Jump to content
Sign in to follow this  
cristi_vb

Probleme La Spalatorie

Recommended Posts

Am fost ieri la o spalatorie sa curat interiorul si tapiteria masinii si am lasat masina acolo pentru ca mi-au zis ca dureaza 4 ore. Este vorba de Expert Detailing din Grivita. Cand am venit sa iau masina am constata cu stupoare ca lipesc 2 butoane de la navigatia masinii (navigatie stock integrata in bord). Cand le-am zis ei au replicat ca asa a fost de la inceput ca nu le-a avut. Dupa ce am facut un scandal monstru au inceput sa caute in sacul aspiratorului si au gasit unul din butoane. Al doilea nu a fost de gasit. A venit seful de acolo care a zis ca se angajeaza sa rezolve situatia si la insistentele mele mi-au dat o hartie semnata si stampilata cum ca se angajeaza sa aduca masina in starea in care au primit-o. Ei sperau sa sune la reprezentanta si sa comande un buton. Din pacat va trebui sa comande intregul sistem de navigatie ca nu exista buton de schimb. Partea si mai proasta este ca in RO nu s-au vandut masini cu aceasta echipare, masina fiind luata din Germania (este vorba de o Skoda Superb). In germania costa 2000 de euro acel sistem de navigatie. Din cate am vazut eu ei au incercat sa scape de mine si mi-au zis ca o sa faca rost ei de un buton ca trebuie sa se gaseasca unul de la altceva care sa se potriveasca. Cum fac sa-mi recuperez paguba?

Aveti mare grija pe unde va duceti cu masina ca sunt tot felul de incompetenti...

P.S. Culmea nesimtirii, cel care s-a ocupat de masina si care a reusit sa scoata butoanele si sa le piarda, si dupa tot scandalul asta mi-a zis ca daca pot sa-l duc si pe el pana la Carrefour Orhideea ca trebuie sa ajunga acolo repede :wallbanger: .

Edited by cristi_vb

Share this post


Link to post

:o fftopic: Si l-ai dus la Carrefour?

Imi pare rau pt. ce sa intamplat.

Share this post


Link to post

Daca ti-au dat hartia semnata stai pe capul lor sa-ti faca comanda de sistem nou (probabil or sa tot incerce sa te duca cu zaharelul ca inca mai cauta, etc, etc. Trebuia sa le ceri sa-ti scrie acolo si in cat timp vor rezolva problema)

 

Eu nu stiu ce-a fost in capul tau de le-ai lasat masina (presupun ca lipsa de timp). Zi mersi ca nu ti-au lovit-o, sau mai rau!

Edited by LYM

Share this post


Link to post

Sincer, doar nu te astepti ca aia de la spalatorie sa dea 2000 de euro pe un sistem nou, numai pentru un butonel. Probabil acum asteapta sa apara cineva cu asa ceva pe masina si sa-i sterpeleasca butonelul.

Propunere: incearca la producator sa vezi daca se poate comanda doar butonul si daca da (caz super fericit) sa deconteze spalatoria tote taxele.

Share this post


Link to post

Expert detailling? Pe grivita? Fac parte din grupul expert auto? Adica astia? Daca da, treaba-i simpla, pentru ca sunt francizati, iar nivelul serviciilor trebuie sa fie high, ca si al preturilor. Plangere la ANPC, ai hartia, ai actele doveditoare, nu-i lasa.

Share this post


Link to post
Fac parte din grupul expert auto? Adica astia?

Exact despre ei e vorba. Ramasese sa ma contacteze managerul lor a doua zi. Bineinteles ca au trecut doua zile si nu m-a contactat nimeni. Tocmai am sunat la ei si o domnisoara mi-a spus ca au incercat la toti dealerii Skoda si toti le-au zis ca nu se gaseste buton. Era si greu sa isi dea seama ca nu se gaseste buton. Eu le-am propus sa vina cu un sistem nou de navigatie, eu il dau pe al meu fara buton sa faca ce vor cu el si gata... Daca nu, reclamatie. Domnisoara a zis ca o sa ma contacteze managerul in cel mai scurt timp. Daca nu ma contacteaza sa stabilim o modalitate de rezolvare, luni la prima ora fac reclamatie.

Share this post


Link to post

Eu stau si ma minunez despre:

- ce draq au cautat cu apiratorul pe consola centrala

- ce puii mei montura au butoanele alea prapadite de le suge o trompa d-aia de elefant... expert

Eu zic sa o lasi p-aia cu 2000EUR si sa insisti pe... buton :) Restul e treaba lor si nu constiinta ta :D

Share this post


Link to post

:o fftopic: Daca este din ala profesional si din motive necunoscute noua berbecul ala a resit sa "aseze" furtunul pe consola cat mai etans...pa buton.

Edited by bella

Share this post


Link to post

Ia vezi, ASTA este navi-ul ?

Share this post


Link to post

Ok, despre nenorocitii de la spalatorie sa fie!

 

Cu vreo 2 zile inainte de anul nou, prin Braila fiind, m-am gandit sa ma duc sa spal brontozaurul, ca era plin de sare, nisip, si alte alea si sa intre si el curatel in noul an. M-am dus pe la o spalatorie, nu stiu pe ce strada, dar pot sa aflu. Bag masina, inchid astia usa de la "hangar", ca era frig si raman pe afara. Dupa ce au terminat, am platit, i-am lasat aluia vreo 5 lei si am fugit ca inghetase tot in mine.

 

Ei, astazi cand am ajuns la servici, dand o tura in jurul masinii sa ma asigur ca am am lasat loc pentru deschisul portierelor, imi atrage atentia o mica indoitura in prag pe partea dreapta, sub usa din spate, pe lateralul pragului, cat de jos se poate, acoperita cu noroi. Dau cu degetul si ce sa vad: o indoitura cat buricul degetului, destul de adanca, perfect rotunda si cu un profil conic. Stau si ma gandesc ca prostul, in scurtele momente in care nu injuram, ce ar fi putut sa ma loveasca acolo: piatra, putin probabil, fiind pe lateral; o alta masina-total improbabil; carut de la vreun hipermarket-improbabil, lovea usa intai; cineva cu piciorul-dar cum o facea asa rotunda, plus ca trebuia sa dea destul de tare. Pana la urma mi-a venit in cap spalatoria: forma indoiturii seamana al naibii de bine cu duza de la aparatul ala de stopit. Si mai stiu ca in timp ce o spalau aia a sunat alarma de cateva ori, dar am zis ca doar presiunea apei este de vina si am dat-o pe silentios.

 

Aveti mare grija la spalatorii, dupa ce v-o spala dati ocolul masinii si uitati-va dupa zgarieturi si indoituri! Mi-e sila de tot ce se petrece in jurul nostru, nu mai poti avea incredere in nimeni si nimic. Platesc 20lei sa dea cu apa pe masina 15 min si o iau indoita! De dimineata sunt un car de nervi!!

 

Intrebare: Se poate trage cumva fara sa se dea gaura sau fara sa se chituiasca? Vopseaua nu pare afectata.

 

Poze o sa pun maine, dupa ce o spal.

Edited by closchkutza

Share this post


Link to post

Te-ai dus peste ei sau deja ai ajuns in Bucuresti?

 

Ai grija unde o speli  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sunt in Bucuresti, de pe 2 ianuarie. Aici am eu o spalatorie la care ma duc de mai mult de jumate de an, sunt ok baietii si ma cunosc deja.

 

Daca ma duceam peste ei ce rezolvam? Obtineam doar scandal cu o turma de tigani!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...