenda ca sa ajung la pretul unei folii omologate pe bune

Pai... baga mare. Iti urez succes!

 

-Ca sfat

Cand va puneti folii din targ aveti grija sa va puneti si stickerele pe geam inaintea foliei , dovada ca este omologata s-o plastifiati si sa sustineti mereu ca este omologata :)

Deci ati inteles! Asa se face un fals de calitate!

Share this post


Link to post
Immortal tare rau

closchkutza : voi doamnele abia va descurcati pe la 40 km/h unde-i zona de 50, pe stradute se face coada in spatele vostru, sa nu vorbesc de parcari, d-apai de 110 prin Bucuresti , detectoru` tau lasa-ma sa ghicesc ! E bun numai pe soselele din afara Bucurestiului, de multe ori uiti sa-i si dai si drumu'...scrie ca n-am dreptate...

 

Gresesti de 2 ori:

- 1. Nu sunt femeie, ci barbat;

- 2. Motivul pentru care nu folosesc detectorul prin bucuresti este pentru ca nu simt nevoia sa merg cu 110 prin oras (chiar daca as merge la 2 noaptea cand este liber) si asta pentru ca am ceva in cap...

Share this post


Link to post

Oau, ce s-au incins spiritele pe-aici. Domnilor dreptatea este impartita. In privinta foliilor nu comentez, cu toate ca ar fi multe si aici.

Dar in privinta a doua cred ca exagerati. Stiti vorba aia cu rade ciob de oala sparta?

Apropo, in privinta frigiderului are dreptate Senna. Masinile de politie nemarcate sunt bune la un singur lucru. Sa inregistreze pe radar (fiindca de obicei astea sunt nemarcate) viteza sau diversele infractiuni savarsite, apoi sa dea prin statie unui echipaj din zona echipat cu dispozitive de semnalizare optice si acustice care are posibilitatea de a-l opri si sanctiona corespunzator. Sau, ca in filmele americane, sa scoata girofarul pe geam, altfel nici eu nu as opri, de ce sa opresc la un logan alb? Atata timp cat nu ajunge in dreptul meu, de unde stiu eu ca este politia? Este o practica periculoasa si cred ca si nelegala (sau daca este legala n-ar trebui).

 

PS. In scrie ca trebuie sa opresti daca masina respectiva are puse in functiune sirenele si girofarele de culoare ROSIE.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

Si ce ar fi de spus: "Moama ce tare esti ca faci liniute cu toate frigiderele prin Bucuresti!! Vrem si noi sa fim ca tine! Continua tot asa, faci ceea ce trebuie facut!"?? Sa zica sarut-mana ca nu l-au putut inregistra aia cu radarul ca ramanea fara abecedar. Stii...in cazurile astea..pana la urma tot se infunda treaba..si de obicei o face intr-un mod nasol.

Share this post


Link to post

Da dar vezi tu, oamenii au un talent innascut de a judeca, de multe ori gresit, alti oameni pe baza unor informatii incomplete. Am observat ca este o tendina generala, acesta nefiind un caz particular. Sincer in ceea ce ma priveste consider ca nu merita o atata porologhie pentru un 100 km noaptea pe o strada pustie pentru putin timp (dovada ca nu l-au inregistrat pe radar). Sa nu-mi spuneti ca toti acei care il judecati, mai mult sau mai putin pe nedrept, nu ati incalcat legea niciodata la volan, ca sa nu mai zic de o liniuta la un semafor vreodata. Nu cred ca v-a tinut cineva morala atunci asa cum faceti voi aici acum.

Share this post


Link to post

closchkutza mii de scuze man :) )))) numele si masina m-au indus in eroare am uitat sa dau un click pe profil... eram aproape sigur , probabil ti s-a mai intamplat .

Dj_Dark lasa-i ma,eu sunt ala care intru ca teribilistu-n ei la 3 noaptea cand sunt cu copilu' in masina sau poate aceste le vine acasa... voi credeti ca merg mereu asa,merg doar in proportie de 90% tare :) )Atata timp cat va tineti banda, si mergeti cat mai pe stanga nu cat mai pe dreapta cum ar trebui este ok , va iau pe dreapta !

Sincer nu pot sa cred ca voi n-ati atins 100 prin Bucuresti ...poate n-ati mai circulat de mult timp noaptea.

Edited by WRS

Share this post


Link to post
.... nu ati incalcat legea niciodata la volan, ca sa nu mai zic de o liniuta la un semafor vreodata...

 

Legea am incalcat-o de multe ori, liniute n-am facut niciodata (banuiesc ca e din cauza faptului ca si gandesc cu creierul din dotare). Chiar daca am facut-o (incalcat legea), asta nu inseamna ca nu ma pot exprima impotriva unora care se joaca cu viata celorlalti participanti la trafic. Exista incalcari si incalcari ale legii. Ar trebui sa facem distinctie intre gravitatea faptelor si sa incercam sa lamurim omul ca nu e bine ce face, asta nefacand din unii dintre noi niste lupi moralisti. Cam atat.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...