Jump to content
Sign in to follow this  
fun4cristi

Service Ptr Daewoo-isti In Cluj...

Recommended Posts

Salutare clujenilor! (si tuturor celor care citesc acest topic)  <img src= ">

 

Unde va duceti buburuzele la doctor?

As vrea sa aud de service-uri bune in Cluj Napoca...

 

Caci cel de pe Calea Dorobantilor a fost o dezamagire de fiecare data cand am fost la el... :spumelagura:

 

In cine va incredeti?

:mrgreen:

Share this post


Link to post

Salut ! Am reusit sa-mi repar Tico-ul (schimbat de rulment , reglare frana de mana si verificari micute) la SKODA sus pe Calea Turzii. SUPER , SUPER !!!!!!!! Am reusit sa-i gasesc pe mecanicii care lucrau pe Daewoo cand exista Seoul Auto. Dupa ce i-au inghitit smecherii care au Skoda si Proton Auto , i-au dus pe doctorii DWOO la Skoda. Am reusit sa intru si sa-mi faca

acolo masina si sunt mai mult decat multumit. Ptr. info suna-ma ! Doar acolo se mai poate merge cu incredere.

Share this post


Link to post

Te duci in Apahida la Willy si il cauti pe Shony. Eventual ii spui ca te-am trimis eu (Rares) si o sa fi mai mult decat multumit.

Share this post


Link to post

"Experienta" mea pe DWOO am facut-o pe masinile firmelor unde am lucrat la un moment dat. Cand exista Seul Auto erau cei mai scumpi dar si cei mai buni fiindca au fost scoliti la Craiova in fabrica si erau extrem de rigurosi in ceea ce faceau. Nu te contrazic DAR in Willy lucrau ,cel putin la vremea aia doar smenari . Se poate sa se fii schimbat ceva intre timp (in bine ) dar ma feresc ca de dracu si doar de numele lor. Se poate ca acest om sa fie foarte bun si cinstit dar am ramas tare dezamagit

de "colcaiala" pe care am cunoscut-o la ei, la un moment dat. Apropo , cand mi-am cautat TICO ,in 2005 ( si asta aproape 1an

in care saptamanal am vazut cel putin 1 masina de vanzare) am avut ocazia sa "testez" un "tico" al unui lucrator de la Willy.

La final , adica dupa 2h,30' am reusit sa-i demonstrez ca: 1. masina la origine a fost alba ; 2. a fost facuta din 2 jumatati de tico care la randul lor au fost rupte in accidente pe drumurile patriei . Sunt parti si in special plasticuri care odata indoite se vad foarte bine ca sa nu vorbesc despre tabla . La partea mecanica nu le prea studiam fiindca nu ma pricep mai mult decat un fost sofer pe dacie. Si ca sa inchei periplul meu in Willy, ei in 2005 inca recuperau masini varza si le revindeau ca "masini foarte bine intretinute". Cam asta-i experienta mea cu Willy. Despre mecanicul de care zici s-ar putea ca in particular sa fie

foarte bun si mai ales cinstit dar doar simpla asociere cu locul unde lucreaza ma face de 2 ori mai atent. Sper ca nu am suparat pe nimeni prin opinia mea dar am simtit ca trebuie sa aduc la cunostinta tuturor "experienta" mea cu Willy.Nu "dau cu paru" ; este doar o opinie :osanale:  <img src= ">

Share this post


Link to post

Mersi el_cid pentru ideea cu Skoda (nici nu mi-ar fi trecut prin cap) si pentru opinia legata de Willy. Adevarul e ca maty-ul meu a fost dealanit cumva prin Willy parca pentru proprietarul dinaintea mea, dar as prefera sa-l las in caz de urgenta. Si eu am auzit de ce-ai spus tu ("ei in 2005 inca recuperau masini varza si le revindeau ca "masini foarte bine intretinute"") si cred ca sunt cam smecheri.

 

Dar, in caz de urgenta, sigur nu mai merg pe Dorobantilor, si o sa ma folosesc de recomandarea lui Rares (mersi, apropo ;) ) ca sa iasa totul mai bine, mergand la Willy.

Share this post


Link to post

daca vreti doctor in daewoo cielo si espero pe dorobantilor la dacia service intrebati de vigh levente.

DOCTOR daewoo

daca va trebuie mai eftin vb cu el ca sa va faca masina in atelierul lui de acasa care-i mai dotat ca dacia service

Share this post


Link to post

Caut si eu electrician pentru montarea unei alarme, inchidere centralizata si rezolvarea unor probleme la partea electrica. Am avut experiente cu doua serviceuri/montatori, unii lucrand ieftin, altii scump, dar prost.

Share this post


Link to post

calin_ci id`u de mess

 

nu lucreaza scump, lucreaza mediu dar ii de treaba tipul

poti si negocia la pret

Share this post


Link to post

Eu am fost la Auto-Fig la intersectia Oasului cu Maramuresului .Mi-au schimbat distributia.Mi s-au parut foarte seriosi,si au preturi decente.Stie cineva unde se pot face mici reparatii de tinichigerie in Cluj ,(rugina) si sa nu ma usuce la buzunar.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Buna ziua.Ati mai aflat de ceva service bun prin Cluj?Trebuie sa fac si eu distributia la Izaura ca deja e super tarziu si la Willy/Iatsa nu ma duc nici batut :) Am vazut in alt topic ca Danutza nu a fost deloc multumita de cum s-au comportat cei de la Auto-Fig cand a fost vorba de schimbat ceva in garantie asa ca nu stiu daca sa ma duc la ei pentru distributie.Deja caut de 2 saptamani un service de incredere si nu gasesc.oare nu exista asa ceva prin Cluj? :) Multumesc mult.

Share this post


Link to post

Salut.

Am intalnit la un service un nene care a lucrat la Seul Auto (cred ca numele iti spune destule, daca nu, Seul Auto a avut cei mai buni mecanici de Daewoo, scoliti la Craiova). Iti dau in continuare detaliile pe care i le-am dat si lui El_Cid:

Salut.

Nenea cu pricina se numeste Paszint Iosif si lucreaza la Glissando pe Calea Baciului. E la nr 1-3. Cum mergi dinspre gara, treci de Petrom si faci imediat stanga, pe langa un baruletz rosu (o baraca rosie). E o straduta pe langa baruletul ala, te duci pana in capat si intri intr-o incinta mare, unde sint mai multe firme, treci asa, printr-o poarta de aia de intreprindere. La intrare ai si o harta cu firmele, si te uiti dupa Glissando. Oricum, intri pe poarta aia si faci prima la dreapta, te duci vreo 50 de metri inainte si pe stanga e o hala mare, pe care scrie Glissando. Acolo ii. Intri si intrebi de domnu asta, e sef de service. Nr de telefon de la sevice e 0264-599751, iar mobilul lui e 0721289831.

Mie mi-au facut o impresie buna, au si ei piese, poti sa le duci si tu, manopera nu e nesimtita (la alt service mi-au cerut 80 de lei manopera pt placute si lichid), aici mi-au luat 50. Glissando mai are magazin pe Dorobantilor, vis-a-vis de Iatsa II, poti trece i pe acolo, sa vezi ce scoruri au la piese, sint aceleasi si in service si in magazin (eu am intrebat de placute ferodo, in magazin 70 de lei, in service la fel; 500 de ml de lichid de frana ferodo dot 4 20 de lei si in magazin si in service). AM impresia ca nu is foarte nesimtiti... vezi tu :) .

 

Da de stire cum s-au comportat, daca treci pe acolo

Share this post


Link to post

Merci mult Muscarul.Chiar am sa trec pe la nenea zilele astea mai ales daca zici ca-i de la Seul Auto :) .Cei de la Seul erau cei mai buni intr-adevar chiar daca erau un mic mai scumpi.Macar erau seriosi si isi faceau treaba cum trebuie.Am tot fost la ei cu un cielo de firma si tot timpul am fost multumit.Multumesc inca o data si dau de stire dupa ce imi rezolva baietii distributia :)

Share this post


Link to post

Si daca tot ne-ai gasit eu zic sa incerci sa vii la urmatoarea intalnire DWOO Club din Cluj. Si mai pove.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Salut.Am fost azi la Glissando si mi-am facut programare pentru miercurea viitoare.Prima impresia a fost buna.Nenea Iosif foarte de treaba, a lasat imediat lucrul si a mers cu mine in birou sa povestim.Acum sa vedem si cum lucreaza oamenii :) .Ahh si mi-a cerut cu totul 300 ron pentru distributie, ceea ce e super ieftin fata de ce am gasit pe la alte serviceuri.

Am sa revin cu detalii saptamana viitoare.Bye

 

p.s Cu intalnirile nu promit nimic ca am un program porcesc la servici, niciodata nu stiu cand lucrez.DAr daca ma nimeresc liber cand se face vreuna sigur ca vin :D

Share this post


Link to post

Ti-am zis io... cand vede ca ai matiz, ii inmoi inima :D

Share this post


Link to post

Gata!Tocmai am ridicat masina de la service.Per total sunt multumit de cum au decurs lucrurile.Am avut programare la 8 dimineata, am fost acolo la fara 10, la fix am predat masina dupa ce am vorbit cu nenea 10 minute despre consum si alte alea, mi-a spus ca ma suna sa vin dupa ea si cand l-am intrebat cam cat dureaza a spus ca cel tarziu la 12 ma suna sa o ridic.M-a sunat la 12 si 10 deci mai mult decat acceptabil fata de altii.

Operatii facute la masina: kit distributie,inlocuire curea alternator, verificare si reglare cablu de ambreiaj ca se cam lasase pedala si mi-era frica ca se rupe sau cine stie.Cost total 370 ron.Super ieftin frate.

Minusuri :P arca suna motorul altfel, dar nu stiu daca de la distributie sau ar trebuie sa dau un reset la Ecm.Vedem in cateva zile.

 

Multam inca o data de pont.Salut :D

Share this post


Link to post

Fost azi de dimineata la Glissando pentru schimbat rulmenti spate. In general sunt multumit, manopera mi s-a parut rezonabila (50 ron, doua ore de lucru), piesele cam scumpe (55 ron/rulment), sper ca pentru banii astia sunt de calitate.

Share this post


Link to post

Salutare,

 

Nu am fost atent (de fapt, n-am folosit search-ul :P ) si n-am observat ca exista deja topicul asta, si am deschis un topic nou, dar re-postez intrebarea si aici:

 

De 2 luni sunt fericitul posesor a unei Nubira II SX. E in stare foarte buna (zic eu :) ), dar, cum se apropie de 30K km, ma gandesc ca ar fi bine s-o duc la verificarea periodica de 10k. Ce service din Cluj imi recomandati? Sa fie ok si pretul dar si serviciile :)

 

Am vazut deja niste opinii foarte utile aici, ma tenteaza sa incerc Glissando sau Skoda pe C. Turzii. Nu sunt de facut reparatii mari, doar o verificare si niste chestii minore (reglat farurile - ca unul bate putin sus, frana de mana - ca ar putea tine si mai bine ;) , schimb ulei, cam atat credca).

Care ar fi optiunea cea mai buna pentru aceasta misiune? :) Au scris mai multi despre specialistii ex-Seul Auto, mai exista locuri unde-i poti gasi?

Share this post


Link to post

Un schimb de ulei, la Glisando, e 25 de lei. Dar fii atent: ei au la magazinul lor doar Mobil la 40 lei/litru si Titan la 30, astfel, daca nu-ti convine te duci cu uleiul tau. Nu uita sa iei filtru, eu l-am platit de 2x.

 

Un minus mare, au pus toti 4 l.

Edited by andreis

Share this post


Link to post

Mi s-au parut OK cei de la Auto-Fyg de pe Oasului, dar daca ai probleme cu piesele in garantie ,se rezolva doar cu scandal si relamatii la protectia consumatorului.Dar pentru schimb de ulei este un magazin in satie la 31 cum cobori podul de la gara spre Baciu pe partea stanga care il schimba gratis daca il cumperi de la ei si uleiul si filtrul.Pentru partea electrica va recomand un service care se ocupa doar cu asta nu stiu cum se numeste dar se afla pe strada Tulghesului ,este prima strada la dreapta cum treci podul la IRA

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Salutare din nou,

 

Iata ca n-am ascultat sfaturile voastre, si am zis ca "testez" Dacia service de pe Dorobantilor, si am patit-o. Am avut doar doua probleme mici: trebuia reglata frana de mana ca nu prea tinea, si reglat farurile, cel din stanga batea prea sus. Cand puneam faza lunga aveam impresia ca nu merge farul stanga... de fapt merge, numai ca bate spre cer. :P

 

Deci ma duc acolo, toate bune si frumoase. Electricianul era ocupat, mi s-a zis ca se poate uita la masina numai peste vreo 2 ore, dar de frana s-a apucat un mecanic imediat. Eu n-aveam timp sa stau acolo 2 ore, asa ca am plecat. M-au sunat ca e gata masina peste vreo 3 ore, si m-am dus sa-l ridic. Am platit aproape 150 RON, cica 2.5 ore de lucru. 2 ore pt frane, ca trebuiau desfacute, umblat la saboti, blabla. 0.5 ore pentru "testare si reglare faruri", asa apare pe factura. Ok, asta e. Frana e ok. Dar farurile... am impresia ca NU S-A FACUT NIMICA la ele. Ieri m-am intors in Cluj seara tarziu, si bat tot asa aiurea. M-am oprit in fata unui garaj, cam la 2 metri, farul din stanga bate cam cu 30 cm mai sus la distanta aia. Clar ca nu s-au reglat deloc. :P

 

Deci azi o sa ma duc inapoi la ei, ca doar scrie acolo ca da 90 de zile garantie pe manopera, si o sa le zic frumos sa le regleze ca lumea. Si n-o sa ma mai duc la ei pentru urmatoarea revizie. X(

Share this post


Link to post

Daca nu vor sa ti le regleze mergi la protectia consumatorului si fac pariu ca te cauta ei sa ti le regleze.

Share this post


Link to post
Daca nu vor sa ti le regleze mergi la protectia consumatorului si fac pariu ca te cauta ei sa ti le regleze.

 

Yep, la optiunea asta m-am gandit si eu. :D

Oricum, ma duc maine, cica va fi acolo omul care le-a "reglat", sa se mai uite odata. Sa vedem... dar daca nu va fi ok, o sa mentionez cuvantul magic "OPC". ;)

Share this post


Link to post

Cei de la Auto-fyg umblau dupa mine sa-mi dea banii (50 de lei)inapoi ca sa-mi retrag reclamatia, si eu nu aveam timp sa merg dupa bani > :)

Share this post


Link to post

Diferenta intre un service maricel (in cazul de fata Glissando, ca la ala am fost) si vreun mecanic/service de cartier e ca-ti pun o stampila in cartea de service, care s-ar putea sa foloseasca. Si pe Dorobantilor/Apahida iti pun, in general, pentru o suma minima deloc neglijabila.

Edited by andreis

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...