Jump to content
Sign in to follow this  
Englishman

Englishman`s Daewoos

Recommended Posts

Pe site-ul producatorului zice ca e de 0.9, pe forum am cautat si ar fi de 0.8... :scarpin:

Share this post


Link to post

Gap'u ii (tre sa fie) de 8.50
👍

 

Diferenta de 0.8 - 0.9 a gap-ului o gasesc aproape inexistenta. Cu 0.9mm s-a mers si pina in prezent si a mers foarte bine (cred) motiv caruia gap-ul il scot din ecuatie. Tre sa vie vorba de cu totul altceva. Probabil sa fi cazut o fisa, o bujie, un injector ...

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Ei bine, orice poveste de dragoste are un sfârșit. Deși nu mi-e prea comod sa recunosc, m-am despărțit cam definitiv de Daewoo. Cielo al batran, ultimul din posesie, a plecat spre alte orizonturi. Consuma extrem de mult si toate eforturile de a-l trata au fost degeaba. Extrem de mult inseamna peste 20 la suta lejer. Nu, nu era gaurit rezervorul.

L-am înlocuit cu un Renault Clio hatchback, nou, bineînțeles- urasc sa bag bani în rable si cotete de firma la mâna a 15-a. Părerea mea,după ani de condus este ca cine își ia un second nu-și permite acea mașina. 

Parcul e format acum din Mitsa care e în continuare impecabila, Cleiosu- care se comporta super în prima sa mie de km și bătrânul Golf TDI care continua sa îmi iubească buzunarele și sa nu ceara niciun leu. 

Poate voi face un topic dedicat dacă voi avea timp. Deocamdata rog sa se închidă topicul.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...